firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ρε φαιαργουοκερ μερικες φορες "γαυριζεις". Πραγματικα. No offense. Αν μου δώσεις κάποια επιχειρήματα... Γιατί επειδή δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα και τις απόψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου; Έχω το δικαίωμα να έχω επιφυλάξεις για το "αγνό" των προθέσεων του; Ή δεν το έχω;
Absinthe Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Για ολους αυτους τους λογους που σου εχουν πει οι απο πανω.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Οκ, να συμφωνησουμε σε μια βαση? 1. Καταλαβαινεις ναι ή ου οτι το συλλαλητηριο ειναι για τον Βαρδινογιαννη και οχι για την ΠΕΚ? 2. Εσενα σαρεσει ο Τζιγγερ?Χεσε τον Βγενοπουλο, τον Βαρδινογιαννη τον θες?
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ρε συ KaizerSoze, αν έβγαινε ο Τζίγκερ και έλεγε δίνω 2,5 εκατομμύρια ευρό για τον Κλέιτον για να μην πάει σε Ολυμπιακό ή Α.Ε.Κ. τι θα έλεγες; Ειλικρινά όμως.
Absinthe Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Γιατι δεν απαντας στις 2 βασικες ερωτησεις του καιζερ?
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Οκ, να συμφωνησουμε σε μια βαση? 1. Καταλαβαινεις ναι ή ου οτι το συλλαλητηριο ειναι για τον Βαρδινογιαννη και οχι για την ΠΕΚ? 2. Εσενα σαρεσει ο Τζιγγερ?Χεσε τον Βγενοπουλο, τον Βαρδινογιαννη τον θες? 1. Και βέβαια το καταλαβαίνω, μέχρι εκεί μου φτάνει. 2. Όχι (Ξεκάθαρη και άνευ παρεξηγήσεως λέξη που δηλώνει άρνηση). Οι υπόλοιποι που δεν θα είναι διαφωνούν με αυτά που λες; Γιατί να μην είναι; Ποιον έχουν ανάγκη να μην είναι εκεί; Ας είναι σαν απλοί Παναθηναϊκοί. Όπως εγώ και εσύ. Τι φοβούνται μην πούνε, να ο Βγενό ο Παύλος κ.τ.λ. δεν τον θέλουν τον Τζίγκερ. Ε, και; Αφού δεν τον θέλουν, όπως δεν τον θέλουμε και εμείς.
Absinthe Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ωραια, αφου στην ερωτηση 2 απαντας οχι και αφου η 1 ισχυει, αρα ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ε? Ωραια, ας βριζεις τον βγενο δε με νοιαζει, παρε τους φιλους σου και ελατε την Κυριακη. Οσο για τους υπολοιπους, μη ξεχνας οτι ειναι δημοσια προσωπα και ειναι διαφορετικα για αυτους τα πραγματα. Καμια εφημεριδα δε θα γραψει "ηρθε ο φαιργουοκερ και ο αψεντι στο συλλαλητηριο". Για αυτους ομως θα το γραψει, με ο,τι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο.
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ωραια, αφου στην ερωτηση 2 απαντας οχι και αφου η 1 ισχυει, αρα ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ε? Ωραια, ας βριζεις τον βγενο δε με νοιαζει, παρε τους φιλους σου και ελατε την Κυριακη. Εκτός σημαντικού απροόπτου (είμαστε και λίγο μακρυά), εγώ και άλλοι δυο εκεί θα είμαστε. Παρόλο που δεν έχω τις ομάδες σε υψηλή προτεραιότητα στην ζωή μου. Όπως είπα όμως υπάρχουν ειδικές συνθήκες τώρα. Οσο για τους υπολοιπους, μη ξεχνας οτι ειναι δημοσια προσωπα και ειναι διαφορετικα για αυτους τα πραγματα. Καμια εφημεριδα δε θα γραψει "ηρθε ο φαιργουοκερ και ο αψεντι στο συλλαλητηριο". Για αυτους ομως θα το γραψει, με ο,τι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο. Ακριβώς! Φαντάσου την δύναμη που θα έπαιρνε το συλλαλητήριο. Άλλο να είναι ο firewalker και ο Absinthe εκεί και άλλο τα βαριά ονόματα του Παναθηναϊκού.
IOCTL Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Ακριβώς! Φαντάσου την δύναμη που θα έπαιρνε το συλλαλητήριο. Άλλο να είναι ο firewalker και ο Absinthe εκεί και άλλο τα βαριά ονόματα του Παναθηναϊκού. Οι περισσότεροι παλαίμαχοι που ήταν στην συνάντηση με την ΠΕΚ δηλώσανε οτι θα ειναι την Κυριακή στο ΠΕΔΙΟ. Αυτο μου αρκεί εμένα!
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Οι παλαίμαχοι που ήταν στην συνάντηση δυστυχώς ή ευτυχώς ήταν λίγοι σε σχέση με την δυναμική του Παναθηναϊκού. Ακόμη ποιο λίγοι θα είναι στο συλλαλητήριο. Από ότι καταλαβαίνω οι ποιο νέοι (από το 80 και μετά) παλαίμαχοι τηρούν μία στάση ουδετερότητας. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. Επίσης υπάρχουν πολύ ποιο βαριά ονόματα φιλάθλων (και όχι πρώην παικτών) που θα μπορούσαν να είναι εκεί.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αν μου δώσεις κάποια επιχειρήματα... Γιατί επειδή δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα και τις απόψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου; Έχω το δικαίωμα να έχω επιφυλάξεις για το "αγνό" των προθέσεων του; Ή δεν το έχω; Εγώ μάλλον γαυροτζιγγερίζεις θα έλεγα πάντως...
firewalker Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ μάλλον γαυροτζιγγερίζεις θα έλεγα πάντως... Καλά εσύ ότι και πεις λίγη σημασία έχει. Όσο γαύρος ήμουν όταν έλεγα ότι στο μπάσκετ θα έχουμε πρόβλημα. Όλοι προφήτες γίνατε. Γαύρος το firewalker. Σταυρώστε τον!
vlachaquito Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Παντως κατα την γνωμη μου το συλλαλητηριο θα κρινει πολλα.. Και οι δυο πλευρες βασιζονται σε αυτο.. Απο την μια ο βγενοπουλος, οσο περισσοτερος κοσμος τοσο μεγαλυτερη πιεση θα μπορει να ασκησει στον τζιγκερ. Απο την μερια του ο τζιγκερ το φοβαται απιστευτα.. Ο τζιγκερ εχει στειλει φιρμανι και τα καναλια κανουν μοκο στο θεμα, θα δειτε οτι στο τελος ελαχιστα καναλια θα εχουν τηλεοπτικη μεταδοση η εστω αποσπασματα.. Απο την αλλη η κληση εισαγγελεα μονο αστεια μπορει να χαρακτηριστει και μονο σαν προσπαθεια εκφοβισμου του φιλαθλου κοσμου να μην παει.. Με λιγα λογια μαγκες, μην και δεν πατε, ειναι μια απο τις μεγαλες ευκαιριες να τριξετε τα δοντια
KWSN_Men Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Καλά εσύ ότι και πεις λίγη σημασία έχει. Έχεις δίκιο. Μπροστά σου είμαι λίγος. :lol::lol:
Absinthe Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εκτός σημαντικού απροόπτου (είμαστε και λίγο μακρυά), εγώ και άλλοι δυο εκεί θα είμαστε. Παρόλο που δεν έχω τις ομάδες σε υψηλή προτεραιότητα στην ζωή μου. Όπως είπα όμως υπάρχουν ειδικές συνθήκες τώρα. Ακριβώς! Φαντάσου την δύναμη που θα έπαιρνε το συλλαλητήριο. Άλλο να είναι ο firewalker και ο Absinthe εκεί και άλλο τα βαριά ονόματα του Παναθηναϊκού. Για αυτο ρε αδερφε εγραψα με ο,τι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο. Αν αυτοι κρινουν οτι οι αρνητικες επιπτωσεις σε προσωπικο, κοινωνικο ή επαγγελματικο επιπεδο θα επικαλυψουν τα οφελη απο μια τετοια κινηση, τοτε καλα κανουν και δεν ερχονται. Δημοκρατια εχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.