Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω να μην μπορεί να πάρει το 50 % μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα 5 ~ 6 10 ατόμων. Πως θα παίρνονται οι αποφάσεις; Χωρίς το 51 %; Θα τα βρίσκουν πάντα; Πολύ μακριά πάω ε; Βασικά κάνει μέρος αυτό που είχε ζητήσει η Π.Ε.Κ.

Με τίποτε δεν το περίμενα!!!

Δημοσ.
να δώ τι θα λέτε όσοι λέγατε τόσο καιρό ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ... η χούντα πέφτει...

Μα δεν πουλάει... Το 40 % δίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το γενικό κουμάντο οι οικογένεια θα το έχει. Μπράβο του πάντως. Δεν φοβήθηκε να κάνει πίσω. Εγώ στην θέση του δεν νομίζω να το έκανα αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά είναι γενναία υποχώρηση.Κρατάει το 50% η οικογένεια εγγυητής καί καλά.

Ορίστε λοιπόν.Τώρα θα φανεί ποιός θέλει ενωμένο Παναθηναϊκό καί προ πάντων ποιός θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη.Φαίνεται πως προσπαθεί να στριμώξει την ΠΕΚ καί να αποκαλύψει το αληθινό της πρόσωπο όποιο κι αν είναι αυτό.Γιατί κι εκείνη μέχρι χθές όλο λόγια έλεγε.Κάτι γιά Κλέιτον δώρο στην ομάδα πού τελικά υπέγραψε στον Ολυμπιακό και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια.. πρόοδο από τον σωφεράκο.Αλλά είδε κι αυτός ότι δεν πάει άλλο.

Δημοσ.

Μπορεί οι οικογένεια να φοβάται ότι πίσω από την Π.Ε.Κ. κρύβονται κίνδυνοι για άλλες επιχειρήσεις της. Οπότε θα τους κάνω ένα άνοιγμα προς την Π.Α.Ε. για να είμαι καλυμμένος. Αν πάλι αντιδράσουν και οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο αγνές θα έχω το πάνω χέρι. Αν όχι, θα έχω μία πολύ δυνατή ομάδα.

Δεν νομίζω να έχουν κάποια αντίδραση από Π.Ε.Κ. μεριά. Μάλλον μία δήλωση του τύπου "Θα περιμένουμε να περάσει το 20 ήμερο για να ξεδιαλύνουν τα πράγματα και θα τοποθετηθούμε".

Δημοσ.
Προφανώς θα πουν ότι περιμένουν τις 20 ημέρες να μιλήσει συγκεκριμένα. Έχουν άδικο;

Και εγώ το ίδιο λέω.

Οτιδήποτε άλλο θα ήταν επιπολαιότητα.

Δημοσ.

Ανασταση.

Αυτο προς απαντηση σε ολους οσους τοσο καιρο μας τα ειχαν κανει μπαλονια λεγοντας "Ο τζιγγερ δεν πουλαει".

Δημοσ.

Μια μικρή λεπτομέρεια. Δίνουν κάποιοι 80 εκατομμύρια και παίρνουν το 50% του Παναθηναϊκού. Με άλλα λόγια ο Τζίγγερ κοστολογεί την ΠΑΕ 160 εκατομμύρια. Αυτά για αυτούς που έλεγαν ότι τα 130 ενδεχόμενης πρότασης ήταν πολύ λίγα και αυτοί θα ζήταγαν 250.

Δημοσ.
πρωτη φορα η Ανασταση γινεται Μ.Τριτη

:lol::lol::lol:

Παντως αυτο που δεν ξεκαθαριστηκε ακομα ειναι ο τροπος με τον οποιο θα πουληθει αυτο το 50%,ελπιζω να μη μας κανει καμμια λαμογια ο ραλακιας...

Οι ερωτησεις του Μενιου,δεν ηταν εμετικες?Μιλαμε για ελλεεινο υπαλληλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...