Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να πάω στο γήπεδο γιατί είχα δουλειά.Ο δεκαπεντάχρονος Κωνσταντίνος ο γυιός μου μόλις με πήρε τηλέφωνο από το γήπεδο καί μού λέει:

Μπαμπά είσαι με τα καλά σου πού υποστηρίζεις Παναθηναϊκό?Καί νόμιζα ότι σού αρέσουν οι μεγάλες ομάδες!Να δείς τον ΟΦΗ πως παίζει τον Παναθηναϊκό σαν τη γάτα με το ποντίκι.

Καιρός είναι πιά ο Τζίγγερ να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφού είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος.

Έτσι ρε γιορτάζουν τα εκατό χρόνια.Με ήττες στο μπάσκετ καί στο ποδόσφαιρο!

Μεταξύ μας δεν θα τα βάψω καί μαύρα σήμερα.Ο ΟΦΗ με ξεσκίζει σήμερα καί μ αρέσει!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μιας και εβλεπεα ολυμπιακο χωρς την παραμικρη αλλαξοκαναλια διοτι το ματς ηταν λεπτο και φαση για γκολ (και για τους δυο), περιμενω με τεραστια απορια να δω τις φασεις το βραδυ του βαζελου. Τα πνιξε ο γκαπιηνοβιτς? 4ρα απο το παραρτημα ρε πουστη μου?? Δεν παλευεστε λοοοολ

Δημοσ.
τι εγινε με το μαγαζακι σας τον οφη κ ξεθαρεψε?

τεσε'ι'ρο επρεπε να τον λετε

Λάθος κάνεις.Μαγαζάκι κατάντησε ο Παναθηναϊκός.

Δημοσ.
Εχουν δικιο οι βαζελοι παιδια...πλεον ο ΠΑΟ ειναι παραρτημα του ΟΦΗ.

xxaxxaxaaxaxaaa

Κρίμα πάντως ... μονο 4 ? Ήθελα κιάλλαα.... :lol:

Δημοσ.
xxaxxaxaaxaxaaa

Κρίμα πάντως ... μονο 4 ? Ήθελα κιάλλαα.... :lol:

Όπως είπε ο Πεσέιρο. Αν είχαμε δέκα λεπτά ακόμη... Κάτι θα γινόταν. Θα φτάναμε τα 6 ~7.

Δημοσ.
Τεσειρο θελεις να πεις...:lol:

Έλα... Μην γίνεσαι κακός. Προσπαθεί το "παιδί". Ματιασμένος είναι.

Ο βλάκας ο ηλίθιος, η γκόμενα του Τζιόλη, στο Κατάρ να πάει πάλι.

Δημοσ.
Kαλά χάσαμε και στο μπάσκετ ? Το είδε κανείς?

Στο ημίχρονο ήμασταν στο +15. Μετά κάτι έγινε και σταμάτησαν να παίζουν. Μας έκανε η Α.Ε.Κ. ένα 24 ~ 2 στο τρίτο δεκάλεπτο. Ε, μετά το ισορροπήσαμε αλλά λίγο η αστοχία στις βολές λίγο τα ατομικά λάθη... Χάσαμε. Δεν ξέρω τι έπαθαν. Εκτός αν στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός ήταν τόσο κακός και οι δικοί μας το ψώλαραν εντελώς.

Δημοσ.
Πάντως από το να το πάρει η Α.Ε.Κ. προτιμώ να το πάρουν οι άλλοι.

Εγώ πάλι γιατί από εσάς προτιμώ να το πάρει η ΑΕΚ;;; :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...