antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 το εχουμε αναφερει πολλες φορες. Δεν ασχολουμαστε απο την στιγμη που βλεπαμε να κατακρεουργουν την ομαδα μας. Οταν βλεπουμε οτι γινεται σοβαρη προσπαθεια αναγγενησης υποστηριζουμε πιο θερμα την ομαδα μας. μα την ομαδα σας,την κατακρεουργει ο "τα παντα με σοφια εποιησεν" πρακτωρ κροκους! γιατι δεν τον κραξατε??? (οταν βλεπετε προσπαθεα αναγεννησης,υποστηριζετε,αλλα οταν δεν την βλεπατε,λεγατε τα μυρια οσα αστεια για το μπασκετ)!
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΠΕΙΔΗ θελετε να μπειτε σε συγκριση τιμωριων...ριζουπολη' date='φαγατε 4,κ μετα μειωθηκε νομιζω σε 3(δεν ειμαι σιγουρος για τη μειωση)! δυναμιτακι ΠΑΝΩ σε διαιτητη(νοομιζω τσανιδης),ουτε διακοπη παιχνιδιου,κ τιμωρια 1 αγωνιστικης! ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο τα επεισοδια στη ν.σμυρνη,κ αντι να μηδενιστειτε,το ξαναπαιζετε!!! 3 προχειρα τρανταχτα παραδειγματα! (στο μοναδικο που θυμαμαι να ευνοειται πολυ ο παναθηναικος,ειναι στην περιπτωση που χτυπησε διαιτητη,τον ευθυμιαδη,που εφαγε μονο 4 αν θυμαμαι καλα!αλλα θα μου πεις,ακομα κ οι αθλητικοι δικαστες καταλαβαν οτι ειχε πεσει στησιμο(joking...οχι οσον αφορα το στησιμο,οσον αφορα τους αθλ.δικαστες)! επειδη μιλατε για μπασκετ, θελετε να θυμηθειτε σε ποιο γηπεδο εχει βρεθει πρωτα σακουλα με κρυμμενες μολοτωφ?στο σεγ μηπως,στο παιχνιδι που ακολουθησε το θανατο του καρνεζη εξω αοπ τη γλυφαδα?και μηπως δεν υπηρξε ΠΟΤΕ τιμωρια για αυτο????[/quote'] ρε φιλε εσυ μπαινεις σε συγκριση ολων των τιμωριων?αν ειναι ετσι να συζητησουμε και για την τιμωρια του Κολωκοτρονη! Αναφερθηκαμε στις 2 τελευταιες τιμωριες. Δεν συμφωνω σε αυτα που λες αλλα σταματαω να ασχολουμαι με αυτη την συζητηση. Και οι μεν και οι δεν ειναι καφροι!Πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν αυτες οι μπουρδες για να σταματησουμε και εμεις να μιλαμε για το ποιος εφαγε την μεγαλυτερη τιμωρια!
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μιλουσαμε για προπαγανδες,για τιμωριες κ ευνοιες...δε θα βαλουμε μεσα μονο οτι συμφερει την καθε πλευρα,ετσι δεν ειναι?
lionel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 lionel,συγγνωμη για την εκφραση,αλλα ληγμενα παιρνεις?στα τελευταια 20 παιχνιδια,ειναι ζητημα αν εχετε παρει 5,κ μιλας για πελατειακη Πελατης για να ειναι καποιος οπως στο ποδοσφαιρο που ειστε εσεις πρεπει να τον κερδιζεις οπου τον βρισκεις. Εσεις απο εμας οταν υποτιθεται ειχατε καλυτερη ομαδα και πηρατε το πρωταθλημα ευρωπης φαγατε 35. οσες φορες εχουμε συναντηθει στην ευρωπη σκυβετε το κεφαλι. Μαλλον εσυ παιρνεισ ληγμενα.
Arxon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μα την ομαδα σας' date='την κατακρεουργει ο "τα παντα με σοφια εποιησεν" πρακτωρ κροκους! γιατι δεν τον κραξατε???(οταν βλεπετε προσπαθεα αναγεννησης,υποστηριζετε,αλλα οταν δεν την βλεπατε,λεγατε τα μυρια οσα αστεια για το μπασκετ)![/quote'] δεν λες να σταματησεις...ΠΟΙΟΣ δεν τον εκραξε και δεν τον κατηγορησε?Ποιος δεν απαιτουσε να αλλαξει διοικηση η ομαδα στο μπασκετ???Γιατι αν νομιζεις οτι καναμε μοκο εισαι πολυ γελασμενος!Η αποχη παντα κατι σημαινει κατι!!!!
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Εχετε μια απιστευτη μοναδικοτητα ως λαος!! βριζετε τον λουβαρη,να τα ακουσει ο θειος...κανετε μοκο,για να κανετε αντιδραση!!!!δεν τον αποθεωνετε,αρα τον κατηγορειτε... λετε δεν ασχολουμαστε με αστεια αθληματα,κ μεσα σας επιθυμειτε να φτιαξετε ομαδα,να αλλαξετε διοικηση,να μας πατησετε κλπ.... νιπτω τας χειρας μου!!! οσο για σενα lionel ....οταν φτασεις ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ στο μπασκετ,ελα να τα ξαναπουμε...οταν δεις τον (νεο Χ) ντομινικ με τη φανελα της ομαδας σου,επισης! οταν αποφασισεις αν ασχολειστε σαν οπαδοι με αλλα αθληματα πλην ποδοσφαιρου ή οχι,ελα να μιλησουμε! κ επισης,οι 35 ποντοι,φυσικα κ υπαρχουν,οπως υπαρχει ενα 8-2 στο ποδοσφαιρο...κ τα 2 ειναι παρελθον,σωστα? απλα,δε μπορεις να αποκαλεις πελατη,καποιον που εχει ενα ρεκορ απεναντι σου περιπου 15-5,με κατι 20ποντα μεσα στο σπιτι σου συνεχομενα,κλπ... και για ευρωπη μιλας????ελεος....τα 3 αστερια στη φανελα,δε σου λενε κατι?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Τι να πειτε και εσεις οι κακομοιροι για το μπασκετ που στην ευρωπη σας εχουμε πελατες. Οντως το βουλωνω στο μπασκετ μας εχετε πελατες Ευτυχως που υπαρχει και η μπαλα.Να δεις που ο καινουριος σας προεδρος ο Κωσκατας δεν θα στεριωσει.Κατι για μπλεξιματα με την τραπεζα Κρητης ακουσα.Και να δεις που ο Ντεταρι που πηρατε δεν θα καθησει για πολυ. Για μας ακουσα οτι παμε να παρουμε ενα Πολωνο απο τιν Ρουχ Χορζοφ,Βαρτσιχα ή καπως ετσι.Αλλα δεν τον κοβω για τιποτα σοβαρο υγ. Πλακα πλακα πως να μας κανετε και πελατες στην Ευρωπη?Εχετε δει 3 χρονια τωρα τον Μαιο στην Ευρολιγκα? υγ2. Μαρεσει ρε ατιμε που παρουσιασες και τα αστεια που καναμε μετα το πρωταθλημα.Ε,τι να κανω μωρε,να γλυκανω την πικρα μου που παλι καταντησα με κατι Ντελκ και κατι αμυριστους Εχετε και εσεις στην μπαλα τον Ροναλντο,τον Φιγκο,τον Μπεκαμ,τον Ζινταν,τον Μπεκενμπαουερ και τον Γκερτ τον Μιλλερ και εχω ξενερωσει Ασε μην ασχολεισαι μωρε με την παρτη μου καμενο χαρτι ειμαι. :mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ενω για την δικια σας την ποινη δεν εκαναν ολοι μοκο ε? Σου ειπα προσεχε πολυ αυτα που αναφερεις/ Τον απειλείς;
andrip Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣΛΑΜ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ (((( πώς θα ζήσω τώρα σα παναθηναικός και στο μπάσκετ σφαλιάρες... πελάτες μας έχουν. ΟΟΟΟΟΣΕΣ φορές μας έχουν πετύχει μας έχουν ξεφτυλίσει γαμώτο... κι εκεί πελάτες... δε μπορείς να πείς όμως... κι εμείς στην μπάλα σε μάτς που ξεκινάνε μετά τις 5:00 όταν συναντιόμαστε ζυγούς μήνες σε μονές ημέρες σας έχουμε τσόντα!!! καμιά άλλη κατηγοριά να μας έχετε υπάρχει; α στο γκόλφ όταν φυσάει βορειοδυτικός άνεμος και η τρύπα είναι νότια... μας έχετε δυστυχώς κι εκεί.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Ολυμπιακός έχει να παρουσιάσει στο μπάσκετ από το 1998 ομάδα που να μας κοντράρει σοβαρά... Από εκεί και μετά, μόνο καταλάθος ή με απίστευτες συνθήκες κάτι κάνατε...
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΖΕΡ,ΠΕΡΙ κοσκωτα κ ντεταρι!!! ομολογω και μετανοω....μετα κ τις απειλες για το τι λεω ,που με εχουν κανει να τρομαξω απιστευτα κ να τρεμω το τελευταιο μισαωρο, παιρνω πισω οτι ειπα! μετανοωντας λοιπον,υποκλινομαι στον μπασκετικο κοκκινο βασιλια που με κατατροπωνει οπου με βρισκει,που τη στιγμη που εμεις παιρνουμε το σαπακι το ντελκ,εκεινος με τρελλαινει στα καρφωματα με τον αγαδακο,κ που με εχει ξεσκισει οπου με βρισκει σαν πελατη,καθοτι ειναι γεγονος,οτι κουραζομαστε περισσοτερο να κερδισουμε τον ολυμπιακο απο οτι τον ηλυσιακο! μετανοω που μιλησα για ευρωπη,καθως κ τα 3 ευρωπαικα μου ηταν κιβδηλα,μου τα χαρισε η uleb σε συνεργασια με τη cia,για να μην παραπονιεται ο παυλος... υποκλινομαι στις δηλωσεις σου,που μου θυμιζουν εντονα τις δηλωσεις αγαδακου(οταν περνανε το συντριβανοι αυτοι χανουν),και εκεινη την ημερα,πραγματι χασαμε,καθοτι σας ειχαμε δωσει αβαντζο 20 ποντων,και δεν τους περασαμε... ω ναι φιλτατοι,μετανοηστε....τρεμετε.....ερχεται ο αυτοκρατορας του μπασκετ,ο πανμεγιστος θρυλεων!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μα ειναι οντως υπεροχο να λεει ο αλλος "Πελατης ειναι αυτος που τον νικας οπου τον βρισκεις" και να σου λεει "Σε εχω πελατη γιατι σε κερδισα 3 φορες πριν 10 χρονια στην Ευρωπη" Και τι να του πεις αραγε "Μα εδω και 7 χρονια οπου σε βρω σε κοπαναω"?? Θα σου πει "Στην Ευρωπη δεν με εχεις κερδισει" και θα εχει δικιο γιατι αν του πεις "Μα αφου δεν σε πετυχαινω,αποκλειεσαι πριν προλαβω να σε πετυχω" θα σε αποστομωσει "Ειδες ποσα καλα κρυβομαι?"
konnak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μα ειναι οντως υπεροχο να λεει ο αλλος "Πελατης ειναι αυτος που τον νικας οπου τον βρισκεις" και να σου λεει "Σε εχω πελατη γιατι σε κερδισα 3 φορες πριν 10 χρονια στην Ευρωπη" Και τι να του πεις αραγε "Μα εδω και 7 χρονια οπου σε βρω σε κοπαναω"?? Θα σου πει "Στην Ευρωπη δεν με εχεις κερδισει" και θα εχει δικιο γιατι αν του πεις "Μα αφου δεν σε πετυχαινω' date='αποκλειεσαι πριν προλαβω να σε πετυχω" θα σε αποστομωσει "[b']Ειδες ποσα καλα κρυβομαι?[/b]" Έχεις απίστευτη έμπνευση σήμερα...
antreaslam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 καιζερ,πας για το βραβειο της "χρυσης ατακας"!!!!! γραφεις ιστορια σημερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.