KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 1. Μονο που τελευταια παιζει πολυ. Και παιζει καλα 2. Και γω με τον Μενελαο λεμε να κατεβασουμε ομαδα και θελουμε τον Σαρας, τι να λεει? Ο Σαρας εχει συμβολαιο. Εφοσον τον θελουμε(που τον θελουμε) και εφοσον δεν ειναι ΚΑΘΕΤΟΣ στο να φυγει(που για μενα μεχρι στιγμης οι δηλωσεις του δεν δειχνουν κατι τετοιο, ενταξει, αν τον διωχναμε δεν θα αυτοκτονουσε αλλα δεν καιγεται και να φυγει) τοτε θα μεινει.Απλο?
talikra Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 1. Μονο που τελευταια παιζει πολυ. Και παιζει καλα2. Και γω με τον Μενελαο λεμε να κατεβασουμε ομαδα και θελουμε τον Σαρας, τι να λεει? Ο Σαρας εχει συμβολαιο. Εφοσον τον θελουμε(που τον θελουμε) και εφοσον δεν ειναι ΚΑΘΕΤΟΣ στο να φυγει(που για μενα μεχρι στιγμης οι δηλωσεις του δεν δειχνουν κατι τετοιο, ενταξει, αν τον διωχναμε δεν θα αυτοκτονουσε αλλα δεν καιγεται και να φυγει) τοτε θα μεινει.Απλο? Και κάτι ακόμα τελευταίο για τον Σάρας, Μην ξεχνάμε ένα πράγμα πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟ, έχουμε την πολυτέλεια να απολμβάνουμε παίκτες τέτοιου επιπέδου λόγω των λεφτών και τις τρέλλας κάποιων ανθρώπων. Συνεπώς και να φύγει, πάλι οι πρόεδροι θα μας φέρουν να απολαύσουμε ένα μεγάλο παίκτη, θέλω να πω δηλαδή ότι για μένα σημασία έχει να παίζουν πάντα οι καλύτερη στην ομάδα μας και όχι να εστιαζόμαστε στο ότι πο πο έφυγε ο Σάρας και τι κάνουμε.
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παραιτήθηκε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/A1Volley/Panathinaikos/198481.html Προσωπικά δεν τον πάω με τίποτα.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εντωμεταξύ, στο βόλεϊ γυναικών γίνονται τα απίθανα...
Erwdios Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εντωμεταξύ, στο βόλεϊ γυναικών γίνονται τα απίθανα... Και στο πόλο, αστά να πάνε. Όποτε παίζεις με τον Ολυμπιακό, γεμίζει αίμα η πισίνα από το σφάξιμο...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Και στο πόλο, αστά να πάνε. Όποτε παίζεις με τον Ολυμπιακό, γεμίζει αίμα η πισίνα από το σφάξιμο... Για κάνε το λιγάκι λιανά γιατί εγώ είμαι χαζός..
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!! Μεσα στην ζουγκλα αυτων που δεν ξερουν αν το βολλευ παιζεται με μπαλα η με πακ ποσο μαλλον στις γυναικες Τουλαχιστον αυτες ηταν κοριτσια με @@
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Σας έπιασαν πάλι οι ξαφνικές ευαισθησίες σας? Πάντως, να σημειωθεί πως στο 14-20 του τέταρτου σετ, έσκασαν μέσα στο γήπεδο δύο κροτίδες, τις οποίες πέταξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο. Ο αγώνας μπορεί να ήταν κεκλεισμένων των θυρών, όμως οι πράσινοι οπαδοί έκαναν... αισθητή την παρουσία τους έξω από τη Λεωφόρο. http://www.sport24.gr/html/ent/342/ent.232342.asp Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (02/05). Το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με ποινή της έδρας του για μία αγωνιστική για τη βιαιοπραγία φιλάθλων του σε βάρος του εφόρου του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρου Δεπαόλη κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα για την ημιτελική φάση και με έγγραφη επίπληξη για τη ρίψη αντικειμένου προς την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας Σε απολογία από την αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ, Άλκηστις Σιάννου, κλήθηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» καλούνται να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη για τα για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη αντικειμένων από πλευράς οπαδών τους, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. http://www.sport-fm.gr/article/130576 Όχι οτι δικαιολογώ τις καφρίλες που έγιναν σήμερα αλλά ο καθένας,πριν μιλήσει,ας κοιτάζει πρώτα την καμπούρα του.
1980 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 απορω με την ορεξη σας. καθεστε και βρισκετε αρθρα το ενα το αλλο για δουμε ποιος ειναι λιγοτερο η περισσοτερο καφρος.
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 παίδες, να ρωτήσω κάτι; από που πήρε το όνομά του ο "Τάφος του Ινδού";
Absinthe Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μερικοι εδω μεσα ειμαι βεβαιος οτι διαβαζουν ακομα "εμεις και ο κοσμος". Και εχουν και διαγωνισμα αυριο.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σας έπιασαν πάλι οι ξαφνικές ευαισθησίες σας? http://www.sport24.gr/html/ent/342/ent.232342.asp http://www.sport-fm.gr/article/130576 Όχι οτι δικαιολογώ τις καφρίλες που έγιναν σήμερα αλλά ο καθένας,πριν μιλήσει,ας κοιτάζει πρώτα την καμπούρα του. Θα σου απαντούσα, αλλά τσάμπα κόπος. Θα κάνω κάτι άλλο λοιπόν. Είχα σχεδόν ένα χρόνο να πατήσω στο κλειστό...και σε ντέρμπυ δεν πρόκειται να ξαναπάω.Μόνο σύγχιση παίρνω και δεν είναι και της ηλικίας μου! Τα κορίτσια παίζανε κατά διαστήματα πολύ καλά και το παιχνίδι ήταν σούπερ και από τις δύο ομάδες. Όμως όταν καταφέρνεις να κάνεις το ματς 2-2σετ και ειδικά στο τελευταίο έχεις πάρει μια σχετική φόρα και ο αντίπαλος έχει χαμηλότερη ψυχολογία....ε -την καφρίλα τουςμέσα- δεν αρχίζεις να πετάς ότι σου κατέβει στο κεφάλι για να κάνεις 20' διακοπή!!! Την ομάδα σου βγάζεις εκτός ρυθμού και δίνεις περιθώρια στον άλλο -που στο μεταξύ πάει αποδυτήρια- να ανασυνταχθεί. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το έργο...και από μυαλό τίποτα. Οκ...και εγώ δεν συμπαθώ τον Παναθηναικό...αλλά γμ την τρέλλα μου ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και όλη την ώρα ασχολιόμασταν με το πόσες κροτίδες θα πετάξουμε...πόσες φορές θα κάνουμε τη μαιμού πίσω από την έγχρωμη παίκτρια του αντιπάλου και πόσες φορές ο διαιτητής σφύριξε ανάποδα. ΕΛΕΟΣ! Αλλά τι λέω...εγώ θα αλλάξω το κόσμο και οι άλλοι 100 που πήγαμε για το βόλλευ? ΥΓ. Αυτός ο "φανταστικός κόσμος" του Ολυμπιακού...τα μόνα συνθήματα που ξέρει να λέει εμπεριέχουν 90% βρισιές? Και εμείς καμαρώνουμε? Σαν παιχνίδι να σου πω τη γνώμη μου...για τα άλλα δεν θα σχολιάσω γιατί εκνευρίζομαι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με δυνατά σερβίς στη πίσω ζωνή και εξαιρετικό μπλοκ. Παρόλα αυτά σαν υποτιμήσαμε τον Παο στο 2ο σετ και αρχίσαμε τα λάθη στην υποδοχή, μας πιέσανε αντίστοιχα στο σερβίς και χάσαμε με διαφορά. Έτσι άσχημα συνεχίσαμε και στο 3ο σετ, όμως στο τέλος κάναμε ένα φοβερό comeback και ενώ χάναμε το φτάσαμε στο πόντο. Βγαίνανε τρελλές άμυνες, πολλές φάσεις με υπερένταση και χάσαμε από μπλοκ 29-27. Ε το επομενο σετ ήταν δικό μας, ανεβήκαμε πάλι στο σερβίς, λειτούργησε καλύτερα το μπλοκ και έτσι φτάσαμε στο 2-2 σετ. Μετά πλακώθηκαν, οι οπαδοί με τις παίκτριες μέσω κροτίδων και διαφόρων αντικειμένων, τα ΜΑΤ με τους οπαδούς, και κάποιοι οπαδοί μεταξύ τους. Εγώ εκεί...έφυγα από το γήπεδο. Ας πούνε οι υπόλοιποι για το tie -break Καλή μας νύχτα! Τα παραπάνω δεν τα έγραψε οπαδός του Παναθηναϊκού αλλά του Ολυμπιακού. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει τα καθίσματα που έφευγαν αλλά και ότι τα καμάρια που ήταν εκεί λίγο και θα φώναζαν γκολ σε κάθε πόντο. Ξέχασε επίσης και το ότι φωτοβολίδα είχε τραυματίσει παίκτρια του Παναθηναϊκού στον προηγούμενο αγώνα αλλά και τα προφυλακτικά που πετούσαν τα καμάρια, ούτε τα κέρματα και τις βίδες (πάλι). Τιμωρία βέβαια δεν υπήρξε, ενώ για τον 1 παπάρα που κυνηγούσε τον έφορο της Κηφησιάς υπήρξε τιμωρία. Αναμένω την απάντησή σου τώρα για το αεροβόλο στο μπάσκετ πριν 2 χρόνια. Καλή σου νύχτα.
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Θα σου απαντούσα, αλλά τσάμπα κόπος. Θα κάνω κάτι άλλο λοιπόν. Τα παραπάνω δεν τα έγραψε οπαδός του Παναθηναϊκού αλλά του Ολυμπιακού. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει τα καθίσματα που έφευγαν αλλά και ότι τα καμάρια που ήταν εκεί λίγο και θα φώναζαν γκολ σε κάθε πόντο. Ξέχασε επίσης και το ότι φωτοβολίδα είχε τραυματίσει παίκτρια του Παναθηναϊκού στον προηγούμενο αγώνα αλλά και τα προφυλακτικά που πετούσαν τα καμάρια, ούτε τα κέρματα και τις βίδες (πάλι). Τιμωρία βέβαια δεν υπήρξε, ενώ για τον 1 παπάρα που κυνηγούσε τον έφορο της Κηφησιάς υπήρξε τιμωρία. Αναμένω την απάντησή σου τώρα για το αεροβόλο στο μπάσκετ πριν 2 χρόνια. Καλή σου νύχτα. Το παραπάνω σχόλιο που βρήκες από το thrylos.fans.net, καλό είναι να λες και ποιός το έχει συντάξει. Μήπως είναι γυναίκα η συντάκτης? Μήπως στη Λεωφόρο κρέμονται τα φυντάνια σας ένα μέτρο πάνω από τα κεφάλια των παικτριών και η ροχάλα πάει σύννεφο? Μήπως για όλα αυτά και για άλλα πολλά τέτοια όμορφα, τα ΜΑΤ δεν έχουν επέμβει ποτέ? Μήπως σήμερα τα επεισόδια με τους μπάτσους ξεκίνησαν από ψύλλου πήδημα? Μήπως ξέρεις γιατί άρχισαν τα επεισόδια? Μήπως το ένα σετ το πήρες σπρώχνοντας? Μήπως αντί να κάνεις μάτι στα fora του Ολυμπιακού, να μπεις να μας καταθέσεις και τη γνώμη σου εκεί μέσα, χωρίς να παραθέτεις εδώ, μόνο ότι σου αρέσει? Για ρίξε και μία ματιά, αν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ήδη διαβάσει, τι γράφει 2 posts παρακάτω: Όχι. Εδώ και χρόνια' date=' όχι και έχω/ουμε έρθει στα μαχαίρια με πολύ κόσμο γι' αυτό. Η καφρίλα πρέπει και θα εκλείψει κάποια στιγμή απ' τα γήπεδα αλλιώς θα εκλείψουν οι φίλαθλοι. Να πάω το παιδί μου στο γήπεδο για να δεί και να ακούσει τί? Ένα μ@λάκα που θα δείχνει τα @ρχίδια του στους αντίπαλους κάφρους ή τον οχετό που θα βγαίνει απ' την κωλοτρυπίδα που έχει για στόμα? Όχι κύριε, δε θα πάρω....[/quote'] Εσύ αλήθεια αν έχεις/είχες παιδί, θα το πήγαινες στον πέμπτο τελικό μέσα στη Λεωφόρο? Εγώ πάντως όχι, γιατί ξέρω ότι τα καθίκια δεν έχουν χρώμα. Όλα τα καθίκια την ίδια φάτσα έχουν.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δηλαδή εσένα σε πείραξαν τα πνευματικά δικαιώματα της συγγραφέως ή οι καρέκλες πιο πολύ; 'Η μήπως είναι γυναίκα και δεν πιάνεται; Πες το και στην ίδια λοιπόν. ΥΓ1: Ποτέ δεν τις γούσταρα αυτές τις φάσεις και πάντα έριχνα μία και δύο μούτζες. Αλλά από ροχάλα δεν τραυματίστηκε ποτέ κανείς, από καρέκλα και κροτίδες πολλοί. ΥΓ2: Επεισόδια υπήρξαν κατά τη διάρκεια του 2ου σετ αρχικά. Αυτού που τελειώσε 14-25, με κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο. Δεύτερος γύρος ανάμεσα στο 3ο και το 4ο σετ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρας και την έπεσε στο διαιτητή. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια απειλώντας να διακόψει τον αγώνα. Εκεί του την έπεσε ο μάνατζερ του Ολυμπιακού. Τρίτος γύρος επεισοδίων πριν την έναρξη του 5ου σετ με κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο με τα ΜΑΤ. Και εκεί που πάει να διακοπεί ο αγώνας, ξαφνικά ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων εγγυάται ότι δε θα γίνουν άλλα επεισόδια. Κάτι μου θυμίζει αυτό... ΥΓ3: Εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου γιατί μπορεί και να αστειεύομαι ή να ειρωνεύομαι. Εσύ για εμένα όμως όχι. Εντάξει πουλάκι μου;
Erwdios Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δηλαδή εσένα σε πείραξαν τα πνευματικά δικαιώματα της συγγραφέως ή οι καρέκλες πιο πολύ; 'Η μήπως είναι γυναίκα και δεν πιάνεται; Πες το και στην ίδια λοιπόν. ΥΓ1: Ποτέ δεν τις γούσταρα αυτές τις φάσεις και πάντα έριχνα μία και δύο μούτζες. Αλλά από ροχάλα δεν τραυματίστηκε ποτέ κανείς, από καρέκλα και κροτίδες πολλοί. ΥΓ2: Επεισόδια υπήρξαν κατά τη διάρκεια του 2ου σετ αρχικά. Αυτού που τελειώσε 14-25, με κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο. Δεύτερος γύρος ανάμεσα στο 3ο και το 4ο σετ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρας και την έπεσε στο διαιτητή. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια απειλώντας να διακόψει τον αγώνα. Εκεί του την έπεσε ο μάνατζερ του Ολυμπιακού. Τρίτος γύρος επεισοδίων πριν την έναρξη του 5ου σετ με κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο με τα ΜΑΤ. Και εκεί που πάει να διακοπεί ο αγώνας, ξαφνικά ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων εγγυάται ότι δε θα γίνουν άλλα επεισόδια. Κάτι μου θυμίζει αυτό... ΥΓ3: Εγώ μπορώ να λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου γιατί μπορεί και να αστειεύομαι ή να ειρωνεύομαι. Εσύ για εμένα όμως όχι. Εντάξει πουλάκι μου; Την ίδια ανοχή στη βία έχουν οι γυναίκες με τους άνδρες μικρέ Κωστάκη ή μήπως μικρέ μπανιστιρτζή? Την ίδια αίσθηση κάνει σε εσένα μία φωτοβολίδα στο γήπεδο, όσο και σε μία γυναίκα? Όσο κατακριτέα κι αν είναι τα παραπάνω, αλλιώς τα ακούς από μία γυναίκα. Αυτό το "μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρας και την έπεσε στο διαιτητή. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια απειλώντας να διακόψει τον αγώνα." ποιόν μου θυμίζει να δείς, ποιόν μου θυμίζει... Βέβαια όταν έμπαιναν οι αντιβιοτικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μόνο αγκαλίτσες δεν έκαναν με τα κοράκια. Υ.Γ. Όπως είδες έκανα edit, για να μην το τραβήξουμε παραπέρα, αλλά ρε συ Κωστάκη, πιστεύεις αγόρι μου ότι είσαι σε θέση να μου υπαγορεύσεις τι θα επαναλαμβάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.