KWSN_Men Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δηλαδή και οι Γιανακοπουλαίοι είναι βλάκες που δεν αφήνουν κανένα πρωτάθλημα για τους άλλους?Δεν έχει χαθεί η αξιοπιστία του μπάσκετ τώρα πόυ εσείς έχετε 9 στα 10 και θα το κάνετε 10 στα 11?Στην Ευρώπη δεν γελάνε με αυτά τα ποσοστά?Και μην παρουσιάζετε τους ευρωπαικούς τίτλους ως απόδειξη και των ελληνικών επιτυχιών.Το οτι μια ομάδα έχει κατακτήσει 4 ευρωπαικά δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πρέπει να κυριαρχεί και στη χώρα της ή το αντίστροφο,είναι 2 διαφορετικοί θεσμοί. Αυτά περί αναγνώρισης είναι μπαρούφες για να παρηγοριέστε που δεν βλέπετε ποδοσφαιρική κούπα ούτε στον ύπνο σας.Ούτε που μας ενδιαφέρει αν αναγνωρίζετε ή όχι τους τίλτους μας.Το γεγονός και μόνο οτι τους χαρακτηρίζεις όλους πλαστούς δείχνει οτι δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά.Εσένα σε ενοχλεί που η μισή Ελλάδα πιστεύει οτι πήγατε στο Ουέμπλευ με τη χούντα? Και στην τελική επειδή οι άλλοι είναι άμπαλοι και ανίκανοι να διεκδικήσουν τον τίτλο δεν φταίει ο Κόκκαλης και ο Γκαγκάτσης.Το 2000 κέρδιζε ο παο τον Ολυμπιακό στο οακα και έπαιρνε τίτλο και δεν κράτησε ούτε για 1 λεπτό το γκόλ της νίκης και μετά πάει και χάνει από την αδιάφορη Παναχαική.Το 2002 η αεκ ήθελε 2 αποτελέσματα για να πάρει πρωτάθλημα,ο Βασάρας της έδωσε 2 πέναλτι αλλά έχασαν με 4-3.Το 2005 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη κάνει ο παο 2 σερί γκέλες η αεκ χάνει από τον Ιωνικό στο οακα και ο Ολυμπιακός ξαναπάιρνει το πρωτάθλημα.Ακόμα και φέτος ο παο στο τέλος κατέρρευσε και έκανε τη μια γκέλα πίσω από την άλλη και η αεκ δεν μπορούσε να κερδίσει τον αρη και τον πανιώνιο στη έδρα της.Ποιός σας φταίει για όλα αυτά,ο Γκαγκάτσης ή η ανικανότητά σας? Στην Ευρώπη δε γελάνε με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού γιατί εκτός από την Ελλάδα κυριαρχεί και στην Ευρώπη. Γιατί 4 κύπελλα σε 13 χρόνια δεν είναι και λίγα. Γιατί στο αντίστοιχο διάστημα μόνο μία ομάδα στην Ευρώπη έχει ανάλογες επιτυχίες, η Μακάμπι. Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από 1-2 ομάδες που έχουν θετική προϊστορία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα της και πανηγύριζε τρελλά, μια και είχε 10+ χρόνια να το καταφέρει. Από την άλλη μεριά, ο κυρίαρχος στην Ελλάδα Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο είχε καταντήσει ανέκδοτο με τις αποτυχίες του (σερί εκτός έδρας αποτυχιών, 7άρες και 5άρες). Μπορείς να διακρίνεεις τη αμυδρή διαφορά; Έλα, προσπάθησε, μπορείς.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Στην Ευρώπη δε γελάνε με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού γιατί εκτός από την Ελλάδα κυριαρχεί και στην Ευρώπη. Γιατί 4 κύπελλα σε 13 χρόνια δεν είναι και λίγα. Γιατί στο αντίστοιχο διάστημα μόνο μία ομάδα στην Ευρώπη έχει ανάλογες επιτυχίες, η Μακάμπι. Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από 1-2 ομάδες που έχουν θετική προϊστορία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα της και πανηγύριζε τρελλά, μια και είχε 10+ χρόνια να το καταφέρει. Από την άλλη μεριά, ο κυρίαρχος στην Ελλάδα Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο είχε καταντήσει ανέκδοτο με τις αποτυχίες του (σερί εκτός έδρας αποτυχιών, 7άρες και 5άρες). Μπορείς να διακρίνεεις τη αμυδρή διαφορά; Έλα, προσπάθησε, μπορείς. Είναι ίδια τα μεγέθη ποδοσφαίρου με μπάσκετ, έτσι? Δηλαδή σε λίγο θα μας πεις, ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, είναι πιο επιτυχημένος ευρωπαϊκά από την ποδοσφαιρική Liverpool ή την Manchester.
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Φιλε ερωδιε μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο "Αμφισβήτησα εγώ ποτέ την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ?" δε συναδει με αυτο "Αμφιβάλλεις ότι οι Γιαννακόπουλοι ελέγχουν τα πάντα στο χώρο του μπάσκετ?" και αυτο "άλλο τόσο πράσινη είναι και η Χούντα των Χόμπιτς στο μπάσκετ" ???? Οποτε για να τελειωνουμε ή θα διαλεξεις ενα απο τα 2 να λες ή θα σε προσφωνω ομνι απο εδω και περα. Οχι οτι θα θιχτεις.
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Και μην παρουσιάζετε τους ευρωπαικούς τίτλους ως απόδειξη και των ελληνικών επιτυχιών.Το οτι μια ομάδα έχει κατακτήσει 4 ευρωπαικά δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πρέπει να κυριαρχεί και στη χώρα της ή το αντίστροφο,είναι 2 διαφορετικοί θεσμοί. Πολυ λαθος. Και το ξερεις.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Φιλε ερωδιε μπορεις να καταλαβεις οτι αυτο "Αμφισβήτησα εγώ ποτέ την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ?" δε συναδει με αυτο "Αμφιβάλλεις ότι οι Γιαννακόπουλοι ελέγχουν τα πάντα στο χώρο του μπάσκετ?" και αυτο "άλλο τόσο πράσινη είναι και η Χούντα των Χόμπιτς στο μπάσκετ" ???? Οποτε για να τελειωνουμε ή θα διαλεξεις ενα απο τα 2 να λες ή θα σε προσφωνω ομνι απο εδω και περα. Οχι οτι θα θιχτεις. Πρώτα απ' όλα μην μου πρήζετε τα @@ με κάποιον που δεν ξέρω. Δεύτερον, για να παίρνεις τίτλους και εν προκειμένω και ευρωπαϊκούς, χρειάζεται να έχεις ομάδα τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Εκεί πηγαίνουν τα περί χούντας και για όσα κάνουν οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ, η απάντηση είναι ότι αυτά ακριβώς κάνει και ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο. Όπως βλέπεις εγώ έχω τα @@ να πω και πέντε αλήθειες. Ότι π.χ. ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει τα τελευταία 10 χρόνια τους ποιοτικότερους παίχτες σαν ομάδα και συνεπώς την μεγαλύτερη επένδυση και καλώς σπρώχτηκε, όπου σπρώχτηκε, στο μπάσκετ. Το αντίστοιχο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό. Πες μας μία χρονιά όπου σαν μονάδες είχες ποιοτικότερους παίχτες από τον Ολυμπιακό, εδώ και 10 χρόνια που είσαι από κάτω. Όποτε διάλεξε, ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο αδικείται από το κατεστημένο ή τελικά φταίει ο ανίκανος Τζίγγερ για τις τεσσάρες, γι' αυτό και ξεσηκωθήκατε όλοι εναντίον του?
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πρώτα απ' όλα μην μου πρήζετε τα @@ με κάποιον που δεν ξέρω. Δεύτερον, για να παίρνεις τίτλους και εν προκειμένω και ευρωπαϊκούς, χρειάζεται να έχεις ομάδα τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Εκεί πηγαίνουν τα περί χούντας και για όσα κάνουν οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ, η απάντηση είναι ότι αυτά ακριβώς κάνει και ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο. Όπως βλέπεις εγώ έχω τα @@ να πω και πέντε αλήθειες. Ότι π.χ. ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει τα τελευταία 10 χρόνια τους ποιοτικότερους παίχτες σαν ομάδα και συνεπώς την μεγαλύτερη επένδυση και καλώς σπρώχτηκε, όπου σπρώχτηκε, στο μπάσκετ. Το αντίστοιχο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό. Πες μας μία χρονιά όπου σαν μονάδες είχες ποιοτικότερους παίχτες από τον Ολυμπιακό, εδώ και 10 χρόνια που είσαι από κάτω. Όποτε διάλεξε, ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο αδικείται από το κατεστημένο ή τελικά φταίει ο ανίκανος Τζίγγερ για τις τεσσάρες, γι' αυτό και ξεσηκωθήκατε όλοι εναντίον του? Φιλε ομνι πλεον, κοιτα να δεις. Εχω πολλα να γραψω αλλα επειδη εχω δουλεια θα σου κανω μια απλουστατη ερωτηση, με την οποια, αν εισαι εξυπνος θα καταλαβεις απολυτα τι θελω να πω. Σε απαντηση αυτων που ειπες για καλη ομαδα και παρασκηνιο και ομοιοτητα παυλου-κοκκαλη, θα σε ρωτησω το εξης: Ποσα απο τα ευρωπαικα-πρωταθληματα-κυπελλα που εχει παρει ο παναθηναικος τοσα χρονια πιστευεις πως θα επαιρνε αν δεν ειχε προεδρο ΚΑΘΟΛΟΥ? Να ειχε μονο ζελικο και τους παιχτες που ειχε καθε περιοδο. Και επισης, ποσα πρωταθληματα-κυπελλα πιστευεις οτι θα ειχε ο γαυρος στην μπαλα τα τελευταια 12 χρονια αν δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ προεδρο? Ακεφαλος λεμε τελειως. Μονο λεμονηδες, σεγκουρες, αλεφαντους, μπιγκον, κατανετς, προτασοφ, μαντζουρακη και τους κατα καιρους παιχτες σας. I rest my case.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Υπάρχει και η αυτοικανοποίηση πέρα από τη φαντασία. Για δούλεψε το λίγο το όλο θέμα. Για πες... ΥΓ. Η αδικια με την ανικανοτητα δεν ειναι αυτοαναιρουμενες. Ο Τζιγγερ ηταν ανικανος και δεν εφτιαξε ομαδα. Ενα το κρατουμενο. Ομως ακομα και περιοδους που εσυ δεν τραβαγες και επεφτες στο επιπεδο μου, η διαιτησια φροντιζε να επιπλευσεις. Καταλαβε το καλα: Το οποιοδηποτε πρωταθλημα ειναι ΔΙΑγωνισμος,σαν τις Πανελληνιες=Εχεις μια εικονα για τι "βαση" εχεις σαν στοχο ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι απαραιτητο, απαραιτητο ειναι να γραψεις μεγαλυτερο βαθμο απο τους αλλους. Αν ολοι γραψουν 10, και συ 9 θα μεινεις εκτος. Αν τωρα κανεις πουστια και γραψεις 12 μπαινεις Ιατρικη Αθηνων.Το βρισκεις Δικαιο?Ετσι και στην μπαλα, το οτι δεν εχω ομαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να μου περνεις το πρωταθλημα τις χρονιες που δεν εχεις και συ ομαδα. Δλδ στον ΑΕΚτζη που σου εριξε 4 και ουσιαστικα ηταν καλυτερο σου τι θα πεις?Α, ξεχασα, επαιξε 20' καποιος Βαλνερ στην Καλαμαρια.Μπραβο, εισαι καλυτερη ομαδα απο την ΑΕΚ
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κανένας δεν είπε οτι ο Σωκράτης είναι άγιος.Εσείς όμως έχετε φτάσει στο άλλο άκρο να θεωρείτε και τα 11 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού πέτσινα. Και ξαναρωτάω γιατί κανείς δεν μου απάντησε.Το 2000,το 2002 και το 2005 όταν δώθηκε η ευκαιρία στην αεκ και στον παο να πάρουν το πρωτάθλημα που το είχαν στα χέρια τους γιατί στην πιο κρίσιμη στιγμή τα έχασαν?Γιατί η αεκ έχασε από τον Ιωνικό μέσα στην έδρα της?Γιατί έχασε 4-3 (με 2 πέναλτυ υπέρ της)ενώ σήκωνε κούπα ακόμα και με ισοπαλία?Γιατί ο παο έφερε 2 Χ στις τελευταίες 3 αγωνιστικές?Γιατί φέτος που ήταν πρώτος έφαγε 3 από Ξάνθη,4 από ΟΦΗ και γκέλαρε με τον Ηρακλή? Εγώ δέχομαι οτι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε.Όταν όμως δώθηκε η ευκαιρία σε συγκεκριμένους αγώνες στους άλλους 2 να διεκδικήσουν στα ίσια το πρωτάθλημα τα έχασαν.Αυτό δείχνει ανικανότητα.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Φιλε ομνι πλεον, κοιτα να δεις. Περίμενε τον όμνι να μπεί να σου απαντήσει. Για πες... ΥΓ. Η αδικια με την ανικανοτητα δεν ειναι αυτοαναιρουμενες. Ο Τζιγγερ ηταν ανικανος και δεν εφτιαξε ομαδα. Ενα το κρατουμενο. Ομως ακομα και περιοδους που εσυ δεν τραβαγες και επεφτες στο επιπεδο μου, η διαιτησια φροντιζε να επιπλευσεις. Καταλαβε το καλα: Το οποιοδηποτε πρωταθλημα ειναι ΔΙΑγωνισμος,σαν τις Πανελληνιες=Εχεις μια εικονα για τι "βαση" εχεις σαν στοχο ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι απαραιτητο, απαραιτητο ειναι να γραψεις μεγαλυτερο βαθμο απο τους αλλους. Αν ολοι γραψουν 10, και συ 9 θα μεινεις εκτος. Αν τωρα κανεις πουστια και γραψεις 12 μπαινεις Ιατρικη Αθηνων.Το βρισκεις Δικαιο?Ετσι και στην μπαλα, το οτι δεν εχω ομαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να μου περνεις το πρωταθλημα τις χρονιες που δεν εχεις και συ ομαδα. Δλδ στον ΑΕΚτζη που σου εριξε 4 και ουσιαστικα ηταν καλυτερο σου τι θα πεις?Α, ξεχασα, επαιξε 20' καποιος Βαλνερ στην Καλαμαρια.Μπραβο, εισαι καλυτερη ομαδα απο την ΑΕΚ Να ξεκινήσουμε από το τέλος. Από την ΑΕΚ έχω σίγουρα καλύτερες μονάδες και συνολικά καλύτερη ομάδα, γιατί μία ομάδα κρίνεται από την παρουσία της στο σύνολο των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει και όχι μόνο από την απόδοση της σε ένα θεσμό. Όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε Τετάρτη Τσου Λου, Κυριακή πρωτάθλημα και ξανά Τετάρτη κύπελλο, την ώρα που η ΑΕΚ έπαιζε μόνο στο πρωτάθλημα, με τουριστική παρουσία στο κύπελλο και στην Ευρώπη, τότε έχω κάθε δικαίωμα να υποστηρίζω ότι είμαι καλύτερη ομάδα, ενώ παραδέχομαι ότι η ΑΕΚ στις τελευταίες αγωνιστικές είχε καλύτερη αγωνιστική παρουσία, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι σε βάθος χρόνου, είχε την απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή και ότι απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο. Για την άποψη σου, δεν διαφέρουν πολύ οι σκέψεις μας, αρκεί να αποδεχτείς ότι εδώ και 10 χρόνια ο Κόκκαλης χώνει τα περισσότερα φράγκα από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, συνεπώς έχει μεγαλύτερο επενδυτικό συντελεστή. Παρατηρώντας με τη ψυχρή χρηματιστηριακή λογική, με την οποία αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ το σύγχρονο ποδόσφαιρο και εν δυνάμει και τον σύγχρονο αθλητισμό οι εκάστοτε Α.Ε (ΚΑΕ,ΤΑΠ κλπ), εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αξιώνουν κέρδη ανάλογα της αξίας που επένδυσαν στη μετοχή, δηλαδή έβαλα τόσα και θέλω να βγάλω παραπάνω. Συνεπώς ο μεγαλοεπενδυτής, πάντα ευνοείται περισσότερο από τους ανθρώπους που πλαισιώνουν ένα "αθλητικό χρηματιστήριο" γιατί έχει εξόφθαλμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Όταν ο Κόκκαλης φέρνει Μπελούτσι με 7 εκατομμύρια ? (άσχετα με το τί έχει επιδείξει μέχρι στιγμής ο εν λόγω παίχτης), έχοντας προηγουμένως βάλει να παρελάσουν από την Ελλάδα παίχτες όπως Καρεμπέ, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Ζάχοβιτς και πιο πρόσφατα Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς με την ερυθρόλευκη φανέλα και από την άλλη το αντίπαλο δέος, δηλαδή ο Βαρδινογιάννης, έχει να επιδείξει ελάχιστους μεγάλους παίχτες και προσφάτως παίρνει Πόστιγκα και Μανούτσο δανεικούς για 6 μήνες, ε τότε με συγχωρείς, αλλά ταιριάζει γάντι το γνωμικό: με πορδές αυγά δεν βάφονται. Το αυτό συμβαίνει με το μπάσκετ. Υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ να μην έπαιρνε ευρωπαϊκό, έστω και με τον τρόπο που το πήρε? Και δεν το αναφέρω υποτιμητικά, γιατί υπήρχαν αμφιλεγόμενες φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα που ευνόησαν και τη Μπαρτσελόνα, αλλά μια τόσο κραυγαλέα φάση που κρίνει ευρωπαϊκό δεν την πνίγεις έτσι.
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Περίμενε τον όμνι να μπεί να σου απαντήσει. Δε χρειαζεται. Μου απαντησες εσυ ηδη. Οπως ειπα και πριν αλλωστε: "αν εισαι εξυπνος θα καταλαβεις απολυτα τι θελω να πω."
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κανένας δεν είπε οτι ο Σωκράτης είναι άγιος.Εσείς όμως έχετε φτάσει στο άλλο άκρο να θεωρείτε και τα 11 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού πέτσινα. Και ξαναρωτάω γιατί κανείς δεν μου απάντησε.Το 2000,το 2002 και το 2005 όταν δώθηκε η ευκαιρία στην αεκ και στον παο να πάρουν το πρωτάθλημα που το είχαν στα χέρια τους γιατί στην πιο κρίσιμη στιγμή τα έχασαν?Γιατί η αεκ έχασε από τον Ιωνικό μέσα στην έδρα της?Γιατί έχασε 4-3 (με 2 πέναλτυ υπέρ της)ενώ σήκωνε κούπα ακόμα και με ισοπαλία?Γιατί ο παο έφερε 2 Χ στις τελευταίες 3 αγωνιστικές?Γιατί φέτος που ήταν πρώτος έφαγε 3 από Ξάνθη,4 από ΟΦΗ και γκέλαρε με τον Ηρακλή? Εγώ δέχομαι οτι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε.Όταν όμως δώθηκε η ευκαιρία σε συγκεκριμένους αγώνες στους άλλους 2 να διεκδικήσουν στα ίσια το πρωτάθλημα τα έχασαν.Αυτό δείχνει ανικανότητα. Δε θεωρω και τα 11 πρωταθληματα πετσινα και νομιζω κανεις υγιης παναθηναικος δεν το κανει. Αρρωστε με σενα νομιζα μιλαγα πριν απο αρκετο καιρο οταν και παραδεχθηκες οτι εχετε 4 πετσινα πρωταθληματα. Αν κανω λαθος διορθωσε με. Μπορει να ηταν και ο θεος 7. Επισης, δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει κανει μαλακιες τρελες κατα καιρους ο παναθηναικος. Μα γιαυτο και βριζουμε τοσο καιρο τζιγγερ κυριως. Ποια ειναι η διαφορα ομως? Ο κοκκαλης στα πετσινα πρωταθληματα δεν αφηνε την ομαδα του να κανει λαθη. Πως? Τα εχουμε πει. Δηλαδη, ουσιαστικα μειωνε παρα πολυ τις πιθανοτητες απωλειας βαθμων της ομαδας του χρησιμοποιωντας ομως αθεμιτα μεσα. Οσο για την τελευταια παραγραφο σου, να σου θυμησω οτι αυτη η ανικανοτητα για την οποια λες, χαρακτηριζε σε παρα πολλα παιχνιδια φετος την ομαδα σου και ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα ειχες χασει το πρωταθλημα φετος με ενα βαθμο διαφορα λογω αυτης της ανικανοτητας. Γιατι, μη μου πεις πως για την ηττα στη καλαμαρια εφταιγε ο βαλνερ που επαιξε και οχι η ανικανοτητα σου. Αρα ανικανοι ηταν και θα ειναι κατα καιρους ολες οι ομαδες (παο, οσφπ, αεκ). Το θεμα ειναι ποσο αφηνονται να παρουν πρωταθλημα οι λιγοτερο ανικανες ή "σπρωχνονται" απο εξω για να καλυφθει η ανικανοτητα τους. Αυτη ειναι η διαφορα που εχει κρινει αρκετα πρωταθληματα.
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δε χρειαζεται. Μου απαντησες εσυ ηδη. Οπως ειπα και πριν αλλωστε: "αν εισαι εξυπνος θα καταλαβεις απολυτα τι θελω να πω." Ίσως να κατάλαβα. Ίσως να μην συμφωνώ. Ίσως ο όμνι να έχει άλλη άποψη. Ίσως να το μάθουμε κάποτε. Δε θεωρω και τα 11 πρωταθληματα πετσινα και νομιζω κανεις υγιης παναθηναικος δεν το κανει. Αρρωστε με σενα νομιζα μιλαγα πριν απο αρκετο καιρο οταν και παραδεχθηκες οτι εχετε 4 πετσινα πρωταθληματα. Αν κανω λαθος διορθωσε με. Μπορει να ηταν και ο θεος 7. Επισης, δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει κανει μαλακιες τρελες κατα καιρους ο παναθηναικος. Μα γιαυτο και βριζουμε τοσο καιρο τζιγγερ κυριως. Ποια ειναι η διαφορα ομως? Ο κοκκαλης στα πετσινα πρωταθληματα δεν αφηνε την ομαδα του να κανει λαθη. Πως? Τα εχουμε πει. Δηλαδη, ουσιαστικα μειωνε παρα πολυ τις πιθανοτητες απωλειας βαθμων της ομαδας του χρησιμοποιωντας ομως αθεμιτα μεσα. Οσο για την τελευταια παραγραφο σου, να σου θυμησω οτι αυτη η ανικανοτητα για την οποια λες, χαρακτηριζε σε παρα πολλα παιχνιδια φετος την ομαδα σου και ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα ειχες χασει το πρωταθλημα φετος με ενα βαθμο διαφορα λογω αυτης της ανικανοτητας. Γιατι, μη μου πεις πως για την ηττα στη καλαμαρια εφταιγε ο βαλνερ που επαιξε και οχι η ανικανοτητα σου. Αρα ανικανοι ηταν και θα ειναι κατα καιρους ολες οι ομαδες (παο, οσφπ, αεκ). Το θεμα ειναι ποσο αφηνονται να παρουν πρωταθλημα οι λιγοτερο ανικανες ή "σπρωχνονται" απο εξω για να καλυφθει η ανικανοτητα τους. Αυτη ειναι η διαφορα που εχει κρινει αρκετα πρωταθληματα. Θα μιλήσω μόνο για φέτος. Ο Ολυμπιακός, έπαιξε εντός συνόρων την χειρότερη μπάλα που έχουμε δει 20 χρόνια τώρα. Προσπαθώ πάρα πολύ να θυμηθώ μία χρονιά που οι παίχτες του να μη μπορούν να ανταλλάξουν μία μπαλιά στα 5 μέτρα, αλλά εις μάτην. Από εκεί και πέρα, αν η απώλεια του πρωταθλήματος, με αντίπαλο έναν τόσο κακό Ολυμπιακό, που μεταξύ άλλων είχε και αρκετά πιο βεβαρυμένο πρόγραμμα από τους διώκτες του, δεν λογίζεται ως ανικανότητα των αντιπάλων του, τότε ως τι θα έπρεπε να λογίζεται? Μην ακούσω πάλι μπαρούφες για διαιτησίες, γιατί ο βάζελος σπρώχτηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ενω ο Ολυμπιακός, για κάθε φάση που ευνοήθηκε, έχει να επιδείξει μία φάση που αδικήθηκε. Όσο για την ΑΕΚ, μετά την συνέντευξη - οδυρμό του Θεμιστοκλή, πήρε τα σφυριγματάκια που χρειαζόταν για να κάνει το photo - finish.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το καλοκαιράκι ο Βγενόπουλος θα φέρει Σισέ, Μέσι, Ρομπίνιο, Γκατούζο, Ζαμπρότα, κλπ κλπ κλπ Τον κλέιτον ούτε να τον σκέφτεται καλύτερα. Τον κλέιτον τον αγοράζει και η Λάρισα. Υ.Γ Τον Σεπτέμβριο εδώ θα 'μαστε.... Υ.Γ 2 Μεγαλειώδης η κίνηση της οικογένειας. 100 χρόνια μπροστά όπως αρμόζει στο σωματείο.
Absinthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ίσως να κατάλαβα. Ίσως να μην συμφωνώ. Ίσως ο όμνι να έχει άλλη άποψη. Ίσως να το μάθουμε κάποτε. Ισως και να μην εχεις τιποτα να πεις. Ισως και να με νοιαζει. Μπα. Θα μιλήσω μόνο για φέτος. Ο Ολυμπιακός, έπαιξε εντός συνόρων την χειρότερη μπάλα που έχουμε δει 20 χρόνια τώρα. Προσπαθώ πάρα πολύ να θυμηθώ μία χρονιά που οι παίχτες του να μη μπορούν να ανταλλάξουν μία μπαλιά στα 5 μέτρα, αλλά εις μάτην.Από εκεί και πέρα, αν η απώλεια του πρωταθλήματος, με αντίπαλο έναν τόσο κακό Ολυμπιακό, που μεταξύ άλλων είχε και αρκετά πιο βεβαρυμένο πρόγραμμα από τους διώκτες του, δεν λογίζεται ως ανικανότητα των αντιπάλων του, τότε ως τι θα έπρεπε να λογίζεται? Μην ακούσω πάλι μπαρούφες για διαιτησίες, γιατί ο βάζελος σπρώχτηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ενω ο Ολυμπιακός, για κάθε φάση που ευνοήθηκε, έχει να επιδείξει μία φάση που αδικήθηκε. Όσο για την ΑΕΚ, μετά την συνέντευξη - οδυρμό του Θεμιστοκλή, πήρε τα σφυριγματάκια που χρειαζόταν για να κάνει το photo - finish. Καλα τα περι ευνοιας του παο απο τη διαιτησια τα αντιπαρερχομαι γιατι ειναι τουλαχιστον γελοια. Στις ομαδες που εχουν συστηματικη ευνοια απο τη διαιτησια δε σφυριζουν μουφα πεναλτι και ενω ειναι το παιχνιδι 0-0 τρεις μονο αγωνιστικες πριν το τελος με ενα βαθμο διαφορα απο την κορυφη και με την υποθεση στο κας να εκρεμμει. Οσο για τα αλλα που λες, περι ανικανοτητας των αντιπαλων σου, θα σου πω το εξης. Αν στο παιχνιδι με τη Λαρισα μια αγωνιστικη πριν το τελος σφυριζε ο διαιτητης το πεναλτι που εγινε στο 88 και εχανες το πρωταθλημα τοτε η "ανικανοτητα των αντιπαλων σου" ως τι θα λογιζοταν? Θα γινοταν "ικανοτητα" ξαφνικα και η δικη σου "ανικανοτητα" κορεσμος?
Erwdios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλα τα περι ευνοιας του παο απο τη διαιτησια τα αντιπαρερχομαι γιατι ειναι τουλαχιστον γελοια. Στις ομαδες που εχουν συστηματικη ευνοια απο τη διαιτησια δε σφυριζουν μουφα πεναλτι... Αναφέρεσαι στο μεταξύ μας παιχνίδι με το γκόλ άουτ και το μούφα πέναλτι προφανώς. Οσο για τα αλλα που λες, περι ανικανοτητας των αντιπαλων σου, θα σου πω το εξης. Αν στο παιχνιδι με τη Λαρισα μια αγωνιστικη πριν το τελος σφυριζε ο διαιτητης το πεναλτι που εγινε στο 88 και εχανες το πρωταθλημα τοτε η "ανικανοτητα των αντιπαλων σου" ως τι θα λογιζοταν? Θα γινοταν "ικανοτητα" ξαφνικα και η δικη σου "ανικανοτητα" κορεσμος? Δηλαδή, όλο το πρωτάθλημα κρίθηκε σε έναν αγώνα έτσι? Με την ίδια λογική, αν δεν υπήρχε ο Νικοπολίδης να αποκρούει τα μούφα πέναλτι που σφύριζαν εις βάρος του γαύρου φέτος, θα ήμασταν 5οι. Ανικανότητα λέγεται να είσαι πρώτος μέχρι τον αγώνα με την Ξάνθη και σε 3 αγωνιστικές να χάνεις μέχρι και την δεύτερη θέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.