Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaxaxxaxaaxxaaxaxaa ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. 0-1 αντί για 0-4 στο Α ημίχρονο. Πολύ γουστάρω που χάνει ο γάβρος... και χάνουμε και εμείς! Θα πονέσει πιο πολύ τον Τζιγκεριακό.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πρόκληση στη λογική συνεχίζεται!!!

Τι άλλο θα δούμε ρε πούστη μου!

Γιά ζεϊμπεκιές ο Μόρις είναι καλός.Γιά μπάλα δεν κάνει.

Δημοσ.

Μου αρέσει που και φέτος θα σας φταίει ο προπονητής και εκεί για άλλη μια φορά θα τελείωσουν οι ευθύνες....

Δημοσ.

Αν δεν είχε ποιοτικούς παίχτες στον πάγκο δεν θα λέγαμε τίποτα.Απο την στιγμή που αφήνει στον Πάγκο τον Νίνη τον Ιβανσιτς τον Δημούτσο (που σε σύγκριση με τον Τζιώλη είναι παιχταράς) και έκαψε τον Μαλαρτζ.Σε όλα αυτά ναι φταίει ο ΔΗΘΕΝ προπονητής που μετά το σημερινό θα ετοιμάσει βαλίτσες.

Δημοσ.

Τωρα παιζουμε οπως επρεπε ολη την σεζον...ακου εκει με 3 αμυντικα χαφ εντος εδρας.... και βγαζει εξω τον τζιολη και το λεει ο εκφωνιτης σαν να ειναι αμαρτια ενα πραγμα....

Δημοσ.

Ο Μόρις, ο Πεσέιρο, ο Τζιόλης και μερικοί ακόμη κάνουν κακό στην Υγεία μας!!!

Τζίγκερ ξύπνα!!!

Πολύ λάιτ με βρίσκω σήμερα...

Είπα και εγώ θα δω τον Κάρα μία φορά στον άξονα και ο βλάκας ο αχρείος ο άσχετος ο Πεσέιρο πήγε και κατέβασε σύστημα τραβεστί...

Δημοσ.

Καί φυσικά η ομάδα δεν βλέπεται πέρα από τη νίκη.Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα από τον προπονητή,( γιατί γιά παίχτες δεν μπορούμε να αλλάξουμε γιά την ώρα), βλέπω κάθε Κυριακή το ίδιο ψυχοβγαλτικό μαρτύριο.

Αν ο μυτόγκας είχε ευστοχήσει καί στο Καραισκάκη θα μιλούσαμε από θέση ισχύος γιά το πρωτάθλημα.Πάντως δεν τον είχα ποτέ σε εκτίμηση όπως καί τούς Τζιώλη,Μόρις Σέριτς πού εν ολίγοις είναι παλτά.Τον Βύντρα αν καί δεν ξέρει μπάλα το παιδί περιέργως τον συμπαθώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...