axaxouxas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
IOCTL Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Και ο όπως είπε ενας φίλαθλος του ΠΑΟΚ στον Γεωργίου... είμαστε φίλαθλοι του ΚΑΝΑΠΕ οι Αθηναίοι. Αυτοι καταφέρανε και αλλάξανε διοίκηση όταν βγήκαν στους δρόμους...
tsakonas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Οπως και να χει παντως....και με την κωλοπετινιτσα να παιζουμε, 6001 εισητηρια θα εχουμε...(ακους εκει , ΠΑΟ εντος εδρας 6000,ουτε ο ατρομητος να ητανε.) αλλα τι λεω....εδω στα φιλικα μαζευεται ενα δεκαχιλιαρο...
IOCTL Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ακόμη περιμένω απάντηση firewalker... ψάχνεις εσύ και το αφεντικό σου να βρείς τον διοργανωτή. ακόμη να τον βρείτε? ααα ξέχασα... πέρασε και αυτή η προπαγάνδα. τι άλλο θα βρείτε μέχρι την κυριακή ? Αναλυτικά τα όσα είπε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο κύριος Φωτόπουλος εκ των συντακτων του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ: «Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του καλέσματος, αν υπήρχε τέτοιο, του εισαγγελέα. Ωστόσο το δικαίωμα να μαζευτούν 10 ή 100 ή 10.000 φίλαθλοι μιας ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός, για να διαδηλώσουν είναι δεδομένο. Εντοπίζεται στο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ανεξάρτητα αν το περιεχόμενο του αιτήματος της διαδήλωσης είναι συμπαθητικό ή προσφιλές ή κοινωνικά αποδεκτό. Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι είναι απροϋπόθετο. Δεν έχει προϋποθέσεις ενημέρωσης της αστυνομίας κ.τ.λ. ή λήψη σχετικής άδειας. Ο μόνος λόγος οι διαδηλωτές να έρθουν εκ των προτέρων σε συνεννόηση με την αστυνομία έγκειται στα πλαίσια της συνεργασίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Γιατί επαναλαμβάνω ότι έχουν το δικαίωμα έστω και τυχαία να μαζευτούν 10.000 άνθρωποι» - Ο Εισαγγελέας κάλεσε, κατά τη φημολογία που αναπτύχθηκε, τον κ. Νίκα και την εφημερίδα «Πράσινη» έχοντας κατά νου τον αθλητικό νόμο (αρθρο 41ΣΤ/2725); «Δεν υπάρχει θέμα εφαρμογής του αθλητικού νόμου στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το άρθρο αυτό θέτει δύο απαραίτητες προϋποθέσεις. Η μία να γίνουν βιαοπραγίες, ή να υπάρξει κατοχή βεγγαλικών και η δεύτερη να γίνονται αυτά κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης ή με αφορμή αθλητική εκδήλωση. Η έννοια της αθλητικής εκδήλωσης είναι πιο πλατιά από έναν αθλητικό αγώνα ή συνάντηση. Στο Πεδίον του Αρεως δεν είναι αθλητική εκδήλωση, αλλά συνάθροιση 50 ή 100 ή 10.000 Ελλήνων πολιτών που έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την άποψή τους για την πορεία της ομάδας τους. Δεν μπορώ να βρω το έρεισμα της παρέμβασης του εισαγγελέα. Στην προκειμένη περίπτωση οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διαδηλώνουν για να εκφράσουν την άποψή τους και όχι με αφορμή τον αγώνα με τον Αρη που ακολουθεί». "Δεν ξέρω το περιεχόμενο της παρέμβασης του εισαγγελέα. Μέχρι στιγμής, κατά τη γνώμη δεν τίθεται θέμα εφαρμογής του αθλητικού νόμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Και αν το κάλεσμα των φίλων του Παναθηναϊκού σε διαδήλωση εκ μέρους της εφημερίδας δεν παραπέμπει σε διέγερση ή διατάραξη της τάξης, αλλα είναι ειρηνικό, τότε θεωρώ πως δεν τίθεται καν θέμα προκαταρτικής εξέτασης. Με αυτά τα δεδομένα που μου παρουσιάζετε κακώς παρενέβη άν παρενέβη ο εισαγγελέας" . - Μήπως ο εισαγγελέας ψάχνει να βρει τους διοργανωτές αυτού του συλλαλητηρίου ώστε να μπορέσει να αποδώσει ευθύνες μετά; «Δεν νομίζω πως από το σύνταγμα τίθεται προϋπόθεση να υπάρχει οργανωτής, να υπάρχει δηλαδή αγορανομικός υπεύθυνος για να το πω απλά, για μια συνάθροιση. Για παράδειγμα στην πορεία για τον Οτσαλάν δεν υπήρχε οργανωτής. Κάποιες φορές οι εισαγγελείς προσπαθούν να προλάβουν κάποιες καταστάσεις, να… μαζέψουν λίγο τα λουριά.
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ακόμη περιμένω απάντηση firewalker... ψάχνεις εσύ και το αφεντικό σου να βρείς τον διοργανωτή. ακόμη να τον βρείτε? ααα ξέχασα... πέρασε και αυτή η προπαγάνδα. τι άλλο θα βρείτε μέχρι την κυριακή ? Είσαι αρκετά ρηχός.
IOCTL Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Είσαι αρκετά ρηχός. πλάκα κάνουμε.. εγώ δεν σε λέω γάβρο. πάντως.. αλλά τζιγκερικό οπότε μην βάζεις τον έφηβο.. τον τζίγκερ βάλε avatar.
geovard Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ρε σείς αυτός ο Βγενόπουλος είναι ένας απίστευτος τεχνοκράτης καί αδίστακτος χρυσοθήρας πού σκέφτεται κανείς αν μέσα στο κεφάλι του έχει μυαλό ή ταμειακή μηχανή! Τώρα τα έβαλε με τούς πολιτικούς με αγωγές τον Τζίγγερ θα φοβηθεί?Αναρωτιέται κανείς γιατί μιλάει τόσο άσχημα γιά τον Τζίγγερ καί φαίνεται να μην τον λογαριάζει καθόλου. Είναι ικανός να κάμει απίστευτες μεταγραφές πού με τη φόρα πού έχει πάρει πιστεύω πολλές από τις μεταγραφές θα τις κάνει μόνος του χωρίς τη συναίνεση τού προπονητή καί αυτό είναι το άσχημο. Την παρέμβαση τού εισαγγελέα πως την κρίνετε.Στέκει αυτό περί εξωσχολικού αθλητισμού καί μιλάμε γιά τη συγκέντρωση?
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αν πάρει την ομάδα θα την πουλήσει αμέσως σε καμιά ENIC... Η κλήση του εισαγγελέα δεν στέκει. Δες τι λένε ποιο πάνω τα παιδιά.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Firewalker μα την Παναγια σε παρακαλω, βγαλω το κωλοσημα ρε φιλε, δλδ ειλικρινα, μην το κανεις αυτο. Σοβαρα, θα σου μιλαω σαν να εισαι γαυρος οσο το εχεις Firewalker μα την Παναγια σε παρακαλω, βγαλε την κωλοφατσα ρε φιλε, δλδ ειλικρινα, μην το κανεις αυτο. Σοβαρα, θα σου μιλαω σαν να εισαι γαυρος οσο το εχεις ΥΓ. Αφου με ξερετε ρε μαλακες, ειμαι του θα δουμε αλλα τελικα θα παω. Τι ωρα ειπαμε?
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ΥΓ. Αφου με ξερετε ρε μαλακες, ειμαι του θα δουμε αλλα τελικα θα παω. Τι ωρα ειπαμε? Στις 16:00.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Θα μαζευτειτε το ινσομνια να πατε? Δεν είναι κακή ιδέα. Edit: Μια και τώρα το είδα αλλά το βρήκα και όμορφο:
vlachaquito Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 ανεβαστε και πανο.. Εμπαινε...βγενο-πουλε η ινσομνια σε στηριζει
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Edit: Μια και τώρα το είδα αλλά το βρήκα και όμορφο: Κυκλοφορεί και σε κινητά πλέον. Από bluetooth σε bluetooth.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ε ήμουν εκτός Ελλάδας μέχρι Τετάρτη ξημερώματα οπότε έχασα επεισόδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.