Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσιιιιιιι :lol::lol::lol::lol::lol:

Χαίρομαι που ευθύμησες, γιατί προφανώς αυτά που λες μόνο για γέλια είναι.

Αν έχεις την αίσθηση, ότι τα χόμπιτς δεν είναι ο Κόκκαλης του basket, τότε έχω να προτείνω, πράσινο τσάι. Ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις. Καλό σου ύπνο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη χρειζομαστε σπρωξιμο για να κερδισουμε τον βασιλοπουλο και τον μπουρουση? ε δεν νομιζω.

Δημοσ.
Ε ρε γλεντια...Γιατι αρνηστε να καταλαβετε οτι δεν μας απασχολει η ΠΕΚ μας απασχολει να φυγει ο Βαρδινογιαννης!!!

Εγω θελω απλα να γινει μια προταση, αν δεν την κανει η ΠΕΚ θα την κανω εγω που να παρει!!!Το θεμα ειναι να υπαρχει στο τραπεζι κατι συγκεκριμενο σαν ποσο για να ξερουμε ποσο κοστολογει την ομαδα το κακρινωμα

ΥΓ. Εσυ λες οτι δεν πουλαει. ΟΜΩΣ εφοσον πεσει προταση με συγκεκριμενο χρημα τοτε φανταζεσαι τι εχει να γινει αν την αποδεχτει?Σκεψου, επειδη λεει δεν πουλαει μαζευομαστε 10 ατομα και λεμε οτι δινουμε 500εκ(αφου δεν θα χρειαστει να πληρωσουμε).Και τα δεχεται!Ωχ,τωρα πρεπει να πληρωσουμε!Πως σου φανηκε?

ΥΓ2. Οσοι λετε οτι δεν μπορεις να ζητας να αγορασεις κατι που δεν πωλειται καταργειτε την εννοια τωμ μεταγραφων στο ποδοσφαιρο ετσι?Πχ ο Κ.Ροναλντο δεν εχει πωλητηριο. Πως γινεται τοτε ντορος με την Ρεαλ Μαδριτης?

Μαλιστα...δηλαδη εσυ σοβαρα πιστευεις οτι το προβλημα τοσο καιρο ηταν οτι δεν υπηρχε καποια προταση;

Και οτι τωρα που θα γινει προταση θα αναγκαστει ο Τζιγγερ να πουλησει;

Νομιζεις οτι 215εκ ευρω θα τον κανουν να πουλησει τον ΠΑΟ;

Οχι 215 αλλα 800 να του δινανε δεν θα τον πουλαγε...και ο λογος ειναι απλος.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ο ανθρωπος και οχι μονο δεν τα εχει αναγκη αλλα θα ηταν και ΜΑΛΑΚΑΣ να πουλαγε τωρα που με το νεο γηπεδο τα εσοδα θα ειναι πολλαπλασια και οι δυνατοτητες πολυ μεγαλυτερες.

Ο μονος τροπος για να πουλησει η οικογενεια ειναι να ΒΑΡΕΘΕΙ ή να κρινει οτι δεν την εξυπηρετει να εχει τον ΠΑΟ.

Αμα νομιζετε οτι με τις κορωνες του Βγενοπουλου και με τα λεφτα του θα πουλησουν λυπαμαι αλλα γελιεστε οικτρα.

Υ.Γ

Και για να προλαβω τα γνωστα σχολια...μπορει να ειμαι Ολυμπιακος αλλα εγω ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να φυγει ο Τζιγγερ γιατι οσο μενει κραταει και εμας στα χαμηλα.

Και ο νοων νοειτο...

Δημοσ.
δηλαδη χρειζομαστε σπρωξιμο για να κερδισουμε τον βασιλοπουλο και τον μπουρουση? ε δεν νομιζω.

Σε έναν πρόσφατο τελικό κυπέλλου χρειάστηκες. Και σε έναν τελικό πρωταθλήματος σε μία φάση με τον ΠΕΝ χρειάστηκες. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη διαιτησία για να κερδίσει τον Πανελλήνιο? Μην τρελαθούμε κιόλας.

Δημοσ.

καλα εγω αλλα θυμαμαι αλλα βαριεμαι τραγικα να μπαινω σε συζητησεις για διαιτησια πλεον ειτε σε μπαλα ειτε σε μπασκετ. δεν φευγει ο αλλος ρε. τον σωκρατη συμφερει να μεινει ο καρκινος. τους γαβρους οχι.

Δημοσ.
+ 1000 μαζί σου

το θεμα ειναι να δουμε λιγο μπαλα επιτελους. και αμα δεν ξεκουμπιστει αυτος ο μιζερος ο οποιος ειναι και βλακας ταυτοχρονα γιατι πεταει και τα λεφτα του οπου του πουνε δεν προκειτε να εχουμε ανταγωνισμο. ο σωκρατης τον εχει στην φαπα τοσα χρονια και τον δουλευει κιολας. και βαζει και τους υπαλληλους να λενε ο γκονζαλες ειναι δυο ριβαλντο και μας κανει και ρεζιλι. για να μην θυμηθω την αλλη ξεφτιλα με τα αστερια για τις πορειες στην φανελα που τα βγαλανε νυχτα. μας εχει κανει να ντρεπομαστε για την ομαδα.

Δημοσ.
Χαίρομαι που ευθύμησες, γιατί προφανώς αυτά που λες μόνο για γέλια είναι.

Αν έχεις την αίσθηση, ότι τα χόμπιτς δεν είναι ο Κόκκαλης του basket, τότε έχω να προτείνω, πράσινο τσάι. Ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις. Καλό σου ύπνο.

Το πράσινο τσάι έχει μειωμένες ποσότητες καφεΐνης (σε σχέση με τον καφέ) αλλά άλλα διεργετικά (ισχυρότερα της καφεϊνης) ΚΑΙ καφεΐνη και έτσι ανεβάζει την καρδιακή λειτουργία, αρτηριακή πίεση και το μεταβολισμό. Και προφανώς δεν ηρεμεί ούτε κοιμίζει.

Στο ίδιο παράλληλο σύμπαν που τα πάντα είναι ανάποδα παίζουν και τα υπόλοιπα που λες.

Εξακολουθείς να γελάς πουλάκι;

Δημοσ.
Το πράσινο τσάι έχει μειωμένες ποσότητες καφεΐνης (σε σχέση με τον καφέ) αλλά άλλα διεργετικά (ισχυρότερα της καφεϊνης) ΚΑΙ καφεΐνη και έτσι ανεβάζει την καρδιακή λειτουργία, αρτηριακή πίεση και το μεταβολισμό. Και προφανώς δεν ηρεμεί ούτε κοιμίζει.

Στο ίδιο παράλληλο σύμπαν που τα πάντα είναι ανάποδα παίζουν και τα υπόλοιπα που λες.

Εξακολουθείς να γελάς πουλάκι;

αυτο ισχυει πρασινο τσαι εχουν ολα τα λιποδιαλυτικα. ενεργοποιει τον μεταβολισμο κοινως.

Δημοσ.
Το είπα και πριν. Ο Αμπράμοβιτς αγόρασε την Τσέλσι με 214 εκατομμύρια με ΕΤΟΙΜΟ γήπεδο. Όχι γήπεδο που ΘΑ κατασκευαστεί. Καταλαβαίνεις τη διαφορά φαντάζομαι.

Σίγουρα αγόρασε και το γήπεδο; Λίγα μου φαίνονται τα λεφτά.

Δημοσ.

Eμενα παλι οχι γιατι ειναι παλιο. Αλλη αξια της Αρσεναλ με Χαιμπουρι αλλη με Εμιραιτς, αλλη της Μπαγερν με Ολυμπιακο σταδιο Μοναχου αλλγ με Αλιανζ Αρινα(και αλλη Παναθηναικου με Λεοφωρο και αλλη με Βοτανικο ΟΜΩΣ αυτη την στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει γηπεδο, ΘΑ κανει με λεφτα που ΘΑ βαλει η ΠΑΕ, που σημαινει οτι δεν γινεται να κοστολογειται ο Παναθηναικος με Βοτανικο ενω αυτη την στιγμη εχει Λεοφωρο)

Δημοσ.
Σίγουρα αγόρασε και το γήπεδο; Λίγα μου φαίνονται τα λεφτά.

Ναι.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/chelsea/3037868.stm

http://en.wikipedia.org/wiki/Stamford_Bridge_(stadium)

Δεν είναι Emirates, αλλά σίγουρα καλύτερο από το τίποτα που έχει ο Παναθηναϊκός τώρα.

Και σου φαίνονται λίγα επειδή όλα αυτά που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι δυνατόν η Chelsea να κοστολογείται το 2003 214 εκατομμύρια (με τα τρομερά τηλεοπτικα της Premiership) και εμείς να λέμε ότι τα 250 είναι λίγα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα;

Δημοσ.

Σου λέει ο άλλος όμως, εγώ με το γήπεδο που θα φτιάξω θα χρειαστεί να δώσω 50 εκατομμύρια. Μετά θα κερδίσω 150. Δηλαδή στα +100. Αν φύγω τώρα, θα κερδίσω τα 50 αλλά θα χάσω τελικά 100. Εγώ έτσι θα το σκεφτόμουν. Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες διότι δεν πρόκειται να πουλήσουν. Ούτε εγώ θα πουλούσα την δεδομένη στιγμή αν ήμουν στην θέση τους.

Δημοσ.

Μαλιστα.

Αρα, συμφωνα με το "μυαλο" σου οπως και τα αδερφια "πληρωνουν" τους διαιτητες και "σπρωχνουν" την ομαδα ωστε να παιρνει σωρηδον τα νταμπλ, το ιδιο κανει και ο κοκκαλης στο ποδοσφαιρο για την δικη του ομαδα για να παιρνει τα πρωταθληματα.

Αφου ειναι ετσι λοιπον τα πραγματα στον δικο σου μικροκοσμο, θυμησε μου σε παρακαλω κατι, ποσα ευρωπαικα κυπελλα εχετε στο ποδοσφαιρο και πως δικαιολογεις τα τεσσερα (4) ευρωπαικα κυπελλα στο μπασκετ του παναθηναικου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...