Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ ενταξει δεν θα ηθελα τον Μπασινα στα 32 του πισω μην τρελλαθουμε. Θα γυρισει ο Μαντζιος και ο Τσιγκας :P τωρα που ψηθηκαν...

Παντως ο Ιβανσιτς δεν με πειθει ουτε θα στεναχωρηθω αν φυγει (αυτο σοβαρα το λεω) ;)

Δημοσ.
Καλά τα "αφεντικά" της Π.Ε.Κ. δεν θα είναι στην συγκέντρωση την Κυριακή; Δεν νοιάζονται αυτοί; Σιγά μην πάω...

Ότι ποιο σωστό άκουσα τον τελευταίο καιρό το είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Είσαι λάθος! Δε μπορούν να είναι, δεν το διοργανώνουν ΚΑΝ αυτοί!

Δηλαδή, για το ασφαλιστικό , κατέβηκαν στους δρόμους όλα τα....αντίπαλα κόμματα?

Εσύ πρέπει να κάνεις το "χρέος" σου προς την ομάδα σου, δες το σα...γενεθλιο δώρο!

Δημοσ.
Καλά τα "αφεντικά" της Π.Ε.Κ. δεν θα είναι στην συγκέντρωση την Κυριακή; Δεν νοιάζονται αυτοί; Σιγά μην πάω...

Ότι ποιο σωστό άκουσα τον τελευταίο καιρό το είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο διοργανωτής του συλλαλητηριου είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η οικογενειά του.

Ουτε η ΠΕΚ ούτε κανείς άλλος. Και φυσικά δεν θέλει να φαίνετε οτι αυτή στηρίζει τα συλλαλητήρια γιάτι αν κάτι στραβώσει τότε όλοι οι καλοθελητές σαν και σένα θα λένε για την κακή την ΠΕΚ που υποκινεί επεισόδια.

Δημοσ.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και τα αρνητικά αποτελέσματα που τον έθεσαν εκτός τίτλου.

Ο ίδιος όμως τόνισε ότι αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του «τριφυλλιού» και όταν ερωτήθηκε αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που δεν επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις, είπε χαρακτηριστικά: "Δεν περνάει από το μυαλό μου, έχουμε δείξει καλά στοιχεία γενικά εφέτος και αντιμετωπίζω θετικά τα πράγματα. Όσο δυνατός αισθανόμουν την πρώτη στιγμή που ήρθα, άλλο τόσο ασφαλής αισθάνομαι στη σκέψη μου και τώρα".

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε τις ευθύνες του για τα λάθη που έχει κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ακόμη και τα λάθη των παικτών μου είναι σαν να τα κάνω εγώ". Παράλληλα είπε ότι δεν υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα και ότι το επεισόδιο του Γκονζάλες με τον Γκαλίνοβιτς ήταν ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Πεσέιρο κατέληξε λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει λιγοστές μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο αλλά θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ενώ επανέλαβε ότι έχει στη διάθεση του τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.

απο contra.gr

αισθανεται ασφαλης? Πως? Τι? καλυτεροι παιχτες? οοοεεεοοο

Τοχασε ο κακομοιρης!

Δημοσ.

Με μια αμελητέα καθυστέρηση το κατάλαβε κ αυτός οτι η τακτική του ήταν λάθος....

Πάλι καλά που το κατάλαβε δηλαδή:mad:

Δημοσ.
Και φυσικά δεν θέλει να φαίνετε οτι αυτή στηρίζει τα συλλαλητήρια γιάτι αν κάτι στραβώσει τότε όλοι οι καλοθελητές σαν και σένα θα λένε για την κακή την ΠΕΚ που υποκινεί επεισόδια.

Κοίτα να δεις έρχομαι;

Καλοθελητές και οι περισσότεροι παλαίμαχοι που δεν συμφωνούν με την τακτική της Π.Ε.Κ. Υποκρισία είναι το να μην πάνε.

Αλλά να μου πεις αφού έχει τα στρατιωτάκια του... Γιατί να τρέξει ο ίδιος...

antreaslam, δεν λέω να κατέβουν σαν Π.Ε.Κ. αλλά σαν Παναθηναϊκές καρδιές. Αυτοί δεν είναι Παναθηναϊκοί; Μόνο εγώ και εσύ θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα; Γιατί καλά τα λόγια και τα σχέδια της Π.Ε.Κ. αλλά εγώ τους θέλω δίπλα μου στον δρόμο. Μπορεί όπως λες στο ασφαλιστικό να μην κατέβαιναν τα κόμματα σαν οντότητα αλλά πολλά στελέχη κομμάτων ήταν εκεί μεμονωμένα και στήριζαν. Θα μπορούσαν να πουν χθες, "Εμείς σαν Π.Ε.Κ. δεν έχουμε καμιά σχέση με την πορεία, δεν οργανώνουμε ούτε θα είμαστε εκεί, αλλά εγώ σαν Ανδρέας Βγενόπουλος σαν Παναθηναϊκός θα είμαι εκεί διότι στηρίζω και συμπονώ".

Δημοσ.

Λοιπον ξεκολλατε, το συλλαλητηριο το διοργανωνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ουτε ΚΑΕ, ουτε ΠΑΕ, ουτε ΠΕΚ, ουτε CNN, ουτε BBC, ουτε τιποτα.

Το διοργανωνει ο καθε Παναθηναικος που δεν αντεχει αλλο αυτη την κατασταση. Ουτε οργανωμενοι, ουτε τιποτα.

Οποιος ειναι πραγματικος παναθηναικος και ποναει για αυτη την ομαδα εχει ΧΡΕΟΣ να μαζεψει οποιον βρει και να κατεβει την Κυριακη στο Πεδιο του Αρεως.

Σε αντιθετη περιπτωση δεν θα εχει ποτε το δικαιωμα να βρισει τον Βαρδινογιαννη οταν (δεν λεω "αν", γιατι ειναι βεβαιο) η ομαδα θα συνεχισει τα επομενα χρονια να βγαινει ΤΡΙΤΗ.

Ναι, ΤΡΙΤΗ.

Για αυτους που βαριουνται να κατεβουν αλλα παραλληλα δηλωνουν δυσαρεστημενοι απο την κατασταση του ποδοσφαιρικου τμηματος τα τελευταια 10 χρονια, ενα εχω να τους πω: ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.

υγ: και μην ακουω βλακειες για το "δεν προκειται να πουλησει ποτε". ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

Δηλαδη, αν σκασει ο Βγενο και πει παρε 500 εκατομμυρια (λεμε τωρα!) ο βαρδης δε θα πουλησει?

Δημοσ.

Δηλαδη, αν σκασει ο Βγενο και πει παρε 500 εκατομμυρια (λεμε τωρα!) ο βαρδης δε θα πουλησει? Θα δωσει και την Αγαπη μαζι.:lol::lol::lol::lol:

Και όμως δεν θα πουλήσει ο...

Στέλνουν κάποια εφημερίδα στον εισαγγελέα επειδή κάλεσε τον κόσμο ανοικτά στο συλλαλητήριο; Για παραβίαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού. Για την "Πράσινη" πρόκειται;

Ρε δεν πάμε καλά... Χούντα!

Δημοσ.

Η συγκέντρωση δεν γίνεται απλά γιατί ο απώτερος στόχος εόναι να αναλάβει ξανά τα σκήπτρα ο Παναθηναϊκός σε Ελλάδα καί Ευρώπη.Ξέρω άτομο Παναθηναϊκό πού θα πάει στη συγκέντρωση όχι γιατί θέλει ένα πρωτάθλημα(Είναι καί κάποιας ηλικίας ο άνθρωπος καί όπως λέει το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο πράγμα πού τον τονενδιαφέρει πιά), αλλά γιατί τού την έχει παίξει η νοοτροπία Τζίγγερ δηλαδή ένα άτομο να δουλεύει εκατομμύρια άλλους καί να είναι γαντζωμένος από την εξουσία με νύχια καί με δόντια τη στιγμή πού πραγματικοί Παναθηναϊκοί είναι διατεθειμένοι να σηκώσουν ψηλά την ομάδα.Τελικά μήπως η συγκέντρωση έχει βαθύτερα μηνύματα απ ότι η αλλαγή ηγεσίας όπως φαίνεται αν το δεί κανείς επιδερμικά?Θα στείλει το μήνυμα ότι οι απανταχού χούντες δεν μπορούν να αντέξουν κάτω από το πίεση τού λαού.Καί ενώ συνήθως αυτές διαρκούν εφτά χρόνια ,στον Παναθηναϊκό πολυβρώμισε το πράγμα.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και τα αρνητικά αποτελέσματα που τον έθεσαν εκτός τίτλου.

Ο ίδιος όμως τόνισε ότι αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του «τριφυλλιού» και όταν ερωτήθηκε αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που δεν επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις, είπε χαρακτηριστικά: "Δεν περνάει από το μυαλό μου, έχουμε δείξει καλά στοιχεία γενικά εφέτος και αντιμετωπίζω θετικά τα πράγματα. Όσο δυνατός αισθανόμουν την πρώτη στιγμή που ήρθα, άλλο τόσο ασφαλής αισθάνομαι στη σκέψη μου και τώρα".

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε τις ευθύνες του για τα λάθη που έχει κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ακόμη και τα λάθη των παικτών μου είναι σαν να τα κάνω εγώ". Παράλληλα είπε ότι δεν υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα και ότι το επεισόδιο του Γκονζάλες με τον Γκαλίνοβιτς ήταν ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Πεσέιρο κατέληξε λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει λιγοστές μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο αλλά θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ενώ επανέλαβε ότι έχει στη διάθεση του τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.

απο contra.gr

αισθανεται ασφαλης? Πως? Τι? καλυτεροι παιχτες? οοοεεεοοο

Τοχασε ο κακομοιρης!

Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη τού Τζίγγερ στη επιλογή προπονητή.Επειδή μισεί τούς Έλληνες(Τέτοιο θεωρεί καί τον Μπάγεβιτς), γι αυτό έπαιρνε ξένους προπονητές πού δεν ήξεραν τι σημαίνει Βύντρα Τζιώλης Σέριτς Μόρις καί νόμιζαν ότι γιά να παίζουν στον φημισμένο Παναθηναϊκό δεν μπορεί παρά να είναι παιχταράδες.

Ποιός στ αλήθεια πιστεύει ότι με Μπάγεβιτς προπονητή αυτοί οι 'αστέρες' θα ήταν έστω αναπληρωματικοί?

Αλλά είπαμε ο Τζίγγερ δεν θέλει προπονητές με την πειθαρχία τού πρίγκιπα.Όλοι οι παλαίμαχοι εδώ καί χρόνια φωνάζουν ότι αυτός ο προπονητής θα βάλει τάξη αλλά ποιός τούς ακούει?Ο Δομάζος το λέει από τότε πού την έκανε από το Ολυμπιακό να τον πάρει ο ΠΑΟ.Ο Κωνσταντίνου ο Καρούλια καί άλλοι.

Έπειτα δεν τού κάνουν προπονητές σαν το Δώνη, τον Καραγεωργίου καί άλλους?Γιατί σ δύσκολες στιγμές δεν κάλεσε το εκπορθητή τού άμστερνταμ τον Ρότσα να βοηθήσει από τη θέση τού προπονητή?

Επαναλαμβάνω γιά πολλοστή φορά ότι δεν συμπαθώ τη φάτσα τού Μπάγεβιτε αλλά υπάρχει έστω καί ένας πού να πιστεύει ότι με Μπάγεβιτς προπονητή φέτος δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα έστω καί με αυτούς τούς μέτριους παίχτες?

Δημοσ.
Και όμως δεν θα πουλήσει ο...

Στέλνουν κάποια εφημερίδα στον εισαγγελέα επειδή κάλεσε τον κόσμο ανοικτά στο συλλαλητήριο; Για παραβίαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού. Για την "Πράσινη" πρόκειται;

Ρε δεν πάμε καλά... Χούντα!

Τι λες ρε φαιργουοκερ? Καταλαβες τι σου ειπα? Δεν ειπα 500 εκατ. δραχμες ή 500 εκατ δολλαρια ή 500 εκατ φακες. Ειπα 500 εκατ ΕΥΡΩ. Ο αμπραμοβιτς αγορασε την Τσελσι για περιπου 200 εκατ ευρω (αν θυμαμαι καλα την μετατροπη λιρας σε ευρω).

Για βαλε λινκ αυτο που ειπες για την εφημεριδα.

Δημοσ.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και 500 εκατομμύρια λίρες να του δώσουν δεν πουλάει.

Αυτό για την εφημερίδα στο ράδιο το άκουσα. Δεν πρόλαβα να το "πιάσω" ολόκληρο.

Δημοσ.

Καλα.

Ετσι θα ειπαν πολλοι και για τα παιδια που κλειστηκαν το 74 μεσα στο Πολυτεχνειο.

"Δεν πεφτει με τιποτα" θα ειπαν.

Δημοσ.

Παιδιά, χάνετε show. Εδώ και ένα τέταρτο το STAR εχει ρεπορτάζ για τη MARFIN, τον ΟΤΕ και τον Βγενόπουλο. Μια λέει για το φοβερό σκάνδαλο, μια ειρωνεύεται τον Βγενόπουλο, με τον γνωστό τρόπο. Τρελό γέλιο μιλάμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι το εξής: τι έχει άραγε το STAR εναντίον του; :-)

Χαχα, και συνεχίζει. Κοντεύουμε στα 20 λεπτά.

Δημοσ.
Παιδιά, χάνετε show. Εδώ και ένα τέταρτο το STAR εχει ρεπορτάζ για τη MARFIN, τον ΟΤΕ και τον Βγενόπουλο. Μια λέει για το φοβερό σκάνδαλο, μια ειρωνεύεται τον Βγενόπουλο, με τον γνωστό τρόπο. Τρελό γέλιο μιλάμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι το εξής: τι έχει άραγε το STAR εναντίον του; :-)

Χαχα, και συνεχίζει. Κοντεύουμε στα 20 λεπτά.

Έχω τεντωθεί από το γέλιο!!! Ρε που τα βρίσκουν!

Ρε τον Τζίγκερ πέρασε στην αντεπίθεση. Το Star θα καλύψει το συλλαλητήριο την Κυριακή; :-) :-) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...