antreaslam Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 1980, αν έφευγε, δε θα έβγαιναν 30.000 κόσμος στους δρόμους, δεν θα τον γιουχάραμε συνέχεια, δε θα δίναμε παντού αγώνες.... Το να παραιτήθουμε λέγοντας "δε φεύγει", είναι σχεδόν...."λιποταξία"....
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 εγω απλα δεν θελω να παιρνει ελπιδες ο κοσμος γιατι δεν φευγει απλα θα χωσει λεφτα , με λαθος τροπο βεβεα γιατι ειναι και στοκος και αμπαλος και παλι το μπουλο θα παρουμε.
wizzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά, θα με τρελλάνετε; Το contra, το sportnet και το sportdog (ενδεικτικά) δεν έχουν τίποτα στα site τους, το σημερινό εξώφυλλο της sportday δεν έχει τίποτα σχετικό. Που το είδατε;
KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Κοίτα στο εξώφυλλο της Sportday, πάνω πάνω... Edit: http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=127798
wizzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 OK, το είδα: "OBSERVER: Φήμες ότι "σκάει" πρόταση της ΠΕΚ μέχρι τη Δευτέρα". Τι να πω ρε παιδιά, με τόσα που έχουμε δει και μόνο το γεγονός ότι ξεκινάει με την λέξη "φήμες" μου δημιουργεί μια αίσθηση ότι πρόκειται για καθυστερημένο πρωταπριλιάτικο. Μακάρι να βγω ψεύτης - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πουλήσει ο καρκίνος.
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 "Λίγα" νομίζω είναι τα 130 εκατομμύρια. Αν είχα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού τουλάχιστον 250 θα ζητούσα. Επίσης, θέλουν να αγοράσουν; Είναι σίγουρο; Θέλουν απλώς να συμμετάσχουν απλώς; Έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά.
The_Edge Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πώς κοστολόγησες την ΠΑΕ 250 εκατομμύρια? Τι υπολογισμούς έκανες?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 "Λίγα" νομίζω είναι τα 130 εκατομμύρια. Αν είχα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού τουλάχιστον 250 θα ζητούσα. Επίσης, θέλουν να αγοράσουν; Είναι σίγουρο; Θέλουν απλώς να συμμετάσχουν απλώς; Έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά. Ναι μωρέ, μη σου πω και λίγα είναι... Την Chelsea εντωμεταξύ ο Αμπράμοβιτς την έκλεψε με 214 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με προπονητήρια ΚΑΙ το Stamford Bridge... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
soturin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 μηπώς υπολογίζει τον παράγοντα "ξεροκεφαλιά του τζίγγερ". Όχι ότι τόσα αξίζει αλλά ότι με τόσα νοιώθει
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Λοιπον, το θεμα ειναι ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Οση και να ειναι. Να πεσουν οι αμσκες. Γιατι πολλοι λενε οτι η ΠΕΚ πουλαει τσαμπα μπαγκια. Ας κανει μια προταση να δουμε ο Βαρδης ποσο κοστολογει τον Παναθηναικο. Παρεπιπτοντως, η Γιουναιτεντ με Ροναλντο, Ρουνευ, Φερνιναντ, Νανι, Αντερσον, Ολντ Τραφορντ, Σερ Αλεξ κοστιζει με την υπεραξια(δλδ αγοραπωλησια με νομους αγορας, δεν ειχαμε προβληματα με την παρουσα ιδιοκτησια αρα υπερπληρωθηκε) 700εκ!!! Οποτε οταν ακουω οτι ο Παναθηναικος του 2008-που δεν εχει βγει στην αγορα για πλειοδοτη αρα η τιμη θα παει κοντα στην πραγματικη αξια- πρεπει να πουληθει 250-300εκ, δλδ το 40% της Γιουναιτεντ, ε χεστε με. Οι παικτες αυτη την στιγμη κοστιζουν κοντα στα 10εκ ο Νινης, ο Ματος και ο Σαλπι και αλλα 10 ολοι οι υπολοιποι μαζι. Βαλε και 80 για προπονητηρα, εκμεταλλευση εμπορικη, κτλ μιλαμε αν τσεπωσει 150 βγαζει 50% καθαρο κερδος ειναι πρωτος μαγκας ο Βαρδης Και μην ξεχασω, δεν εχει μπει κανεις Βαρδινογιαννης μπροστα για το γηπεδο. Επομενως η ΠΕΚ θα εχει και αυτο το κονδυλι να βαλει
soturin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 σωστός για το γήπεδο γιατί έχει και στήριξη γιανακο bros, ερασιτέχνη
Panahs Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Και μόνο που "διέρρευσε" δε νομίζω να γίνει. Έπειτα, πώς θα ξεπλένουν χρήμα οι κρητικοί?
soturin Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 panah δεν ξέρω τι μπουκιά έφαγες, πάντως είπες μεγάλη κουβέντα... δεν είναι μόνο μια επιχείρηση
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Και μόνο που "διέρρευσε" δε νομίζω να γίνει. Έπειτα, πώς θα ξεπλένουν χρήμα οι κρητικοί? ολο το ζουμι. μηδενικα συμβολαια βαζεχα βαντσικ κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.