ata1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Όχι τον Μπάγεβιτς, έλεος και εξηγώ: Το γεγονός είναι ότι δεν είχαμε καλύτερο προπονητή από τον Μπάγεβιτς τα τελευταία πολλά χρόνια και ούτε με πειράζει που δεν είναι οπαδός αλλά τον ξέρω, ξέρω τα όρια του δεν έχω να περιμένω τίποτα άλλο απο μια στρωμένη ομάδα, κάτι τελειωμένους παίκτες να αρχίζουνε να μαθαίνουν μπάλα κτλ Απλά δεν τον θέλω γιατί θέλω να φύγουν αυτοί οι παίκτες όχι να μάθουν μπάλα. Ας πάνε Β' Εθνική να μάθουνε. Δεν τον θέλω γιατί έχει χάσει τη μαγκιά του, δεν κόλωνε πουθενά ούτε μπροστά στον Κόκκαλη και τώρα δεν έχει δυνάμεις να μιλήσει Και επισης δεν τον θέλω γιατί ψάχνω κάτι καινούριο έστω και με περισσότερο ρίσκο όχι Πεσέιρο και βλακείες πάλι αλλά να στηθεί μια ομάδα με νέους ανθρώπους και όρεξη όπως κάνουν τόσες άλλες μικρές ομάδες στην Ευρώπη και κοντράρουν στα ίσα τις μεγάλες
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο μονος αξονας που εχει θεση ο Καραγκουνης ειναι στον αξονα μιας σωστης θυρας 13 να βαραει σχιζοφρενειες και να κανει τον οργανωτη ημιγυμνος με γυρισμενη πλατη στον αγωνιστικο χωρο. Απλο. χαιλαιτ της συγκεντρωσης ο τυπος απο την 13 που λεει παιδια εμενα με ξερετε ολοι αμα γινει τιποτα εμενα θα δεσουνε παμε ηρεμα και μετα απο λιγο βλεποντας τον πρασινο λαο τρελενετε και αρχιζει ελα ρε μαγκες παμε μια σχιζοφρενεια λλαλλαλαλα και φευγει κοματια ο κοσμος δεξια αριστερα. απολαυση το παλικαρι.
antreaslam Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 1980, μιλας για τον ντόκεν, που είπε "δε θέλω να περάσω το βράδυ μου στη γαδα"!! Για την ακρίβεια, η θέση του καραγκούνη, δεν είναι ούτε καν στην οργάνωση της 13, αφού τα μισά συνθήματα δε θα τα καταλαβαίνουμε, θα τα λέει βλάχικα!! Δεν πέφτω στη λούμπα να συζητήσω ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ για το ποδόσφαιρο... Όχι μέχρι να απομακρυνθεί ο καρκίνος..
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 AYTOΣ HTAN O NTOKEN????Που ειπε "Ειμαι εδω με τον γιο μου,δεν θελω να περασω την νυχτα στην ΓΑΔΑ ?" Ολα τα λεφτα -Ο μπαμπας που ειχε φερει τον μπομπιρα και τον σηκωνε ψηλα, ετσι, να μαθαινει απο πιτσιρικι σωστα -Οι περιπτεραδες πουχανε βαλει τα παγωτοψυγεια για ασπιδα και πουλαγανε τις μπυρες απο πανω -Που ειχε περισσοτερους φανελοπωληδες και τρεηλερ με βρωμικο αποτι θα ειχε εξω απο την Λεοφωρο -Τα παπουδια διπλα στο Παρκ που ανεβηκαν με την τσοχα που παιζουμε 21 αντι για σημαια -Εκεινα τα "αδυνατα" παιδια μπροστα απο το δωματιακι της Οριτζιναλ για να μην γινει μαλακια -Η φωτο του Καλαφατη πανω στο αγαλμα του Κωνσταντινου -Ενας παπους 75-80 χρονων με μια γιαγια 70-75 που πετυχαμε μπροστα μας και ειχε στην πλατη την σημαια του Παναθηναικου και αντεξαν σε τετοια ηλικια και βγαλαν ολη την πορεια με τον παπου να λεει επει μισο-ενα χιλιομετρο στην γιαγια για το μεγαλειο του Παναθηναικου -Οτι σε αυτη την χωρα, τρωμε πολυ φουμαρο. Πολυτεχνειο, Συνταξιοδοτικο, Ασφαλιστικο, διαδηλωσεις Παιδειας. Οπου γινονται επισοδεια "οι αλητες, και πως να τους περιφρουσρησει η αστυνομια, και δεν μπορουν οι συνδικαλιστες και τα κομματα να περιφρουρουν" και τα @@ μου κουνιουνται. 25-30χιλ χουλιγκανια(υποτιθεται) κατεβηκαν για ποδοσφαιρικο συλλαλητηριο, τα νευρα ηταν στο κοκκινο, πως κρατησαμε μονοι μας την πορεια και δεν ανοιξε ρουθουνι?Αι σιχτιρ Ερωτηση-ο αλλος, ο ψιλοκαραφλος ο γκριζαρισμενος ο αδυνατος με το φανελακι που μιλαγε πιο πολυ απολους, ποιος ηταν?
The_Edge Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Να θυμήσω ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο forum. Αυτοί λοιπόν οι κανόνες ισχύουν και για τα οπαδικά topic. Αν θέλετε να δώσετε έμφαση σε κάτι που γράφετε, ανεβάστε το μέθεθος των font λίγο, κάντε bold, γενικά όμως μην κάνετε τα post να μοιάζουν με πλακάτ.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εγω δεν εβλεπα φατσες τετοιο μπουγιο που να δεις. πραγματικα οι μεγαλοι ανθρωποι ηταν να τους βλεπεις και να τους καμαρωνεις αυτοι αγαπανε τον παναθηναικο πιο πολυ απο εμας πιστευω γιατι εχουν και αλλες παραστασεις.
antreaslam Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 AYTOΣ HTAN O NTOKEN????Που ειπε "Ειμαι εδω με τον γιο μου,δεν θελω να περασω την νυχτα στην ΓΑΔΑ ?" Ερωτηση-ο αλλος, ο ψιλοκαραφλος ο γκριζαρισμενος ο αδυνατος με το φανελακι που μιλαγε πιο πολυ απολους, ποιος ηταν? Αυτός ήταν ο ντόκεν ρε. Ψιλοκαραφλός, καμιά 40αρα+, λευκό φανελάκι και φωνή βραχνή, που κάνει κερκίδα σε σημαντικά παιχνίδια! Ολα τα λεφτα -Ο μπαμπας που ειχε φερει τον μπομπιρα και τον σηκωνε ψηλα, ετσι, να μαθαινει απο πιτσιρικι σωστα Κυριλέ πατέρας, δίπλα μου, με τον πιτσιρικά στους ώμους, να του λέει "βλέπεις ποιοι είμαστε εμείς οι παναθηναικοί? -Που ειχε περισσοτερους φανελοπωληδες και τρεηλερ με βρωμικο αποτι θα ειχε εξω απο την Λεοφωρο Αυτό το σχολίασα και εγώ! -Εκεινα τα "αδυνατα" παιδια μπροστα απο το δωματιακι της Οριτζιναλ για να μην γινει μαλακια Συμφωνώ, και η καλή συμπεριφορά των δικών μας που δεν πήγαν για πέσιμο! -Η φωτο του Καλαφατη πανω στο αγαλμα του Κωνσταντινου Να'σουν εδώ.... κατεβηκαν για ποδοσφαιρικο συλλαλητηριο, τα νευρα ηταν στο κοκκινο, πως κρατησαμε μονοι μας την πορεια και δεν ανοιξε ρουθουνι?Αι σιχτιρ Όταν πήγε να γίνει η στραβή με τους μπάτσους, έσκασαν 3 ντουλάπες, δικές μας, και μάζεψαν τα κωλοπαιδάκια που την είδαν κάπως αμέσως!! -Ακόμα, η γιαγιά που σερνόταν, αλλά εκεί, στην πορεία, αγέρωχη! -το μωρό με τα μαύρα, από ότι έμαθα, τελικά, στο τέλος της πορείας...Γύρισε κ@λο στον κόσμο που το ζητούσε -η ανοργανωσιά του κόσμου (πρωτη φορά σε συλλαλητήριο, είναι ο ένας πάνω στο κεφάλι του άλλου) -Το πανό της φόρμουλα ένα, "Finished, position 3rd, days 10499, ΤΕΡΜΑ...ως εδώ"! -Οι 2 μπάτσοι στη λουκάρεως, που όταν έγινε η νεκρική σιγή για το "ΠΟΥΛΑ", ΄φωναζαν μαζί μας!!! -η φωτό με τον πιτσιρικά που παίζει μπάλα μπροστά στους μπάτσους, και "στήθηκε" για να κράξουμε το modern football... -Τα αδερφια της ραπιντ που ήρθαν για συμπαράσταση από αυστρία!!
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ρε τον Καραγκούνη θα τον βάζει στον άξονα;;; Πες τα να τα ακούσουνε!!! Μια φορά βρέθηκε στον άξονα και την σφύριξε την φωτοβολίδα!!!
Mika Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 AYTOΣ HTAN O NTOKEN????Που ειπε "Ειμαι εδω με τον γιο μου,δεν θελω να περασω την νυχτα στην ΓΑΔΑ ?" Αυτος ειναι ο Πλυττας, ο εφορος του πολο. Μεγαλος μαγκας και μεγαλος Παναθηναικος.
geovard Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πάντως έχει καταντήσει εκνευριστικό να προσπαθούν μερικοί σε σταθμούς καί σε κανάλια να απαξιώσουν το συλλαλητήριο με τη λογική ότι τα σπουδαία είναι άλλα όπως το ασφαλιστικό, η υγεία, η παιδεία.Χαίρω πολύ.Καί ποιός είπε το αντίθετο? Αλλά μερικοί θέλουν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Εμένα μού αρέσουν οι άνθρωποι πού παλεύουν για ότι αγαπάνε. Υπάρχει κάποια διάταξη τού νόμου πού να απαγορεύει το συνέρχεσθαι υπέρ της αγαπημένης σου ομάδας? Καί κάτι τελευταίο. Τουλάχιστον πήρε τα μπράβο του ο κόσμος πού διέψευσε τις Κασσάνδρες ότι δηλαδή θα γίνονταν ταραχές.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εμενα μου αρεσε το συλλαλητηριο γιατι ειδα παλι τις φατσες που εβλεπα εποχη 96 95 που εβλεπες γονεις με παιδακια μεγαλους ανθρωπους κτλ. παντως αυτοι οι δημοσιογραφοι τελικα ειναι οτι πιο εμετικο υπαρχει. αν γινοταν το παραμικρο θα υπηρχε φουλ τηλεοπτικη καλυψη και αναφορα. εδω μια λεκτικη διαμαχη υπηρξε αναμεσα σε καποιον και εναν του σουπερσπορτ και το αναφερανε μια περιγραφη του γενικου συναισθηματος που ηταν πολυ κοσμιο και δεν γινανε καφριλες δεν υπηρχε. μονο το κλασικο διαδηλωσανε ειρηνικα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τον παπάρα, ούτε να χαμογελάσει σαν άνθρωπος δε μπορεί...
gdp77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Από : Βαγγέλης Μπραουδάκης Στα πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ η «Αθλητική Κυριακή» Είμαι ένας Ελληνας πολίτης ο οποίος υπόκειται αγόγγυστα σε όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους αυτού του κράτους, ενώ ταυτόχρονα δικαιούμαι απρόσκοπτα να απολαμβάνω και των αντίστοιχων απορρεόντων δικαιωμάτων μου... Είμαι ένας από τους σχεδόν ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μου που επέλεξαν να ενημερωθούν υπεύθυνα για τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα την Κυριακή το βράδυ από την «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ, την πιο ιστορική (και κάποτε ποιοτικότερη) εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης... Και είμαι ένας απ' όλους αυτούς που δεν έμαθαν, δεν πληροφορήθηκαν, δεν είδαν τίποτα που να αφορά το ογκωδέστατο συλλαλητήριο των 25.000 (σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της αστυνομίας) οπαδών του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τον Αρη! Εγινε; Ματαιώθηκε; Τι συνέβη; Αν δεν ξημέρωνε Δευτέρα, να διαβάσω εφημερίδες, θα είχα μείνει με την απορία, μην πω με τη βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε ποτέ ως γεγονός, αφού η «Αθλητική Κυριακή» δεν είπε κουβέντα... Είμαι, ωστόσο, ένας Ελληνας πολίτης που έχει ηλεκτρονική πρόσβαση στο site της ΕΣΗΕΑ (http://www.esiea.gr) και έχει διαβάσει το «επαγγελματικό Σύνταγμα» των δημοσιογράφων, τον Κώδικα Δεοντολογίας τους! Του ξανάριξα μια ματιά χθες και επιβεβαίωσα τα εξής σε ό,τι αφορά το ρόλο τους απέναντι σε εμάς, τους πολίτες: Στο προοίμιο αναφέρεται ότι ο Κώδικας έχει στόχο «να κατοχυρώσει την ελευθερία της πληροφόρησης και της έκφρασης, την αυτονομία και αξιοπρέπεια του δημοσιογράφου και να θωρακίσει την ελευθεροτυπία επʼ αγαθώ της δημοκρατίας και της κοινωνίας», γι' αυτό οι δημοσιογράφοι αυτοδεσμεύονται να εφαρμόσουν και να περιφρουρήσουν «το δικαίωμα του ανθρώπου και του πολίτη να πληροφορεί και να πληροφορείται ελεύθερα, το οποίο είναι αναφαίρετο. Η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας»... Συνεπώς, μεταξύ άλλων, «ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας, να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών, να μεταδίδει την πληροφορία και την είδηση ανεπηρέαστα από τις προσωπικές πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, φυλετικές και πολιτισμικές απόψεις ή πεποιθήσεις του, να αποκρούει και να καταγγέλλει τις εκδηλώσεις κρατικού αυταρχισμού και τις αυθαιρεσίες των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των ολιγοπωλίων, να υπερασπίζεται τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία στον εργασιακό χώρο του και να αρνείται την εκτέλεση έργου που έρχεται σε σύγκρουση με τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να μη δέχεται τη σύνταξη είδησης, σχολίου ή άρθρου και την παραγωγή εκπομπής κατά τις υποδείξεις των προϊσταμένων ή του εργοδότη του, αν το περιεχόμενό τους δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να καταγγέλλει τις εν αγνοία του παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις του δημοσιογραφικού του προϊόντος»! Και κλείνει ο Κώδικας Δεοντολογίας με το άρθρο 8, που λέει τα εξής: «Οι υποχρεώσεις των δημοσιογράφων, που απορρέουν από αυτόν τον Κώδικα, δεν συνιστούν περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης. Οι παραβάσεις των υποχρεώσεων αυτών ελέγχονται από τα δύο Πειθαρχικά Συμβούλια, συνερχόμενα σε κοινή συνεδρίαση»... Θα αναμένω, λοιπόν, την απόφασή τους. Για να μάθω και γιατί η συγκέντρωση 25.000 ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας αποκρύφτηκε ως γεγονός από την «Αθλητική Κυριακή», σε αντίθεση π.χ. με ανάλογες συγκεντρώσεις φέτος των οπαδών του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή κ.λπ. Προς : MEGA CHANNEL (Βαρδινογιαννιστάν) Αγαπητοί αξιότιμοι δημοσιογράφοι του Mega channel, θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, προσφέροντας σφαιρική και αμερόληπτη ενημέρωση για κάθε είδους σημαντικό συμβάν της επικαιρότητας. Μέσα σε αυτό το «Μεσαίωνα» δημοσιογραφικής ανικανότητας και ανηθικότητας, είστε ένας φωτεινός φάρος και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα Μέσα. Τελευταίο παράδειγμα της ευσυνειδησίας και του επαγγελματισμού σας αποτελεί η κάλυψη της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο πεδίο του Άρεως, οι οποίοι διαδήλωσαν ζητώντας την απομάκρυνση της τωρινής διοίκησης της ομάδας. Α, δεν το καλύψατε; Εντάξει δεν πειράζει. Λάθη γίνονται. Επειδή προφανώς λοιπόν το συλλαλητήριο διέλαθε της προσοχής σας (κυριακάτικα προφανώς είχε πολλές σημαντικές ειδήσεις να καλύψετε), να σας ενημερώσω ότι χθες το απόγευμα πάνω (πολύ πάνω, αλλά δεν θα κολλήσουμε στους αριθμούς) από 25.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, παιδείας και ιδεολογίας, συγκεντρώθηκαν και ένωσαν τις φωνές τους προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και την αγωνία τους για τη δραματική κατάσταση της αγαπημένης τους ομάδας. Προκειμένου να ζητήσουν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη (ναι ξέρω, κάπου το έχετε ξανακούσει αυτό το όνομα...) να φύγει από τον Παναθηναϊκό ως οι κύριοι υπεύθυνοι για το κατάντημά του. Θα πρέπει πραγματικά να είστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι «θάψατε» το θέμα. Η συγκέντρωση τόσου κόσμου άλλωστε είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και δεν χρήζει κάλυψης. Τόσο συνηθισμένο που δεν χρήζει μιας απλής αναφοράς έτσι για τους «τύπους». Είμαι σίγουρος ότι όλοι ανεξαιρέτως όταν κάνατε τα πρώτα βήματα σας στον κλάδο, είχατε σαν όνειρο την συγκάλυψη, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση. Είμαι σίγουρος ότι σκοπός σας ήταν η «προπαγανδιστική» απόκρυψη πληροφοριών σε θέματα, στα οποία η (απο)κάλυψη της αλήθειας δεν αρέσει στον εργοδότη σας. Αν όντως τα είχατε όλα αυτά, συγχαρητήρια, έχετε πετύχει απόλυτα. Αν όμως όχι, αν σκοπός σας ήταν η ενημέρωση, η αντικειμενικότητα, η αλήθεια, τότε κοιτάξτε λίγο στον καθρέφτη και κάντε την αυτοκριτική σας γιατί κάπου έχετε πάρει λάθος στροφή. Συγχαρητήρια λοιπόν κύριε Πρετεντέρη, κύριε Στραβελάκη, κυρία Τρέμη, κύριε Καμπουράκη, κύριε «Μέγα Παναθηναϊκέ» Παύλο Τσίμα. Να είστε καλά να σας χαιρόμαστε στα παράθυρα και να προσφέρετε πάντα το δημοσιογραφικό οβολό σας στον κορβανά της σωστής ενημέρωσης και της αποκάλυψης της αλήθειας. Και την επόμενη φορά που κάποιος θα φωνάξει για «τσάτσους» και «ρουφιάνους» δημοσιογράφους, να αρχίσετε τις κορώνες διαμαρτυρίας, διατυμπανίζοντας την δημοσιογραφική σας ακεραιότητα. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο. Ένας πρώην τηλεθεατής σας. ΥΓ: Εάν δυσκολευτήκατε να το καταλάβετε, η πρώτη παράγραφος είναι ειρωνική. Στείλτε ανάλογα email (και copy/paste μια χαρά είναι) σε όλους τους πληρωμένους ΑΛΗΤΕΣ δημοσιογράφους που καταπατούν το νόμο
Absinthe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Να οι 8000 που ειδε ο κυριος Γκοντζος. Οι υπολοιποι 25000 που ακολουθουν απο πισω τους ειναι Θιβετιανοι μοναχοι που διαμαρτυρονται για την κινεζικη κατοχη στη χωρα τους κανοντας πορεια μεχρι την Κινεζικη Πρεσβεια. Και να φανταστειτε οτι δε φαινεται καν το τελος της πορειας σε αυτο το βιντεακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.