Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τη συζήτηση περί προπαγάνδας Αντρέα δεν την άρχισα εγώ αλλά το ποστ του kaizer που υποστήριζε ότι έγινε χαμός με την μείωση της ποινής σας ενώ με τη δική μας δεν έγινε και αυτό οφείλεται στην κόκκινη προπαγάνδα. Το σκεπτικό κατ' εμέ' date=' το κλασικό οπαδικό απλοϊκό που για τα χάλια μας φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι και όχι εμείς και η ομάδα μας.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε περαιτέρω για τα ΜΜΕ, δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα μια και διαφωνούμε ριζικά για τον βαθμό εξάρτησης του κάθε μέσου από κάποια ομάδα.

Θα ήθελα όμως να μείνω στη Ριζούπολη επειδή εδώ και χρόνια ρε μάγκες το ακούω συνέχεια κι επειδή το ανέφερες κι εσύ Αντρέα.

Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε σε ποιά ακριβώς γεγονότα αναφέρεστε. Απ' όσο θυμάμαι, υποστηρίξατε ότι υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας πριν τον αγώνα (επίθεση στο πούλμαν της ομάδας, πέτρες, ύβρεις, κλπ) που επηρέασε σαφέστατα τους παίκτες. Τί άλλο υπήρξε? Πραγματικά θα ήθελα να μάθω διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα δε θυμάμαι να έγινε κάτι αξιοσημείωτο και οι αναφορές στον αγώνα αυτό γινονται πάντα με ένα σοκ και δέος σαν να τους είχαν στήσει στον τοίχο και τους απειλούσαν.

Επίσης : Εφόσον οι παίκτες όπως είπατε (πολύ μετά) πήγαν ως πρόβατα στη σφαγή και το καμίνι της Ριζούπολης, γιατί τόσο ο πρόεδρος σας όσο και οι οπαδοί θεώρησαν πρωτίστως υπαίτιους αυτούς? Και δε μιλάω για το κλίμα αμέσως μετά την ήττα που κάποιος πιθανότατα δεν ξέρει τα γεγονότα αλλά το γεγονός ότι μέχρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τον πρώτο αγώνα με εμάς όπου και παιξατε καλύτερα και μας είχατε, τους ονοματίζατε ως κότες, χέστες, άχρηστους, κλπ. Γιατί? (Όσο νά'ναι μια στις τόσες μπαίνουμε και 'μεις σε κανα φόρουμ άλλων ομάδων για να δούμε τί λένε οι "από 'κει" και έχουμε ιδίαν άποψη και δεν τα βγάλαμε απ' το μυαλό μας.)

Πείτε ρε παιδιά, τί έγινε τελικά σ' αυτή τη Ριζούπολη που δεν το είχε ξαναδεί η Ελλάδα και οι μπαρουτοκαπνισμένοι απ' τα ντέρμπυ και ανάλογες καταστάσεις παίκτες του ΠΑΟ? Τί έγινε που δεν έχουμε πχ αντιμετωπίσει εμείς στη Θεσσαλονίκη? Προσοχή : Επ' ουδενί δεν υποστηρίζω ότι αν έγινε και ότι έγινε καλώς έγινε ή ότι είναι δείγμα μαγκιάς η καφρίλα. ΟΜΩΣ, αν αυτό που έγινε το έχουμε πολλάκις ξαναδεί, καλό θα ήταν να σταματήσει η καραμέλα ότι "τα αίσχη φταίξανε που οι παίκτες μας ήταν σαν υπνωτισμένοι και τα είχαν κάνει πάνω τους" και να παραδεχτούμε ότι όπως οι Ισπανοί μπήκαν αποφασισμένοι και μας πάτησαν και μοιάζαμε σαν να είχαμε λερώσει το βρακάκι, έτσι έγινε και τότε.[/quote']

φιλε καντισκυ,τελικα,δε μπορεσαμε να βρουμε εστω ενα παλιομμε που να υποστηριζει πρασινα συμφεροντα,με τον μανδυα της αντικειμενικοτητας?

οσο για τη ριζουπολη!το οτι εμεις τους ειπαμε κοτες,οφειλεται στο οτι δεν μπηκαν για προθερμανση καν!κ οταν μπηκαν,ο καθε "αντρακλας" σωτηρακης, καθοταν κατω απο τα απιδια του καθε "βουλη"!!!!μονο ο μπασινας ειχε αντερα!

παμε στο τι εγινε?

1)εισβολη περιεργων στα αποδυτηρια

2)επιθεση στο πουλμαν με πετρες

3)επιθεση στα αποδυτηρια με πετρες,σπασμενα τζαμια,κ απειλες απο τους περιεργους σε ολες τις γλωσσες

4)σκισμενη φυσουνα,σφαλιαρες στους παιχτες

5)διαγωνισμος σημαδιου απο την προθερμανση με καπνογονα,ακομα κ μεσα στη φυσουνα

6)συνεπεια ολων αυτων,παιχτες που δεν ειχαν σχεση με τον παναθηναικο (πχ βλ κολκα,ο οποιος εβαλε τα κλαμματα στα αποδυτηρια),να μην ενδιαφερθουν καν για το παιχνιδι!

7)φυσικα,σε ενα τετοιο κλιμα που το επιτρεπει κ η αστυνομια,ενας διαιτητης δε μπορει επ ουδενι να σφυριξει εναντιον σου..ουτε καν 50-50...

8)για την ατμοσφαιρα αυτη,ειναι υπευθυνη η διοικηηση του οσφπ,με δηλωσεις περι "κοτας","πελατες" κλπ...

9)να σου υπενθυμισω δε,οτι τα επεισοδια-καταδικαστεα βεβαια- του παναθηναικου στην αντιστοιχη περιπτωση,εγιναν ΜΕΤΑ το τελος του παιχνιδιου,κ αφου ειχε προηγηθει -κατ εμε-το μεγαλυτερο στησιμο απο τον ΟΧΙ κυριο ευθυμιαδη(προσωπικη αποψη: προτιμω το στησιμο που εχω φαει απο κουκουλα,παπουτσελη,παπαδακο,παρα αυτο του Οχι κυριου ευθυμιαδη)!

10)επισης να σου θυμισω τη διαφορετικη αντιμετωπιση απο το 95% των μμε κ των δημοσιοκαφρων,στις περιπτωσεις ευθυμιαδη κ ριζουπολής(κ οακα στο μπασκετ)!

11)φυσικα,ολα οσα εγιναν πριν το παιχνιδι,φτανουν κ περισσευουν για να μη χρειαστει καμια ιδιαιτερη τρομοκρατια κατα τη διαρκεια αυτου...

12)να σου θυμισω επισης,οτι τη μοναδικη φορα που μας πηρατε ΕΥΚΟΛΑ στο μπασκετ,ηταν παλι μετα απο επιθεση(ω τι τυχαιο ) στο πουλμαν!

Δημοσ.
Ωπα μισο Σκυμνος ενα διαχωρισμο

Και γω ανεφερα ΦΩΣ και Πρωκταθλητη αλλα να σου πω την αληθεια η προπαγανδα φαινεται σε 2 μετωπα

1. Στις λεγομενες αντικειμενικες.Κανενας νοημων ανθρωπος δεν θα παρει στα σοβαρα ουτε τον Πρωκταθλητη ουτε τον Γκοντζο.Οι φυλλαδες τους ισα που περνανε το όριο του κυρ-Κωστα στην Ν.Ιωνια πουχει το Δελφινι για να τυλιγει τα ψαρια.ΟΜΩΣ υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ μεριδα απο τις Φιλαθλο' date='Σπορτγκευ,Σπορταιμ,Γκολ που ειναι και καλα "αντικειμενικες".

Και απο αυτες ο Φιλαθλος,η Σπορτγκευ και εν μερη το Γκολ ειναι 60-40 σε ειδησιογραφια και περιπου 75-25 σε αρθρογραφια κοκκινες οταν τιθεται θεμα συγκρισεις των 2

2. Στις κρισεις.Διοτι στην μεταγραφη Σαλλπιγιδη μεχρι και ο δηλωμενος γαυρος ο Χριστογλου πανηγυριζε γιατι η φυλλαδα του εκανε τρελες πωλησεις.Το θεμα ειναι τι γραφεις οταν ερθει η ωρα να "βαλεις το χερι σου στην φωτια".Και σε αυτο το θεμα παλι η συντριπτικη πλειοψηφια των αντικειμενικων κανει αβαντα στον γαυρο

απολυτα ΑΠΟΛΥΤΑ Α Π Ο Λ Υ Τ Α σωστος!

κ επαναλαμβανω....δε θελω ΟΥΤΕ να φανταστω τι θα συνεβαινε αν οι μεταγραφες του Παο φετος ηταν ο ντομι,ο ζεβλακοφ,ο μπορχα κλπ,κ ολοι αυτοι,ενω ο γαβρος επαιρνε βικτορ,σαλπι,μποβιο κλπ....

(ειδες ποσο ευκολα βαζουμε ενα πρωτοσελιδο...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ Ο ΠΑΟ..κ με μικρα γραμματα..δηλωση σοκ απο τον φανη γκεκα!!!!)

(στον παναθηναικο,οταν ο σοουζα ζητουσε επιλογη παιχνιδιων,εγινε της κακομοιρας απο βλακες οπαδους,και δημοσιογραφους...στον ολυμπιακο το δεχθηκαν ολοι,οτι θα υπαρχει συννενοηση με ριμπο)!

(στον παναθηναικο,μια ζωη εκραζαν τις μεταγραφες ΚΑΙ οι δημοσιογραφοι,απο την 1η κακη εμφανιση...στον ολυμπιακο,θελουν χρονο προσαρμογης)

(στον παναθηναικο,οταν φευγει παιχτης:Δε μπορει να κρατησει τους παιχτες του...στον οολυμπιακο: κανει ανανεωση εμψυχου δυναμικου)!

(στον παναθηναικο οταν δεν παιζουν οι πιτσιρικαδες:τρωει τα παιδια του...

στον ολυμπιακο: στηριζεται στην εμπειρια)!

δε συνεχιζω....δεν εχει καν πλακα να αναφερω τις διαφορες αντιμετωπισης απο τους αντικειμενικους δημοσιογραφους....

Δημοσ.

εσυ που τα ξερεις ολα και διακρινεις τα αριστουργηματα,μπορεις να μου πεις γιατι τιμωρηθηκε ο Ολυμπιακος?

και στην συνεχεια αν θελεις ανεφερε γιατι τιμωρηθηκε και ο Παναθηναϊκος.

Ας κρινει ο κοσμος για τις κωλοτουμπες τις οποιες λες. Και οσο για τα μεσα μαζικης ενημερωσης ασε μην το ψαχνεις και πολυ!

p.s. και οσο για κατι που διαβασα για ενα τενεκεδακι στον Ελληνιαδη ε τελικα δεν εισαι σοβαρος!!!Εμεις τσακωθηκαμε με την αστυνομια εσεις πυροβολαγατε παικτες. Εγω δεν ειμαι προθυμος να συνεχισω αυτη την ανουσια αντιπαραθεση αλλα μην μου το παιζεις και εξυπνος οτι δεν μιλαμε για την μειωση της ποινης του Ολυμπιακου.

Δημοσ.
Εχμ' date='σορρυ κι ολας αλλα εμεις ΔΕΝ ειχαμε Κοσκωτα.Την συγκριση δεν την προσεξες στην προταση μου.Οχι τιποτα,για να σε προλαβω πριν πεις Σαλιαρελη.

Στην τελικη ρε παιδια αν δεν το εκανα εγω εδω θεμα,θα μιλαγε κανεις για την μειωση του Ολυμπιακου?Ολοι την δεχτηκαν και μοκο[/quote']

Ενω για την δικια σας την ποινη δεν εκαναν ολοι μοκο ε? Σου ειπα προσεχε πολυ αυτα που αναφερεις/

Δημοσ.
Οκ' date='λοιπον,5αδα Παναθηναικου του χρονου

Διαμαντιδης-Μασιγιαουσκας-Στογιακοβιτς-Μπατιστ-Βουισιτς

Παγκος

Σπανουλης-Ζησης-Τσαρτσαρης-Σακοτα-Αλβερτης-Ντικουδης-Παπαδοπουλος-Χατζηβρεττας[/quote']

Και του παραχρονου τζορνταν μπερντ τζονσον και οποιους αλλους θες του προσθετεις.

Δημοσ.

ΕΠΕΙΔΗ θελετε να μπειτε σε συγκριση τιμωριων...

ριζουπολη,φαγατε 4,κ μετα μειωθηκε νομιζω σε 3(δεν ειμαι σιγουρος για τη μειωση)!

δυναμιτακι ΠΑΝΩ σε διαιτητη(νοομιζω τσανιδης),ουτε διακοπη παιχνιδιου,κ τιμωρια 1 αγωνιστικης!

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο τα επεισοδια στη ν.σμυρνη,κ αντι να μηδενιστειτε,το ξαναπαιζετε!!!

3 προχειρα τρανταχτα παραδειγματα!

(στο μοναδικο που θυμαμαι να ευνοειται πολυ ο παναθηναικος,ειναι στην περιπτωση που χτυπησε διαιτητη,τον ευθυμιαδη,που εφαγε μονο 4 αν θυμαμαι καλα!αλλα θα μου πεις,ακομα κ οι αθλητικοι δικαστες καταλαβαν οτι ειχε πεσει στησιμο(joking...οχι οσον αφορα το στησιμο,οσον αφορα τους αθλ.δικαστες)!

επειδη μιλατε για μπασκετ, θελετε να θυμηθειτε σε ποιο γηπεδο εχει βρεθει πρωτα σακουλα με κρυμμενες μολοτωφ?στο σεγ μηπως,στο παιχνιδι που ακολουθησε το θανατο του καρνεζη εξω αοπ τη γλυφαδα?και μηπως δεν υπηρξε ΠΟΤΕ τιμωρια για αυτο????

Δημοσ.
Και του παραχρονου τζορνταν μπερντ τζονσον και οποιους αλλους θες του προσθετεις.

μην ξεχνας οτι εχω δει με την πρασινη φανελα ενα παιχτη της ιδιας κλασης...ΟΝΟΜΑΤΙ ντομινικ....οποτε,μην πολυαστειευεσε με αυτα τα πραγματα,μην εκνευρισεις τον παυλο κ τους παρει!!!

(κοιτα να δεις πλακα,που ξαφνικα το μπασκετ σταματησε να ειναι της πλακας για τους γαβρους,επειδη τα τελευταια 2 χρονια,σταματησαν να ειναι 8οι...)!!!

Δημοσ.

Άλλωστε σύμφωνα με τη θεωρία τους το μπάσκετ έχει και δεν έχει σημασία κ αξία ανάλογα με το πότε ΑΥΤΟΙ ασχολούνται(κ προφάνώς ασχολούνται όποτε είναι βολικό).

η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

..αλλα πεθαίνει.

ΥΓ. Προφανώς κ αστειευόμουν με τον Κοσκωτα ρε φίλε.Δεν θέλει κ ιδιαίτερη νοημοσύνη.

Δημοσ.
μην ξεχνας οτι εχω δει με την πρασινη φανελα ενα παιχτη της ιδιας κλασης...ΟΝΟΜΑΤΙ ντομινικ....οποτε' date='μην πολυαστειευεσε με αυτα τα πραγματα,μην εκνευρισεις τον παυλο κ τους παρει!!!

(κοιτα να δεις πλακα,που ξαφνικα το μπασκετ σταματησε να ειναι της πλακας για τους γαβρους,επειδη τα τελευταια 2 χρονια,σταματησαν να ειναι 8οι...)!!![/quote']

Τι να πειτε και εσεις οι κακομοιροι για το μπασκετ που στην ευρωπη σας εχουμε πελατες.

Δημοσ.

lionel,συγγνωμη για την εκφραση,αλλα ληγμενα παιρνεις?στα τελευταια 20 παιχνιδια,ειναι ζητημα αν εχετε παρει 5,κ μιλας για πελατειακη σχεση???

Δημοσ.

(κοιτα να δεις πλακα' date='που ξαφνικα το μπασκετ σταματησε να ειναι της πλακας για τους γαβρους,επειδη τα τελευταια 2 χρονια,σταματησαν να ειναι 8οι...)!!![/quote']

το εχουμε αναφερει πολλες φορες. Δεν ασχολουμαστε απο την στιγμη που βλεπαμε να κατακρεουργουν την ομαδα μας. Οταν βλεπουμε οτι γινεται σοβαρη προσπαθεια αναγγενησης υποστηριζουμε πιο θερμα την ομαδα μας.

Δημοσ.

"Δεν κατάλαβα γιατί έφυγα. 0 προπονητής με υπολόγιζε για τη συνέχεια, αλλά κάποιοι άνθρωποι της διοίκησης ήταν εναντίον μου. Συμβαίνει συχνά, πάντως, στον Παναθηναϊκό οι παίκτες να είναι μαλωμένοι", ήταν το σχόλιο του 25χρονου άσου με σαφείς αιχμές εναντίον των πρώην συμπαικτών του και όχι μόνο.

εμπιπτει κ αυτος στην κατηγορια "καλυτερα να μασας,παρα να μιλας!!!!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...