Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κρίμα για αυτόν που τις έφαγε. Δε μας τιμά να την πέφτουμε σε έναν.

Ούτε και σε πολλούς, ούτε και σε λίγους θα ήθελα να προσθέσω. Κατά την άποψη μου το να παίζει κανείς ξύλο για ένα παιχνίδι είναι εντελώς ηλίθιο.

Δημοσ.

Ξέρεις τι; Ξύλο πχ 5 με 5 κτλ είναι πες βλακεία. Θα (μας) βρεις αρκετούς να σου πουν πως δε συμφωνούν.

Να την πέσουν 20 σε 1 όμως δε νομίζω να βρεις και κανέναν να πεις τους τιμάει το γεγονός.

Δημοσ.

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι θα λυπηθώ αν μάθω ότι την έπεσαν στον σωφέρ...

...χωρίς να τον έχουν στείλει διασωληνομένο στο Ερρίκος Ντυνάν

Δημοσ.
Τώρα τα ακούω και εγώ... Το ξύλο το μάζεψε ο φίλος του Ολυμπιακού Γιαννης Βαρδινογιαννης, που για κακή του τύχη φορούσε μία φόρμα της ομάδας του. Αυτος μας φταίει.

Στο διορθωσα, ειχες δωσει τις μισες πληροφοριες

Δημοσ.

Λοιπόν καί επειδή αυτός δεν πρόκειται να πουλήσει όπως έχει δείξει ως τώρα,σκέφτομαι τουλάχιστος τρόπους πίεσης μήπως καί βαρεθεί(ή φοβηθεί) καί αποφασίσει να πουλήσει τελικά.

Πάντως είναι άδικο ο ίδιος νόμος πού ισχύει γιά κάθε ανώνυμη εταιρεία να ισχύει καί στην περίπτωση μιάς ομάδας.Καί αυτό γιατί στα τέτοια μας εμάς τι θα κάνει η οικογένεια με την Μότορ Όιλ όμως με την ομάδα της καρδιάς την οποία ο κύριος καθημερινά βιάζει ε όπως καί να το κάνουμε είναι διαφορετικά.

Λέω να πάμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια καί να καταγγείλουμε τον ιδιοκτήτη γιά ψυχική οδύνη των οπαδών.Στέκει?:cry:

Στο Παγκρήτιο αυτόν πού έκραξαν πιό πολύ ήταν ο Παπαδόπουλος.Λέτε νε είχαν δίκιο?;)

Δημοσ.
Ούτε και σε πολλούς, ούτε και σε λίγους θα ήθελα να προσθέσω. Κατά την άποψη μου το να παίζει κανείς ξύλο για ένα παιχνίδι είναι εντελώς ηλίθιο.

Έτσι , απαράδεκτοι

Δημοσ.

Μπορεί ο ερασιτέχνης να άρει το δικαίωμα χρήσης του Συμβόλου και του Ονόματος του Παναθηναικού; Κάποιος (τετράποδος, γαύρος) νομικός να μας διαφωτήσει;

Δημοσ.

πραγματικα οι πικρες ειναι τοσες πολλες πια που εχω παθει ανοσια. και δεν μου κανει εντυπωση καμια ξεφτιλα πλεον.

Δημοσ.

Αμα κατεβάζει τέτοια ομάδα ο προπόνητης σου , κάνει τέτοιες αλλάγες στο ημίχρονο ( μα κάλα εβγάλε τον Ιβανσιτς για να παίξει ο Παπαδόπουλος αριστερα???) Δεν παίζει καθόλου από τα ακρα , τρωεί κολλήματα με πάιχτες (Νινη) Δεν υπάρχει καμία πειθαρχεία στην ομάδα (Γκαλίνοβιτς-Γκονζάλεζ έπαιξαν κανονικά) και η άλλη ομάδα παίζει με μείον 4-5 παίχτες και είναι ο ΟΦΗ που έχει φάει πόσα γκόλ σου φταίει η δοιήκηση ? ( Φταιέι ο Σοφερ αλλά για άλλα πράγματα ) χτές το παιχνιδάκι αυτός ο βλάκας που έχετε για προπονητή το έχασε και μίλαγε ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα έπαιζε μπάλα!

Ασε δε αυτό τον τζίωλη .... γκόμενα τον έχει πιάσει και δεν τον βγάζει από την ομάδα ????

Δημοσ.
Τζίγγερ' date=' ως εδώ!

Ξερίζωσε την αρρώστια από την ομάδα, δεν γίνεται να φταίει πάντα ο προπονητής ακόμα κι αν κάνει και αυτός λάθη

[/quote']

Χμμμ, νομίζω ότι ο Kaizer είναι κατά 30 ευρώ πλουσιότερος.

Δημοσ.
Χμμμ, νομίζω ότι ο Kaizer είναι κατά 30 ευρώ πλουσιότερος.

Καφες: 15Ε

Παλάμη: 20Ε

Ταρω: 20Ε

Κυκλοι στο νερο: 30Ε

Ο Καιζερ και οι εξειδικευμενοι συνεργατες του...

Αμα κατεβάζει τέτοια ομάδα ο προπόνητης σου , κάνει τέτοιες αλλάγες στο ημίχρονο ( μα κάλα εβγάλε τον Ιβανσιτς για να παίξει ο Παπαδόπουλος αριστερα???) Δεν παίζει καθόλου από τα ακρα , τρωεί κολλήματα με πάιχτες (Νινη) Δεν υπάρχει καμία πειθαρχεία στην ομάδα (Γκαλίνοβιτς-Γκονζάλεζ έπαιξαν κανονικά) και η άλλη ομάδα παίζει με μείον 4-5 παίχτες και είναι ο ΟΦΗ που έχει φάει πόσα γκόλ σου φταίει η δοιήκηση ? ( Φταιέι ο Σοφερ αλλά για άλλα πράγματα ) χτές το παιχνιδάκι αυτός ο βλάκας που έχετε για προπονητή το έχασε και μίλαγε ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα έπαιζε μπάλα!

Ασε δε αυτό τον τζίωλη .... γκόμενα τον έχει πιάσει και δεν τον βγάζει από την ομάδα ????

Ο Τζιγγερ φταιει και μονο πλεον. Δεν μπορει 12 χρονια να μην εχει μαθει οτι ο καθε Πεσειρο, Τζιωλης, Σεριτς, Βελιτς, Παπαδοπουλος, Γκοντζος δεν πρεπει να περναει στα 30χλμ απο την Παιανια

Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα να βριζεις κανενα Πεσειρο και κανενα Τζιωλη. Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ολοι τους εκει μεσα και αυτο ειναι προφανες, επομενως δεν κοροιδευουν κανενα. Με μια αλλη διοικηση κανεις τους δεν θα τολμαγε ΚΑΝ να πιασει στο στομα του τον Παναθηναικο. Επομενως το θεμα ειναι να φυγει ο Τζιγγερ και ο Βαρδης και θα παρουν πουλο και οι Πεσειροι και οι Τζιωληδες. Οσο υπαρχει η καρκινο-οικογενεια θα φυγει ο Πεσειρο και θα ερθει ο Πεσειριτς και θα φυγει ο Τζιωλης και θα ερθει ο Τζιωλισον

Δημοσ.

ο κοσμος φταιει φιλε

οταν καθε καλοκαιρι ακουμε τις κωλοφυλλαδες για σουπερ παικτες σουπερ προπονητες Ευρωπαικα κοστουμια και μαλακιες και παμε στα γηπεδα καλα μας κανουν

πηγαιναμε χαλια φεραμε το 4-0 στο κυπελλο γιναμε ηρωες

στην αεκ ηταν για τουφεκισμα ολοι ξαφνικα με το 4-0 θεος ο Κωστενογλου ηρωας ο Ντεμης

εμεις τα 2 τελευταια χρονια κανουμε φιεστες με αποδοκιμασιες

και αυτο θα γινει και φετος

γιατι δεν κανονιζετε να ειναι αδειο το γηπεδο καθε αγωνιστικη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...