geovard Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν μπόρεσα να πάω στο γήπεδο γιατί είχα δουλειά.Ο δεκαπεντάχρονος Κωνσταντίνος ο γυιός μου μόλις με πήρε τηλέφωνο από το γήπεδο καί μού λέει: Μπαμπά είσαι με τα καλά σου πού υποστηρίζεις Παναθηναϊκό?Καί νόμιζα ότι σού αρέσουν οι μεγάλες ομάδες!Να δείς τον ΟΦΗ πως παίζει τον Παναθηναϊκό σαν τη γάτα με το ποντίκι. Καιρός είναι πιά ο Τζίγγερ να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφού είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος. Έτσι ρε γιορτάζουν τα εκατό χρόνια.Με ήττες στο μπάσκετ καί στο ποδόσφαιρο! Μεταξύ μας δεν θα τα βάψω καί μαύρα σήμερα.Ο ΟΦΗ με ξεσκίζει σήμερα καί μ αρέσει!
Harkon Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χααχχαχαχααχχαχα ειμαστε απιστευτα ΚΛΑΡΙΝΑ!!! χααχαχχαχαχαχαχαχα
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 τι εγινε με το μαγαζακι σας τον οφη κ ξεθαρεψε? τεσε'ι'ρο επρεπε να τον λετε
tzinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μιας και εβλεπεα ολυμπιακο χωρς την παραμικρη αλλαξοκαναλια διοτι το ματς ηταν λεπτο και φαση για γκολ (και για τους δυο), περιμενω με τεραστια απορια να δω τις φασεις το βραδυ του βαζελου. Τα πνιξε ο γκαπιηνοβιτς? 4ρα απο το παραρτημα ρε πουστη μου?? Δεν παλευεστε λοοοολ
geovard Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 τι εγινε με το μαγαζακι σας τον οφη κ ξεθαρεψε?τεσε'ι'ρο επρεπε να τον λετε Λάθος κάνεις.Μαγαζάκι κατάντησε ο Παναθηναϊκός.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εχουν δικιο οι βαζελοι παιδια...πλεον ο ΠΑΟ ειναι παραρτημα του ΟΦΗ.
IOCTL Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εχουν δικιο οι βαζελοι παιδια...πλεον ο ΠΑΟ ειναι παραρτημα του ΟΦΗ. xxaxxaxaaxaxaaa Κρίμα πάντως ... μονο 4 ? Ήθελα κιάλλαα....
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 xxaxxaxaaxaxaaa Κρίμα πάντως ... μονο 4 ? Ήθελα κιάλλαα.... Όπως είπε ο Πεσέιρο. Αν είχαμε δέκα λεπτά ακόμη... Κάτι θα γινόταν. Θα φτάναμε τα 6 ~7.
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Πάντως από το να το πάρει η Α.Ε.Κ. προτιμώ να το πάρουν οι άλλοι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Όπως είπε ο Πεσέιρο. Αν είχαμε δέκα λεπτά ακόμη... Κάτι θα γινόταν. Θα φτάναμε τα 6 ~7. Τεσειρο θελεις να πεις...
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Τεσειρο θελεις να πεις... Έλα... Μην γίνεσαι κακός. Προσπαθεί το "παιδί". Ματιασμένος είναι. Ο βλάκας ο ηλίθιος, η γκόμενα του Τζιόλη, στο Κατάρ να πάει πάλι.
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Kαλά χάσαμε και στο μπάσκετ ? Το είδε κανείς? Στο ημίχρονο ήμασταν στο +15. Μετά κάτι έγινε και σταμάτησαν να παίζουν. Μας έκανε η Α.Ε.Κ. ένα 24 ~ 2 στο τρίτο δεκάλεπτο. Ε, μετά το ισορροπήσαμε αλλά λίγο η αστοχία στις βολές λίγο τα ατομικά λάθη... Χάσαμε. Δεν ξέρω τι έπαθαν. Εκτός αν στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός ήταν τόσο κακός και οι δικοί μας το ψώλαραν εντελώς.
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Πάντως από το να το πάρει η Α.Ε.Κ. προτιμώ να το πάρουν οι άλλοι. Εγώ πάλι γιατί από εσάς προτιμώ να το πάρει η ΑΕΚ;;;
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εγώ πάλι γιατί από εσάς προτιμώ να το πάρει η ΑΕΚ;;; Έλα μου ντε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.