geovard Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αν είναι να κάνει ομάδα ο Παναθηναϊκός μέσω Βγενόπουλου εις βάρος τού ΟΤΕ τότε να πάει να μαμηθεί.Όπως λέμε γιά την άρση βαρών καθαρά μετάλλια, έτσι κι με τον μίστερ Βγενόπουλο λέμε καθαρά λεφτά καί πάρε την ομάδα. Αλλιώς αν είναι με κόλπα γίνομαι κι εγώ πρόεδρος. Πρωτεύον είναι να μην ζημιωθεί το Ελληνικό δημόσιο.Στο κάτω κάτω η μπάλλα είναι δευτερεύον ζήτημα.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αν είναι να κάνει ομάδα ο Παναθηναϊκός μέσω Βγενόπουλου εις βάρος τού ΟΤΕ τότε να πάει να μαμηθεί.Όπως λέμε γιά την άρση βαρών καθαρά μετάλλια, έτσι κι με τον μίστερ Βγενόπουλο λέμε καθαρά λεφτά καί πάρε την ομάδα.Αλλιώς αν είναι με κόλπα γίνομαι κι εγώ πρόεδρος. Πρωτεύον είναι να μην ζημιωθεί το Ελληνικό δημόσιο.Στο κάτω κάτω η μπάλλα είναι δευτερεύον ζήτημα. Ποια καθαρά και ποια βρώμικα λεφτά; Ο Βγενόπουλος πήγε να αγοράσει τον ΟΤΕ και να τον διοικήσει, όπως κάνει με όλες τις εταιρείες που έχει αγοράσει μέχρι τώρα. Όταν το πήρε χαμπάρι η κυβέρνηση ότι πάει να το κάνει νόμιμα μεν αλλά κάτω από τη μύτη τους, πέρασαν φωτογραφική τροπολογία για να μην μπορεί να ασκήσει διοικητικό έλεγχο. Οπότε, όταν είδε ότι τον συνέφερε, πούλησε το ποσοστό που αγόρασε και την έκανε. Δεν αγόρασε τις μετοχές για να περιμένει το μέρισμα, να διοικήσει την εταιρεία ήθελε. Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι πώς με τους Γερμανούς η κυβέρνηση συζητάει να δώσει το management ενώ στο Βγενόπουλο δεν το έκανε. Αυτό φυσικά είναι άλλη συζήτηση και προφανώς εκτός των κανόνων τους παρόντος forum. YΓ: Κανένα μετάλλιο, καμίας χώρας δεν είναι καθαρό στην άρση βαρών. Ή στο στίβο. Ή σε πολλά άλλα αθλήματα επιδόσεων. Ούτε απόλυτα και στα ομαδικά θα έλεγα εγώ...
EKTELESTES Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Καλά, παίζουν και τρελά στησίματα πέρα απο τα ντοπαρίσματα... ^^
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εντομεταξυ ειναι τραγικο οτι υπαρχουν ανθρωποι ακομα που πιστευουν οτι μια αγοροπωλησια ενος κολοσσου τυπου ΟΤΕ που μπορει να φτασει την ταξη των δις ευρω μπορει να ειναι μια "απλη αφετηρια" για την αγορα μια ομαδας ποδοσφαιρου Ελληνικου πρωταθληματος που με 200εκ αγοραζεις μαγαζι γωνια και φτιαχνεις και ομαδα για τους 16 του ΤΛ. Τι να λεμε, οταν η ακριβοτερη ομαδα ολου του κοσμου, η Τσελσυ, κοστιζει 500εκ(προσοχη, ΚΟΣΤΙΖΕΙ, που σημαινει οτι η πραγματικη χασουρα ειναι πολυ λιγοτερη αν βαλεις και τα εσοδα), οταν η Γιουναιτεντ με κοστος κανα 400αρι βγαζει και κερδος κτλ και για τον ΟΤΕ χρειαζονται δισ ευρω ειναι ασκοπο να λες οτι ΟΤΕ->Πανθηναικος. Πιο λογικο ειναι να πεις οτι περνει τον Παναθηναικο για να εχει ερισμα για τον ΟΤΕ. Αλλα οχι οτι θα μπει ο Ελληνικος λαος μεσα για τον Παναθηναικο. Αν μπει, θα ειναι για αλλους λογους
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτός ο Δομάζος εσάς σαν Παναθηναϊκούς δεν σας τσατίζει; Μου θυμίζει κάτι παππούδες στα καφενεία που όλο λένε "εμείς τότε....".
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ισχύει ότι η ticket club μοιράζει εισιτήρια; Σε αυτούς που πήραν εισιτήριο για τον Άρη τους επέστρεψε τα χρήματα και τους έδωσε ακόμη ένα δώρο.
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Αυτός ο Δομάζος εσάς σαν Παναθηναϊκούς δεν σας τσατίζει; Μου θυμίζει κάτι παππούδες στα καφενεία που όλο λένε "εμείς τότε....". Είναι λίγο ερεθιστικό. Γι' αυτό λέω ότι το μοντέλο με παλαίμαχους στο τιμόνι δεν πάει πουθενά. Για παράδειγμα στο μπάσκετ ποιους παλαίμαχους έχουμε;
KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τελικά το παραμύθι με το ξεπούλημα του ΟΤΕ πούλησε βλέπω...
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ισχύει ότι η ticket club μοιράζει εισιτήρια; Σε αυτούς που πήραν εισιτήριο για τον Άρη τους επέστρεψε τα χρήματα και τους έδωσε ακόμη ένα δώρο. ναι ισχυει.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Είναι λίγο ερεθιστικό. Γι' αυτό λέω ότι το μοντέλο με παλαίμαχους στο τιμόνι δεν πάει πουθενά. Για παράδειγμα στο μπάσκετ ποιους παλαίμαχους έχουμε; Τι να τους κανεις του παλαιμαχους στο μπασκετ(σορρυ αλλα ΠΟΣΟ ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εισαι οταν μιλας για μπασκετακι σε ενα ποστ που δεν συγκρινει καν ποδοσφαιρο και μπασκετ?) Να κανει τι? Να πει στον Ομπραντοβιτς τι να κανει?Να πει στον Ιτουδη?Να πει στον Παυλο?Ενα wannabe παλαιμαχος υπαρχει, ο Αρχηγος και αυτον τον σεβονται ολοι-ο μονος που ειναι ορθιος συνεχεια και δεν του την λεει κανεις-και οταν σταματησει να εισαι σιγουρος οτι θα παρει θεση στην ΚΑΕ. Και περα απο αυτο, οκ, πες δεν εχουμε, ΠΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ εχεις ακουσει να βριζουν την ΚΑΕ???Ακομα και ατομα που εφυγαν ασχημα-βλ Σισκα, Λακοβιτς, Φωτσης, Παπαδοπουλος κτλ-μιλανε τουλαχιστον με σεβασμο για τα χρονια στον Παναθηναικο(δεν βαζω μεσα κατι Στογιαν, κατι Ντεγιαν, τον Ιμπο, τον Ντομινικ και γενικα ενα καρο κοσμο που απλα δεν εφυγαν ποτε, απλα δουλευουν αλλου, ενταξει, ειδικα Στογιαν και Ντεγιαν καποια στιγμη θα ανοιξουν και συνδεσμο ή κατι τετοιο) Συμπερασμα, στο μπασκετ δεν χρειαζονται σε καμια θεση ακομα παλαιμαχοι γιατι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν αψογα την δουλεια τους. Παρολαυτα, παροτι κανεις δεν εχει καβατζωθει, κανεις δεν βριζει. ΥΓ. Ρε Σταρ, ρε Μεγκα, αντε και γαμηθειτε!!!Αντιδημοκρατικη η μηνυση του Βγενοπουλου για το Σταρ και τον Τσιπρα διοτι...ναι...πως?Οριστε?Δεν καταλαβα,τα καναλια και οι πολιτικοι ειναι υπερανω της Δημοκρατιας?Δλδ αν πω εγω οτι γαμιεται η Μαριαννα με τον Πετρο Κοκκαλη ειναι αντιδημοκρατικο αν φαω μηνυση?Επισης απο ποτε τα ΜΜΕ γιναν επισημα 4η εξουσια που δεν τα αγγιζει κανεις?Και για καπακι, αν δεν φοβαστε τιποτα γιατι ειστε καθαροι, τι ανησυχειτε?Χουντικο θα ηταν να τρωγατε τον πεουλα ετσι, χωρις δικη. Ομως μηνυση δεν ειναι καταδικη, ειναι μια δημοκρατικοτατη ενεργεια για να προφυλαχθει η Δημοκρατια απο την Αναρχια του "ειμαι οτι γουσταρω, λεω οτι γουσταρω και μην μου μιλησει και κανενας γιατι θα τον πω χουντικο"
geovard Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εντομεταξυ ειναι τραγικο οτι υπαρχουν ανθρωποι ακομα που πιστευουν οτι μια αγοροπωλησια ενος κολοσσου τυπου ΟΤΕ που μπορει να φτασει την ταξη των δις ευρω μπορει να ειναι μια "απλη αφετηρια" για την αγορα μια ομαδας ποδοσφαιρου Ελληνικου πρωταθληματος που με 200εκ αγοραζεις μαγαζι γωνια και φτιαχνεις και ομαδα για τους 16 του ΤΛ. Τι να λεμε, οταν η ακριβοτερη ομαδα ολου του κοσμου, η Τσελσυ, κοστιζει 500εκ(προσοχη, ΚΟΣΤΙΖΕΙ, που σημαινει οτι η πραγματικη χασουρα ειναι πολυ λιγοτερη αν βαλεις και τα εσοδα), οταν η Γιουναιτεντ με κοστος κανα 400αρι βγαζει και κερδος κτλ και για τον ΟΤΕ χρειαζονται δισ ευρω ειναι ασκοπο να λες οτι ΟΤΕ->Πανθηναικος. Πιο λογικο ειναι να πεις οτι περνει τον Παναθηναικο για να εχει ερισμα για τον ΟΤΕ. Αλλα οχι οτι θα μπει ο Ελληνικος λαος μεσα για τον Παναθηναικο. Αν μπει, θα ειναι για αλλους λογους Κανείς δεν είπε ότι με αφορμή την υπόθεση τού ΟΤΕ ο Βγενόπουλος θα αγόραζε τον Παναθηναϊκό γιατί δεν είχς αρκετά χρήματα.Από την άλλη όμως δεν νομίζω από την εμπλοκή του να έχασε από τις μετοχές.Αντίθετα κέρδισε καί μάλιστα αρκετά.Δεν λέω, νόμιμα καθ' όλα φαίνονται τα κέρδη του, αγόρασε λίγο πούλησε πολύ, νόμοι της αγοράς είναι, αλλά το πλέγμα ΟΤΕ-Παναθηναϊκός χρησιμοποιήθηκε γιά την προβολή της MARFIN.Δεν τον έπιασε ξαφνικά τον Βγενόπουλο η λύπηση γιά την πίκρα των οπαδών καί να είπε άντε να βοηθήσω τούς οπαδούς να σηκώσουν το κεφάλι.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Κανείς δεν είπε ότι με αφορμή την υπόθεση τού ΟΤΕ ο Βγενόπουλος θα αγόραζε τον Παναθηναϊκό γιατί δεν είχς αρκετά χρήματα.Από την άλλη όμως δεν νομίζω από την εμπλοκή του να έχασε από τις μετοχές.Αντίθετα κέρδισε καί μάλιστα αρκετά.Δεν λέω, νόμιμα καθ' όλα φαίνονται τα κέρδη του, αγόρασε λίγο πούλησε πολύ, νόμοι της αγοράς είναι, αλλά το πλέγμα ΟΤΕ-Παναθηναϊκός χρησιμοποιήθηκε γιά την προβολή της MARFIN.Δεν τον έπιασε ξαφνικά τον Βγενόπουλο η λύπηση γιά την πίκρα των οπαδών καί να είπε άντε να βοηθήσω τούς οπαδούς να σηκώσουν το κεφάλι. Προφανώς και υπάρχει σχέση, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζονταν τον Παναθηναϊκό για να προβληθεί. Όλη η αγορά για αυτόν μιλάει εδώ και αρκετό καιρό. Και τα κεφάλαια που υπάρχουν πίσω από την Marfin είναι απλά τεράστια (μιλάμε για δις ευρώ). Τον ΟΤΕ δεν πήγε να τον πάρει για να πιέσει για τον Παναθηναϊκό. Αν δεις, έχει κάνει τις μεγαλύτερες εξαγορές των τελευταίων χρόνων και τις έχει κρατήσει όλες τις εταιρείες.
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Τι να τους κανεις του παλαιμαχους στο μπασκετ(σορρυ αλλα ΠΟΣΟ ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εισαι οταν μιλας για μπασκετακι σε ενα ποστ που δεν συγκρινει καν ποδοσφαιρο και μπασκετ?) Να κανει τι? Να πει στον Ομπραντοβιτς τι να κανει?Να πει στον Ιτουδη?Να πει στον Παυλο?Ενα wannabe παλαιμαχος υπαρχει, ο Αρχηγος και αυτον τον σεβονται ολοι-ο μονος που ειναι ορθιος συνεχεια και δεν του την λεει κανεις-και οταν σταματησει να εισαι σιγουρος οτι θα παρει θεση στην ΚΑΕ. Και το μπάσκετ αν θυμάστε καλά δεν ξεκίνησε από την κορυφή. Είδαν και έπαθαν οι αδερφοί για να καταφέρουν αυτό που χαιρόμαστε σήμερα. Επίσης αρκετές φορές πριν το Παρίσι οι αδερφοί τα είχαν ακούσει από τον κόσμο. Δεν πήραν να βάλουν παλαίμαχους στην ομάδα, και πολύ καλά έκαναν. Επέμειναν σε αυτό που έκαναν. Προς θεού δεν συγκρίνω την διοίκηση ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Απλώς πιστεύω ότι ένα τέτοιο μοντέλο διοίκησης σήμερα δεν πάει πουθενά. Στην Ευρώπη, από τις καλές ομάδες χρησιμοποιούνται παλαίμαχοι; Υπάρχουν ρόλοι για τους παλαίμαχους στην ομάδα. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι στον τρόπο που θα παίζει η ομάδα, τι παίκτες θέλει κ.τ.λ. Εκτός αν έχουν αναλάβει σαν προπονητές. Μπορείς να έχεις ένα συμβούλιο παλαιμάχων που θα συμβουλεύουν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις.
vastravoud Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Σχετικά με τους παλαίμαχους, νομίζω ότι πρέπει να αξιοποιούνται μόνο όσοι μπορούν να προσφέρουν. Σέβομαι απόλυτα τον μεγάλο Δομάζο, αλλά οι κουβέντες του τύπου "εμείς στον καιρό μας..." μου γυρνάνε τα άντερα. (Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο βέβαια, γενικά μου τη δίνει να το ακούω. Να κανει τι? Να πει στον Ομπραντοβιτς τι να κανει?Να πει στον Ιτουδη?Να πει στον Παυλο?Ενα wannabe παλαιμαχος υπαρχει, ο Αρχηγος και αυτον τον σεβονται ολοι-ο μονος που ειναι ορθιος συνεχεια και δεν του την λεει κανεις-και οταν σταματησει να εισαι σιγουρος οτι θα παρει θεση στην ΚΑΕ. Για να είμαι πάντως ειλικρινής, νομίζω πως ο Αλβέρτης είναι αρκετά υπερεκτιμημένος, και βοηθήθηκε πολύ από τις συγκυρίες και τους τεράστιους παίκτες που είχε πλάι του κατά καιρούς. Και περα απο αυτο, οκ, πες δεν εχουμε, ΠΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ εχεις ακουσει να βριζουν την ΚΑΕ???Ακομα και ατομα που εφυγαν ασχημα-βλ Σισκα, Λακοβιτς, Φωτσης, Παπαδοπουλος κτλ-μιλανε τουλαχιστον με σεβασμο για τα χρονια στον Παναθηναικο Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Όσο άσχημα και να χωρίσεις, όταν βλέπεις σε πόσο υψηλό επίπεδο λειτουργεί η ομάδα ΤΙ ακριβώς να πεις; Άσχετο, αλλά γιατί λες ότι έφυγε άσχημα ο Σισκάουσκας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.