Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και βέβαια είσαι λίγος. Τσιράκι του Κόκκαλη.

Παντού προβλήματα βλέπεις και μόνο σε κάποιες κινήσεις του Τζίγγερ βλέπεις θετικά.

Στο μπάσκετ ας μην είχε τραυματιστεί ο Τσαρτσαρής και θα βλέπαμε για προβλήματα. Όπως θα δούμε και στους τελικούς της Α1 που μέχρι 1 παιχνιδάκι μπορεί να ελπίζει ο δράκος.

Δημοσ.
Παντού προβλήματα βλέπεις και μόνο σε κάποιες κινήσεις του Τζίγγερ βλέπεις θετικά.

Στο μπάσκετ ας μην είχε τραυματιστεί ο Τσαρτσαρής και θα βλέπαμε για προβλήματα. Όπως θα δούμε και στους τελικούς της Α1 που μέχρι 1 παιχνιδάκι μπορεί να ελπίζει ο δράκος.

Έχω την ανάγκη να βλέπω θετικά. Βαρέθηκα τις σφαλιάρες. Έτσι είμαι, όσο είναι μια κατάσταση παγιωμένη που δεν αλλάζει προσπαθώ να βρω θετικά, να ελπίζω μήπως... Και η Π.Ε.Κ. ή Παύλος να αναλάβει και να τα κάνει σκατά (δηλαδή χειρότερα μόνο πτώση κατηγορίας είναι), πάλι θα βρίσκω θετικά.

Έλα όμως που ο Τσαρτσαρής ήταν τραυματίας... Γααύρος ήμουν επιδεί έλεγα αυτό που θεωρούσα ως λογικό επόμενο;

Δημοσ.

Λοιπον σας θελω ολους την Κυριακη στις 4 στο Πεδιο να πινουμε μπυρες μαζι.

ρε φαιαργουοκερ βγαλε τον εφηβο να χαρεις

Δημοσ.
Έχω την ανάγκη να βλέπω θετικά. Βαρέθηκα τις σφαλιάρες. Έτσι είμαι, όσο είναι μια κατάσταση παγιωμένη που δεν αλλάζει προσπαθώ να βρω θετικά, να ελπίζω μήπως... Και η Π.Ε.Κ. ή Παύλος να αναλάβει και να τα κάνει σκατά (δηλαδή χειρότερα μόνο πτώση κατηγορίας είναι), πάλι θα βρίσκω θετικά.

Έλα όμως που ο Τσαρτσαρής ήταν τραυματίας... Γααύρος ήμουν επιδεί έλεγα αυτό που θεωρούσα ως λογικό επόμενο;

Από το βλάκα τον Τζίγγερ, (σχεδόν) όποιος και να έρθει χειρότερα δε μπορεί να τα κάνει. Οπότε ναι, προτιμώ Βγενόπουλο. Και όχι, δε βλέπω θετικά σε αυτά που κάνει ο Γιαννάκης, ακόμα και όταν είναι. Γιατί κάνει άλλα 100 αρνητικά.

Αν πρόσεξες σε δε είπα γαύρο. Είπα ότι γαυροτζιγγερίζεις σε αυτά που λες. Ούτε λίγο σε είπα, ούτε ό,τι και να πεις εσύ δεν έχει σημασία επειδή το λες εσύ. Ελληνικά μιλάω, κάνε μια προσπάθεια...

Για τον Τσαρτσαρή, του είχες κάνει καμιά εξέταση και ήξερες ότι είναι σάποιος ας πούμε; Αν θες μπορώ να σου κάνω και εγώ μια ωραία πρόβλεψη, αν ο Διαμαντίδης έχει πρόβλημα θα έχει όλη η ομάδα. Είμαι τρομερός ε;

Εσύ δεν έλεγες πριν λίγες μέρες ότι γούσταρες τις χριστοπαναγίες που υποτίθεται ότι έριξε ο Σπανούλης στον Σάρας;

Δημοσ.

Firewalker μα την Παναγια σε παρακαλω, βγαλω το κωλοσημα ρε φιλε, δλδ ειλικρινα, μην το κανεις αυτο. Σοβαρα, θα σου μιλαω σαν να εισαι γαυρος οσο το εχεις

Στα του θεματος. Κανεις δεν πιεζεται να ερθει. Και μενα μου εσκασε οικογενειακο τραπεζι και αν δεν ακυρωθει δεν θα ερθω(πονταρω στο οτι ειναι νωρις και λογικα μεχρι τις 5 θα εχουμε τελειωσει το γαμωταπεζο). Αλλα προς θεου μην κατακρινουμε αυτους που θα πανε. Ειδικα αυτο το θεμα του Εισαγγελεα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ. Δεν με νοιαζει αν ειναι για τον ΟΤΕ, τον Παναθηναικο ή τα Γκουντυ'ς. Με νοιαζει οτι μια οικογενεια επιχειρηματιων εχει την δυναμη επειδη εχει 2 ακρες και 5 κωλοκαναλα και εφημεριδες μπορει να πιεσει νομικα εναντιον μιας ειρηνικης συγκεντρωσης για οποιο λογο και αν γινεται, ακομα και για τον Νινη ξερω γω.

Ειναι αλλο το ΣΤΑΡ που καταρα να πεσει στον Λιαγκα και τον Φερεντινο τον κωλογαυρο να θαβεται και εντελως αλλο ενας Εισιαγγελεας που δεν εχει φανει σε απιστευτα γεγονοτα του τοπου να κινητοποιειται -αυτος κιαν ειναι υποκεινουμενος-απο τους Βαρδινογιαννεους

Δημοσ.

1) Έχω αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Παναθηναϊκού γιατί δεν αντέχω τον πόνο στην καρδιά και το σφίξιμο στο στομάχι κάθε φορά που βλέπω αυτή την ομάδα.

2) Δε φταίει μόνο ο Tζίγγερ. Κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια πήγαινε στο γήπεδο ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

3) Ο τζίγγερ δε θα πουλήσει όσο και να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω.

4) Αν παίρναμε το πρωτάθλημα φέτος τι θα γινόταν; Θα πανηγύριζαν όλοι οι βάζελοι (εγώ όχι). θα ξαναπηγαίνατε στο γήπεδο του χρόνου, για να παρακολουθείτε τον ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας να παίζει άθλιο ποδόσφαιρο και θα παρακαλούσατε να κερδίζουμε με μισό μηδέν για να πάρουμε το πρωτάθλημα;

5) Πόσοι Παναθηναϊκοί έχουν τα @ρχίδια να μην πατήσουν σε κανένα αγώνα ακόμα και 100εκατομ ευρώ να ρίξει ο τζίγγερ στο ποδοσφαιρικό τμήμα; (Τότε θα έφευγε σίγουρα γιατί θα έμπαινε μέσα). ΚΑΝΕΝΑΣ. ΌΛΟΙ σαν πρόβατα θα πανηγυρίζατε για τις μεταγραφές.

6) Για να φύγει ο Τζίγγερ χρειάζεται και Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ να κάνει την καρδιά του πέτρα και να μην πατήσει στο γήπεδο για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ακόμα και ευρωκούπα να φέρει.

7) Έχετε τον πρόεδρο που ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. (Βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω γιατί δεν πατάω στο γήπεδο εδώ και χρόνια). Ούτε στην τηλεόραση βλέπω Παναθηναϊκό. Όσες συγκεντρώσεις και να γίνουν δε θα φύγει, καταλάβετέ το. Η αντίδραση πρέπει να έχει ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, διαφορετικά ο καρκίνος δε θα φύγει ποτέ του.

8) Είμαι 31. Άραγε θα ξαναφωνάξω ποτέ ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ....

Δημοσ.

Για τον Τσαρτσαρή, του είχες κάνει καμιά εξέταση και ήξερες ότι είναι σάποιος ας πούμε; Αν θες μπορώ να σου κάνω και εγώ μια ωραία πρόβλεψη, αν ο Διαμαντίδης έχει πρόβλημα θα έχει όλη η ομάδα. Είμαι τρομερός ε;

Εσύ δεν έλεγες πριν λίγες μέρες ότι γούσταρες τις χριστοπαναγίες που υποτίθεται ότι έριξε ο Σπανούλης στον Σάρας;

Όχι βέβαια, ότι είχα πει αν θυμάσαι τα είχα πει πολύ μετά τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή, στον αγώνα στο Σ.Ε.Φ. που κερδίσαμε. Και έλεγα αν δεν έμπαιναν τα σουτ θα είχαμε πρόβλημα. Και μου λέγατε ότι θα μπαίνουν αφού είμαστε πρώτοι στην περιφέρεια.

Για το άλλο δες τα μηνύματα #12407 έως και σήμερα. Ούτε καν το έχω σχολιάσει. Γιατί όπως και εσύ δεν τα είχα δει.

Δημοσ.

παιδες, ειλικρινά, 30αρισα κ εγώ, και επειδή ο παναθηναικός είναι η κάβλα μου, και δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με τις κάβλες μου-εκτός αν το θέλω δηλαδή-, θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα παραστώ και θα ξελαρυγκιαστώ την κυριακή!

Μέχρι την κυριακή δεν έχει τίποτα άλλο σημασια, ούτε αγωνιστικά, ούτε η πεκ, ούτε αν έκλεισε ο ρικέλμε,τίποτα...

Σημασία έχει, να κερδίσουμε το σεβασμό των άλλων, τον αυτοσεβασμό μας ως οπαδοί, και να δείξουμε τι θέλουμε στην ομάδα μας...

Πολύ απλά, πάμε να κάνουμε κάτι, που σε όγκο δε θα έχει ξανασυμβεί ποτέ σε οπαδικό επίπεδο εν ελλάδι...

Όποιος μπορεί, να έρθει!

(Κάιζερ, άσε τις δικαιολογίες ρε!!!μεσημεριάτικο τραπέζι είναι, πες της γυναίκας σου,να φύγετε λίγο νωρίτερΑ)!!!!

Δημοσ.

εγω δεν γουσταρα να παω αλλα θα κατεβω για το γαμωτο. παντως θα κατεβει πολυς λαος εχει γεμισει η αθηνα με φυλλαδια και συνθηματα. Μην μπαινετε ρε σε τριπακια π.ε.κ. φιλοτζιγκερικοι και μαλακιες για την ομαδα μας θα κατεβουμε για να μην ασελγουν πανω της διαφοροι.

Δημοσ.

Αντιγραφω απο αλλου:

Όσοι θα ερχόντουσαν αν έπαιζε ο ΠΑΟ τσάμπιονς λίγκ και δεν έρθουν τώρα θα είναι μεγάλοι ξεφτίλες.

Όσοι αράξουν για καφέ χωρίς να έχουν τι να κάνουν και δεν έρθουν στην πορεία ας μην δηλώνουν καν Παναθηναικοί

σε αυτούς αξίζουν όσα τραβάγαμε τόσα χρόνια και είναι άχρηστοι και βάρος στην ομάδα

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...