Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αναφέρεσαι στο μεταξύ μας παιχνίδι με το γκόλ άουτ και το μούφα πέναλτι προφανώς. Α δηλαδη αυτο εννοεις εσυ οταν λες "ο βαζελος φετος σπρωχτηκε περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια". Ενα γκολ-αουτ. Ε ετσι ειναι, αν εχεις μαθει ο αντιπαλος σου να αδικειται παντου, σου κακοφαινεται αν ευνοηθει σε μια φαση. Ακομα και αν εσυ εχεις ευνοηθει σε 6-7 αγωνες. Για σενα αυτο ομως ειναι αβερατζ. Για τον αλλο, η μια φαση ειναι υπερβαση. Δηλαδή, όλο το πρωτάθλημα κρίθηκε σε έναν αγώνα έτσι? Με την ίδια λογική, αν δεν υπήρχε ο Νικοπολίδης να αποκρούει τα μούφα πέναλτι που σφύριζαν εις βάρος του γαύρου φέτος, θα ήμασταν 5οι. Ανικανότητα λέγεται να είσαι πρώτος μέχρι τον αγώνα με την Ξάνθη και σε 3 αγωνιστικές να χάνεις μέχρι και την δεύτερη θέση. Αυτο ειπα εγω ρε ομνι? Οτι το πρωταθλημα κριθηκε σε εναν αγωνα? Στο εφερα σαν παραδειγμα για να καταλαβεις οτι το πρωταθλημα που πηρες δεν οφειλεται στην "ανικανοτητα των αλλων" και συναμα στην δικη σου ικανοτητα. Οφειλεται στο οτι ο προεδρος σου ξερει να σε προστατευει οταν πρεπει. Ανικανοτητα για μενα παλι ειναι να χανεις απο την καλαμαρια και να κανεις ενσταση για να κερδισεις τους βαθμους που εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ καθαρα να παρεις. Καποιος αεκτζης θα σου πει οτι ανικανοτητα θεωρει να τρως 4 και να εισαι και ευχαριστημενος γιατι δεν εφαγες 8. Γουστα ειναι αυτα.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το καλοκαιράκι ο Βγενόπουλος θα φέρει Σισέ, Μέσι, Ρομπίνιο, Γκατούζο, Ζαμπρότα, κλπ κλπ κλπ . Πλακα πλακα ρε Ερωδιε ας παρουμε το σεναριο του Αιγεα χωρις Μεσι και Ρομπινιο. Ολοι οι αλλοι ερχονται Ελλαδα. Με 50% ή 100% παραπανω αλλα πες οτι ερχονται. Και σου λεω εγω οτι ο Βγενοπουλος το κανει. Γουσταρεις ετσι, επειδη εφερα παικταραδες που θες και συ, να σου παρω το πρωταθλημα με 10 ψευτικα πεναλτυ?Ε/Μην το αρνηθεις θα σου φανει απολυτα λογικο και δικαιο, σωστα?Αφου εφερα παικταραδες
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εμενα το ονειρο μου ειναι να με παιζει 90-10 κατα η διαιτησια στο καραισκακη και να σου πεταξω πεντε γκολ γαβρε λογω παικτικης αξιας και τσαμπουκα που ελπιζω να δω του χρονου. με την αρμυρα.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εμενα το ονειρο μου ειναι να με παιζει 90-10 κατα η διαιτησια στο καραισκακη και να σου πεταξω πεντε γκολ γαβρε λογω παικτικης αξιας και τσαμπουκα που ελπιζω να δω του χρονου. με την αρμυρα. Απωθημένα... τι να πεις;
1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Απωθημένα... τι να πεις; δεν ειναι απωθημενο απλα γουσταρω να εχεις την επο και εγω ομαδα αυτο ηθελα παντα για να σε ξεφτιλισω. ομαδα δεν εχω εδω και 12 χρονια αλλα πρωτη φορα ελπιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πλακα πλακα ρε Ερωδιε ας παρουμε το σεναριο του Αιγεα χωρις Μεσι και Ρομπινιο. Ολοι οι αλλοι ερχονται Ελλαδα. Με 50% ή 100% παραπανω αλλα πες οτι ερχονται. Και σου λεω εγω οτι ο Βγενοπουλος το κανει. Γουσταρεις ετσι, επειδη εφερα παικταραδες που θες και συ, να σου παρω το πρωταθλημα με 10 ψευτικα πεναλτυ?Ε/Μην το αρνηθεις θα σου φανει απολυτα λογικο και δικαιο, σωστα?Αφου εφερα παικταραδες Οι... παικταράδες που αγόρασε ο Ολυμπιακός τα 10 χρόνια. Μη σας κοροιδεύουν τα ΜΜΕ, από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε... Σηφάκης - ΟΦΗ Πατσατζόγλου - Σκόντα Ξάνθη Σάντος Κορέια νε Ρονάλντο ντε Ροναλντίνιο Χούλιο ΣΕΖΑΡ - Τιγκρές Ζεβλάκας - Άντερλεχτ Η παρασκευάς η Άτζας - Σκόντα Ξάνθη Λαμπρόπουλος - αγνώστων στοιχείων Πάντος - Δυναμό Προοδευτικής Τοροσίδης - Σκόντα Ξάνθη Παπαδόπουλος - Σβορώνος Κατερίνης Ζόλτ ΛΑΤΣΚΟ - Ρεάλ Λεβαδειακού Στολτίδης - Σπαρτάκ Ηρακλή Αρτσούμπης - Λανούς (τι διάολο είναι αυτό; ) Τζόρτζεβιτς - Τον πήρες από τον Πανηλειακό Μάρκο Νε - Μπέβερεν (μπύρα είναι αυτό; ) Μενδρινός - Ταλεντάρα. Έκλεισε τα 25 Βασιλογιάννης - αγνώστων λοιπών στοιχείων, δεν τα έχουν ούτε οι σελίδες του ολυμπιακού Κατσικογιάννης - Το ίδιο Λεντέσμα - Σαν Λορέτζο (σα να λέμε Αη Γιάννης) Σολεϊδης - ούτε ο Ολυμπιακός δεν τον ξέρει Φακινός - Κορωνίδα Γαλατσίου (βρε τι μαθαίνει κανείς) Σίσιτς - Λεβαδειακός Κοβάσεβιτς - Μου ρίχνει και 2 χρόνια Νούνιες - Αρχεντίνος Τζούνιορς Μήτρογλου - Μπορούσια Μέχενγκλάντμπαχ (μπορούσια τι; ) Μοσχαράκης Κωνσταντίνου - Απολυμένος του παναθηναϊκού Λούα-Λούα - Τσέλσι του Πόρτσμουθ
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μήτρογλου - Μπορούσια Μέχενγκλάντμπαχ (μπορούσια τι; ) ανιστόρητε
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Α δηλαδη αυτο εννοεις εσυ οταν λες "ο βαζελος φετος σπρωχτηκε περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια". Ενα γκολ-αουτ. Ε ετσι ειναι, αν εχεις μαθει ο αντιπαλος σου να αδικειται παντου, σου κακοφαινεται αν ευνοηθει σε μια φαση. Ακομα και αν εσυ εχεις ευνοηθει σε 6-7 αγωνες. Για σενα αυτο ομως ειναι αβερατζ. Για τον αλλο, η μια φαση ειναι υπερβαση. Αυτο ειπα εγω ρε ομνι? Οτι το πρωταθλημα κριθηκε σε εναν αγωνα? Στο εφερα σαν παραδειγμα για να καταλαβεις οτι το πρωταθλημα που πηρες δεν οφειλεται στην "ανικανοτητα των αλλων" και συναμα στην δικη σου ικανοτητα. Οφειλεται στο οτι ο προεδρος σου ξερει να σε προστατευει οταν πρεπει. Ανικανοτητα για μενα παλι ειναι να χανεις απο την καλαμαρια και να κανεις ενσταση για να κερδισεις τους βαθμους που εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ καθαρα να παρεις. Καποιος αεκτζης θα σου πει οτι ανικανοτητα θεωρει να τρως 4 και να εισαι και ευχαριστημενος γιατι δεν εφαγες 8. Γουστα ειναι αυτα. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΕΣ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ. Φαντάζομαι μέχρι και ο όμνι θα συμφωνούσε. Δεν του στέλνεις κανένα pm να του πείς τη γνώμη σου? Πλακα πλακα ρε Ερωδιε ας παρουμε το σεναριο του Αιγεα χωρις Μεσι και Ρομπινιο. Ολοι οι αλλοι ερχονται Ελλαδα. Με 50% ή 100% παραπανω αλλα πες οτι ερχονται. Και σου λεω εγω οτι ο Βγενοπουλος το κανει. Γουσταρεις ετσι, επειδη εφερα παικταραδες που θες και συ, να σου παρω το πρωταθλημα με 10 ψευτικα πεναλτυ?Ε/Μην το αρνηθεις θα σου φανει απολυτα λογικο και δικαιο, σωστα?Αφου εφερα παικταραδες Για θυμισέ μου πότε διεκδικούσες σοβαρά ένα πρωτάθλημα και το έχασες από ένα ψεύτικο πέναλτι. Αδυνατώ να θυμηθώ. Και για να πάρουμε σοβαρά το σενάριο του Αιγέα, θα πρέπει να έχουμε ένα σοβαρό πρωτάθλημα. Πιστεύει κανείς ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από τον Βγενόπουλο και ότι με 100% παραπάνω, θα δεχτούν οι παίχτες αυτοί να έρθουν στο Ελλάντα? Τα πιστεύετε αυτά και τα λέτε? Οι... παικταράδες που αγόρασε ο Ολυμπιακός τα 10 χρόνια.Μη σας κοροιδεύουν τα ΜΜΕ, από το ίδιο μαγαζί ψωνίζουμε... Χμμμ. Ο Γκαλέτι λείπει από την λίστα, τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος τον απαξιώνουμε γιατί σου ρίχνει και 2 χρόνια, τον Τζόλε τον πήραμε από τον Πανηλειακό, οπότε δεν κάνει ούτε για το Subbuteo, τον Λούα Λούα της Τσέλσι που σου έκλεισε το σπίτι με εκείνη τη φωτοβολίδα στο κύπελλο και την ατυχία του στα μεταξύ μας ματς του πρωταθλήματος με τα δοκάρια τον χλευάζεις, τον Στολτίδη δεν τον βλέπω πουθενά, αρα ο Ηρακλής είναι ομαδάρα, τον Άντζα που αποτελεί το βασικό λίμπερο της εθνικής, δεν τον γουστάρουμε γιατί μας κάνει κωλοδάχτυλα. Έλεος. Πρέπει κάποιος να παίζει στη Barcelona και στη Ρεάλ για να αναγνωρίζεται η ποδοσφαιρική του αξία έτσι? Ο Βαζέχα, που από πολλούς θεωρείται ο μεγαλύτερος ξένος παίχτης που πέρασε από Ελλάδα, (κυρίως λόγω της διάρκειας στην αποδοσή του) σε ποιά ομάδα έπαιζε πριν έρθει στον ΠΑΟ? Τον Αποστολάκη γι' αυτό τον θεωρούσατε παιχταρά? Επειδή ήρθε από εμας?
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε erwdie, δεν πας να τα πεις με το αεκάκι... και άσε μας εμάς. Εμείς τη μεγάλη νίκη της 10ετίας την κάναμε εκτός γηπέδου φέτος. Αν πετύχει αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα για το ποδόσφαιρο και τον Εληνιάδη να βάλετε στην ΕΠΟ, το όνειρο του 1980, απλά θα γίνει ρουτίνα. Το ποδόσφαιρο έληξε, ας δούμε και το μπάσκετ τώρα που αρχίζουν τα ωραία...
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε erwdie, δεν πας να τα πεις με το αεκάκι... και άσε μας εμάς. Εμείς τη μεγάλη νίκη της 10ετίας την κάναμε εκτός γηπέδου φέτος. Αν πετύχει αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα για το ποδόσφαιρο και τον Εληνιάδη να βάλετε στην ΕΠΟ, το όνειρο του 1980, απλά θα γίνει ρουτίνα. Το ποδόσφαιρο έληξε, ας δούμε και το μπάσκετ τώρα που αρχίζουν τα ωραία... Ακόμα δεν τον είδαμε....
wizzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Για θυμισέ μου πότε διεκδικούσες σοβαρά ένα πρωτάθλημα και το έχασες από ένα ψεύτικο πέναλτι. Αδυνατώ να θυμηθώ. Επειδή αδυνατείς να θυμηθείς, θα σου πω μια λέξη και τα υπόλοιπα ψάξε τα: Παπουτσέλης.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Επειδή αδυνατείς να θυμηθείς, θα σου πω μια λέξη και τα υπόλοιπα ψάξε τα: Παπουτσέλης. Α, ναι. Έχουμε και την σημαία της δεκαετίας, για να δικαιολογούμε τα κακώς κείμενα. Το όνομα Δούρος μήπως σου λέει κάτι?
wizzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μου λέει πάρα πολλά. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που ζήτησε να του θυμίσουν πότε διεκδικούσε πρωτάθλημα με αξιώσεις και το έχασε με ψεύτικο πέναλτυ.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μου λέει πάρα πολλά. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που ζήτησε να του θυμίσουν πότε διεκδικούσε πρωτάθλημα με αξιώσεις και το έχασε με ψεύτικο πέναλτυ. Θέλεις να μου θυμίσεις και τη θέση που είχε ο Παναθηναϊκός τότε στο πρωτάθλημα? Πρίν από τον συγκεκριμένο αγώνα. Δεν σε ειρωνεύομαι, απλώς δεν θυμάμαι, ειλικρινά.
wizzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δυστυχώς, ούτε εγώ θυμάμαι (ούτε εγώ σε ειρωνεύομαι, ειλικρινά δεν θυμάμαι, θα πρέπει να το ψάξω). Απλά, μου έμεινε ανεξίτηλη η εντύπωση ότι για ένα τάκλιν του Καλιτζάλη στον Ίβιτς, αν δεν απατώμαι, που έγινε αρκετά έξω από την περιοχή και σφυρίχθηκε για πέναλτυ, χάσαμε το πρωτάθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.