KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το ειδα και στον ΕΣΑΚΕ το 1,96 του Μητσου.Ρε ημαστε σιγουροι?Δινει 1,98 τον Σαρας και 1,96 τον Μητσο?Τι διαολο, τοσ τυφλοι ημαστε ολοι μας?Στο γηπεδο μου φαινεται οτι του ριχνει 1 κεφαλι, ειναι δυνατον?
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το ειδα και στον ΕΣΑΚΕ το 1,96 του Μητσου.Ρε ημαστε σιγουροι?Δινει 1,98 τον Σαρας και 1,96 τον Μητσο?Τι διαολο, τοσ τυφλοι ημαστε ολοι μας?Στο γηπεδο μου φαινεται οτι του ριχνει 1 κεφαλι, ειναι δυνατον? Και στο site της ΚΑΕ το ίδιο λέει αλλά πιο αληθοφανές μου φαίνεται αυτό που λέει στο site της Euroleague που λέει 1.96 το Μήτσο και 1.93 τον Σάρας.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι, αυτο να το καταπιω. Αντε να τον περναγα για 2μετρο επειδη ειναι λεπτος και με μακρια χερια και να εκανα λαθος. Αλλα να μου βγαζουν τον Σαρας πιο ψηλο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
vastravoud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κι εγώ 1.93 τον ξέρω τον Γιασικεβίτσιους. Τι διάολο, πιωμένοι είναι στον ΕΣΑΚΕ; Σχετικά με τις δύο παρατηρήσεις του KWSN, συμφωνώ 100%, άλλωστε περίπου το ίδιο έγραψα πιο πάνω. Άσχετο, μιας και λέγαμε για ύψη, πως τους μετράνε; Με παπούτσια ή χωρίς;
1980 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 1980 Και τα παιδια σου λενε οτι "αντε και βαζει το παιχνιδι του πανω απο της ομαδας", του χρονου με τους ψηλους που θα ερθουν(τουλαχιστον ο σιγουρος Πεκοβιτς το εχει) αυτο το παιχνιδι που τωρα δεν του βγαινει-και συμφωνω μαζι σου οτι κακως κανει και επιμενει-θα του βγει και θα γαμαει Να στο θεσω με ποδοσφαιρικα κριτηρια, εχεις παρει 2 ακραια χαφ με σεντρα-φαρμακι αλλα εχεις μπροστα επιθετικο με υψος 1,5 μετρο. Εφοσον αυτα τα χαφ επιμενουν να κανουν σεντρες και να μην κοβουν για να πατησουν περιοχη τοτε εχεις δικιο να τα κραξεις. Για του χρονου ομως αν παρεις ενα "Κοβασεβιτς" δεν ειναι καλυτερα να εχεις και τα 2 χαφ με τις σεντρες-φαρμακι? δεκτο και κατανοητο.
geovard Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μιά καινούργια μέρα ξημερώνει.Φάνηκε καί από τα βεγγαλικά.Η χειραψία καί το ύφος τού Πεσέιρο προς τον ατάραχο Ντούσαν ήταν σαν να έλεγε.Σε παρακαλώ καλέ μου πρίγκηπα κάνε να μην μού πάρεις τη θέση. Τι στον άνεμο άμα ψοφάει ο γάιδαρος τού σηκώνεται όπως λέει καί ο λαός?Δεν μπορούσαν να παίζουν στην κανονική περίοδο τόσο ορεξάτα όπως στα πλέι όφς? Γιά το μπάσκετ των τελικών. Ακούω προβλέψεις. Τόχουμε άνετα ή θα ιδρώσουμε σε πέντε αγώνες? Καί αυτό με τον μικρό Γκασόλ στέκει, ότι δηλαδή υπάρχει ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό.Απ όσο ξέρω η Μπαρτσελόνα τον έχει δώσει δανεικό στην Τσιρόνα.Είναι αυτό πού χρειαζόμαστε?
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Με δεδομένο ότι κλείσαμε πέκοβιτς δεν θα με χαλούσε να πάρουμε τον Γκασόλ στην θέση του Ζίζιτς.Ούτε ο Μάσει θα με χάλαγε.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ο Μασει παει Μαδριτη πιθανοτατα για τα πλευοφ. Στην Ισπανια και την Ιταλια συνηθιζεται να περνουν παικτε μονο για τα πλευοφς. Απο καλοκαιρι λογικα ο Μασει θα ειναι διαθεσιμος στην αγορα
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βρήκα αυτό τυχαία και είπα να το ποστάρο.Δεν ξέρω αν έχει ξανά μπει.Και μετά τους φταίει το Ελληνικό μπάσκετ.
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ο Μασει παει Μαδριτη πιθανοτατα για τα πλευοφ. Στην Ισπανια και την Ιταλια συνηθιζεται να περνουν παικτες μονο για τα πλευοφς. Απο καλοκαιρι λογικα ο Μασει θα ειναι διαθεσιμος στην αγορα Αυτό δεν το ήξερα, αν ισχύει, πάσο. Απλά, αν ισχύει, τότε σύμφωνα με το άρθρο η Real δίνει ?1.000.000 για να σπάσει το συμβόλαιό του στον Άρη για να τον χρησιμοποιήσει για κάποια παιχνίδια και αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα είναι ξανά διαθέσιμος στην αγορά. Υπερβολικό δεν ακούγεται;
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αρκετά υπερβολικό αλλά δεν νομίζω να φύγει από την Ρεάλ αν πάει.Είχα ακούσει πριν καιρό πως ο Φώτση είναι στο δρόμο του γυρισμού.Δεν θυμάμαι που το διάβασα.Παίζει κάτι τέτοιο?
TH_boy_20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα ήθελες να το αναλύσεις αυτό; σχετικα με το ενδεχομενο φυγης του Γιασικεβ. 1.ο ίδιος σε δηλωσεις σε εφημερίδα της πατριδας του αναφερθηκε στον παο και ειπε οτι τον ενοχλει που δεν ξεκιναει βασικος,οτι θα ηθελε να ξεκιναει βασικος..τετοιες δηλωσεις δημιουργουν κλιμα μεσα στην ομαδα. Δεν ξερω κατα ποσο ο ομπρα. θα ρισκαρει να χαλασει το κλιμα στην ομαδα 2.Επισης h barca παραμενει παντα ζεστη στο ενδεχομενο να τον βαλει στο roster της.
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 2.Επισης h barca παραμενει παντα ζεστη στο ενδεχομενο να τον βαλει στο roster της. Η barca είναι καφενείο.Το ότι ο Μεσίνα ήταν έτοιμος να πάει εκεί και αυτοί δεν του απάντησαν καν εμένα μου κάνει κάπως.Δεν φέρεσαι έτσι σε έναν από τους κορυφαίους κόουτς στην Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.