KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Όσα επιχειρήματα είχε και αυτός που το έγραψε. Δε νομίζω να χρειάζοταν επιχειρήματα. Αυτονόητο αυτό που εννοούσε, ότι με καλύτερο προπονητή θα έπερνε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Γνώμη του, πιθανόν σωστή, πιθανόν όχι. Η παπαριά όμως με τον Τοτό τι ήταν; Εξυπνάδα ή αστείο;
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οι εξωγηινης προελευσεως ενδεκαδες του Πεσειρο και ο αδικαιολογητος φοβος να βαλει 2 γκολ μη τυχον και καει -λες και επαιζε 21- σας φτανουν για επιχειρηματα?
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να χρειάζοταν επιχειρήματα. Αυτονόητο αυτό που εννοούσε, ότι με καλύτερο προπονητή θα έπερνε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Γνώμη του, πιθανόν σωστή, πιθανόν όχι. Η παπαριά όμως με τον Τοτό τι ήταν; Εξυπνάδα ή αστείο; Κάποιες θεϊκές ατάκες που πετιούνται εδώ μέσα, δε χρειάζονται ανάλυση. Η ατάκα που πέταξε λοιπόν το φιλαράκι πιο πάνω ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, προκαλεί γέλια απο μόνη της. :lol: Εννοούσε ότι με καλύτερο προπονητή θα το παιρνε;;; ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ γιατί προφανώς ο βάζελος ήταν ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος όλων. Και το ήθελε και με 10 βαθμούς διαφορά Θα πέσει η Λεωφόρος και θα τον πλακώσει με αυτά που λέει Πώς στο διάολο χανούμια και βάζελοι με 1-2 καλές εμφανίσεις γίνεστε ΘΕΟΙ από πάτοι δε το έχω καταλάβει ακόμα Έρε κατάντιαααααααααααα!
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κάποιες θεϊκές ατάκες που πετιούνται εδώ μέσα, δε χρειάζονται ανάλυση. Η ατάκα που πέταξε λοιπόν το φιλαράκι πιο πάνω ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, προκαλεί γέλια απο μόνη της. :lol: Εννοούσε ότι με καλύτερο προπονητή θα το παιρνε;;; ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ γιατί προφανώς ο βάζελος ήταν ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος όλων. Και το ήθελε και με 10 βαθμούς διαφορά Θα πέσει η Λεωφόρος και θα τον πλακώσει με αυτά που λέει Πώς στο διάολο χανούμια και βάζελοι με 1-2 καλές εμφανίσεις γίνεστε ΘΕΟΙ από πάτοι δε το έχω καταλάβει ακόμα Έρε κατάντιαααααααααααα! Τα δικα σου τα χαλια τα βλεπεις? Ακομα νομιζεις πως εχεις ομαδαρα? Κοιτα τον προεδρα λιγακι, σε λιγο καιρο θα ξαναγελαμε μαζι σου, και θα εισαι για αλλη μια φορα δαχτυλοδυκτουμενος, εθελοτυφλεις υπο την επιρεια Κοκκαλισταν. :-D Α ξεχασα εχει γελιο σε καθε σειρα να ριχνεις και ενα λολ
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να χρειάζοταν επιχειρήματα. Αυτονόητο αυτό που εννοούσε, ότι με καλύτερο προπονητή θα έπερνε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Γνώμη του, πιθανόν σωστή, πιθανόν όχι. Η παπαριά όμως με τον Τοτό τι ήταν; Εξυπνάδα ή αστείο; Είναι τόσο υποθετικό αυτό όσο αυτό που λέει και ο EKTELESTES. Με την ίδια λογική που μια κουβέντα έκατσες και την ανάλυσες και έφτασες στο συμπέρασμα που έφτασες θα μπορούσες να είχες αναλύσει και τον "τοτό". Απλά είναι με τι όρεξη βλέπει κανείς τα πόστ και όχι η έλλειψη επιχειρημάτων.
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φιλε εκτελεστες, προφανως ο φιλος εννοουσε πως ο Παναθηναικος δεν υπολειποταν σε επιπεδο παιχτων απο τον Ολυμπιακο και εχοντας μια διαφορα υπερ του απο τον ολυμπιακο 4 αγωνιστικες πριν απο το τελος, εχασε το πρωταθλημα εξαιτιας ΜΟΙΡΑΙΩΝ λαθων απο τον προπονητη του. Λαθη τα οποια οποιοσδηποτε νορμαλ προπονητης δε θα ειχε κανει και τα οποια πιθανως να ειχαν οδηγησει στον τιτλο. Δε μπορω παρα να συμφωνησω μαζι του. Τωρα τα λοιπα περι τοτων, κωστικα, γιωρικα, μιστερ μπιν και λοιπες υπερδυναμεις νομιζω οτι ανηκουν στη σφαιρα του γραφικου. Οσο για του χρονου, αν ολα πανε καλα (φτου, φτου, φτου) Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Erwdios Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Τα δικα σου τα χαλια τα βλεπεις? Ακομα νομιζεις πως εχεις ομαδαρα? Κοιτα τον προεδρα λιγακι, σε λιγο καιρο θα ξαναγελαμε μαζι σου, και θα εισαι για αλλη μια φορα δαχτυλοδυκτουμενος, εθελοτυφλεις υπο την επιρεια Κοκκαλισταν. :-D Α ξεχασα εχει γελιο σε καθε σειρα να ριχνεις και ενα λολ Εγώ δεν νομίζω ότι έχω ομαδάρα και συμφωνώ σε αυτά που λες περί Κόκκαλη. Άλλοι νομίζατε ότι έχετε ομαδάρα και ήρθαν οι τεσσάρες σύννεφο πάλι. Εμείς πάντως ήδη γελάμε μαζί σας εδώ και ένα μήνα, οπότε τα "θα" άφησε τα για κανέναν πολιτικό καλύτερα. Γίνεται και πιο πειστικός, όπως και να το κάνουμε.
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Τα δικα σου τα χαλια τα βλεπεις? Ακομα νομιζεις πως εχεις ομαδαρα? Κοιτα τον προεδρα λιγακι, σε λιγο καιρο θα ξαναγελαμε μαζι σου, και θα εισαι για αλλη μια φορα δαχτυλοδυκτουμενος, εθελοτυφλεις υπο την επιρεια Κοκκαλισταν. :-D Αν δεις και άλλα ποστ μου θα δεις οτι λέω και ξαναλέω οτι ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΑ-LEAGUE το φετινό. Και έχω ξαναπεί. ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός πήγε καλά στις 2/3 διοργανώσεις που έλαβε μέρος ( Ευρώπη-Κύπελλο). Οι άλλοι 2 τι έκαναν;;; 0/3 και μιλάνε για ΟΜΑΔΑΡΕΣ, 10 ΠΟΝΤΟΥΣ + πρωταθλήματα και κουραφέξαλα;;; Εάν δε συμφωνείτε ότι πήγε και καλά στα 2/3, τότε μάλλον εσείς είστε τελείως τυφλοί νυχτόλυκε. Φιλε εκτελεστες, προφανως ο φιλος εννοουσε πως ο Παναθηναικος δεν υπολειποταν σε επιπεδο παιχτων απο τον Ολυμπιακο και εχοντας μια διαφορα υπερ του απο τον ολυμπιακο 4 αγωνιστικες πριν απο το τελος, εχασε το πρωταθλημα εξαιτιας ΜΟΙΡΑΙΩΝ λαθων απο τον προπονητη του. Λαθη τα οποια οποιοσδηποτε νορμαλ προπονητης δε θα ειχε κανει και τα οποια πιθανως να ειχαν οδηγησει στον τιτλο. Δε μπορω παρα να συμφωνησω μαζι του. Σε αυτό που εσύ συμφωνείς το 90% των Παναθηναϊκών εδώ μέσα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του Παναθηναϊκού έλεγαν και ΛΕΝΕ ότι ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα στην ομάδα. Δε μπορεί λοιπόν ξαφνικά να φταίει ΜΟΝΟ ο Προπονητής και τα "μοιραία" λάθη.
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σε αυτό που εσύ συμφωνείς το 90% των Παναθηναϊκών εδώ μέσα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του Παναθηναϊκού έλεγαν και ΛΕΝΕ ότι ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα στην ομάδα. Δε μπορεί λοιπόν ξαφνικά να φταίει ΜΟΝΟ ο Προπονητής και τα "μοιραία" λάθη. Σε αυτο το 90% βαλε και μενα μεσα. Ειπα εγω οτι ο Παο δεν ειχε τη σαρα, μαρα και το κακο συναπαντημα? Ειπα οτι αυτη η σαρα και μαρα δεν υπολειποταν απο τη δικη σου σαρα και μαρα. Προσεχε λιγο τι γραφω. Γενικα εγω θεωρω οτι αν εξαιρεσεις 6-7 παιχτες του Παο, εκ των οποιων οι 2 δεν παιζανε κιολας, οι υπολοιποι δεν πρεπει να καθονται καν στον παγκο του Παναθηναικου. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εσυ εχεις περισσοτερους απο 6-7 καλους παιχτες.
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σε αυτο το 90% βαλε και μενα μεσα. Ειπα εγω οτι ο Παο δεν ειχε τη σαρα, μαρα και το κακο συναπαντημα? Ειπα οτι αυτη η σαρα και μαρα δεν υπολειποταν απο τη δικη σου σαρα και μαρα. Προσεχε λιγο τι γραφω. Γενικα εγω θεωρω οτι αν εξαιρεσεις 6-7 παιχτες του Παο, εκ των οποιων οι 2 δεν παιζανε κιολας, οι υπολοιποι δεν πρεπει να καθονται καν στον παγκο του Παναθηναικου. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εσυ εχεις περισσοτερους απο 6-7 καλους παιχτες. Ας πούμε ότι πάνω κάτω είχαμε ισάξιας ποιότητας παίχτες για να συνεχίσουμε τα επιχειρήματα και τον διάλογο. Αλλάζει το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πήγε καλά στα 2/3 φέτος και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πήγαν χάλια και στα 3;; Είχαν 0/3 δηλαδη. Γι' αυτό επιμένω ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός φέτος, και δε νομίζω να μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό. Ξαναλέω, ΟΧΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, απλά αρκετά καλύτερος ΣΥΝΟΛΙΚΑ και απο Παναθηναϊκό και από ΑΕΚ ( για να μη παίζουμε και με τις λέξεις )
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ας πούμε ότι πάνω κάτω είχαμε ισάξιας ποιότητας παίχτες για να συνεχίσουμε τα επιχειρήματα και τον διάλογο. Αλλάζει το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πήγε καλά στα 2/3 φέτος και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πήγαν χάλια και στα 3;; Είχαν 0/3 δηλαδη. Γι' αυτό επιμένω ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός φέτος, και δε νομίζω να μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό. Ξαναλέω, ΟΧΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, απλά αρκετά καλύτερος ΣΥΝΟΛΙΚΑ και απο Παναθηναϊκό και από ΑΕΚ ( για να μη παίζουμε και με τις λέξεις ) Εκτελεστες, τι σχεση εχει με το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, η αποδοση του Ολυμπιακου στις υπολοιπες διοργανωσεις? Δηλαδη επειδη πηγες στους 16 του τσου λου αυτο σημαινει οτι επρεπε να παρεις το ελληνικο πρωταθλημα? Αν ηταν ετσι, θα επρεπε να εχουμε τουλαχιστον 3 παραπανω πρωταθληματα τα τελευταια 10 χρονια. Και αν προσεξες, εγω δεν μιλησα για το ποσο καλα πηγε ο γαυρος στην εκαστοτε διοργανωση ή για το ποιος ηταν η καλυτερη ομαδα. Σου απαντησα οτι το ελληνικο πρωταθλημα το ειχε στο χερι του ο παναθηναικος 4 αγωνιστικες πριν το τελος και λογω ατυχων επιλογων του προπονητη κυριως, το εχασε. Θεωρω πως με εναν στοιχειωδως σοβαρο προπονητη δε θα ειχαμε χασει βαθμους σε παιχνιδια με ξανθη, οφη και ηρακλη. Δεν ηταν και τοσο δυσκολοι αντιπαλοι αλλωστε. Εσυ διαφωνησες με αυτο. Care to elaborate?
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αλλάζει το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός πήγε καλά στα 2/3 φέτος και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πήγαν χάλια και στα 3;; Είχαν 0/3 δηλαδη. Ρε θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν? Μονο στην Ευρωπη πηγες καλα. Στο Κυπελλο επαιξες ενα ματς. Ηταν ΤΟ ματς?Ναι ηταν. Αλλα οταν το "καλα στο Κυπελλο" ειναι το ενα ματς ενω 1 ποστ πιο πανω λες "Με ενα ματς γινατε θεοι" τοτε ενταξει, τα ζηταει ο... Οσο για το πρωταθλημα, κανε καμια ενσταση. Τι?Υπαρχουν κανονες και εχεις νομικο δικιο?Δεκτο,παρτο στους νομους λοιπον. Αλλα πως θα την πεις σε αυτην που σου εριξε 4, σε περασε μεσα στο γηπεδο και εσυ της πηρες το πρωταθλημα επειδη επαιξε καποιος Βαλνερ?Πως θα την πεις για το πρωταθλημα σε μενα που ειχα παρει κεφαλι μεχρι να ισχυσει ο Νομος του Πεσειρο και παλι χωρις Βαλνερ θα ησουν μολις ενα ποντο πανω? Δεν πειραζει, συνεχισε να νομιζεις οτι το +1 και το +4 (τα οποια αγωνιστικα ειναι -2 και +1 εκτος αν παιξει και του χρονου και του παραχρονου καποιος "Βαλνερ" παλι) σε κανουν ανωτερη ομαδα. Συνεχισε να πιστευεις οτι ακομα και με την ενσταση ενα πρωταθλημα που πηρες με τον Μητρογλου στο 92' με την Λαρισα δικαιολογει τετοια επαρση. Του χρονου ομως, πρωτα ο Παρεδωσε, εχει ΠΕΚ. Και θα τα ξαναπουμε
EKTELESTES Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εκτελεστες, τι σχεση εχει με το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, η αποδοση του Ολυμπιακου στις υπολοιπες διοργανωσεις? Δηλαδη επειδη πηγες στους 16 του τσου λου αυτο σημαινει οτι επρεπε να παρεις το ελληνικο πρωταθλημα? Αν ηταν ετσι, θα επρεπε να εχουμε τουλαχιστον 3 παραπανω πρωταθληματα τα τελευταια 10 χρονια. Και αν προσεξες, εγω δεν μιλησα για το ποσο καλα πηγε ο γαυρος στην εκαστοτε διοργανωση ή για το ποιος ηταν η καλυτερη ομαδα. Σου απαντησα οτι το ελληνικο πρωταθλημα το ειχε στο χερι του ο παναθηναικος 4 αγωνιστικες πριν το τελος και λογω ατυχων επιλογων του προπονητη κυριως, το εχασε. Θεωρω πως με εναν στοιχειωδως σοβαρο προπονητη δε θα ειχαμε χασει βαθμους σε παιχνιδια με ξανθη, οφη και ηρακλη. Δεν ηταν και τοσο δυσκολοι αντιπαλοι αλλωστε. Εσυ διαφωνησες με αυτο. Care to elaborate? Αυτό το είπα γιατί υπήρχαν αμφισβητήσεις για το ποιος ήταν καλύτερη ομάδα γενικότερα φέτος και όχι μόνο στο πρωτάθλημα. Στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΑΛΙΑ. Και αν θυμάσαι η κουβέντα ξεκίνησε με την ΑΝΕΣΗ που έπρεπε ( και καλά ) να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα όταν ήταν λίγο πιο πάτος και απο τους άλλους 2 πάτους. @ Κάιζερ - το "τα πήγε καλά" δε πάει να πει οτι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να πετάει 4αρες στο Κύπελλο, ούτε στην ευρώπη 3αρες. Το γεγονός οτι πήγε στον τελικό όμως, είναι ΚΑΛΑ, δε νομίζεις ;;; Ποια μας ξεφεύγουν ρε, είσαι με τα καλά σου ;;; Ο βάζελος πιο πάνω είδες τι είπε για ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ διαφορά έπρεπε να πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα φέτος;; Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ;; Αρχίσαμε πάλι τα Βάλνερ κλπ. Απο ποιον, την MΑΚΡΑΝ πιο ευνοημένη ομάδα από τη Διαιτησία φέτος.
Absinthe Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αυτό το είπα γιατί υπήρχαν αμφισβητήσεις για το ποιος ήταν καλύτερη ομάδα γενικότερα φέτος και όχι μόνο στο πρωτάθλημα. Στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΑΛΙΑ. Και αν θυμάσαι η κουβέντα ξεκίνησε με την ΑΝΕΣΗ που έπρεπε ( και καλά ) να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα όταν ήταν λίγο πιο πάτος και απο τους άλλους 2 πάτους. Δεν καταλαβαινομαστε. Σου ξαναλεω πως ο φιλος στον οποιο απαντησες με το ευφυολογημα περι τοτου και απο το οποιο ξεκινησε ολη αυτη η κουβεντα δεν ειπε οτι ο παναθηναικος ειχε καλυτερη ομαδα απο οποιονδηποτε αλλο, αλλα οτι με ενα σοβαρο προπονητη θα ειχε παρει το πρωταθλημα. Εσυ ομως συνεχιζεις να λες για κυπελλα και τσου λου. Οπως λενε και στα αμοιβαια κεφαλαια "οι προηγουμενες αποδοσεις δε διασφαλιζουν τις μελλοντικες" Ετσι λοιπον, 6 παιχνιδια στο τσου λου δεν σημαινουν οτι εισαι εν γενει καλυτερη ομαδα. Και σε ρωταω, εσυ πιστευεις ναι ή οχι οτι αν ο παναθηναικος ειχε διωξει τον πεσειρο και ειχε παρει μπαγεβιτς (γενικα δεν τρελαινομαι για μπαγεβιτς) 2 μερες πριν απο το παιχνιδι με ξανθη οπου και ειμασταν πρωτοι, θα ειχαμε παρει το πρωταθλημα τελικα? Αυτο ειναι το θεμα μας σημερα και οχι ποια ομαδα ειχε μεγαλυτερο tendex ολη τη χρονια. υγ: καιζερ μην του απαντησεις γιατι μου τον αποπροσανατολιζεις και δεν απανταει σε αυτα που του γραφω.
vokolos04 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.... ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.