geovard Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Χο χο χο! Εγώ τα τσιμπάω τα πρωταθληματάκια καί οι κότες κακαρίζουν! Εγώ είμαι ο δικτάτωρ.Δοξάστε με. Σας έχω γραμμένους.Είμαι ο ένας ο μοναδικός ο ανεπανάληπτος SOCRATES. Έχω καί ένα υπασπιστή με το όνομα GAGATSES.Τον ξέρετε όλοι.Άμα τον ακούτε να μιλάει δεν μοιάζει η φωνή του με γαύγισμα?Είναι άριστος φύλακας.Τι Νικοπολίδης καί πράσινα άλογα. Θα είμαι εδώ άλλα τόσα χρόνια γιά να σας....χωρίς βαζελίνη. Καί στη συνέχεια θα αφήσω στο πόδι μου τον διάδοχο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρει γιατί είναι λίγο περιορισμένης ευθύνης.. Αυτά καί κάτσετε καλά μην τα πάρω καί μού γίνουν τα φρύδια κεραίες! Το κοπέλι θέλει μέλι καί ο θείος Παπουτσέλη! edit: Ξέχασα να πω ότι σε λίγο καιρό θα αναβαθμίσω τον ρόλο τού GAGATSES καί θα τον πάρω κοντά μου να μού ξύνει τα τεράστια φρύδια μου!Το δικαιούται ο άνθρωπος γιατί πρέπει να παραδεχτώ πως έκανε καλη δουλειά από το άλλο του πόστο.
wizzy Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ρε σείς ήμαρτον δηλαδή.Το πέναλτι του Παπουτσέλη ήταν σε αγώνα που έγινε την ενδέκατη αγωνιστική.Σε ένα πρωτάθλημα που ο παο τελείωσε πέμπτος 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έμεινε έξω και από το ουεφα.Μέχρι και ο Ντικουμέ του Απόλλων Αθηνών σας είχε γλεντήσει μέσα στο ΟΑΚΑ εκείνη τη χρονιά.Αλλά η προπαγάνδα έχει κάνει πάλι καλά τη δουλειά της.Χάσαμε σου λεει ο άλλος πρωτάθλημα από τον Παπουτσέλη.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.Όλοι θυμούντε τον Παπουτσέλη και όχι τα χάλια του βάζελου. Βρες και τα στοιχεία από εκείνη την περίοδο, αν είσαι τόσο μάγκας, γιατί προσωπικά έγραψα ότι δεν θυμάμαι και θέλω να το ψάξω. Τα περί προπαγάνδας και τα λοιπά, τα ακούω βερεσέ, δεν είναι δικό μου το nick "Άρρωστος7". Αλλά βέβαια, τα θέλω κι εγώ. Απαντάω σε έναν τυπάκο με το ψευδώνυμο "Άρρωστος7" και περιμένω να κάνω σοβαρή κουβέντα. Δεν πάω καλά μου φαίνεται...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Στην κακομοίρα την ΑΕΚ, που σε έπιασε και ο πόνος τώρα για την ΑΕΚ, θα της πω, να έπαιρνε τα ματσάκια με τον Πανιώνιο και τον Άρη μέσα στην έδρα της, για να μην σκούζει στο τέλος για την ένσταση. Με μεγαλη εμφανιση οπως το 0-3 με την Καλαμαρια που εκανες?Ρε συ, δεν κανετε μια ενσταση τα 3 γκολ με την Καλαμαρια να τα εβαλε ο Κοβασεβιτς να βγει 1ος σκορερ?Ασε μας ρε φιλε, που πρεπει οι αλλες ομαδες να τους κερδιζουν ολους για να μην μιλανε. Δλδ αν δεν επαιρνες την Καλαμαρια ή αν δεν στηνοταν η Ξανθη ή αν δεν ακυρωνες το γκολ του Ηρακλη στο 90' να σου πω που θα εγραφε η ΑΕΚ τα ματς με τον Πανιωνιο και τον Αρη Δίκαιο δεν έχουν, γιατί τα είπαμε αυτά:Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες. Συμφωνω. Να πιασουμε τα ματς του Ολυμπιακου να δουμε που εσπασαν οι κανονες του ποδοσφαιρου?Εκτος αν κανονες του ποδοσφαιρου λεμε επειδη ειναι της μοδας στον Πειραια ΜΟΝΟ αυτους που οριζουν ποιοι παικτες εχουν δικαιωμα συμμετοχης Εδώ με πηδούσες κάποτε με τη διαιτησία, χωρίς να φέρνεις παιχταράδες, τώρα θα κολλήσεις? Εσυ θα κατσεις ομως αυτη την φορα επειδη θα εχω παικταραδες ομως?Ενταξει, συμφωνησες μαζι μου δλδ αν καταλαβα καλα? Παντως μετα τα σεναρια τα σημερινα για Γκονζαλεζ εχει φοβερη πλακα οτι η ομαδα που "περνει μωρε και κανα σφυριγμα επειδη εχει φερει παικταραδες" έχει, εχει ενδιαφερθει, εχει ακουστει, θα ενδιαφερθει για τους: Νικοπολιδη, Κωνσταντινου, Μπασινα, Κυριακο, Ιβανζιτζ, Γκονζαλεζ, Παπαδοπουλο, Σειταριδη Ρε τους "παικταραδες"
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Mην συγκρινουμε τωρα εκεινες τις εποχες με τις σημερινες.Ο Κοκκαλης δεν αφηνει ψιχουλο να φανε οι αλλοι.Η οποια ευνοια των ομαδων ΠΑΟ-ΑΕΚ ηταν φυσικα πολυ πιο διακριτικη,σε φαση που μπορεις να υποστηριξεις οτι δεν υπηρχε κιολας,καμια μα καμια σχεση με αυτη την δεκαετια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Χμμμ. Ο Γκαλέτι λείπει από την λίστα, τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος τον απαξιώνουμε γιατί σου ρίχνει και 2 χρόνια, τον Τζόλε τον πήραμε από τον Πανηλειακό, οπότε δεν κάνει ούτε για το Subbuteo, τον Λούα Λούα της Τσέλσι που σου έκλεισε το σπίτι με εκείνη τη φωτοβολίδα στο κύπελλο και την ατυχία του στα μεταξύ μας ματς του πρωταθλήματος με τα δοκάρια τον χλευάζεις, τον Στολτίδη δεν τον βλέπω πουθενά, αρα ο Ηρακλής είναι ομαδάρα, τον Άντζα που αποτελεί το βασικό λίμπερο της εθνικής, δεν τον γουστάρουμε γιατί μας κάνει κωλοδάχτυλα. Έλεος. Πρέπει κάποιος να παίζει στη Barcelona και στη Ρεάλ για να αναγνωρίζεται η ποδοσφαιρική του αξία έτσι? Ο Βαζέχα, που από πολλούς θεωρείται ο μεγαλύτερος ξένος παίχτης που πέρασε από Ελλάδα, (κυρίως λόγω της διάρκειας στην αποδοσή του) σε ποιά ομάδα έπαιζε πριν έρθει στον ΠΑΟ? Τον Αποστολάκη γι' αυτό τον θεωρούσατε παιχταρά? Επειδή ήρθε από εμας? Aυτό ακριβώς εννοώ "από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε" Τι Γκαλέτι, τι Γκαλέτο. Από την Αργεντινή είναι και οι δύο...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πρωταθλήματα από το 1980 που μπορούσαν οι Βαρδηνογιανναίοι να ανακατευτουν: 1980: Ολυμπιακός 1981: Ολυμπιακός 1982: Ολυμπιακός 1983: Ολυμπιακός 1984: Παναθηναϊκός 1985: ΠΑΟΚ 1986: Παναθηναϊκός 1987: Ολυμπιακός 1988: Λάρισα 1989: ΑΕΚ 1990: Παναθηναϊκός 1991: Παναθηναϊκός 1992: ΑΕΚ 1993: ΑΕΚ 1994: ΑΕΚ 1995: Παναθηναϊκός 1996: Παναθηναϊκός 1997: Ολυμπιακός Με bold έχω κάνει τα "πέτρινα χρόνια". Έχει μια διαφορά, δε νομίζεις; Μόνο που εκτός από τα πρωταθλήματα ο παο εκείνη την εποχή πήρε και άλλους 12 τίτλους,9 κύπελλα και 3 σούπερ κάπ.Στο σύνολο μιλάμε για 18 τίτλους.Δεν είναι και άσχημα.... Τι να κάνουμε,ο Βαρδινογιάννης στο πρωτάθλημα έπεσε σε περίοδο που υπήρχαν και καλές ομάδες που μπορούσαν να κερδίσουν και τους διαιτητές.Βρές μου εσύ την τελευταία 10ετία ομάδες όπως ο παοκ του 85 ή η λάρισα του 88.Και φυσικά ο Βαρδινογιάννης έκανε επενδύσεις μόνο στο παρασκήνιο.Σε καμία περίπτωση δεν είχε φέρει τους παίκτες που έχει φέρει ο Κόκκαλης για αυτό πήρε 6 μόνο πρωταθλήματα. Εμένα στην τελική δεν με νοιάζει πόσα πήρε ο παο,με νοιάζει πόσα πήρε ο Ολυμπιακός.Και ο Ολυμπιακός σε 13 χρόνια βαρδινογιαννισμού είχε 1 πρωτάθλημα. Βρες και τα στοιχεία από εκείνη την περίοδο, αν είσαι τόσο μάγκας, γιατί προσωπικά έγραψα ότι δεν θυμάμαι και θέλω να το ψάξω. Τα περί προπαγάνδας και τα λοιπά, τα ακούω βερεσέ, δεν είναι δικό μου το nick "Άρρωστος7". Αλλά βέβαια, τα θέλω κι εγώ. Απαντάω σε έναν τυπάκο με το ψευδώνυμο "Άρρωστος7" και περιμένω να κάνω σοβαρή κουβέντα. Δεν πάω καλά μου φαίνεται... Όσα στοιχεία θέλεις:Ο παο τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 64 βαθμούς 9 περισσότερους από την νεοφώτιστη Καβάλα που ήταν στην 6η θέση.Δεν βγήκε ούτε καν στο ΟΥΕΦΑ.Είχε κάνει 12 ήττες περίπου όσες και η Καλαμάτα με την Παναχαική που είχαν από 13.Μερικά από τα ιστορικά αποτελέσματα εκείνης της χρονιάς ήταν τα εξής:Παναχαική-παο:3-1,Καλαμάτα-παο:1-0,παο-Απόλλων:0-2,Ιωνικός-παο:3-1,Πανηλειακός-παο:2-1,( η χαρά της Πελοπονήσου είχατε γίνει),αεκ-παο:3-0,παο-Ξάνθη:1-2. Εγώ μπορεί να είμαι άρρωστος αλλά μιλάω βάση στοιχείων.Εσύ που είσαι αντικειμενικός συνέχισε να πιστεύεις οτι ο Παπουτσέλης σας στέρησε το πρωτάθλημα. Παντως μετα τα σεναρια τα σημερινα για Γκονζαλεζ εχει φοβερη πλακα οτι η ομαδα που "περνει μωρε και κανα σφυριγμα επειδη εχει φερει παικταραδες" έχει, εχει ενδιαφερθει, εχει ακουστει, θα ενδιαφερθει για τους: Νικοπολιδη, Κωνσταντινου, Μπασινα, Κυριακο, Ιβανζιτζ, Γκονζαλεζ, Παπαδοπουλο, Σειταριδη Ρε τους "παικταραδες" Κοίτα να δείς κάτι συμπτώσεις.Η αεκ που κλαίγετε για την παράγκα ότι πάικτη αφήσει ο Ολυμπιακός τρέχει να τον πάρει.Αφού δεν έχουμε παίκτες γιατί πάνε και τους παίρνουν στην αεκ?Ριβάλντο,Καφές,Παπάς,ΑμπονσάΤζωρτζόπουλος,Κόντης,Γεωργάτος,Ίβιτς.Και δεν σου μιλάω για φήμες και σενάρια στις φυλάδες όπως εσύ.Υπάρχει διαφορά όπως καταλαβαίνεις.
Erwdios Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Με μεγαλη εμφανιση οπως το 0-3 με την Καλαμαρια που εκανες?Ρε συ, δεν κανετε μια ενσταση τα 3 γκολ με την Καλαμαρια να τα εβαλε ο Κοβασεβιτς να βγει 1ος σκορερ?Ασε μας ρε φιλε, που πρεπει οι αλλες ομαδες να τους κερδιζουν ολους για να μην μιλανε. Δλδ αν δεν επαιρνες την Καλαμαρια ή αν δεν στηνοταν η Ξανθη ή αν δεν ακυρωνες το γκολ του Ηρακλη στο 90' να σου πω που θα εγραφε η ΑΕΚ τα ματς με τον Πανιωνιο και τον Αρη Συμφωνω. Να πιασουμε τα ματς του Ολυμπιακου να δουμε που εσπασαν οι κανονες του ποδοσφαιρου?Εκτος αν κανονες του ποδοσφαιρου λεμε επειδη ειναι της μοδας στον Πειραια ΜΟΝΟ αυτους που οριζουν ποιοι παικτες εχουν δικαιωμα συμμετοχης Σηκώνω το γάντι. Το λοιπόν, ξεκινώντας από τα πλέον επίμαχα ματσάκια: Ηρακλής - Ολυμπιακός Εκτελεί κόρνερ ο Ολυμπιακός, χερούκλα του αμυντικού, παίζεται ο διαιτητής, ωρύεται ο Τοροσίδης. Εκτελεί κόρνερ ο Ηρακλής, η μπάλα μισό μέτρο μπροστά από τη γραμμή του κόρνερ, γκολ. Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός τεσσάρων γραμμών, αλλά όπως μας απέδειξε περίτρανα ο Καλόπουλος, ενίοτε παίζεται και εκτός, όταν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Do it like Εντόι. Offside καταλογίζεται ο Γιάντσης λανθασμένα. Ποιός είναι ο αδικημένος, σύμφωνα με τα διαιτητικά λάθη? Άρης - Ολυμπιακός Σκορ 0-1 και ο κόρακας αρνείται πεντακάθαρο πέναλτυ στον Κοβάσεβιτς. Αν είχε γίνει εκεί το 0-2 θα ισοφάριζε ο Άρης στο 90φεύγα? Ολυμπιακός - Άρης Βουτιά Κοβάσεβιτς, σκοράρει ο Τζόλε 1-0 το τελικό σκορ. Άδικο το Χ στο Χαριλάου, άδικος και ο άσος στο Καραϊσκάκη. Σημασία έχει ότι από τις 2 αναμετρήσεις έπρεπε να πάρω 4 βαθμούς, τους οποίους και πήρα. Ολυμπιακός - Ξάνθη Ο Κάκος αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι μικρές ομάδες να εκδικηθούν, για τις τόσες αδικίες που έχουν υποστεί, αρχής γενομένης από το Καραϊσκάκη. Σκορ 2-1 και τάκλιν του Πάντου, σφυρίζεται πέναλτυ. Αποκρούει ο Νικοπολίδης, τα λυσσακά τους οι αντικειμενικοί. Ατρόμητος - Ολυμπιακός Κάνει έξοδο - τάκλιν ο Νικοπολίδης, ο κόρακας ανακαλύπτει χέρι και τον αποβάλλει. Εργοτέλης - Ολυμπιακός Από αυτή τη ματσάρα, δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο πέναλτυ που δόθηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Α ρε αλήτη Γκαγκάτση που είσαι υπάλληλος του Κόκκαλη, πες μας και για τη σχέση σου με τον πρόεδρο του Εργοτέλη. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Τα έχουμε πει. Μπήκε ένα γκολ και βγήκε Χ, ενώ ο Καλόπουλος ήθελε οπωσδήποτε το 0-2 για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ανακάλυψε και ένα πεναλτάκι, αλλά ο βαμμένος κόκκινος Παπαδόπουλος (σύμφωνα με τα μυαλά σας) το έχασε επίτηδες. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (κύπελο) Ακόμη κι όταν η ομάδα σου είναι για 4, ο Κάκος θα είναι εκεί για να σε βοηθήσει, όσο μπορεί. Σκορ 1- 0 και ο Σαλπιγγίδης ξεφεύγει από τον Άντζα, αφού πρώτα τον έχει ρίξει κάτω. Η συνέχεια γνωστή, τις διαιτητικές πουστιές τις καταπίνει ο Αντώνης. Βέροια - Ολυμπιακός Γκολ Μπελούτσι, ακυρώνεται ως offside. Ολυμπιακός - Ατρόμητος Πεντακάθαρο γκολ Σίσιτς (αν θυμάμαι καλά) ακυρώνεται ως offside. Τα μόνα παιχνίδια που θυμάμαι εγώ να έχει αδικηθεί ο αντίπαλος, ήταν στα 2 με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου έπρεπε να αποβληθεί ο Νικοπολίδης και η αποβολή στο Καραϊσκάκη εις βάρος του Αστέρα. Και τα παραμύθια για τη Λάρισα, αλλού. Ζητάτε πέναλτι σε μία φάση, όπου με δέκα replay, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, αν ο Ζεβλάκοφ πατάει το πόδι του Πάρα ή όχι. Ή μήπως έτσι θέλετε να δικαιολογήσετε το μούφα πέναλτι που πήρατε στο Χαριλάου? Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον, πήρε ένα παιχνίδι στα χαρτιά, από τη μαλακία του αντιπάλου του, εσείς που το παιχνίδι με την Καλαμαριά το πήρατε με τον Λουγκάνη, τι να πείτε? Τα πόδια δεν τα άνοιξε και ο ΠΑΟΚ του κουμπάρου εκείνη την αγωνιστική στην ΑΕΚ? Τα πόδια δεν άνοιξε και ο Ντούσαν και κατέβασε τα δεύτερα μέσα στη Λεωφόρο ενόψει και καλά κυπέλλου? Εσυ θα κατσεις ομως αυτη την φορα επειδη θα εχω παικταραδες ομως?Ενταξει, συμφωνησες μαζι μου δλδ αν καταλαβα καλα? Θα???? 10 χρόνια το ακούω αυτό το θα και τελικά πάει η τεσσάρα σύννεφο. Άντε να δούμε... Aυτό ακριβώς εννοώ "από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε"Τι Γκαλέτι, τι Γκαλέτο. Από την Αργεντινή είναι και οι δύο... Τι Γκαλέτι, τι Γκονζάλες. Από την Αργεντινή είναι και οι δύο. Μολονότι ο ένας ξέρει μπαλάρα και δεν δηλώνει σαν μαλάκας ότι του κατέβει, ενω ο άλλος σε εσάς ξέχασε και αυτή που ήξερε και έχει γίνει - πώς το είχε πεί ο πρόεδρας; - 2 φορές Ριβάλντο. Δηλαδή 2 φορές καραγκιόζης. Όταν θα δείς Καρεμπέ, Τζιοβάννι, Καστίγιο, Ζάχοβιτς, Σούρερ, Ζέτεμπεργκ, Τουρέ, Ριβάλντο (φτού), Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι στα πράσινα, έλα να ξαναμιλήσουμε για ψώνια. Μέχρι τότε εσύ θα ψωνίζεις από την λαϊκή κι εγώ από το Mall. Αποδεδειγμένα.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κοίτα να δείς κάτι συμπτώσεις.Η αεκ που κλαίγετε για την παράγκα ότι πάικτη αφήσει ο Ολυμπιακός τρέχει να τον πάρει.Αφού δεν έχουμε παίκτες γιατί πάνε και τους παίρνουν στην αεκ?Ριβάλντο,Καφές,Παπάς,ΑμπονσάΤζωρτζόπουλος,Κόντης,Γεωργάτος,Ίβιτς.Και δεν σου μιλάω για φήμες και σενάρια στις φυλάδες όπως εσύ.Υπάρχει διαφορά όπως καταλαβαίνεις. Mηπως γιατι δεν εχουν φραγκα?Λεω γω... Το ΑΕΚ γκρινιαζει φετος για παραγκα αλλα σου αναγνωριζει οτι καποιες χρονιες ειχες παικτες απλα οχι οσο καλους υποτιθεται οτι ηταν και επειδη δεν εχει λεφτα για καλυτερους τους περνει Εσυ που εχεις λεφτα για τους παικταραδες υποτιθεται και εμενα με εχεις πελατη γιατι μου κοιταζεις ολους τους παικτες?
wizzy Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Όσα στοιχεία θέλεις:Ο παο τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 64 βαθμούς 9 περισσότερους από την νεοφώτιστη Καβάλα που ήταν στην 6η θέση.Δεν βγήκε ούτε καν στο ΟΥΕΦΑ.Είχε κάνει 12 ήττες περίπου όσες και η Καλαμάτα με την Παναχαική που είχαν από 13.Μερικά από τα ιστορικά αποτελέσματα εκείνης της χρονιάς ήταν τα εξής:Παναχαική-παο:3-1,Καλαμάτα-παο:1-0,παο-Απόλλων:0-2,Ιωνικός-παο:3-1,Πανηλειακός-παο:2-1,( η χαρά της Πελοπονήσου είχατε γίνει),αεκ-παο:3-0,παο-Ξάνθη:1-2.Εγώ μπορεί να είμαι άρρωστος αλλά μιλάω βάση στοιχείων.Εσύ που είσαι αντικειμενικός συνέχισε να πιστεύεις οτι ο Παπουτσέλης σας στέρησε το πρωτάθλημα. OK. Τώρα που παρέθεσες στοιχεία, ανακαλώ την λανθασμένη εντύπωση που είχα. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, παραδέχομαι όταν σφάλω. Εσύ;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέχρι τότε εσύ θα ψωνίζεις από την λαϊκή κι εγώ από το Mall. Αποδεδειγμένα. Εντάξει, αφού επιμένεις λοιπόν θα ξαναπάρουμε τα πράγματα από την αρχή, προσθέτοντας τον θεό της μπάλας, Γκαλέτι των 4 Μουντιάλ: :lol: Αποδεδειγμένα: Σηφάκης - ΟΦΗ Πατσατζόγλου - Σκόντα Ξάνθη Σάντος Κορέια νε Ρονάλντο ντε Ροναλντίνιο Χούλιο ΣΕΖΑΡ - Τιγκρές Ζεβλάκας - Άντερλεχτ Η παρασκευάς η Άτζας - Σκόντα Ξάνθη Λαμπρόπουλος - αγνώστων στοιχείων Πάντος - Δυναμό Προοδευτικής Τοροσίδης - Σκόντα Ξάνθη Παπαδόπουλος - Σβορώνος Κατερίνης Ζόλτ ΛΑΤΣΚΟ - Ρεάλ Λεβαδειακού Στολτίδης - Σπαρτάκ Ηρακλή Αρτσούμπης - Λανούς (τι διάολο είναι αυτό; ) Τζόρτζεβιτς - Τον πήρες από τον Πανηλειακό Μάρκο Νε - Μπέβερεν (μπύρα είναι αυτό; ) Μενδρινός - Ταλεντάρα. Έκλεισε τα 25 Βασιλογιάννης - αγνώστων λοιπών στοιχείων, δεν τα έχουν ούτε οι σελίδες του ολυμπιακού Κατσικογιάννης - Το ίδιο Λεντέσμα - Σαν Λορέτζο (σα να λέμε Αη Γιάννης) Σολεϊδης - ούτε ο Ολυμπιακός δεν τον ξέρει Φακινός - Κορωνίδα Γαλατσίου (βρε τι μαθαίνει κανείς) Σίσιτς - Λεβαδειακός Κοβάσεβιτς - Μου ρίχνει και 2 χρόνια Νούνιες - Αρχεντίνος Τζούνιορς Μήτρογλου - Μπορούσια Μέχενγκλάντμπαχ (μπορούσια τι; ) Μοσχαράκης Κωνσταντίνου - Απολυμένος του παναθηναϊκού Λούα-Λούα - Τσέλσι του Πόρτσμουθ Γκαλέτι (εσύ, σούπερσταρ) Αντωνάκης (απολυμένος πρώην άσσος του παναθηναϊκού)
Erwdios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εντάξει, αφού επιμένεις λοιπόν θα ξαναπάρουμε τα πράγματα από την αρχή, προσθέτοντας τον θεό της μπάλας, Γκαλέτι των 4 Μουντιάλ::lol: Αποδεδειγμένα: Σηφάκης - ΟΦΗ Πατσατζόγλου - Σκόντα Ξάνθη Σάντος Κορέια νε Ρονάλντο ντε Ροναλντίνιο Χούλιο ΣΕΖΑΡ - Τιγκρές Ζεβλάκας - Άντερλεχτ Η παρασκευάς η Άτζας - Σκόντα Ξάνθη Λαμπρόπουλος - αγνώστων στοιχείων Πάντος - Δυναμό Προοδευτικής Τοροσίδης - Σκόντα Ξάνθη Παπαδόπουλος - Σβορώνος Κατερίνης Ζόλτ ΛΑΤΣΚΟ - Ρεάλ Λεβαδειακού Στολτίδης - Σπαρτάκ Ηρακλή Αρτσούμπης - Λανούς (τι διάολο είναι αυτό; ) Τζόρτζεβιτς - Τον πήρες από τον Πανηλειακό Μάρκο Νε - Μπέβερεν (μπύρα είναι αυτό; ) Μενδρινός - Ταλεντάρα. Έκλεισε τα 25 Βασιλογιάννης - αγνώστων λοιπών στοιχείων, δεν τα έχουν ούτε οι σελίδες του ολυμπιακού Κατσικογιάννης - Το ίδιο Λεντέσμα - Σαν Λορέτζο (σα να λέμε Αη Γιάννης) Σολεϊδης - ούτε ο Ολυμπιακός δεν τον ξέρει Φακινός - Κορωνίδα Γαλατσίου (βρε τι μαθαίνει κανείς) Σίσιτς - Λεβαδειακός Κοβάσεβιτς - Μου ρίχνει και 2 χρόνια Νούνιες - Αρχεντίνος Τζούνιορς Μήτρογλου - Μπορούσια Μέχενγκλάντμπαχ (μπορούσια τι; ) Μοσχαράκης Κωνσταντίνου - Απολυμένος του παναθηναϊκού Λούα-Λούα - Τσέλσι του Πόρτσμουθ Γκαλέτι (εσύ, σούπερσταρ) Αντωνάκης (απολυμένος πρώην άσσος του παναθηναϊκού) Μπράβο, συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις γιατί τελικά εσύ και κάτι άλλοι μάγκες είστε μόνο για συλλαλητήρια. Σημασία έχει από που παίρνεις έναν παίχτη ή το πώς παίζει αυτός ο παίχτης? Για πες μας εσύ που σου ρίχνει και 2 χρόνια ο Κοβάσεβιτς από που έχεις αγοράσει τους αιώνια τρίτους παιχταράδες σου και κάνε και μία σύγκριση με γνώμονα τη ποδοσφαιρική αξία ανάμεσα σε όλους τους παίχτες στη θέση που έχω εγώ και όλους τους παίχτες στη θέση που έχεις εσύ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Mηπως γιατι δεν εχουν φραγκα?Λεω γω...Το ΑΕΚ γκρινιαζει φετος για παραγκα αλλα σου αναγνωριζει οτι καποιες χρονιες ειχες παικτες απλα οχι οσο καλους υποτιθεται οτι ηταν και επειδη δεν εχει λεφτα για καλυτερους τους περνει Εσυ που εχεις λεφτα για τους παικταραδες υποτιθεται και εμενα με εχεις πελατη γιατι μου κοιταζεις ολους τους παικτες? Sorry για να καταλάβω δηλαδή,ο Ριβάλντο,ο Ίβιτς,ο Γεωργάτος και ο Καφές αποκτήθηκαν από την αεκ επειδή ήταν φτηνοί πάικτες?Συγκεντρώσου.Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην Ελλάδα.Αφού δεν έχει λεφτά θα μπορούσε να πάρει πάικτες φτηνότερους από τους πρώην του Ολυμπιακού αλλά μάλλον θα ήταν χειρότεροι σε αξία. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει από τον παο 2 πάικτες όλους κι όλους.Τώρα αν εσύ θέλεις να πιστεύεις αυτά που γράφουν οι φυλλάδες για να κονομήσουν μάλλον είσαι λάθος.Απλά σου θυμίζω οτι κατα καιρούς έχουν γράψει για ενδιαφέρον του παναθηναικού για Γιαννακόπουλο,Στολτίδη,Καστίγιο,Καφέ,Ριβάλντο μέχρι και για τον Οκκά... OK. Τώρα που παρέθεσες στοιχεία, ανακαλώ την λανθασμένη εντύπωση που είχα. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, παραδέχομαι όταν σφάλω. Εσύ; Φυσικά και το παραδέχομαι.Προσπαθώ όμως όταν λέω κάτι να είμαι σίγουρος για την εγκυρότητά του ωστε να μην αναγκάζομαι να ανακαλέσω.Φιλικά θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο.
wizzy Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Φυσικά και το παραδέχομαι.Προσπαθώ όμως όταν λέω κάτι να είμαι σίγουρος για την εγκυρότητά του ωστε να μην αναγκάζομαι να ανακαλέσω.Φιλικά θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο. Θα προσπαθήσω.
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Sorry για να καταλάβω δηλαδή,ο Ριβάλντο,ο Ίβιτς,ο Γεωργάτος και ο Καφές αποκτήθηκαν από την αεκ επειδή ήταν φτηνοί πάικτες?Συγκεντρώσου.Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην Ελλάδα.Αφού δεν έχει λεφτά θα μπορούσε να πάρει πάικτες φτηνότερους από τους πρώην του Ολυμπιακού αλλά μάλλον θα ήταν χειρότεροι σε αξία. Αλλο να αγοραζεις παικτη, και να πρεπει να πληρωσεις και την ομαδα για να στον παραχωρησει και αλλο να τον παιρνεις ελευθερο για να πληρωσεις το συμβολαιο του. Απο αυτους που ειπες, ποιον αγορασε η ΑΕΚ? Κανεναν! Και αμα βρεις τα τελευταια χρονια παικτη που εχει αγορασει η ΑΕΚ πλην του Μαχο, δωρο απο εμενα η τυροπιτα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Αλλο να αγοραζεις παικτη, και να πρεπει να πληρωσεις και την ομαδα για να στον παραχωρησει και αλλο να τον παιρνεις ελευθερο για να πληρωσεις το συμβολαιο του.Απο αυτους που ειπες, ποιον αγορασε η ΑΕΚ? Κανεναν! Και αμα βρεις τα τελευταια χρονια παικτη που εχει αγορασει η ΑΕΚ πλην του Μαχο, δωρο απο εμενα η τυροπιτα. Τι σχέση έχει η αγορά?Ο Ριβάλντο,ο Ίβιτς,ο Γεωργάτος και ο Καφές είχαν (και έχουν)από τα ακριβότερα συμβόλαια στην αεκ την εποχή που αγωνιζόντουσαν εκεί.Άρα η αεκ δεν τους πήρε επειδή ήταν φθηνοί πάικτες. Όπως λές και εσύ ο ίδιος η αεκ έτσι και αλλιώς δεν αγοράζει πάικτες,δεν το έκανε μόνο με τους συγκεκριμένους.Γιατί δηλαδή έδωσε 1,3 μύρια στο ρίμπο,700 στον Γεωργάτο,400 στον Καφέ και δεν πήγε να βρεί κάποιους ελεύθερους με 300 χιλιάρικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.