balux13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελλενεστε. Μενουν ακομα 2 'τελικοι'. Το κλιμα ειναι μια χαρα, η ομαδα μια γροθια (με προσταρη το Εκι). Ο καπετανιος (Πεσειρο) ξερει απο φουρτουνες. Α, ξεχασα ο Τζιγκερ θα κανει αυτο που πρεπει..μην αγχωνεστε χρονια μας πολλα!!
Berolinezos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελλενεστε. Μενουν ακομα 2 'τελικοι'. Το κλιμα ειναι μια χαρα, η ομαδα μια γροθια (με προσταρη το Εκι). Ο καπετανιος (Πεσειρο) ξερει απο φουρτουνες. Α, ξεχασα ο Τζιγκερ θα κανει αυτο που πρεπει..μην αγχωνεστε χρονια μας πολλα!! Toυ γλυκού νερού καπεταναίοι ξέχασες να τονίσεις, όλα τα περίμενα απο τον φετινό Παναθηναικό αλλά να φάει τέσσερις μπαλάρες απο το παράρτημα σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι... Τί πράγμα ήτανε πάλι τούτο???
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Eχουμε χορτασει 3αρα και 4αρα, μας εχει γλεντησει ο ΟΦΗ ο Πανιωνιος και η Ξανθη Και παρολαυτα φταιει -Ο Μουνιοθ -Ο Νινης(ειναι τραγικο οτι παιζουν ολοι ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΝΗ, δλδ ρε Πεσειρα θες να πιστεψουμε οτι δεν σου κανει και σου κανει ο Καραγκουνης?Χεσε μας ρε μαλακα, τοσο δουλεμα ουτε η Λασκαρη στον Τζανετακο) -Ο κοσμος(ο ιδιος κοσμος που δημιουργει αγχος στην Λεοφωρο, ειδαμε και εκτος Λεοφωρου, 7 γκολ σε 2 ματς η Ξανθη με τον ΟΦΗ) -εγω -η ΠΕΚ -ο Μπους -η Βικυ Καγια και το Show you think you can dance
balux13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η συνεχεια επι του γηπεδου!!! [ATTACH]11387[/ATTACH]
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Όποιος το νιώθει και έχει "κουράγια" ας πάει. Να δούμε αν θα βγει τίποτε.
Absinthe Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
geovard Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τα παραμύθια τελείωσαν.Από δω καί πέρα δεν πρέπει να υπάρξει ούτε ένας υποστηρικτής τού Τζίγγερ ούτε γιά δείγμα.Αν βραθεί τέτοιος να θεωρηθεί δοσίλογος τού καθεστώτος καί να εξοριστεί.Όλα έχουν ένα όριο.Καί αν ο Τζίγγερ νομίζει πως οι μαλακίες του δεν έχουν όριο ας φροντίσει ο κόσμος τού Παναθηναϊκού να τού δώσει να καταλάβει.Δεν σημαίνει τίποτα κατά την γνώμη μου πού ο Τζίγγερ είναι ιδιοκτήτης.Αν απένεντί του έχει όλο (μιλάμε γιά όλο) τον Παναθηναϊκό κόσμο δεν νομίζω να αντέξει την πίεση.Αφού ακόμη καί ο Γκόντζος φαίνεται να αλλάζει ρότα καί να τα χώνει χοντρά καταλαβαίνετε ότι θα τούς πάρει το ποτάμι Τζίγγερ καί αυλή.Γιατί αν επιμείνει να θεωρεί παιχνιδάκι του τον Παναθηναϊκό φοβούμαι τα χειρότερα.Γιατί άμα ανάψει μιά σπίθα γιά βιαιότητες δύσκολα σταματάς τον απογοητευμένο από τις προσβολές κόσμο. υ.γ Αφού ο Μήτσου το παίζει Παναθηναϊκάρας καί το μόνο λέει πού τον ενδιαφέρει είναι το καλό τού Παναθηναϊκού τότε γιατί δεν παραιτείται σαν μιά συμβολική πράξη γιά να ταράξει τα νερά καί να δείξει ότι δεν πάει άλλο, αφήνοντας έτσι έκθετη την οικογένεια?Αλλά καλό φρούτο είναι κι εκείνος.Καθηγητής τού Πανεοιστήμιου με αρχές κατά τα άλλα. Ρε σείς πέρυσι δεν τάπνιγε ο Γκαλίνοβιτς καί θεωρήθηκε άχρηστος κατά γενική ομολογία?Πως τον κρατήσανε καί μάλιστα βασικό φέτος τη στιγμή πού είχε τον φοβερό Τζόρβα καί τον έδωσε στον ΟΦΗ? Τόσο ξέρουν να εκτιμούν γι αυτό βλέπετε τα χάλια της ομάδας. Εμείς πού υποτίθεται δεν ξέρουμε από ποδοσφαιρο βλέπαμε όλο αυτό το καιρο να μην τραβά η ομάδα , να νικά με το φτωχό 1-0 άρα είναι ασχετοι όλοι εκεί.Μοιραία θα φτάνεμε σ αυτό το αδιέξοδο γιατί δεν μπορεί πάντα να είσαι κωλόφαρδος καί να νικάς.
balux13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Παμε ολοι ντουυυυυ τωρααααα. Η τωρα η ποτε. Αερα αερα να φυγει η χολερα. Ειναι η ευκαιρια της ΠΕΚ να της ανοιξουμε δρομο παιδια. Πρεπει να γινει επανασταση για να φυγει το ζωον, αυτος το θελησε ετσι. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Μας εγιναν συνηθεια οι 4αρες. Μας ντροπιαζει καθε εβδομαδα. ΕΛΕΟΣΣΣ!!!!1
geovard Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μικρή ομάδα ο Παναθηναϊκός αφού κατάφερε μιά οικογένεια να χειραγωγήσει να εξουσιάσει καί να υποδουλώσει την αγάπη καί τα συναισθήματα εκατομμυρίων οπαδών.Λες καί έχει κληρονομικό δικαίωμα ως βασιλιάς ο Τζίγγερ! Σε καμμία άλλη μεγάλη ομάδα παγκοσμίως δεν θα συνέβαινε επί τόσα χρόνια αυτή η δικτατορία. Σηκωθείτε όλοι εσείς πού είστε Αθήνα(Γιά να μην πω ότι πρέπει να βρεθεί εκεί καί η περιφέρεια) να δώσετε βροντερό παρών στην διαμαρτυρία.Σίγουρα κάτι θα δείξει αυτό.Καί μην ακούω κάποιους να λένε σιγά καί τι αποτέλεσμα θα έχει η συγκέντρωση? Έ τότε κάτσε να τρως τη μιά σφαλιάρα μετά την άλλη αδιαμαρτύρητα.Αυτό δεν θέλει κι ο Τζίγγερ? Η πιό καθαρή ομάδα τελικά είναι ο ΟΦΗ. Ας απολογηθούν οι υπόλοιποι.Το χειρότερο είναι να είσαι δορυφόρος πουστιά.Κρυφοπουστοδορυφόρος δηλαδή.(Ξάνθες Λειβαδιές κ.λ.π) Εδώ κάτω έχει παλληκάρια ωρέ ακούτε?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εγω ο καναπες που το πιο εξτριμ ειναι τα μανουαλια στο γηπεδο, που δεν εχω ριξει ουτε κοκακολα σε μουλο διαιτητη, σκεφτομαι να παω. Φαντασου που εχει φτασει η οργη μου.
Absinthe Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καιζερ εχω να πατησω σε ελληνικο ποδοσφαιρικο γηπεδο για να δω τον Παναθηναικο απο το 2002. Την Κυριακη ομως, θα παρω φιλους, γκομενα, σκυλια, γατια και θα παω. Ψηνω και τον πατερα μου που φαινεται να ξυπναει. Αν δεν πας, θα το θυμασαι μια ζωη. Θα λες στους γιους σου μετα απο 20 χρονια, "ημουν και εγω σε εκεινη την πορεια που σημανε την αρχη του τελους της οικογενειας Βαρδινογιαννη, τοτε που μαζευτηκαμε 50000 κοσμος και ενωσαμε την Πατησιων με την Κηφισιας και τη Βασ. Σοφιας" και τα πιτσιρικια θα σε βλεπουν καλυτερο και απο το θειο τους τον Νιντζα. Ειναι history at the beginning που λεει και ο λλ νεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.