geovard Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αν έχεις χρήματα καί δεν ξέρεις να κάνεις επενδύσεις τότε είσαι ανίκανος επιχειρηματίας.Καί εντάξει αν η επιχείρησή σου δεν επηρεάζει τό συναίσθημά μου τότε στο διάβολο να πας να καταστραφείς.Αλλά όταν έχεις φυλακίσει την ομάδα της καρδιάς μου τότε αλλάζει το πράγμα.Τότε κι εγώ έχω ένα μικρό λόγο γιά το πως θα επενδύσεις.Αν το καταλάβεις αυτό κύριε Τζίγγερ τότε θα μεγαλουργήσει η ομάδα. Καί βασικά εμείς θέλουμε ένα πράγμα ρε βλάκα.Να σε δούμε επιτέλους να γελάς με την ψυχή σου αληθινά καί να είσαι φιλικός(Όχι βέβαια τού στυλ χό χό χό!)
firewalker Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 KaizerSoze, δεν διαφωνώ μαζί σου. Προβληματισμούς βάζω. Είμαι τις άποψης (ελπίζω, όπως έχω ξαναπεί) ότι ακόμη και ο Τζίγκερ ακόμη και τώρα μπορεί να αλλάξει αν το θέλει. Αν πραγματικά αλλάξει δεν θα έχω πρόβλημα με τον κάθε Τζίγκερ. Πρόβλημα έχω με τον βλακώδη τρόπο που ενεργεί τώρα. Αν αλλάξει όμως, και η Π.Ε.Κ. βάζει εμπόδια στην ομάδα, πρόσεξε, όχι στον Τζίγκερ αλλά στην ομάδα τότε θα έχω πρόβλημα με την Π.Ε.Κ. Το πρόβλημα μου με την Π.Ε.Κ. τώρα είναι κυρίως ότι δεν πάει στα ίσια να του πει πούλα ρε ξεφτιλισμένε! Ας του κάνει μία πρόταση. Όπως π.χ. αυτή που είπε ο Νίκας ότι θα κάνουν και μάλλον ποτέ δεν έγινε. Μην λες έλα να μιλήσουμε, βάλε μας και εμάς στους κόλπους τις ομάδας όταν από την πρώτη στιγμή με τις πράξεις σου το κάνεις ανέφικτο. Έχω την εντύπωση ότι αν πήγαιναν ποιο μετρημένα αρχικά, χωρίς fancy συνεντεύξεις κ.τ.λ. (για την αρχή μιλάω) ίσως έβγαζαν κάτι καλό. Ο τρόπος τους μου δίνει να καταλάβω ότι ποτέ δεν ήθελαν συνδιαχείριση με τον Τζίγκερ. Επίσης με απογοήτευσαν τα χρήματα που έδωσαν στον ερασιτέχνη. 1,5 εκατομμύρια ευρό σε τρία χρόνια; Για 20 περίπου τμήματα; Δηλαδή 25.000 ευρό τον χρόνο κάθε τμήμα; Γιατί; Και θέλεις να δώσεις για ένα δώρο στην Π.Α.Ε. 2,5 εκατομμύρια; Φοβάμαι ότι επειδή η οικογένεια δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ούτε και η Π.Ε.Κ. θα δούμε πράγματα και θαύματα. Αν και πιστεύω ότι αν η ομάδα αρχίσει κάποια στιγμή να ρολάρει και δούμε σωστά πράγματα θα σταματήσουν πολλοί να αντιδρούν και να γκρινιάζουν. Θα αρχίσει να γεμίζει και το γήπεδο και σιγά σιγά και η Π.Ε.Κ. θα χάσει την τεράστια δύναμη που έχει τώρα μέσω του συσπειρωμένου κόσμου. Βάλτε τον Καραγκούνη στον άξονα (μην ξεχνιόμαστε). Ο Τζιόλης μπορεί να εκτελεί χρέη γελωτοποιού. Μπάσκετ. Πως παίξαμε σήμερα; Σε μια στιγμή άκουσα πως μας έκαναν ένα σερί 14 ~ 2; Γιατί; Αυτά τα χρονικά διαστήματα "τρέμω". Ο Σάρας σούπερ σήμερα; Άλλα παρελκόμενα;
1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δε βγάζει χρονιά αν έρθει. μην σου πω δεν κανει παρελαση.
firewalker Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μην σου πω δεν κανει παρελαση. Μην σου πω ότι ούτε αμύγδαλα θα προλάβει να μαζέψει
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 1,5 για καθε χρονο επι 3 χρονια, οχι 1,5 και για τα 3 Μπασκετ ηταν μουρλια, σαν προπονηση, φευγαμε 15, εκανε ο Ζοτς τα δικα του, φταναν, ξαναφευγαμε Το μονο που επιβεβαιωσα ηταν οτι καλως η κακως ΔΕΝ εχουμε 12 παικτες ισαξιους, και "δεν υπαρχουν βασικοι και αναπληρωματικοι" και αλλα ομορφα, εχουμε 5 πρωτοκλασατους, 2-3 εργαλεια και αλλους 3-4 που δεν κανουν και τον αρχηγο. Το καλοκαιρι πρεπει να παρθουν γενναιες αποφασεις, να παραδεχτουνε οτι δεν βγηκαν πραγματα(Ζιζιτς, Πρκατσιν, Τομασεβιτς, Μπετσιροβιτς μαλλον εχουν τελειωσει και πιθανως και ο Γουινστον) και βλεπουμε
KWSN_Men Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μπάσκετ. Πως παίξαμε σήμερα; Σε μια στιγμή άκουσα πως μας έκαναν ένα σερί 14 ~ 2; Γιατί; Αυτά τα χρονικά διαστήματα "τρέμω". Ο Σάρας σούπερ σήμερα; Άλλα παρελκόμενα; Όσο έπαιζαν μαζί Διαμαντίδης με Σάρας, εύκολα. Όταν έμπαινε ο Σπανούλης, δυστυχώς έπερνε τη μπάλα και την κρατούσε a la Greer.
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 παρελκόμενα, ήταν η συνεντευξη τύπου του ζοτς, και το ξεσπασμα του, όπου ζήτησε σεβασμό, και είπε ότι επειδή σέβεται τον μεσίνα, και τον ΠΑΟ, αποκλείεται να συζητούσε καταμεσης της περιόδου με άλλη ομάδα. Κατα τα άλλα, ο σάρας, λες και το έκανε επίτηδες, είχε ζητήσει να ξεκινάει βασικός γιατί παίζει καλύτερα, ξεκίνησε βασικός και ήταν σούπερ!!! ο σπαν την παρακρατάει τη μπάλα, γεγονός!! Πολύ καλός ο τσαρτσαρής, και από τον πανιωνιο πολύ καλός ο βουβαλο-μπαξτερ (πρωήν παίχτης μας)!
wizzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ρε παιδιά, τώρα που επέστρεψε ο Σόφο στους μισητούς και σε εμάς ο Τσαρτσαρής, πιστεύτε ότι θα υπάρξει ισορροπία δυνάμεων έτσι ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα; (νοουμένου ότι αν επέστρεφε ο Σόφο και όχι ο Τσαρτσαρής, θα μας έβαζαν στα καλάθια standard)
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν νομιζω, δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Ο Κωστας ειναι σοφτ, δεν θυμαμαι σε καμια φαση να ξεκινησε πανω στον Σχορτσιανιτη παρα μονο αν ετσι βγηκε το σκριν και εννοειται οτι απεναντι ο Σχορτσιανιτης αμυντικα δεν εχει καμια ελπιδα αμυντικα κοντρα στον Τσαρτσαρη Οσο για τον συσχετισμο δυναμεων μαλλον μας ευνοει: Kαι με Σχορτσιανιτη και με Τζακσον και με Μπουρουση και με οτιδηποτε μεσα στα καλαθια μας εβαζαν και το ματς κρινοταν απο την περιφερεια. Δλδ κοντρα σε ομαδα σαν την δικη μας δεν κερδιζεις κατι απο τον Σχορτσιανιτη αφου πχ και ο Τζακσον σου εκανε. Ισα-ισα τωρα αποκτουμε εμεις πλεονεκτημα καθοτι θα μπορουμε να απειλησουμε και με 2ο ψηλο εκτος του Μπατιστ και απο μακρια(κατι που δεν μπορουν οι Ζιζιτς,Πρκατσιν) Το θεμα ειναι να παιξει στα πλευοφ ο Τομασεβιτς
vlachaquito Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ρε παιδιά, τώρα που επέστρεψε ο Σόφο στους μισητούς και σε εμάς ο Τσαρτσαρής, πιστεύτε ότι θα υπάρξει ισορροπία δυνάμεων έτσι ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα; (νοουμένου ότι αν επέστρεφε ο Σόφο και όχι ο Τσαρτσαρής, θα μας έβαζαν στα καλάθια standard) o τσαρτσαρης ειναι παρα πολυ καλος παικτης αλλα τα παντα θα εξαρτηθουν απο την κατασταση του χονδρου.. Ο καλος σοφοκλης απλα δεν κοβεται...
wizzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ο τσαρτσαρής ειναι παρά πολύ καλός παίκτης αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του χονδρού.. Ο καλός σοφοκλής απλά δεν κόβεται... Εδώ ήθελα να σταθώ. ΟΚ, ο Κώστας έκανε τρομερό παιχνίδι στον Τελικό, ειδικά μετά από τέτοια μακροχρόνια απουσία, σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη των καταστάσεων, αλλά ούτε και ο χοντρός είναι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνει τόσο καλά παιχνίδια που να προβληματίσει τον Τσαρτσαρή στα αμυντικά του καθήκοντα. Φυσικά, ισχύει και αυτό που λέει ο Kaizer. Ο Τσαρτσαρής μπορεί να απειλήσει και από απόσταση, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι ψηλοί του μισητού - τουλάχιστον, όχι τόσο καλά. Απλά, σκέφτομαι ότι ο χοντρός εκτός από τα πλάνα του Γιαννάκη, θα ανατρέψει και τα πλάνα του Ζοτς για τα παιχνίδια με τον μισητό και μακάρι να προσαρμοστεί και αυτός και η ομάδα το συντομότερο.
vlachaquito Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εδώ ήθελα να σταθώ. ΟΚ, ο Κώστας έκανε τρομερό παιχνίδι στον Τελικό, ειδικά μετά από τέτοια μακροχρόνια απουσία, σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη των καταστάσεων, αλλά ούτε και ο χοντρός είναι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνει τόσο καλά παιχνίδια που να προβληματίσει τον Τσαρτσαρή στα αμυντικά του καθήκοντα. Φυσικά, ισχύει και αυτό που λέει ο Kaizer. Ο Τσαρτσαρής μπορεί να απειλήσει και από απόσταση, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι ψηλοί του μισητού - τουλάχιστον, όχι τόσο καλά. Απλά, σκέφτομαι ότι ο χοντρός εκτός από τα πλάνα του Γιαννάκη, θα ανατρέψει και τα πλάνα του Ζοτς για τα παιχνίδια με τον μισητό και μακάρι να προσαρμοστεί και αυτός και η ομάδα το συντομότερο. πιστευω οτι ο καιζερ το ειπε σωστα..το παιχνιδι θα παιχτει στην περιφερεια..ετσι και αλλιως μεσα ο ολυμπιακος με το υπαρχον ροστερ δεν κοβεται με τπτ, ποσο μαλλον με ενα σοφο μεσα. Το ιδιο προβλημα και για τον γιαννακη με τον τσαρτσαρη..με το υπαρχον ροστερ του ολυμπιακου δεν υπαρχει κανενας παιχτης ητε με φυσικα ητε με τεχνικα προσοντα να περιορισει τον τσαρτσαρη.. Με λιγα λογια, φοβερες προσθηκες και των δυο, αλλα πιστευω οτι στο τελος πιο οφελημενος βγαινει ο παο.. Γιατι απο την μια ο σοφο θα κανει παρτυ κατω απο τα καλαθια, αλλα ο τσαρτσαρης αλλαζει ολη την ισορροπια της αμυνας..
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Επίσης, ο ΠΑΟ έμαθε να παίζει με τον Τσαρτσαρή, οπότε η απουσία του χαλούσε το ρυθμό της ομάδας. Αντίθετα, ο ΟΣΦΠ έμαθε να παίζει χωρίς τον Σχορτσιανίτη, οπότε πρέπει να βρει εκ νέου την ισορροπία του, ως ομάδα, κάτι που μπορεί να πάρει χρόνο. Δεύτερον, ο Τσαρτσαρής γύρισε υγιής, ενώ ο Σοφοκλής έχει ακόμα δρόμο μέχρι να στρώσει. Άρα, νομίζω ότι ο ΠΑΟ εξακολουθεί να είναι φαβορί. Βέβαια, αν προλάβει να βρει φόρμα ο Σοφοκλής, θα δώσει 2 σημαντικά συν στον Ολυμπιακό. Είναι πιο γρήγορος στην άμυνα από τον Τζάκσον, οπότε και η ομάδα θα μπορεί να έχει πιο ισορροπημένη άμυνα (όχι ότι μπορεί να μαρκάρει Τσαρτσαρή στην περιφέρεια, αλλά δεν είναι και τρύπα, σαν τον Τζάκσον) και φορτώνει με φάουλ τους αντίπαλους ψηλούς γιατί τους φτάνει κάτω απ'το καλάθι. Κι όσο κι αν ο ΠΑΟ βασίζεται στην περιφέρεια, είναι πλήγμα να φορτωθεί ο Μπατίστ π.χ. με φάουλ.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πέρυσι έπαιξε ο Σχορτσιανίτης στους τελικούς. Πρόπερσι το ίδιο. Και σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι μάλιστα. Need I say more?
Harkon Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 είχαμε ένα Σίσκα όμως και η ομάδα και έπαιζε στρωτά. νιώθεις την ίδια σιγουριά με πέρυσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.