firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ο KWSN_Men που είναι; Να είναι πουθενά ακροβολισμένος και να περιμένει τον Τζιγκερ;
vastravoud Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κρίμα για αυτόν που τις έφαγε. Δε μας τιμά να την πέφτουμε σε έναν. Ούτε και σε πολλούς, ούτε και σε λίγους θα ήθελα να προσθέσω. Κατά την άποψη μου το να παίζει κανείς ξύλο για ένα παιχνίδι είναι εντελώς ηλίθιο.
LL_NEO Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ξέρεις τι; Ξύλο πχ 5 με 5 κτλ είναι πες βλακεία. Θα (μας) βρεις αρκετούς να σου πουν πως δε συμφωνούν. Να την πέσουν 20 σε 1 όμως δε νομίζω να βρεις και κανέναν να πεις τους τιμάει το γεγονός.
ata1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εκτός και αν την πέσουν βέβαια σε κανέναν της διοίκησης θα τους δώσουμε και μετάλλιο.
LL_NEO Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι θα λυπηθώ αν μάθω ότι την έπεσαν στον σωφέρ... ...χωρίς να τον έχουν στείλει διασωληνομένο στο Ερρίκος Ντυνάν
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τώρα τα ακούω και εγώ... Το ξύλο το μάζεψε ο φίλος του Ολυμπιακού Γιαννης Βαρδινογιαννης, που για κακή του τύχη φορούσε μία φόρμα της ομάδας του. Αυτος μας φταίει. Στο διορθωσα, ειχες δωσει τις μισες πληροφοριες
geovard Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Λοιπόν καί επειδή αυτός δεν πρόκειται να πουλήσει όπως έχει δείξει ως τώρα,σκέφτομαι τουλάχιστος τρόπους πίεσης μήπως καί βαρεθεί(ή φοβηθεί) καί αποφασίσει να πουλήσει τελικά. Πάντως είναι άδικο ο ίδιος νόμος πού ισχύει γιά κάθε ανώνυμη εταιρεία να ισχύει καί στην περίπτωση μιάς ομάδας.Καί αυτό γιατί στα τέτοια μας εμάς τι θα κάνει η οικογένεια με την Μότορ Όιλ όμως με την ομάδα της καρδιάς την οποία ο κύριος καθημερινά βιάζει ε όπως καί να το κάνουμε είναι διαφορετικά. Λέω να πάμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια καί να καταγγείλουμε τον ιδιοκτήτη γιά ψυχική οδύνη των οπαδών.Στέκει? Στο Παγκρήτιο αυτόν πού έκραξαν πιό πολύ ήταν ο Παπαδόπουλος.Λέτε νε είχαν δίκιο?
zaxoys Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ούτε και σε πολλούς, ούτε και σε λίγους θα ήθελα να προσθέσω. Κατά την άποψη μου το να παίζει κανείς ξύλο για ένα παιχνίδι είναι εντελώς ηλίθιο. Έτσι , απαράδεκτοι
LL_NEO Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μπορεί ο ερασιτέχνης να άρει το δικαίωμα χρήσης του Συμβόλου και του Ονόματος του Παναθηναικού; Κάποιος (τετράποδος, γαύρος) νομικός να μας διαφωτήσει;
1980 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 πραγματικα οι πικρες ειναι τοσες πολλες πια που εχω παθει ανοσια. και δεν μου κανει εντυπωση καμια ξεφτιλα πλεον.
eliask Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αμα κατεβάζει τέτοια ομάδα ο προπόνητης σου , κάνει τέτοιες αλλάγες στο ημίχρονο ( μα κάλα εβγάλε τον Ιβανσιτς για να παίξει ο Παπαδόπουλος αριστερα???) Δεν παίζει καθόλου από τα ακρα , τρωεί κολλήματα με πάιχτες (Νινη) Δεν υπάρχει καμία πειθαρχεία στην ομάδα (Γκαλίνοβιτς-Γκονζάλεζ έπαιξαν κανονικά) και η άλλη ομάδα παίζει με μείον 4-5 παίχτες και είναι ο ΟΦΗ που έχει φάει πόσα γκόλ σου φταίει η δοιήκηση ? ( Φταιέι ο Σοφερ αλλά για άλλα πράγματα ) χτές το παιχνιδάκι αυτός ο βλάκας που έχετε για προπονητή το έχασε και μίλαγε ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα έπαιζε μπάλα! Ασε δε αυτό τον τζίωλη .... γκόμενα τον έχει πιάσει και δεν τον βγάζει από την ομάδα ????
The_Edge Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τζίγγερ' date=' ως εδώ!Ξερίζωσε την αρρώστια από την ομάδα, δεν γίνεται να φταίει πάντα ο προπονητής ακόμα κι αν κάνει και αυτός λάθη [/quote'] Χμμμ, νομίζω ότι ο Kaizer είναι κατά 30 ευρώ πλουσιότερος.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Χμμμ, νομίζω ότι ο Kaizer είναι κατά 30 ευρώ πλουσιότερος. Καφες: 15Ε Παλάμη: 20Ε Ταρω: 20Ε Κυκλοι στο νερο: 30Ε Ο Καιζερ και οι εξειδικευμενοι συνεργατες του... Αμα κατεβάζει τέτοια ομάδα ο προπόνητης σου , κάνει τέτοιες αλλάγες στο ημίχρονο ( μα κάλα εβγάλε τον Ιβανσιτς για να παίξει ο Παπαδόπουλος αριστερα???) Δεν παίζει καθόλου από τα ακρα , τρωεί κολλήματα με πάιχτες (Νινη) Δεν υπάρχει καμία πειθαρχεία στην ομάδα (Γκαλίνοβιτς-Γκονζάλεζ έπαιξαν κανονικά) και η άλλη ομάδα παίζει με μείον 4-5 παίχτες και είναι ο ΟΦΗ που έχει φάει πόσα γκόλ σου φταίει η δοιήκηση ? ( Φταιέι ο Σοφερ αλλά για άλλα πράγματα ) χτές το παιχνιδάκι αυτός ο βλάκας που έχετε για προπονητή το έχασε και μίλαγε ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα έπαιζε μπάλα!Ασε δε αυτό τον τζίωλη .... γκόμενα τον έχει πιάσει και δεν τον βγάζει από την ομάδα ???? Ο Τζιγγερ φταιει και μονο πλεον. Δεν μπορει 12 χρονια να μην εχει μαθει οτι ο καθε Πεσειρο, Τζιωλης, Σεριτς, Βελιτς, Παπαδοπουλος, Γκοντζος δεν πρεπει να περναει στα 30χλμ απο την Παιανια Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα να βριζεις κανενα Πεσειρο και κανενα Τζιωλη. Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ολοι τους εκει μεσα και αυτο ειναι προφανες, επομενως δεν κοροιδευουν κανενα. Με μια αλλη διοικηση κανεις τους δεν θα τολμαγε ΚΑΝ να πιασει στο στομα του τον Παναθηναικο. Επομενως το θεμα ειναι να φυγει ο Τζιγγερ και ο Βαρδης και θα παρουν πουλο και οι Πεσειροι και οι Τζιωληδες. Οσο υπαρχει η καρκινο-οικογενεια θα φυγει ο Πεσειρο και θα ερθει ο Πεσειριτς και θα φυγει ο Τζιωλης και θα ερθει ο Τζιωλισον
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ο κοσμος φταιει φιλε οταν καθε καλοκαιρι ακουμε τις κωλοφυλλαδες για σουπερ παικτες σουπερ προπονητες Ευρωπαικα κοστουμια και μαλακιες και παμε στα γηπεδα καλα μας κανουν πηγαιναμε χαλια φεραμε το 4-0 στο κυπελλο γιναμε ηρωες στην αεκ ηταν για τουφεκισμα ολοι ξαφνικα με το 4-0 θεος ο Κωστενογλου ηρωας ο Ντεμης εμεις τα 2 τελευταια χρονια κανουμε φιεστες με αποδοκιμασιες και αυτο θα γινει και φετος γιατι δεν κανονιζετε να ειναι αδειο το γηπεδο καθε αγωνιστικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.