Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ακούστηκε γιά Δώνη με Βαζέχα.Αν γίνει αυτό καί με δεδομένο ότι πρόσφατα ο Ρότσα ανέλαβε σκάουτερ ακούγεται πολύ καλό.Συμφωνείτε?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με Τζιγκερ προεδρο? :lol:

Όχι βέβαια.Με ΠΕΚ επικεφαλής.

Παιδιά αν ήμουν δισεκατομμυριούχος θα πλήρωνα τον Τζίγγερ όσο μού ζητούσε γιά να παρατήσει τον Παναθηναϊκό καί μετά θα έδινα εντολή ούτε στο γήπεδο να μην γίνεται δεκτός.

Ο θείος του σίγουρα πρόσφερε αρκετά.Ετούτος εδώ είναι πραγματικά ανίκανος.

edit:

Καθώς έψαχνα στοιχεία γιά τον Σφανιανάκη τον παίχτη τού ΟΦΗ έπεσα στη παρακάτω σελίδα όπου είδα να λέει ότι η μεγαλύτερη εκτός έδρα νίκη τού ΟΦΗ ήταν εναντίον ποιανού φαντάζεστε? Μα τού Παναθηναϊκού με σκορ 2-5!

Τώρα τι σόι παράρτημα είναι αυτό ας καταπιούν τώρα τη γλώσσα τους όσοι τούς αρέσει να φαντασιώνονται.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=93&scid=114&cid=15

Δημοσ.
τώρα που πες πεκ, θυμήθηκα (έτσι στο άσχετο)

το συλλαλητήριο μόνο του καλέστηκε? :mrgreen:

Δεν με νοιαζει!!!

Απλο. Ειναι σαν να λες "Μπα?Οι Ελληνες το 21 μονοι τους κανανε Επανασταση?Μηπως καποιος ηθελε να διασπασει την Οθ.Αυτοκρατορια?" . Ε νομιζω οτι η απαντηση συνοψιζεται στο μαγευτικο ρημα ΧΕΣΤΗΚΑ

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση?

Απλα ρωταω, γιατι ο Παναθηναικος φετος πηρε την κατω βολτα μολις εμφανιστηκε η ΠΕΚ?

Εννοω, οτι μηπως αυτο ηθελε η ΠΕΚ για να συσπειρωσει τον κοσμο του Παναθηναικου μαζι της για να πιεσει τον Βαρδινογιαννη να πουλησει?

Δημοσ.

Tzigger pull the triger

Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Δημοσ.

Παραθέτω γράμμα 13 χρονου οπάδου προς Τζίγγερ με τίτλο << Το δράμα ενός 13χρονου>> από το site sport.e-go.gr.

Αγαπημένε μου Τζίγγερ,

Αυτή είναι η πρώτη φορά που σου γράφω κι ελπίζω η τελευταία. Και δεν σου γράφω ως μία απογοητευμένη οπαδός του Παναθηναϊκού, που γι' ακόμη μία φορά έχασε το Πρωτάθλημα. Ίσως το πιο σημαντικό Πρωτάθλημα στην ιστορία μας, αφού φέτος είναι τα γενέθλια των 100 χρόνων της ομάδας μας. Σου γράφω ως θεία, που το βράδυ της Κυριακής δεν είχε μία έστω δικαιολογία για να παρηγορήσει τον 13χρονο ανιψιό της που έκλαιγε, επειδή ΚΑΙ φέτος η ομάδα του ΔΕΝ θα πάρει Πρωτάθλημα.

Και τι δικαιολογία να βρεις, όταν ο μικρός σου λέει: «Ντρέπομαι να πάω αύριο στο σχολείο, επειδή όλα τα παιδιά θα με κοροϊδεύουν». Του είπα: «Κορόιδεψε τα κι εσύ για το μπάσκετ, που κάθε χρόνο παίρνουμε

πρωτάθλημα. Έχουμε σηκώσει και τέσσερα ευρωπαϊκά». Αν το σκεφτείς, καλά, έχω δίκιο σε αυτό και δεν είναι δικαιολογία. Είναι ο μόνος λόγος για να υπερηφανευόμαστε εμείς οι Βάζελοι. Αλλά σε ένα 13χρονο αγόρι, που αυτός και οι φίλοι του ασχολούνται μόνο με τη μπάλα, δεν είναι αρκετό.

«Ποιος ασχολείται με το μπάσκετ ρε Δήμητρα» μου λέει ο μικρός και συνέχιζε να κλαίει. Μου σπάραξε η καρδιά και θύμωσα πολύ μαζί σου. Μα πιο πολύ με θύμωσαν οι αλήθειες του μικρού Λούη. «Είμαι 13 χρονών κι έχω δει μόνο μία φορά πρωτάθλημα, ενώ ο Θάνος (σημ. ο κολλητός του που είναι Ολυμπιακός) κάθε χρόνο παίρνει πρωτάθλημα. Αύριο θα με κοροϊδεύει και τα παιδιά θα μου κάνουν φατούρο». Με λίγα λόγια, την Δευτέρα ο ανιψιός μου θα φάει ένα σωρό καρπαζιές, διότι είναι Παναθηναϊκός, όπως ο παππούς του, ο μπαμπάς του, η μαμά του και η θεία του.

Εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα εμένα όταν ήμουν 13 χρονών, τότε που η ομάδα μου είχε πρόεδρο τον δικό σου θείο και σε αντίθεση με τον δικό μου ανιψιό, εγώ είχα για καρπαζιές τον κάθε γαύρο και αεκτζή συμμαθητή μου. Τότε, που έπαιρνα το ένα στοίχημα μετά το άλλο και τη μία σοκολάτα μετά την άλλη. Τότε, που με τον πατέρα μου μετά από κάθε νίκη του ευρωπαίου και μεγάλου ελληνικού συλλόγου, κάναμε έπαρση της παναθηναϊκής σημαίας.

Αυτές οι αναμνήσεις μου είναι ο λόγος που ο μικρός έγινε Παναθηναϊκός κι εξακολουθεί να είναι. Γιατί, «αγαπημένε μου Τζίγγερ» τελικά δεν έχει σημασία να πάρεις ένα πρωτάθλημα κάθε τέσσερα χρόνια. Σημασία έχει να κρατήσεις τους μικρούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι είναι Παναθηναϊκοί και δεν ξέρουν το λόγο. Αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγα χρόνια κανένα παιδάκι δεν θα γίνεται Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή το βράδυ ο μικρός κατέβασε το κασκόλ από τον τοίχο κι έδωσε στη μάνα του να πετάξει την επετειακή φανέλα, των 60 ευρώ, που την αγόρασε με χαρά από τα λεφτά που μάζεψε τα Χριστούγεννα στα κάλαντα. «Ρε συ Δήμητρα δεν μπορώ να χάνουμε συνέχεια» μου έλεγε ξανά και ξανά

κλαίγοντας. Και ξέρεις τι τον συμβούλεψα στο τέλος; «Γίνε Ολυμπιακός»!

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Να κανω μια ερωτηση?

Απλα ρωταω, γιατι ο Παναθηναικος φετος πηρε την κατω βολτα μολις εμφανιστηκε η ΠΕΚ?

Εννοω, οτι μηπως αυτο ηθελε η ΠΕΚ για να συσπειρωσει τον κοσμο του Παναθηναικου μαζι της για να πιεσει τον Βαρδινογιαννη να πουλησει?

Ναι, αυτο εγινε, ο Καραγκουνης και οι υπολοιποι δεν γουσταρουν τιτλους και ελφτα, ειναι αγνοι Παναθηναικοι που θυσιαζουν μια χρονια για να φυγει ο Τζιγγερ. Τα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?

Η ΠΕκ εμφανιστηκε μετα την 4αρα απο τον Ολυμπιακα οποτε δεν νομιζω οτι πηγαινε πιο κατω. Παρολαυτα καποια στιγμη με την ΠΕΚ στο προσκηνιο περασαμε 1οι στην βαθμολογια οποτε ειναι τουλαχιστον ατοπο να λες οτι ειναι ολα σχεδιο της ΠΕΚ

Δημοσ.

Δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα συμμετάσχω σε συλλαλητήριο που να μην έχει σχέση με το... κοινωνικό γίγνεσθαι, αλλά τελικά , Ο τζίγγερ το κατάφερε και αυτό!

Σε ευχαριστώ φίλτατε ρανταπλάν, που διοργανώνεις ένα συλλαλητήριο για τα 100 μας χρόνια!

Δημοσ.
Ναι, αυτο εγινε, ο Καραγκουνης και οι υπολοιποι δεν γουσταρουν τιτλους και ελφτα, ειναι αγνοι Παναθηναικοι που θυσιαζουν μια χρονια για να φυγει ο Τζιγγερ. Τα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?

Η ΠΕκ εμφανιστηκε μετα την 4αρα απο τον Ολυμπιακα οποτε δεν νομιζω οτι πηγαινε πιο κατω. Παρολαυτα καποια στιγμη με την ΠΕΚ στο προσκηνιο περασαμε 1οι στην βαθμολογια οποτε ειναι τουλαχιστον ατοπο να λες οτι ειναι ολα σχεδιο της ΠΕΚ

Μαλλον δεν με καταλαβες.

Εννοουσα οτι μηπως η ΠΕΚ αυτο που ζητουσε ηταν να δημιουργησει ενα ασχημα κλιμα στο τμημα του ποδοσφαιρου, ετσι ωστε να ερθουν ασχημα αποτελεσματα και να φτασετε εδω που φτανετε ετσι ωστε ο κοσμος να διωξει τον Βαρδινογιαννη? (με συλλαλητηρια, πορειες κτλ).

Γιατι εγω βαζω στοιχημα πως οι της ΠΕΚ τωρα τριβουν τα χερια τους, δεν στεναχωριουνται.

Δημοσ.

Εσύ πιστεύεις ότι λόγω ΠΕΚ δημιουργήθηκε άσχημο κλίμα? Για να σου απαντήσω, σκέψου πόσο καλό ήταν το κλίμα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Καμμία σχέση η εμφάνιση της ΠΕΚ με το κλίμα, το οποίο δημιουργήθηκε 100% από τις άθλιες εμφανίσεις έπειτα από το ντέρμπυ με την ΑΕΚ.

Δημοσ.
Μαλλον δεν με καταλαβες.

Εννοουσα οτι μηπως η ΠΕΚ αυτο που ζητουσε ηταν να δημιουργησει ενα ασχημα κλιμα στο τμημα του ποδοσφαιρου, ετσι ωστε να ερθουν ασχημα αποτελεσματα και να φτασετε εδω που φτανετε ετσι ωστε ο κοσμος να διωξει τον Βαρδινογιαννη? (με συλλαλητηρια, πορειες κτλ).

Γιατι εγω βαζω στοιχημα πως οι της ΠΕΚ τωρα τριβουν τα χερια τους, δεν στεναχωριουνται.

ναι, η αλήθεια είναι ότι πριν εμφανιστεί η πεκ, η ρεάλ+η αρσεναλ είχαν χεστεί επάνω τους από τη σύμπνοια και το ποδοσφαιρο του παναθηναικού, και εμφανιστηκε η παλιο-πεκ και το χάλασε!

Τώρα, το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς, ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ, με εξαίρεση 4,5 παιχνίδια όλο το χρόνο, είναι μικρή λεπτομέρεια!

Το ότι υπάρχει άσχημο κλίμα με τον κόσμο, φταίει ο ρανταπλάν, που τον πέταξε εκτός γηπέδου, και όχι η πεκ!

Απλά η πεκ, μας έδωσε όραμα, εναλλακτική λύση....

(Ούτε εγώ στεναχωριέμαι...Αν παίρναμε το φετινό πρωτάθλημα, θα κουκουλώνονταν ΠΟΛΛΑ, και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα, για μια ιστορική αλλαγή...)!

Δημοσ.
Μαλλον δεν με καταλαβες.

και καλα κανουν!!!Δεν φτιαχνεις ομελετα αν δεν σπασεις αυγα

Και ενιγουει, θες να μου πεις οτι ο Τζιολης και ο Παπαδοπουλος και ο Μορις δεν παιζουν την μπαλαρα που μπορουν και γιαυτο τους διαλεξε ο Φεργκιουσον επειδη η ΠΕΚ εβγαλε ανακοινωση?Ο Πεσειρο δλδ κατεβαινει με 8 αμυντικα χαφ απεναντι στην Αναγ.Αρτας επειδη θελει να κρατησει το 0-0 με τον Βγενοπουλο?Ελα ρε φιλε, αυτη ειναι γκοντζοπροπαγανδα

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, και ετσι να ειναι(που δεν ειναι ουτε 1 στο τρισεκατομμυριο) να παρουν ολοι πουλο απο τον Τζιγγερ μεχρι τον Αγριμακη επειδη δεν αντεχουν τι?Μια ανακοινωση της ΠΕΚ που ειναι εκτος χωρου?Δλδ αν βγαλει ανακοινωση ο Κοκκαλης θα το χανουμε απο την προετοιμασια?

ΥΓ. Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα?Η ΠΕΚ εφτιαξε ασχημο κλιμα ή το κλιμα δημιουργησε την ΠΕΚ?Ο Εκι πλακωνεται με τον Γκαλινοβιτς για τον Βγενοπουλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...