Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...]

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, και ετσι να ειναι(που δεν ειναι ουτε 1 στο τρισεκατομμυριο) να παρουν ολοι πουλο απο τον Τζιγγερ μεχρι τον Αγριμακη επειδη δεν αντεχουν τι?[...]

Να το προσέξεις αυτό με τα κεφαλαία...

(Έρχεται το ΦΟΡΤΗΓΟ!)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την κυριακη 13/4 στις 16:00 ολοι στο Πεδιον του Αρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκεντρωση διαμαρτυριας για το ΠΑΟ.ΤΕΛΟΣ!Δεν παει αλλο..Στειλτο παντου.Να εισαι εκει.Ο ΠΑΟ σου σε χρειαζεται.

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω να δω τον Παναθηναϊκό ναι παίζει μπάλα από την Κυράστα εποχή.Το 2004 κοιμήθηκε ο θεός και πήραμε το νταμπλ.Απο εκεί και πέρα όταν έχω να παίξω μπάλα 8 χρόνια και μου φταίνε : ΠΕΚ παίχτες προπονητές φίλαθλοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ε τότε δεν έχω δεί ποτέ μπάλα και βγαίνω να πω πως φταίνε όλα αυτά.

Είναι μαλακία να φορτώνουμε την ανικανότητα της ανύπαρκτης διοίκησης στους υπόλοιπους.Κύριοι ξυπνήσαμε έστω και αργά.

Δημοσ.
δεν φευγει. τελος.

κάτσε μαζί του τότε. Όποιος δεν το πιστεύει οτι θα φύγει ΔΕΝ είναι Παναθηναικός.simple!

Δημοσ.
κάτσε μαζί του τότε. Όποιος δεν το πιστεύει οτι θα φύγει ΔΕΝ είναι Παναθηναικός.simple!

ξανασκεψου λιγο αυτο που εγραψες. προφανως δεν εχεις καταλαβει για τι ανθρωπο μιλαμε. εκδικητικος ανασφαλης και ξεροκεφαλος μεχρι αηδιας.

Δημοσ.
δεν φευγει. τελος.

Η πιο σωστη κουβεντα....καμμια ΠΕΚ και κανενα συλλαλητηριο δεν θα αναγκασουν αυτον τον ανθρωπο να φυγει.

Μην σας πω οτι με ολα αυτα πεισμωνει ακομα περισσοτερο και ακομα και αν σκεφτοταν να αποχωρησει απο μονος του αμεσως το διαγραφει και συνεχιζει.

Η μονη λυση ειναι πληρης αποχη απο το γηπεδο και μπουκοταζ ολων των προιοντων της ΠΑΕ ΠΑΟ καθως και των χορηγων της.

Μπορειτε να συννενοηθειτε και να τα κανετε αυτα;Τοτε υπαρχει καποια ελπιδα....διαφορετικα καθε χρονο θα εχουμε επαναληψη του ιδιου σεναριου.

Ο Τζιγγερ θα διαλυει την ομαδα το καλοκαιρι,μεχρι την ανοιξη θα ειστε σιγουροι πρωταθλητες και μετα θα χανεται ο ενας στοχος μετα τον αλλο για να ακολουθησουν συλλαλητηρια και διαμαρτυριες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Κυριάκο που με επιβεβαιώνεις. Όποιος το πιστεύει αυτο ΔΕΝ είναι Παναθηναικός και εσύ μου το αποδεικνύεις.

Δημοσ.
Η πιο σωστη κουβεντα....καμμια ΠΕΚ και κανενα συλλαλητηριο δεν θα αναγκασουν αυτον τον ανθρωπο να φυγει.

Μην σας πω οτι με ολα αυτα πεισμωνει ακομα περισσοτερο και ακομα και αν σκεφτοταν να αποχωρησει απο μονος του αμεσως το διαγραφει και συνεχιζει.

Η μονη λυση ειναι πληρης αποχη απο το γηπεδο και μπουκοταζ ολων των προιοντων της ΠΑΕ ΠΑΟ καθως και των χορηγων της.

Μπορειτε να συννενοηθειτε και να τα κανετε αυτα;Τοτε υπαρχει καποια ελπιδα....διαφορετικα καθε χρονο θα εχουμε επαναληψη του ιδιου σεναριου.

Ο Τζιγγερ θα διαλυει την ομαδα το καλοκαιρι,μεχρι την ανοιξη θα ειστε σιγουροι πρωταθλητες και μετα θα χανεται ο ενας στοχος μετα τον αλλο για να ακολουθησουν συλλαλητηρια και διαμαρτυριες.

Μιας και είναι ιστορικά η πρώτη φορά όμως που υπάρχει

1) Εμφανής και ξεκάθαρη εναλλακτική λύση που πιέζει ασφυκτικά

2) Τόσο συσπειρωμένος κόσμος

αφήστε μας να έχουμε μια ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ο μόνος προβληματισμός μου για την Κυριακή είναι μήπως τα πράγματα ξεφύγουν και γίνουν επεισόδια. Ο κόσμος θα έχανε το δίκιο του έτσι. Είναι περισσότερο από αναγκαίο να μη γίνει το παραμικρό.

Δημοσ.

ασε μας που ΔΕΝ είναι παναθηναικός! Δογματικές λογικές... το να είσαι παναθηναικός κι ενω θέλεις, να πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να φύγει απαγορεύεται δηλαδή?

και προσωπικά δεν το αποκλείω να φύγει, μπορεί να του καρφωθεί ότι "οκ βαριέμαι να ασχολούμαι" ξέρω γω..

Δημοσ.
Δεν με νοιαζει!!!

Απλο. Ειναι σαν να λες "Μπα?Οι Ελληνες το 21 μονοι τους κανανε Επανασταση?Μηπως καποιος ηθελε να διασπασει την Οθ.Αυτοκρατορια?" . Ε νομιζω οτι η απαντηση συνοψιζεται στο μαγευτικο ρημα ΧΕΣΤΗΚΑ

sorry double post αλλά δεν το δα,

προφανώς κι αστειευόμενος το λέω, κι εγώ χέστηκα ποιος το καλεί αλλά είχε πλάκα πόσο οργανωμένα προέκυψε

Δημοσ.

ΣΥΜΦΩΝΏ απολυτα με τον μοδερατόρα!!

Χρειάζεται τεράστια θέληση και περιφρούρηση!

Ειδικά με τους μπάτσους θέλει μεγάλη προσοχη!

Ελπιζω να είναι μεγάλος ο όγκος, οπότε και οι μπάτσοι να κωλώσουν να κάνουν καμιά στραβή!

(Ονειρεύομαι στιγμές με αλεξάνδρας γεμάτη από πούλμαν από επαρχία στις άκρες, και χιλιάδες κόσμου να την ανεβαίνει! Παλαίμαχοι παίχτες του Παναθηναικού στην 1η σειρά, και καθιστική πορεία/διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα, με συνθήματα που να ακούγονται μέσα...

Γιατρέ μου, είμαι καλά?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...