KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Nαι υπαρχουν μονο Παναθηναικοι για οποιον δηλωνει Παναθηναικος. Οποιος οπαδος αλλης ομαδας γουσταρει οι ομοιοι του να τον λενε σκουληκι, γαυρο, χανουμι δεν ξερω γω τι καλως κανει. Εδω μεσα ομως η λεξη βαζελος ειναι βρισια και υποτιμητικη και μπορει να λεγεται(μετα αναλογης απανατησεως) μονο απο "αλλοθρησκους"
Humphrey Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Nαι υπαρχουν μονο Παναθηναικοι για οποιον δηλωνει Παναθηναικος. Οποιος οπαδος αλλης ομαδας γουσταρει οι ομοιοι του να τον λενε σκουληκι, γαυρο, χανουμι δεν ξερω γω τι καλως κανει. Εδω μεσα ομως η λεξη βαζελος ειναι βρισια και υποτιμητικη και μπορει να λεγεται(μετα αναλογης απανατησεως) μονο απο "αλλοθρησκους" Με όλο το σεβασμό KaizerSoze αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? Νομίζω ότι για μπάλα και χαβαλέ μιλάει κανείς εδω μέσα.. και αν σε πει ο άλλος βάζελο so what? Θα κάτσεις να εσύ να θυμηθείς τί έγινε το 1950 με τις αλοιφές? Chill out
KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δεν γουσταρω ρε παιδι μου! Ειμαι Παναθηναικος, ουτε βαζελος ουτε τιποτα. Ειναι σαν να σου πει ο αλλος "Ελα ρε μαλακα",οκ, πολυ το δεχονται αφου το 'λεμε ολοι' εγω μπορει να μην γουσταρω και να θελω να με λες με το ονομα μου Αν ο ΑΕΚτζης δεχεται να τον λενε χανουμι και ο Ολυμιακος γαυρο οι ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ(διοτι εγω θα το πω σαν βρισια και το ξερει) προβλημα του.
rubens Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 και ήρθες εσύ με τέτοιο σχόλιο να τον βάλεις στη θέση του? δεν υπάρχει "μόνο παναθηναϊκοί" απλά το θέμα είναι ο παναθηναϊκός εσύ μου τη λες τώρα γιατί προτιμάς το ''βάζελος'';
geovard Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Σίγουρα το να αποκαλέσεις κάποιον βάζελο ή γάβρο δείχνει ότι έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς.Δεν εξηγείται αλλιώς ούτε εξυπηρετεί κάτι να τον πείς με αυτόν τον χαρακτηρισμό.Είναι θέμα παιδείας πού ξεκινά από τηυ οικογένεια αλλά καί καί από το άτομο το ίδιο. Καί επειδή θεωρώ ότι το φόριυμ κρατάει ένα επίπεδο με ξενίζει το γεγονώς πού κατά καιρούς κάποιοι μπαίνουν καί φαίνονται σαν τη μύγα μες στο γάλα οι οποίοι ελλείψει επιχειρημάτων επιδίδονται σε χαρακτηρισμούς αυτού τού τύπου.Προσωπικά προσπαθώ να αποφεύγω να μιλάω με τέτοια άτομα.
Harkon Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πολύ υπερβολικούς σας κόβω. όπως και να έχει δικαίωμα σας
vastravoud Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μπορούμε άραγε να δούμε το σημερινό παιχνίδι από το internet?
talikra Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παίδες ξέρεις κανείς κάτι για το σημερινό για μας που δεν έχουμε Ψηφιακή....
soturin Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εσύ μου τη λες τώρα γιατί προτιμάς το ''βάζελος''; δεν κατάλαβα πως το συμπέρανες αυτό, εγώ σου λέω πως απάντησες σε ένα περιττό ή λανθασμένο σχόλιο με ένα ακόμα λανθασμένο σχόλιο. Είπε εκείνος κάτι για οτε και ένα μέλος, και εσύ του λες εδω είναι μόνο παναθηναϊκοί (ενώ είναι για τον παναθηναϊκο). Τώρα το βάζελος κτλ ξεκίνησε να συζητιέται μετά από το δικό μου Post άρα πως γινόταν να αναφέρομαι σε αυτό....
balux13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπον ολα ξεκινησαν με δικο μου ποστ και με μια δοση χιουμορ. Ουτε να θιξω ηθελα κανεναν ουτε αυτοαποκαλουμαι βαζελος. Δηλαδη αν ερθει ενας φιλος μου και μου πει "ελα ρε βαζελε που εισαι" θα τον πλακωσω? Τεσπα σεβαστη η γνωμη σας οτι εγινε εγινε δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε
balux13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Συμφωνα με contra.gr Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αγαπώ. Είναι η δεύτερη μετά το Μαρούσι. Εάν δω καμιά κίνηση και υπάρχει περιθώριο για τη συμμετοχή στα δρώμενα της ΠΑΕ, τότε ναι θα συμμετάσχω. Θέλω να δω πρώτα αν με αντιπροσωπεύει. Τα περί πιθανής διοίκησης δεν ευσταθούν. Τα ίδια θεωρώ ότι ισχύουν και για την ΠΕΚ που εκπροσωπείται από τον Βγενόπουλο και τους Γιαννακόπουλους. Πρέπει να πειστούν και αυτοί ότι οποιαδήποτε κίνηση θα συνοδευτεί από εμπλοκή τους στη διοίκηση". Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Πέρα από την στενή σχέση μου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό, υπάρχει στενή σχέση και για το γήπεδο, καθώς ενδιαφερόμαστε για να αναλάβουμε το πρότζεκτ. Εχω καθημερινή επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και στελέχη του Παναθηναϊκού ώστε να βρεθεί η ευέλπιστη λύση για την κατασκευή του γηπέδου και το πρότζεκτ. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω και ποιο θα είναι το νέο μοντέλο διοίκησης Για να δουμε....
Mika Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αγαπώ. Είναι η δεύτερη μετά το Μαρούσι. enough said Μεινε στο μαρουσακι σου κυριε βοβε τοτε.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σκεψου ατακα Βωβου 'Ο Παναθηναικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στα Β.Προαστια και μια απο τις μεγαλυτερες αν οχι η μεγαλυτερη απο Ψυχικο και δωθε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.