firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Στο ημιχρονο που τσεκαρα σκορ 3ου δεκαλεπτου ηταν 61-39!!!22 ποντοι!Τελικα εληξε με 12 αλλα ενταξει,ειχε κριθει. Δεν πιστευω οτι ακομα και ο φετινος μετριος Παναθηναικος μπορει να βρεθει απο το +15 στο -9 απο αυτη την ΑΕΚ και να χασει με 1/5 βολες στο τελος του Περπερογλου. Αποψη μου, κατι βρωμαγε το σημερινο Δεν εξηγούταν αλλιώς! Αφού στο τρίτο δεκάλεπτο απλώς δεν βγήκαμε από τα αποδυτήρια. Κυριολεκτικά δεν ήμασταν στο παρκέ. Εγώ που δεν είχα καθόλου επαφή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Άφριζα! Γιατί όμως να το "δώσουμε"; Για την επέτειο; Ο Πανιώνιος ήταν τόσο καλός; Ή να έγινε καμιά συνολική συμφωνία;
geovard Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ακούστηκαν μεταξύ άλλων από τούς οπαδοιύς τού ΟΦΗ σήμερα στο Παγκρήτιο. ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ καί μετά το τέταρτο γκολ ΠΑΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τον αδικείς τον κύριο Γκότζο. Τα είχε χώσει στον Τζίγκερ το παλικάρι. Τότε που έλεγε ότι ο Τζίγκερ είναι βλάκας που δεν τα έχωσε ποιο νωρίς στην Π.Ε.Κ. στον ερασιτέχνη, που δεν τους έδιωξε όλους από την λεωφόρο ποιο νωρίς κ.τ.λ. Είναι στα μαχαίρια με τον Τζίγκερ το παιδί.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν εξηγούταν αλλιώς! Αφού στο τρίτο δεκάλεπτο απλώς δεν βγήκαμε από τα αποδυτήρια. Κυριολεκτικά δεν ήμασταν στο παρκέ. Εγώ που δεν είχα καθόλου επαφή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Άφριζα! Γιατί όμως να το "δώσουμε"; Για την επέτειο; Δεν ειναι κακο να εχεις καλες παρτιδες με μετριες ομαδουλες. Δες τον Ολυμπιακο στην μπαλα, δεν κοιταει να τα εχει καλα με την ΑΕΚ ή τον Αρη. Κοιταει την Λαρισα, τον ΟΦΗ, τον Πανιωνιο. Ξερεις, εκει που μπορει να κανει ο αλλος την γκελα. Δεν πιστευω οτι θα μας χαλαγε η ΑΕΚ που φετος και πιστευω και του χρονου θα εχει μια ομαδουλα που θα ειναι 6η-7η αλλα μπορει να σου κανει και την ζημια(οπως ο ΠΑΟΚ φετος στον Ολυμπιακο) να μας ξεπληρωσει κανα γραμματιο του χρονου. ΕΠΙΣΗΣ η ΑΕΚ παει για 8η,αρα με ποιον σταυρωνει? δεν θα ηταν ασχημη συναλλαγη το "παρε το σημερινο που εχεις γιορτη και στα πλευοφ, ε, ξερεις μην το πολυκουρασουμε" Ο Πανιώνιος ήταν τόσο καλός; Ή να έγινε καμιά συνολική συμφωνία; Αποσο ειδα ο Πανιωνιος κερδιζε συνεχεια απο την αρχη, εμεις για καποιο λογο απο το +15 πηγαμε στο -9, πολυ μυστηριο πραγμα δεν νομιζεις?
vastravoud Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Πάντως οι "συνδυασμένες" ήττες ΟΛυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι λιγάκι ύποπτες, όπως και να το κάνουμε
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Κοιτα, ψιλοειναι να σου πω την αληθεια δεδομενης της βαθμολογιας ΚΑΙ της ισοβαθμιας. ΑΠλα πιστευω πως ενοψη ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακος απλα χεστηκε για το δικο του ματς, η πρωτη οδηγια του Γιαννακη πρεπει να ηταν "Παιδια ηρεμα μην χτυπησει κανεις"
IOCTL Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 με άγριες διαθέσεις έχει μαζευτεί κόσμος στο ΕΛΒΕΛ ακούω. Μήπως θα έπρεπε να πηγαίνανε στην MOTOROIL? Λέω εγω...
LL_NEO Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Κάψτε τη βίλα. Μόλις τουμπανιάσει ο Βαρδής θα φάω 10 κιλά λιγμένο κυμά και θα πάω να χέσω στον τάφο του.
IOCTL Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Δύσκολη νύχτα...
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τώρα τα ακούω και εγώ... Το ξύλο το μάζεψε ένας φίλος του Ολυμπιακού, που για κακή του τύχη φορούσε μία φόρμα της ομάδας του. Λες και αυτοί μας φταίνε.
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 πούλα ρε βλάκα να σωθούμε. Σιγά μην πουλήσει. Έτσι την βρίσκει ο αγάμητος.
LL_NEO Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Κρίμα για αυτόν που τις έφαγε. Δε μας τιμά να την πέφτουμε σε έναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.