Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα στο μπάσκετ πάντα υπήρχαν παλαίμαχοι. Και πρόσφατα ήταν μάνατζερ ο Στεργάκος και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την τελευταία 10ετία. Και ο Αλβέρτης όταν σταματήσει είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει πόστο. Οπότε μη λέμε και οτι θέλουμε.

Ο Δομάζος έχει κερδίσει επάξια να λέει ότι θέλει με αυτά που έχει καταφέρει στα γήπεδα. Ήταν και είναι τεράστια προσωπικότητα και φυσικός ηγέτης της ομάδας. Και όποιος έχει δει έστω και 20 λεπτά από την ομάδα του Γουέμπλευ θα πει ότι σε σχέση με το σημερινό θέαμα τότε παίζαν διαστημικό ποδόσφαιρο. Οπότε όταν μιλάει για τότε σε σχέση με τώρα καθόλου "παππους" δεν είναι σε καφενείο αλλά αηδιασμένος.

Αυριο είναι η ευκαιρία να πάρουν το μήνυμα όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν τον κόσμο 30 χρόνια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και το μπάσκετ αν θυμάστε καλά δεν ξεκίνησε από την κορυφή. Είδαν και έπαθαν οι αδερφοί για να καταφέρουν αυτό που χαιρόμαστε σήμερα. Επίσης αρκετές φορές πριν το Παρίσι οι αδερφοί τα είχαν ακούσει από τον κόσμο. Δεν πήραν να βάλουν παλαίμαχους στην ομάδα, και πολύ καλά έκαναν. Επέμειναν σε αυτό που έκαναν.

Ωπα, ωπα. Ο Παυλος αφενως μπηκε σαν ταυρος σε υαλοπωλειο. Οταν ηρθε αρχισαμε να περνουμε Γκαλη, Στογινα, Σοκ, Κομαζετς, τον Αλβερτη, τον Οικονομου, τον Μυριουνη, οτι καλυτερο υπηρχε. Ας τα εκανε αυτα ο Τζιγγερ και μετα θα ελεγα οτι κινηθηκε σωστα και απλα δεν δικαιωθηκε. Και μην ξεχνας οτι ο Παυλος εβλεπε πλατη απο το Ιωαννιδικο κατεστημενο ποσο, 5?6 χρονια?Καπου εκει.Μετα παραμαζωμα,Ευρωπαικα, Πρωταθληματα, κτλ...Τωρα οχι μονο εχεις περιπου 8 πρωταθληματα σε 30 χρονια βαρδινογιανναιων, εχεις 1 τα τελευταια 11 χρονια!!Ελεος, και εχεις μετρησει 4αρα συννεφο.

Δλδ δεν γινεται, εχουμε αλλαξει 15 προπονητες, 100παικτες, 5 τεχνικους διευθυντες, και οχι μονο δεν φτιαξαμε ομαδα στην Ελλαδα αλλα αρχισαν και οι φαπες στην Ευρωπη. Τι αλλο να γινει για να φανει οτι ειτε δεν μπορει ειτε δεν θελει η διοικηση?

Και για τους παλαιμαχους, τι να τους κανει, επιμενω. Να τους βαλει ως τι?Προεδρους στην θεση του Παυλου?Προπονητες στην θεση του Μαλκβοιτς(που οταν ηρθε ηταν γαμω τα ονοματα)?Ακαδημιες?Μα δεν εχουμε ακαδημιες καν(ή μαλλον ακαδημιες σε μορφη ποδοσφαιρου) απλα γιατι στο μπασκετ μιλαμε για κορυφαιο επιπεδο και δεν αντεχουμε πειραματα

Επισης η ΠΕΚ δεν νομιζω οτι θα κανει κατι τους παλαιμαχους εκτος απο να παρει 1 τις ακαδημιες αντε και 1 να γινει ΤΔ(που δεν υπαρχει στο μπασκετ). Τι κολλημα εχεις φαει με τους παλαιμαχους?Ελ Σιντ ειναι, απλα για να δειχνουν με ποιον τασεται η ιστορια του Παναθηναικου

Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις.

Νομιζω οτι αυτο δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει. Ποιος παλαιμαχος θα παρει αποφασεις?Ποτε το ειπε αυτο η ΠΕΚ?Ενας να μπει στα αποδυτηρια για να ξυπνανε τα αιματα τυπου Τοτη αντε και ενας σε ρολο Μητσου(δλδ εσυ προτιμας εικονικο προεδρο Αργυρη Μητσου ή Αντωνιαδη ξερω γω? )

Δημοσ.

Για να είμαι πάντως ειλικρινής, νομίζω πως ο Αλβέρτης είναι αρκετά υπερεκτιμημένος, και βοηθήθηκε πολύ από τις συγκυρίες και τους τεράστιους παίκτες που είχε πλάι του κατά καιρούς.

ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ! Οταν εχεις καποιον παικτη μπροσταρη και σε θεση δεν το κανεις απαραιτητα αγωνιστικα. Να με παρει, ο Ζοτς ηταν καλος παικτης αλλα καμια σχεση με αυτο που εγινε προπονητης. Ο Αλβερτης δεν θα γινει προπονητης, θα παρει διοικητικο ποσοτο γιατι ειναι Παναθηναικος, ξερει τα συνδικαλιστικα, ειναι παθιασμενος,τον σεβονται ολοι και εζησε και μεγαλωσε και θα σταματησει σε αυτη την ομαδα. Ξερει κοσμο, ξερει απο διαπραγματευσεις και θα ειναι παρα πολυ χρησιμος και σαν συμβουλος στις μεταγραφες, και να μπαινει για κανα καντηλι στα αποδυτηρια και γιατι θα εκτιμουν μελλοντικοι παικτες την μορφη που λεγεται Αλβερτης. Ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με την αγωνιστικη του αξια

Άσχετο, αλλά γιατί λες ότι έφυγε άσχημα ο Σισκάουσκας;

Γιατι δεν εδωσε την ευκαιρια να του κανουμε ενα βελτιωμενο συμβολαιο, γιατι σιγουρα θα ακουσε μπολικα που πεισμωσε να φυγει κτλ. Αλλα αφενως σιγουρα εκτιμησε και ο ιδιος οτι δεν του αρνηθηκαν μια χαμηλη ρητρα περσυ και αφεταιρου το οτι δεν τα χωνει στον Παναθηναικο ενω ηταν τοσο αμετακλητος στο να φυγει εμενα μου δειχνει οτι δεν ειχε προβλημα με το που ηταν απλα ηθελε να παει αλλου, δλδ ειναι προφανες οτι του φερθηκαν σωστα απλα ειχε ο ιδιος αλλες προτεραιοτητες για φετος

Δημοσ.

KaizerSoze, δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο.

Νομίζω ότι όσον αφορά του παλαίμαχους η Π.Ε.Κ. μίλησε για παλαίμαχους στον Δ.Σ. Στα αποδυτήρια ας είναι, καλό θα κάνουν. Εκτός αν θυμάμαι τόσο λάθος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να "εκμεταλλευθείς" τους παλαίμαχους.

Όσον αφορά το 1 στα 11 νομίζω ότι είναι καλά για τον Γιάννη. :-) :-) :-)

Δημοσ.

Eγω δεν εχω προβλημα 1 ή 2 γνωμες στο ΔΣ να ειναι των παλαιμαχων παντως. Συμφωνω, δεν θα κανουμε αφεντικο τον Δομαζο αλλα δεν θα με χαλαγε ο Καμαρας με τον Φυλακουρη να λενε μια γνωμη σε ενα ΔΣ

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα είχε νόημα σε ένα διοικητικό συμβούλιο του Τζίγκερ; Σιγά μην τους άκουγε. Ότι του λένε αυτοί που ακούει τώρα θα έκανε.

Δημοσ.

Οι παλαίμαχοι ρε παιδιά δεν διεκδικούν να διοικήσουν.Άκουσα τον Φραγκίστο τον Σούρπη να λέει ότι εμείς αυτό πού ζητάμε είναι το λιγότερο.Ζητάμε σεβασμό πού ή σημερινή διοίκηση ποτέ δεν έδειξε προς στην ιστορία τού Παναθηναϊκού.Ούτε στο γήπεδο δεν θέλουν να μας βάλουν πιά.Περίμενα στην ουρά γιά εισιτήρια λες καί δεν έχουμε ματώσει γιά την πράσινη φανέλλα.Μέχρι πού το άκουσε αυτό ο Θεοδωρίδης από τον Ολυμπιακό καί με πήρε τηλέφωνο γιά να μού πεί ότι οποτεδήποτε θέλω να δω αγώνα στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό ή άλλη όμάδα ευχαρίστως είμαι δεκτός σε σουίτα καί δωρεάν!

Νομίζω ότι ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου το έχει κόψει τελείως το γήπεδο?

Δημοσ.
Όσοι ακόμα το σκέφτεστε να έρθετε ή όχι, δείτε αυτό:

Παλιό, παλιό... :-) :-) :-)

Για πείτε λίγο το πρόγραμμα. Που ακριβώς θα πάει η πορεία; Θα φτάσει μέχρι και το γήπεδο;

Αυτό τι είναι πάλι;

gata_l.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...