Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος. Ξεκουράστηκαν και αρκετά οι παίκτες, και ο Τομάσεβιτς σίγουρα θα γίνει καλύτερος με τον καιρό.

Δημοσ.

πωπω μιλαμε οτι και οι δυο ομαδες, ολυμπιακος και παναθηναικος ειναι χρονια μπροστα απο τους αλλους...δεν κανουνε τους τελικους κατευθειαν να ξεκουραστουν τα παιδια...

Δημοσ.
Οταν έκοψαν τις μαλακίες ο Σπανούλης με τον Γιασκεβίτσιους η ομάδα παίζει μπάσκετ.

Ποιες ήταν οι μαλακίες του Γιασικεβίτσιους;

Η ομάδα παίζει καλύτερα γιατί είναι πλήρης και γιατί ο Σπανούλης παίζει λιγότερο σαν άσσος.

Δημοσ.

Δεν φεύγει. Μαλακία θα κάνουν αν τον διώξουν τώρα πλέον. Και το λέω εγώ που τον έχω "κράξει" αρκετές φορές. Θυμήσου τον Τομάσεβιτς τον πρώτο χρόνο.

Δημοσ.
o Γιασκεβίτσιους απο του χρονου μας αποχαιρετα ισως να'ναι και καλυτερα...

Θα ήθελες να το αναλύσεις αυτό;

Δημοσ.
Ποιες ήταν οι μαλακίες του Γιασικεβίτσιους;

Οι διαστημικές πάσες που έδινε μερικές φορές και η μπάλα κατέληγε στο γάμο του καραγκιόζη.Αλλά γενικός θα συμφωνήσω ότι παίζουμε καλύτερα επειδή είμαστε πλήρης.

Δημοσ.
Οι διαστημικές πάσες που έδινε μερικές φορές και η μπάλα κατέληγε στο γάμο του καραγκιόζη.Αλλά γενικός θα συμφωνήσω ότι παίζουμε καλύτερα επειδή είμαστε πλήρης.

Άλλο παιχνίδι βλέπαμε...

Δημοσ.

Το πολύ να έκανε 1-2 λάθος πάσες. Κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός, με το κλασικό δολοφονικό σουτάκι και εξαιρετικό court vision.

Το πρόβλημα είναι στην άμυνα, και με τον Ολυμπιακό δε νομίζω να παίξει πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός παίζει με ψηλό και αθλητικό τριάρι (Βασιλόπουλος ή Γουντς), συνεπώς θα παίζουν αρκετά οι Περπέρογλου, Ουϊνστον. Ο Διαμαντίδης λογικά θα πηγαίνει στον Μπλάκνει και ο Σπανούλης στον Γκριρ.

Δυστυχώς ο Σάρας μπορεί εύκολα να "εκτεθεί" από κάποιον σαν τον Γκριρ, και ο Ζοτς θα πρέπει να βρει κάποιο "τρικ" εκεί.

Δημοσ.
Το πολύ να έκανε 1-2 λάθος πάσες. Κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός, με το κλασικό δολοφονικό σουτάκι και εξαιρετικό court vision.

Το πρόβλημα είναι στην άμυνα, και με τον Ολυμπιακό δε νομίζω να παίξει πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός παίζει με ψηλό και αθλητικό τριάρι (Βασιλόπουλος ή Γουντς), συνεπώς θα παίζουν αρκετά οι Περπέρογλου, Ουϊνστον. Ο Διαμαντίδης λογικά θα πηγαίνει στον Μπλάκνει και ο Σπανούλης στον Γκριρ.

Δυστυχώς ο Σάρας μπορεί εύκολα να "εκτεθεί" από κάποιον σαν τον Γκριρ, και ο Ζοτς θα πρέπει να βρει κάποιο "τρικ" εκεί.

Βάζεις τον Διαμαντίδη στον Γουντς και τον Σάρας στον Μπλάκνεϊ.

Το μεγαλύτερο αμυντικό σου όπλο το χαραμίζεις στον πιο ακίνδυνο επιθετικά παίκτη του αντιπάλου;

Γενικότερα, μη βασίζετε τα συμπεράσματά σας στο τι γράφουν οι δημοσιοκάφροι ή τι λέει ο εμπαθής Πολίτης.Βλέπω υπερβολική αισιοδοξία στους Ολυμπιακούς και φόβο σε πολλούς από εμάς. Να θυμίσω ότι έχουμε 3-0 φέτος, με 1,5 δύσκολη νίκη επί του Ολυμπιακού του Γκέρσον και 1,5 εύκολη επί του Ολυμπιακού του Γιαννάκη;

Δημοσ.

Αυτο που σου λεει ο Μενελαος. Δεν παιζει Μητσος σε Μπλακνευ γιατι δεν εχει νοημα. Στον Μπλακνευ λογικα θα παει ο Σαρας οταν παιζει.

Επισης δεν υπαρχει περιπτωση ο Γκριρ να εκθεσει κανενα Σαρας γιατι δεν θα παιζει πανω του. Θα παιζει είτε ο Σπανουλης με τα γρηγορα ποδια του είτε ο Χ''βρεττας.

Απο την αλλη στην επιθεση μας δεν ξερω πως θα μας παιξουν αυτοι αμυνα. Ενταξει ο Γκρηρ δεν υπαρχει αμυντικα, ο Μπλακνευ ειναι φιλοτιμος αλλα εως εκει, ο Ματσιγιαουσκας ειναι οφ, ο Παπαμακαριος δεν ξερω αν παιζει καν, ο Τεοντοσιτς ξερει απλα να κουναει σαν ατσουμπαλος τα χερια του και ο Βασιλειαδης δεν ξερει καν τι θα πει αμυνα

Δημοσ.

και εγω ειμαι υπερ του να φυγει ο γιασκε. δεν κολαει στην ομαδα και βαζει την παρτη του πανω απο την ομαδα.

Δημοσ.
Απο την αλλη στην επιθεση μας δεν ξερω πως θα μας παιξουν αυτοι αμυνα. Ενταξει ο Γκρηρ δεν υπαρχει αμυντικα, ο Μπλακνευ ειναι φιλοτιμος αλλα εως εκει, ο Ματσιγιαουσκας ειναι οφ, ο Παπαμακαριος δεν ξερω αν παιζει καν, ο Τεοντοσιτς ξερει απλα να κουναει σαν ατσουμπαλος τα χερια του και ο Βασιλειαδης δεν ξερει καν τι θα πει αμυνα

Όπως λέγαμε και εχτές, θα μας παίζουνε άμυνα σταυρό. Κλείνουν στο καλάθι και μετά κάνουν το σταυρό τους να μην τα βάλουμε απ' έξω.

Και φυσικά όταν τα βάλουμε θα είμαστε κωλόφαρδοι... :rolleyes:

και εγω ειμαι υπερ του να φυγει ο γιασκε. δεν κολαει στην ομαδα και βαζει την παρτη του πανω απο την ομαδα.

Φέτος μπορεί να μην ταιριάζει και τόσο, του χρόνου όμως θα ταιριάζει. Για το ότι βάζει την πάρτη του πάνω από την ομάδα που το στηρίζεις; Εγώ δεν το βλέπω.

Δημοσ.

[quote name=KWSN_Men;2140519

Φέτος μπορεί να μην ταιριάζει και τόσο' date=' του χρόνου όμως θα ταιριάζει. Για το ότι βάζει την πάρτη του πάνω από την ομάδα που το στηρίζεις; Εγώ δεν το βλέπω.[/quote]

αφου βλεπει οτι ο ψηλος δεν την εχει την πασα τι συνεχιζει το βιολι του. Επισης το θεωρω απαραδεκτο να εισαι πρωτο χρονο σε μια ομαδα και να μην σεβεσε κανεναν και να κατεβαζεις καντηλια στους συμπαικτες σου. και το αλλο που εκανε σε εναν αγωνα που κλωτσησε την μπαλα στο ταμπλο με στραβωσε τρελα. και δεν εφαγε και τεχνικη ποινη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...