Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός πατέρας θα βλέπει καθημερινά το γυιό του να διασύρεται στα πρωτοσέλιδα τού στυλ ΑΠΕΤΥΧΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΕ,ΦΥΓΕ, ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ κ.λ.π καί δεν θα πεί κάποια στιγμή άει στο διάβολο.Θα πρέπει να είναι όλοι οικογενειακώς πολύ μαζόχες γιά να συνεχίσουν να αντέχουν μιά τέτοια κατάσταση.Γιατί από δω καί πέρα είναι σίγουρο ότι οι εφημερίδες θα κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους εναντίον της οικογένειας με ίσως βαρύτερους χαρακτηρισμούς.Δεν μπορεί κάποιο κομμάτι τσίπας, μακρινό από την Κρητική καταγωγή τους θα τούς έχει μέινει καί κάποια στιγμή ελπίζω σύντομα θα τα βροντήξουν καί θα μας αδειάσουντη γωνιά.

Μόνο να συνεχιστεί η πίεση από όλες τις πλευρές.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To συλλαλητηριο δεν γινεται για ΚΑΜΙΑ ΠΕΚ!!!Γινεται ΕΝΑΝΤΙΑ στον Βαρδινογιαννη. Αν η ΠΕΚ θελει να ερθει καλως αλλα δεν θα την πω και σε ανθρωπους επιχειρηματιες μιας ηλικιας που δεν βγαινουν στον δρομο. Η εναλλακτικη ΠΕΚ δεν ειναι χουλιγκαν, δεν ειμαστε ο Αρης που τον διοικουσε ο Σουπερ3

Τα ΜΜΕ οχι μονο δεν κανουν πολεμο, ειναι ΦΟΛΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΑ. Μεγκα, Σταρ, Σπορτγκευ, Κοντρα, Σπορταιμ ολα ολα ολοι οιΑΡΔ λενε για τον Πεσειρο, τον κοσμο, τους παικτες,την ΠΕΚ και κανεις για τον Τζιγγερ και τον Βαρδη. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ να πουνε φταιει ΚΑΙ ο Τζιγγερ

ΥΓ. ΟΥΤΕ ΤΟ SUBMIT ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Δημοσ.

Λέει λοιπόν ο πρωϊνός στη ΝΕΤ ο Λυριτζής.Εγώ λέει είμαι με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη πού πρόσφερε λέει στον Παναθηναϊκό.Καί από πότε ρε Λυριτζή το μέλημά σου είναι οι επιτυχίες τού Παναθηναϊκού?Καράγαβρος είσαι καί το μόνο πού θες είναι να βλέπεις απένανυι υον Τζίγγερ να κάνεις μαλακίες καί να κατακτάς τα πιό εύκολα πρωταθλήματα τού κόσμου!

Όλοι οι γάβροι τρέμουν στην ιδέα της ανάληψης από την ΠΕΚ της διοίκησης γιατί μετά ξέρουν την τύχη τους.Ναί ο Τζίγγερ κάνει πολύ εύκολο το έργο τού Ολυμπιακού άρα ας πάει στο διοικητικό συμβούλιο τού Ολυμπιακού αφού έτσι κι αλλιώς υπηρεσίες προσφέρει στο λιμάνι.

Δημοσ.
Λέει λοιπόν ο πρωϊνός στη ΝΕΤ ο Λυριτζής.Εγώ λέει είμαι με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη πού πρόσφερε λέει στον Παναθηναϊκό.Καί από πότε ρε Λυριτζή το μέλημά σου είναι οι επιτυχίες τού Παναθηναϊκού?Καράγαβρος είσαι καί το μόνο πού θες είναι να βλέπεις απένανυι υον Τζίγγερ να κάνεις μαλακίες καί να κατακτάς τα πιό εύκολα πρωταθλήματα τού κόσμου!

Όλοι οι γάβροι τρέμουν στην ιδέα της ανάληψης από την ΠΕΚ της διοίκησης γιατί μετά ξέρουν την τύχη τους.Ναί ο Τζίγγερ κάνει πολύ εύκολο το έργο τού Ολυμπιακού άρα ας πάει στο διοικητικό συμβούλιο τού Ολυμπιακού αφού έτσι κι αλλιώς υπηρεσίες προσφέρει στο λιμάνι.

:lol::lol::lol:

Εγώ γιατί θέλω να φύγει ο καραγκιόζης και οι περισσότεροι γαύροι που ξέρω θέλουν κι αυτοί το ίδιο;;;

Μην είσαι τόσο φανατικός, δε κάνει καλό. Δεν είναι όλοι οι γαύροι φανατίλες, όπως δεν είναι και όλοι οι βάζελοι.

Δημοσ.
Ο διοργανωτής του συλλαλητηριου είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογενειά του.

Ουτε η ΠΕΚ ούτε κανείς άλλος. Και φυσικά δεν θέλει να φαίνετε οτι αυτή στηρίζει τα συλλαλητήρια γιάτι αν κάτι στραβώσει τότε όλοι οι καλοθελητές σαν και σένα θα λένε για την κακή την ΠΕΚ που υποκινεί επεισόδια.

Εχεις απολυτα δικιο σε αυτο.Σε καμια περιπτωση δεν οργανωνεται το συλλαλητηριο απο την ΠΕΚ.Αποκλειστος λογος που γινεται ειναι για την καταντια στην οποια μας εχει φερει ο σκ@τ@ς!!!Μακαρι την κυριακη να βγει κατι απο ολο αυτο που θα γινει.Δεν παει αλλο.

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Εγώ γιατί θέλω να φύγει ο καραγκιόζης και οι περισσότεροι γαύροι που ξέρω θέλουν κι αυτοί το ίδιο;;;

Μην είσαι τόσο φανατικός, δε κάνει καλό. Δεν είναι όλοι οι γαύροι φανατίλες, όπως δεν είναι και όλοι οι βάζελοι.

Αλήθεια πες μας γιατί θέλεις να φύγει καί τεκμηρίωσέ το.

Καί δεν προκύπτει από πουθενά ότι είμαι φανατικός.Εκτός καί αν όποιος λέει αλήθειες είναι φαανατικός.

Πάντως είναι κοινή η πεποίθηση ότι όλοι οι Ολυμπιακοί δεν θέλουν να αλλάξει διοίκηση ο Παναθηναϊκός.

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός ρε τώρα;;; Ξεκόλλα λίγο με τις απόλυτες ιδέες σου. Ποιος σου είπε οτι οι γαύροι *φίλαθλοι* θέλουν τη κατάντια του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα ξέρω αρκετούς βάζελους που δε γούσταραν με τπτ τη κατάντια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ τόσα χρόνια. Κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε κολλημένο -που συνήθως δεν έχει παίξει μπάλα-μπάσκετ στη ζωή του και γράφεις απίστευτα απόλυτα.

Και πέρα απο τη κατάντια δηλ, πάντα και μόνο που έβλεπα τη φάτσα του Τζίγγερ μου προκαλούσε ανακατωσούρα στο στομάχι....

Αν τώρα τα όσα είπα και στο άλλο ποστ και σ' αυτό, σου κάνουν εντύπωση η επιμένεις να μη τα πιστεύεις, τι να σου πω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...