Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά ελπίζω να μαζευτούν χιλιάδες και να βγει κάτι. Αν και το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατον.

Προσωπικά δεν είμαι σε φάση να βγω στους δρόμους για μία ομάδα. Το θεωρώ δευτερεύον από τα σημαντικά θέματα στην ζωή μου και το έχω δηλώσει αρκετές φορές. Δεδομένου όμως των ειδικών συνθηκών θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.

Σε τι κλίμα θα είναι η πορεία; Εκκωφαντικά βουβή;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι, αποτι λενε θαναι μια ειρηνικη πορεια με συνθηματα μεχρι εξω απο την Αλεξανδρας. Δεν θα γινει προσπαθεια να μπουμε μεσα ή να εμποδισουμε καποιον να μπει απλα με τοσα καναλια εκει περα θαναι καλη ευκαιρια

Δημοσ.
Μόνο άμα υπάρξει κοινωνική αναταραχή διατάραξη της ησυχίας καί αυτό γίνεται συνεχώς τότε μπορεί να υπάρξει κάτι.Γιατί τότε θα θεωρηθεί πραγματικός υπεύθυνος ο Τζίγγερ.Τότε θα είναι δακτυλοδεικτούμενεος από το σύνολο τού κόσμου.Θα σού πεί ο απλός πολίτης.Μα καλά γιατί δεν παραιτείται αυτός ο ηλίθιος ώστε να καταλαγιάσουν τα πνεύματα των οπαδών.Καί αυτό φοβάται ο Τζίγγερ .Τα απεισόδια των οπαδών γιά τα οποία ο κόσμος θα τον θεωρήσει ηθικά υπεύθυνο.Γιατί φανταστείτε ένα σημερινό εβδομηντάρη καί βάλε πού έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα καί να βλέπει έναν άνθρωπο να έχει φυλακίσει την ομάδα του.Ε δεν το αντέχει.Εδω δεν το αντέχει ο πιστσιρικάς.

Ρε φιλε σοβαρα μιλας?? Δλδ λες τωρα οτι θα πρεπει να αρχισουν τους χουλιγκανισμους, να σπανε μαγαζια και αυτοκινητα γιατι δεν φευγει ο τζιγγερ??

Μπας και ξυπνησει "ο απλος πολιτης"..

Τι πινεις ρε φιλε και δεν μας το δινεις μου λες?? Οχι γιατι αν ειναι ετσι, δωσε διευθυνση να σπασουνε το δικο σου σπιτι και αυτοκινητο, να σε κανουν μαυρο στο ξυλο για να ευαισθητοποιηθει ο απλος λαος..

Αιντε μην πω χειροτερα και με κανουνε κανα μπαν...βλακα..

Υ.Γ. φυσικα και απευθυνομαι μονο στο συγκεκριμενο ατομο...Ετσι και αλλιως ειπα πιο πριν την γνωμη μου για το συλλαλητηριο.. και διαβαζω οτι θα εχετε και ενισχυσεις και απο την επαρχια...

Αιντε μπας και ξυπνησει ο ανικανος και γινει παλι ο παναθηναικος οπως πρεπει...

Δημοσ.
Ρε φιλε σοβαρα μιλας?? Δλδ λες τωρα οτι θα πρεπει να αρχισουν τους χουλιγκανισμους, να σπανε μαγαζια και αυτοκινητα γιατι δεν φευγει ο τζιγγερ??

Μπας και ξυπνησει "ο απλος πολιτης"..

Τι πινεις ρε φιλε και δεν μας το δινεις μου λες?? Οχι γιατι αν ειναι ετσι, δωσε διευθυνση να σπασουνε το δικο σου σπιτι και αυτοκινητο, να σε κανουν μαυρο στο ξυλο για να ευαισθητοποιηθει ο απλος λαος..

Αιντε μην πω χειροτερα και με κανουνε κανα μπαν...βλακα..

Υ.Γ. φυσικα και απευθυνομαι μονο στο συγκεκριμενο ατομο...Ετσι και αλλιως ειπα πιο πριν την γνωμη μου για το συλλαλητηριο.. και διαβαζω οτι θα εχετε και ενισχυσεις και απο την επαρχια...

Αιντε μπας και ξυπνησει ο ανικανος και γινει παλι ο παναθηναικος οπως πρεπει...

Σού απαγορεύω να ξανασχολιάσεις μήνυμα δικό μου.Έχω αυτό το δικαίωμα.Αν συνεχίσεις να μού κολλάς θα το πάρω αλλιώς καί θα δω τι μπορώ να κάνω γιά σένα.

Καί μόνο πού βρίζεις χωρίς λόγο, φαίνεται να μην τα πας καλά με το μυαλό σου.Τι διάβολο μύγα σε τσίμπησε?

Επειδή λέω τι πραγματικά φοβάται ο Τζίγγερ σημαίνει ότι προτρέπω τον κόσμο σε βιαιότητες?Μπράβο λογική!

Αλλά τι κάθομαι καί ασχολούμαι με έναν άνθρωπο πού το παίζει Εργοτελίτης αλλά είναι καράγαβρος καί γράφει στο τόπικ τού Παναθηναϊκού γιά να μας τα πρήζει.

Πάρε κανένα μάθημα από δω βλέποντας τα παιδιά πόσο πολιτισμένα μιλάνε.

Δημοσ.

Το τι ειμαι να μην σε νοιαζει, και πιστευω οτι ο κοσμος το εχει καταλαβει..

Οσο για την ψευτομαγκια σου, ητε προς εμενα ητε προς τον τζιγγερ, βαλτην εκει που ξερεις, κατσε στο καναπεδακι σου και δες το συλλαλητηριο απο την τηλεοραση.

Πολιτισμενα μιλαω και εγω, αλλα στους πολιτισμενους, οχι στους καφρους ψευτοχουλιγκανους..

δεν ειπα οτι ωθεις τον κοσμο σε βιαιοτητες, μια και κρυβεσε πισω απο το φορουμ αυτο, αλλα τετοιες ηλιθιες αποψεις εχουν παει το ποδοσφαιρο τοσο πισω..

Α, αν εχεις ορεξη, υπαρχουν τα πμ για περαιτερω κουβεντουλα...

Οσο για το "Σού απαγορεύω να ξανασχολιάσεις μήνυμα δικό μου"...

Δεν γελαμε...

wait...

wait...

wait...

οκ, ΤΩΡΑ γελαμε χιχιχιχιχιχιχιχι...

οφτοπικ τελος..

Ασχετο, το οτι βαζουν τον ιβανσιτς αναπληρωματικο, και γκρινιαζουν με τις τελευταιες λειψες εμφανισεις, μηπως εχει να κανει με το οτι δεν θελουν να τον αγορασουν?? τσατσιλικια με αλλα λογια :S

Δημοσ.

Για να σοβαρευτούμε και λίγο...

Όσο και αν θέλω να φύγει ο ραντανπλάν από τον Παναθηναϊκό, η απορία μου είναι...

Πώς μπορεί να γίνει αυτό τη στιγμή που η οικογένεια έχει μόλις κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων? Και μιλάω φυσικά για το γήπεδο. Πώς είναι δυνατόν να αφήσουν τον Παναθηναϊκό ΤΩΡΑ? Ειδικά όταν μάλιστα ξέρουν ότι σε 2 χρόνια ένα σωρό κόσμος θα τρέχει να κόβει εισιτήρια σαν τρελός, με ποια δύναμη μπορούμε να τους διώξουμε εμείς και πόσο χαζοί είναι να φύγουν? Το σήμα της ομάδας μας σε δύο χρόνια θα το ξεζουμίσουν αυτοί οι κύριοι.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτή τη στιγμή νομίζω είναι αυτό.

Δημοσ.

Συμφωνω για το γηπεδο το οποιο ειναι ΑΣΧΕΤΟ με τα εισητηρια

Εγω προσπωικα σου λεω οτι αν δεν αλλαξει η κατασταση, ρε δεν πα να χτισει και το νεο Εmirates? Εγω δεν παω γηπεδο. ΟΜΩΣ τα φραγκα ειναι στα μαγαζια ου θα εχει μεσα που θα του αποφερουν λεφτα απο τον καθε μαλακα μεσοβδομαδα και μερες αγωνα θα του φερνουν 3χκοσμο που εχει μεσα το γηπεδο

ΟΜΩΣ επειδη ολα εχουν τιμη, νομιζω οτι ο αρχικος στοχος ειναι να μπει μια τιμη, να τον κανουμε να πει "Ναι, γηπεδο, καταστηματα, οκ. Ποσα θες?-Θελω τοσα"

Δημοσ.

Δοκιμάσαμε τα πάντα, δεν έπιασε τίποτα...

Με το καλό, με το κακό...Με μπράβο, με γιούχα! Με παρουσία, με απουσία!

Τίποτα δεν έπιασε! Καιρός να αντιδράσουμε!

Αυτή η ομάδα, έχει πεθάνει.... Απλά την κυριακή, της κάνουμε την κηδεία, και ελπίζουμε σε ανάσταση νεκρών...

Δημοσ.

Παντως το θεμα με το γηπεδο ειναι σιγουρα μεγαλο προβλημα...

Με τετοια επενδυση, δυσκολα θα αφησει τωρα..

Και δεν ειναι μονο τα εισιτηρια, ειναι τα ενοικια, οι σπονσορες που θα πρεπει να σταξουν περισσοτερα, εκδηλωσεις μεσα στο γηπεδο συναυλιες κλπκλπ...

Οσο πλουσιοι και να ειναι οι βαρδινογιαννηδες, δεν ειναι καθολου αμιλητεο ποσο...

Δημοσ.

[quote name=antreaslam

Αυτή η ομάδα' date=' έχει πεθάνει.... Απλά την κυριακή, της κάνουμε την κηδεία, και ελπίζουμε σε ανάσταση νεκρών...[/quote]

Οχι φιλε μου δεν συμφωνω ο Παναθηναικος δεν πεθαινει. Ο Τζιγκερ σιγουρα ναι να παει στον αγυριστο. Εμεις που θα μαζευτουμε αλλα και οσοι υπολοιποι δεν μπορουν αγαπαμε την ομαδα, και δεν ζηταμε χρηματικα ανταλλαγματα. Σε αντιθεση με τον οδηγο που πιστευει οτι ειμαστε εχθροι της. ΝΑΙ ειμαστε εχθροι στον Τζιγκερ και οποιον Τζιγκερ που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να γεμιζει το ταμειο του και να αφηνει πληγωμενες εκκατομυρια καρδιες. Κανενας δεν τα βαζει με τον απλο λαο!!

Δημοσ.

Η Μπενφικα λεει θελει πεσειρο...

Ανιδεοι, δεν βλεπετε τι προπονητα εχετε, κοτζαμ μπενφικα τον θελει....αχαριστοιιιιιιιιιιιιιιιιιι

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Τι πινουν στην Πορτογαλια και δεν μας δινουν??? :-)

Δημοσ.

δεν πουλαει ρε. και καποιος που εγραψε να γινουν επεισοδια τοτε θα σου βγουνε και τα καναλια και θα σου λενε χουλιγκανς κανανε λαμπογυαλο την λεωφορο. Αν μπορει κατι να επηρεασει καταστασεις αυτο θα ειναι ο ογκος της πορειας και το ολο feeling που θα βγαλει.

Δημοσ.

Το σίγουρα είναι οτι μια οικογένεια με τέτοια μεγάλη οικονομική επιφάνεια δεν πρόκειται να αποσυρθεί σ΄αυτό το χρονικό σημείο απο την ομάδα και να κουβαλάει τη ρετσινιά της αποτυχίας.Από την άλλη για να φτιαχθεί ομάδα ανταγωνιστική που να χτυπήσει πρωτάθλημα, πρέπει να μπεί βαθιά το χέρι στην τσέπη αγοράζοντας καμμιά δεκαριά παίχτες κλάσεως, που σημαίνει επένδυση τουλάχιστον 20 εκατ.ευρώ, και πιθανόν 1-2 χρόνια υπομονή να φτιάξεις ομάδα.Συνεπώς επειδή δεν θέλει να πάθει το πρώτο, ούτε να γίνει το δεύτερο, προσπαθεί εδώ και χρόνια με μικρομεσαίες λύσεις να βγεί πρωτο-δεύτερος να πάει ευρώπη να πάρει τα φράγκα και μετά να φτιάξει ομάδα.Οπότε....

Δημοσ.

Φιλε να σου πω την αληθεια δεν συμφωνω μαζι σου..

Ειδικα στην Ελλαδα, δεν εχεις αναγκη ουτε τοσα λεφτα, ουτε τοσα χρονια..

Καταρχην ο Ολυμπιακος..Χωρις να δωσει λεφτα φετος (οκ, του εκατσε η μεταγραφη του καστιγιο) εφτιαξε απο την αρχη μια ομαδα ολοκαινουργια, και ετοιμαζετε να παρει το πρωταθλημα..

η Αεκ με πενιχρο μπατζετ ειναι και αυτη πολυ κοντα στην κατακτηση, και αν δεν ηταν ο φερερ θα ηταν τωρα πρωτη..

ο κοινος παρανομαστης και των δυο ομαδων ξερεις ποιος ειναι??

Διοικησεις που ασχολουνται καθημερινα με το θεμα (στον γαβρο μεχρι να τα ξανακανει σκατα ο σοκρατες) ψαχνουν για παικτες, ειναι κοντα στον προπονητη και σε ολη την ομαδα, και οχι ενας προεδρος αδιαφορος, εμφανιζεται μονο μετα τις δηλωσεις της Π.Ε.Κ. και εχει τον συλλογο γραμμενο στα παλια του ferragamo..

Και εν τελει αυτο ειναι το παραπονο του φιλαθλου.. Γιατι λεφτα δινει οποτε θελει, γηπεδο φτιαχνει, αλλα την ομαδα παναθηναικος την εχει γραμμενη, πεταμενη στις τυχες του βελιτς και οτι βρεξει ας κατεβασει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...