Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειστε γαματοι παντως...

Α-Αμα εχεις παικταραδες σε παει λογικα η διαιτησια

Β-Αμα φερω παικταραδες του χρονου δεχεσαι να σε πηδηξω με την διαιτησια?

Α-Ποτε σε αδικησε η διαιτησια?

ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ?Εσυ ξεκινησες δεχομενος οτι σε παει γιατι "επενδυεις" και σου λεω, αν επενδυσω καιγω, θα κατσεις να χασεις με την διαιτησια?ΑΠΛΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. Μπορεις να την απαντησεις?

Ασχετο, το οφσαιντ στον Ηρακλη, τα γλεντια με την Λαρισα, κτλ κτλ τα φετινα μετρανε?Η ενσταση σου?Γαματη?Και πες εγω εμεινα στο -4 με την ενσταση, στην κακομοιρα την ΑΕΚ τι θα πεις?Αυτοι εχουν δικιο?

Δημοσ.

Στο βόλεϊ ρε παιδιά τι γίνεται λάθος; Παρακολουθεί κάποιος να μας πει; Όλοι την χρονιά ήμασταν καλά. Τώρα τι μαμήθηκε έτσι;

Δημοσ.
Ειστε γαματοι παντως...

Α-Αμα εχεις παικταραδες σε παει λογικα η διαιτησια

Β-Αμα φερω παικταραδες του χρονου δεχεσαι να σε πηδηξω με την διαιτησια?

Α-Ποτε σε αδικησε η διαιτησια?

ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ?Εσυ ξεκινησες δεχομενος οτι σε παει γιατι "επενδυεις" και σου λεω, αν επενδυσω καιγω, θα κατσεις να χασεις με την διαιτησια?ΑΠΛΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. Μπορεις να την απαντησεις?

Ασχετο, το οφσαιντ στον Ηρακλη, τα γλεντια με την Λαρισα, κτλ κτλ τα φετινα μετρανε?Η ενσταση σου?Γαματη?Και πες εγω εμεινα στο -4 με την ενσταση, στην κακομοιρα την ΑΕΚ τι θα πεις?Αυτοι εχουν δικιο?

Στην κακομοίρα την ΑΕΚ, που σε έπιασε και ο πόνος τώρα για την ΑΕΚ, θα της πω, να έπαιρνε τα ματσάκια με τον Πανιώνιο και τον Άρη μέσα στην έδρα της, για να μην σκούζει στο τέλος για την ένσταση.

Δίκαιο δεν έχουν, γιατί τα είπαμε αυτά:

Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες.

Έχουν όμως κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι στο ηθικό μέρος του πράγματος, καθώς είναι τρελό ξενέρωμα την ώρα που πας να πιείς νερό, να σου κλείνουν τη βρύση, επειδή δεν πλήρωσε ο Δήμος το νερό. Και μιλάμε για 14ετή δίψα, όχι μαλακίες.

Εδώ με πηδούσες κάποτε με τη διαιτησία, χωρίς να φέρνεις παιχταράδες, τώρα θα κολλήσεις?

Και τις ερωτήσεις που μου κάνεις, μπορώ να σου τις κάνω εγώ για το μπασκετάκι.

Δεν καταλαβαίνεις όμως, ότι δεν δικαιολογώ την φάση, σου εξηγώ πώς λειτουργεί το πράγμα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Δημοσ.
Α, ναι. Έχουμε και την σημαία της δεκαετίας, για να δικαιολογούμε τα κακώς κείμενα.

Το όνομα Δούρος μήπως σου λέει κάτι?

Το ξέρεις ότι ο άνθρωπος κυκλοφορεί με τον Πρωταθλητή στην (α)μασχάλη έτσι;

Ο Καραγκούνης θα παίξει στο άξονα; Ελπίζω με τις αλλαγές που γίνονται...

Από τους όρους που ζήτησε ο Βγενόπουλος για να πάρει μετοχές. Γι' αυτό θέλει τον Κλέιτον, για να παίζει ο Κάρα στον άξονα.

Δημοσ.

Ρε σείς ήμαρτον δηλαδή.Το πέναλτι του Παπουτσέλη ήταν σε αγώνα που έγινε την ενδέκατη αγωνιστική.Σε ένα πρωτάθλημα που ο παο τελείωσε πέμπτος 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έμεινε έξω και από το ουεφα.Μέχρι και ο Ντικουμέ του Απόλλων Αθηνών σας είχε γλεντήσει μέσα στο ΟΑΚΑ εκείνη τη χρονιά.Αλλά η προπαγάνδα έχει κάνει πάλι καλά τη δουλειά της.Χάσαμε σου λεει ο άλλος πρωτάθλημα από τον Παπουτσέλη.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.Όλοι θυμούντε τον Παπουτσέλη και όχι τα χάλια του βάζελου.

Absinthe εγώ είχα παραδεχτεί οτι από τα 10 του Ολυμπιακού τα 3 ήταν κάλπικα.Στα πέτρινα όμως μας είχαν κλέψει 2-3 πρωταθλήματα οπότε στη σούμα στα ίδια είμαστε.Ο Ολυμπιακός είχε τότε (στη χρυσή εποχή του Ρίγκο)1 πρωτάθλημα σε 13 χρόνια.Τότε μας πήδαγαν χωρίς σάλιο και κανείς δεν είχε τύψεις.Τώρα γύρισε ο τροχός και άμα χρειαστεί το κάνουμε εμείς καμιά φορά.

KaizerΟχι και κακομοίρα η αεκ.Που σφυρήχθηκε σε ολόκληρο πρωτάθλημα 1 πέναλτι εναντίον της.Που σπρώχθηκε σε αρκετούς αγώνες (Λάρισα,Καλαμαριά,Ηρακλή).Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή σου θυμίζω οτι στο στο 0-0 δεν είχε δωθεί πέναλτι στον ΟΣΦΠ.Αλλά ποιός το θυμάται τώρα αυτό?

Για την ένσταση τα παράπονά τους στην Καλαμαριά που τον έπαιξε.

Φέρε εσύ παιχταράδες και έλα να με πηδήξεις.Φέρτους όμως πρώτα,όχι λόγια του αέρα.

Δημοσ.
Το ξέρεις ότι ο άνθρωπος κυκλοφορεί με τον Πρωταθλητή στην (α)μασχάλη έτσι;

Γι' αυτό σας γουστάρω εσάς τους βάζελους, γιατί έχετε ακλόνητα επιχειρήματα...

Δημοσ.

Ρε αρρωστε ειναι λογικη τωρα αυτη? Οτι επειδη εσενα σου κλεψανε 2-3 πρωταθληματα στα πετρινα χρονια, αρα νομιμοποιειται και ο κοκκαλης που ληστευει το ελληνικο πρωταθλημα τοσα χρονια? Τι παιζουμε? Ταβλι και ειμαστε 3-3 στα πετσινα?

Μιλαμε για τωρα, δηλαδη για την περιοδο που ευνοειται ο ολυμπιακος. Δεν μπορουμε να ανατρεχουμε σε λευκωματα και αλμανακ για να δουμε ποτε ειχε ευνοηθει πιο παλια ο παο και να το πατσισουμε.

Γενικα, εχω ξαναπει και το ξαναλεω οτι αν εξαιρεσεις επι κυραστα που ο παο ηταν 2 τουλαχιστον σκαλες πανω απο γαυρο, στα υπολοιπα χρονια αθροιστικα ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος απο τον παο. Αυτο ομως δεν αποτυπωνεται σε διαφορα 10 πρωταθληματων. Καποια πρωταθληματα δεν επρεπε να τα παρεις, οπως και να το κανουμε, οπως το φετινο, της ριζουπολης, τα 2 πρωτα και ισως το προπερσινο.

Οσο για σενα ρε ομνι, το τι οριζει κανεις σαν ανικανοτητα ειναι τελειως υποκειμενικο. Σου ξαναλεω, εγω θεωρω μεγαλυτερη ανικανοτητα να χανεις απο την τελευταια ομαδα της βαθμολογιας ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αυτο το πρωταθλημα το πηρες απο την ανικανοτητα των αλλων και οχι απο την ενσταση? Και αντε πες για να σου κανω την χαρη, εμεις ημασταν αχρηστοι. Η ΑΕΚ που κανονικα ηταν πρωταθλητρια ηταν ανικανη και αυτη? Γιατι αν ειναι ανικανη αυτη που σεου εριξε 4 ευκολα και βαθμολογικα ειχε 1 βαθμο παραπανω απο εσενα, αυτο τι σε κανει εσενα?

Οσο για αυτο που λεει ο καιζερ, εχει απολυτο δικιο.

Οποιος φερνει παιχταραδες πρεπει να παιρνει και πρωταθλημα? Ακομα και αν δεν εχει σοβαρο προπονητη? Ακομα και αν υπαρχουν μονο 13 αξιοπιστοι ποδοσφαιριστες? Ακομα και αν δεν εχει παιξει καθολου μπαλα ολη την χρονια (εσυ το ειπες)?

Ε τοτε να δωσουμε απο τωρα το τσου λου στη μπαρτσα γιατι εχει τα μεγαλυτερα ονοματα.

Καλο πασχα σε ολους.

Δημοσ.
Ρε αρρωστε ειναι λογικη τωρα αυτη? Οτι επειδη εσενα σου κλεψανε 2-3 πρωταθληματα στα πετρινα χρονια, αρα νομιμοποιειται και ο κοκκαλης που ληστευει το ελληνικο πρωταθλημα τοσα χρονια? Τι παιζουμε? Ταβλι και ειμαστε 3-3 στα πετσινα?

Μιλαμε για τωρα, δηλαδη για την περιοδο που ευνοειται ο ολυμπιακος. Δεν μπορουμε να ανατρεχουμε σε λευκωματα και αλμανακ για να δουμε ποτε ειχε ευνοηθει πιο παλια ο παο και να το πατσισουμε.

Γενικα, εχω ξαναπει και το ξαναλεω οτι αν εξαιρεσεις επι κυραστα που ο παο ηταν 2 τουλαχιστον σκαλες πανω απο γαυρο, στα υπολοιπα χρονια αθροιστικα ο ολυμπιακος ηταν καλυτερος απο τον παο. Αυτο ομως δεν αποτυπωνεται σε διαφορα 10 πρωταθληματων. Καποια πρωταθληματα δεν επρεπε να τα παρεις, οπως και να το κανουμε, οπως το φετινο, της ριζουπολης, τα 2 πρωτα και ισως το προπερσινο.

Ρε μάγκα δεν σου λέω οτι νόμιμα κλέβει τώρα ο Σώκρατες τώρα

επειδή είχαν κλέψει τον Ολυμπιακό παλιότερα.Το νόημα είναι οτι αυτά που κάνει σήμερα ο Κοκ κάποτε τα είχανε κάνει σε βάρος του,άρα δεν είναι πρωτοφανή πράγματα.Δεν ήταν το ποδόσφαιρο παρθεναγωγείο και το έκανε μαφία ο θείος.

Είτε σου (μας) αρέσει είτε όχι έτσι παίζεται το παιχνίδι στο Ελλάντα.Όχι μόνο στη μπάλα αλλά σε διάφορους τομείς της κοινωνίας..Ή λοιπόν τους αποδέχεσαι τους κανόνες ή όταν κράζεις έχεις και στην άκρη του μυαλού σου οτι κάποτε αυτά γινόντουσαν υπέρ σου.Οπότε δεν λές και πολλά.

Και δεν καταλαβαίνω τη λογική του να μην θυμόμαστε τα παλιά.Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παιζεται από το 96 και μετά.Εδώ ο άλλος μου κοπανάει το πέναλτι του Παπουτσέλη πριν από 12 χρόνια,που στην τελική δεν έκρινε τίποτα.Γιατί να μην θυμάμαι και εγώ τις δικές σας λαμογιές?Δεν είναι το ζήτημα να το πατσίσουμε ή όχι,αλλά να μην δημιουργούντε λάθος εντυπώσεις και να λέμε οτι οι εύνοιες και τα παζάρια ανακαλύφθηκαν τώρα που κυριαρχεί ο Ολυμπιακός.Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Δημοσ.
Ρε μάγκα δεν σου λέω οτι νόμιμα κλέβει τώρα ο Σώκρατες τώρα

επειδή είχαν κλέψει τον Ολυμπιακό παλιότερα.Το νόημα είναι οτι αυτά που κάνει σήμερα ο Κοκ κάποτε τα είχανε κάνει σε βάρος του,άρα δεν είναι πρωτοφανή πράγματα.Δεν ήταν το ποδόσφαιρο παρθεναγωγείο και το έκανε μαφία ο θείος.

Είτε σου (μας) αρέσει είτε όχι έτσι παίζεται το παιχνίδι στο Ελλάντα.Όχι μόνο στη μπάλα αλλά σε διάφορους τομείς της κοινωνίας..Ή λοιπόν τους αποδέχεσαι τους κανόνες ή όταν κράζεις έχεις και στην άκρη του μυαλού σου οτι κάποτε αυτά γινόντουσαν υπέρ σου.Οπότε δεν λές και πολλά.

Και δεν καταλαβαίνω τη λογική του να μην θυμόμαστε τα παλιά.Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παιζεται από το 96 και μετά.Εδώ ο άλλος μου κοπανάει το πέναλτι του Παπουτσέλη πριν από 12 χρόνια,που στην τελική δεν έκρινε τίποτα.Γιατί να μην θυμάμαι και εγώ τις δικές σας λαμογιές?Δεν είναι το ζήτημα να το πατσίσουμε ή όχι,αλλά να μην δημιουργούντε λάθος εντυπώσεις και να λέμε οτι οι εύνοιες και τα παζάρια ανακαλύφθηκαν τώρα που κυριαρχεί ο Ολυμπιακός.Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Τι λες κι εσύ ρε τώρα. Πλάκα κάνεις? Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο ανακαλύφθηκε, μόλις ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα το '97.

Πριν όλα ήταν αγνά και άσπιλα.

Δημοσ.

Πρωταθλήματα από το 1980 που μπορούσαν οι Βαρδηνογιανναίοι να ανακατευτουν:

1980: Ολυμπιακός

1981: Ολυμπιακός

1982: Ολυμπιακός

1983: Ολυμπιακός

1984: Παναθηναϊκός

1985: ΠΑΟΚ

1986: Παναθηναϊκός

1987: Ολυμπιακός

1988: Λάρισα

1989: ΑΕΚ

1990: Παναθηναϊκός

1991: Παναθηναϊκός

1992: ΑΕΚ

1993: ΑΕΚ

1994: ΑΕΚ

1995: Παναθηναϊκός

1996: Παναθηναϊκός

1997: Ολυμπιακός

Με bold έχω κάνει τα "πέτρινα χρόνια". Έχει μια διαφορά, δε νομίζεις;

Δημοσ.
Έχει μια διαφορά, δε νομίζεις;

Πες το ντε ότι το θέμα μας είναι ποιός είναι καλύτερος ή για την ακρίβεια, δικαιότερος δικτάτορας.

Δημοσ.

Καλα ε ....

μιλαμε για ΤΗΝ χουντα (σεμνα και ταπεινα)

Ολοι παιζουν αλλα το ΠΑΙΡΝΕΙ μονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαρεθηκα να βλεπω ποδοσφαιρο αφου γνωριζω τον ''πρωταθλητη'' απο την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ σαιζον !!!!

Δημοσ.
Πρωταθλήματα από το 1980 που μπορούσαν οι Βαρδηνογιανναίοι να ανακατευτουν:

1980: Ολυμπιακός

1981: Ολυμπιακός

1982: Ολυμπιακός

1983: Ολυμπιακός

1984: Παναθηναϊκός

1985: ΠΑΟΚ

1986: Παναθηναϊκός

1987: Ολυμπιακός

1988: Λάρισα

1989: ΑΕΚ

1990: Παναθηναϊκός

1991: Παναθηναϊκός

1992: ΑΕΚ

1993: ΑΕΚ

1994: ΑΕΚ

1995: Παναθηναϊκός

1996: Παναθηναϊκός

1997: Ολυμπιακός

Με bold έχω κάνει τα "πέτρινα χρόνια". Έχει μια διαφορά, δε νομίζεις;

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ....για ποια πετρινα μιλανε ΕΔΩ το παιρνουν ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...