IOCTL Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Επειδη η καθε εφημεριδα λεει τα δικα της τελικα ποσο κοσμο ειχε η πορεια?Αντικειμενικα ε? Εδώ είναι στο πεδίο. Ακόμη περισσότερος κόσμος περίμενε στην Αλεξάνδρας. Τα συμπεράσματα δικά σου.
wizzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Άκουσα ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας ήταν 23.000. Τώρα πόσο αντικειμενική είναι η εκτίμηση δεν γνωρίζω, αλλά μου ακούγεται πιο λογική από τις 8.000 του Γκόντζου.
mandate Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/04/blog-post_8223.html http://northernshamrocks.blogspot.com/
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μια ακόμα....(στη μέση της πορείας)! Το πρόσωπο του παππού γιατί δεν το σβήσατε ρε;;;
KWSN_Men Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Λοιπόν για να τελειώνουμε, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς. Αναλογιστείτε μόνο το μπασκετικό ΟΑΚΑ. Το γεμίζαμε; Πόσες φορές; Κάντε του πολλαπλασιασμούς και βγαίνει καλό το κουστουμάκι.
1980 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 η μονη μαλακια ηταν που δεν υπηρχε συντονισμος στα συνθηματα γιατι οσες φορες υπηρξε πραγματικα τρανταζοτανε το εδαφος , φοβερη αισθηση. παντως οπως το περιμενα το αυτακι του ραλακια ουτε που ιδρωσε. ρε λιγο τσιπα να σου βριζει την μανα 30.000 κοσμος σε ολη την αλεξανδρας και να μην κανεις ουτε μια δηλωση κατι.εγω θα θαβομουνα κατω απο την γη. πραγματικα δεν υπαρχει ο τυπος
IOCTL Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 η μονη μαλακια ηταν που δεν υπηρχε συντονισμος στα συνθηματα γιατι οσες φορες υπηρξε πραγματικα τρανταζοτανε το εδαφος , φοβερη αισθηση. παντως οπως το περιμενα το αυτακι του ραλακια ουτε που ιδρωσε. ρε λιγο τσιπα να σου βριζει την μανα 30.000 κοσμος σε ολη την αλεξανδρας και να μην κανεις ουτε μια δηλωση κατι.εγω θα θαβομουνα κατω απο την γη. πραγματικα δεν υπαρχει ο τυπος γιατί έχεις την εντύπωση οτι ξέρει οτι έγινε εχτές τέτοια συγκέντρωση ? εχτές τον φυλάγανε 10 γορίλες για να μπεί και να βγεί απο το γήπεδο. Ο γκότζος που έγραψε 8.000 κόσμο στον τζίγκερ θα είπε 800 άτομα ήταν και όλα αυτα ναρκομανείς. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ. Αυτά γίνονται αν είσαι κακομαθημένο και τα βλέπει όλα σαν παιχνίδια απο τον μπαμπά του.
1980 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 γιατί έχεις την εντύπωση οτι ξέρει οτι έγινε εχτές τέτοια συγκέντρωση ?εχτές τον φυλάγανε 10 γορίλες για να μπεί και να βγεί απο το γήπεδο. Ο γκότζος που έγραψε 8.000 κόσμο στον τζίγκερ θα είπε 800 άτομα ήταν και όλα αυτα ναρκομανείς. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ. Αυτά γίνονται αν είσαι κακομαθημένο και τα βλέπει όλα σαν παιχνίδια απο τον μπαμπά του. εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο. υποτιθετε οτι εχεις μια ομαδα γιατι φτιαχνεις αλλες δουλειες μεσω αυτης τουλαχιστον στην ελλαδα. αυτος πλεον τρωει τρελη δυσφημιση. αρα ειναι και στοκος γιατι πλεον χανει επικοινωνιακα και στις δουλειες του.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο. υποτιθετε οτι εχεις μια ομαδα γιατι φτιαχνεις αλλες δουλειες μεσω αυτης τουλαχιστον στην ελλαδα. αυτος πλεον τρωει τρελη δυσφημιση. αρα ειναι και στοκος γιατι πλεον χανει επικοινωνιακα και στις δουλειες του. Oντως, εγω πχ Φερραρι δεν ξαναπερνω απο τον γιωτα. ΟΛΟΙ ΠΟΡΣΕ ΡΕ!!!
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το συλλαλητήριο ήταν τρέλα! Τελεία και παύλα. Δεν περιμένω βέβαια να πουλήσει ο βλαμμένος. Ελπίζω να το πάρει λίγο εγωιστικά και να κάνει κάνα σωστό βήμα. Τι ελπίζω τώρα ε; Ρε παιδιά αυτά τα σενάρια για τον βάτραχο τι είναι; Εσείς τον θέλετε να έρθει στην ομάδα; Εγώ πάντως προτιμώ να μείνει ο ραλάκιας παρά να έρθει ο κουαξ κουαξ. Τόσο πολύ δεν τον θέλω.
antreaslam Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 firewalker, δεχομαι, προκειμένου να φύγει ο καρκίνος , τεχνικό... τρίδυμο, μαλεζάνι/πεσέιρο/φερέρ!!!!
IOCTL Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 firewalker, δεχομαι, προκειμένου να φύγει ο καρκίνος , τεχνικό... τρίδυμο, μαλεζάνι/πεσέιρο/φερέρ!!!! σου βάζω και αλέφαντο μέσα!
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Και Μπακε, μην ξεχνατε τον Μπακε Χα χα χα χα!!! Τι κάνει αυτή η ψυχή ρε παιδιά; Πάντως από ότι βλέπω κανείς μας δεν το θέλει. Να δω το τεχνικό team του κουάξ κουάξ με το τριφύλλι; Αναγούλα μου έρχεται... Φανταστείτε να είναι ο σοφέρ (ρίχνουμε και το επίπεδο του κλάδου των σοφέρ) στην κερκίδα και ο βάτραχος στον πάγκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.