talikra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Παίζουν 2 σκηνικά με Saras να την λέει στον Σπανούλη. Στο πρώτο ημίχρονο την λέει ο Big γιατί ενώ είναι η μπάλλα γυρνάει καλά και φτάνει στον bill ο Bill δεν σουτάρει και αποφασίζει να κάνει ένα drive σχεδόν 1 με 5 και δίπλα είναι saras έτοιμος να το στάξει. Προφανώς ο v-span τρώει τάπα από τον Ψηλό τους. Στο 3ο δεκάλεπτο παίζει ο Σάρας και κάνει ένα αναγκαστικό foul σε έναν τύπο που έχει περάσει το v-span γιατί έχασε ισορροπία του και χρεώνεται το 4ο αν κάνω λάθος. Εκεί γίνεται το σκηνικό και την λέει στον Big. ο Σάρας γενικά την λέει, όποτε την λέει από ότι έχω δει έχει δίκιο τλπ. όποιος έχει παίξει μπάσκετ σε ομάδα (όχι με φίλους κτλπ) ξέρει ότι πάντα ένας παίκτης μέσα στην ομάδα θα μιλάει συνεχώς και θα σπάει τα αρχίδια των άλλων Δεν είναι τπτ αυτά ρε.
lalanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Έχεις δίκιο. Στο ταψίδι από τον Μπουρούση μετά από drive, την λέει στο Μπιλ... Καλά, για το χαβαλέ τα συζητάμε αυτά. Εννοείται πως στην ένταση του αγώνα συμβαίνουν αυτά.. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; - Κύριε Σπανούλη, θα προτιμούσα, αν αυτό ήταν εφικτό, να μεταβιβάζετε πιο γρήγορα την μπάλα, ώστε το παίγνιο της ομάδος μας να γίνει αρκούντως αποδοτικό; Όχι βέβαια....
vastravoud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Γενικά πάντως απ' όσο καταλαβαίνω ο Σάρας με τον ΣΠανούλη δεν πρέπει να έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Δεν έχω "πληροφορίες", είναι απλά η αίσθηση μου. Σχετικά με του χρόνου, δε με πολυκαίει να μείνει ο Σάρας και ο Ντικούδης ενώ οι Τομάσεβιτς/ΑΛβέρτης(ειδικά ο δεύτερος) θα πρέπει να αποφασίσουν να τελειώσουν τις καριέρες τους. Κατά τα άλλα, θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό καλοκαίρι!
talikra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Παίδες στην αρχή της μετάδοσης με Ολυμπιάδα είπε ο Περπερίδης στον Θανάση ότι υπάρχει φήμη για Αντώνη Φώτση έχει διαρεύσει πουθενά αυτό από κανά site ? Τον Αντώνη προσωπικά τον θέλω τρελλά στην ομάδα.
vastravoud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μακάρι να έρθει! Ψηλός, εξαιρετικός ριμπάουντερ, καλό σουτ, και Έλληνας. Πολύ θα ήθελα ρόστερ ψηλών με Πέκοβιτς, Μπατιστ, Τσαρτσαρή, Φώτση, Βασιλόπουλο(που ακούγεται πολύ) + κάποιον ταλαντούχο πιτσιρικά που ίσως βρούμε.
gvaggis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Στον πάγκο σε timeout αυτό; Γιατί ο Σάρας δεν έπαιξε στο τρίτο δεκάλεπτο. Μόλις το ξανάδα... Αυτό που περιέγραψε ο talikra είδα..Με το φάουλ στον αιφνιδιασμό.. Είμαι σίγουρος πως είναι στο 3ο δεκάλεπτο...μπορεί κ στο τέταρτο,αρχές..ξέρω γω; Α!και ήταν 2 κανονικότατα ''shut up''! στα μούτρα του κ σε έντονο υφάκι,καθόλου μπλαζέ.. Στη τελική να δώ τη φάτσα του Μπίλλυ να παίρνει μπλαζέ γκριμάτσα κ μετά ας πεθάνω! Enough με τα κουτσομπολιά..! Το θέμα δεν είναι αν τον παίρνει τον Σπανούλη να την λέει στον Σάρας.. Το θέμα δεν είναι ούτε αν ο Σάρας πρέπει να κόψει λίγο τις παρατηρήσεις του ως προς τους άλλους(γιατί στη τελική δεν βρίσκεται ανάμεσα σε τυχαίο ρόστερ ο Λιθουανός έτσι Αντί να φύγει ο Λιθουανός προτιμώ να ενισχυθούμε κ να παραμείνει..Προφανώς.. Απλά κ έμείς θα πρέπει να καταλάβουμε πως έχουμε καλομάθει. Δεν ξέρω αν γίνεται να μαζεύουμε τόσους πολλους κ καλούς παίκτες στην ομάδα,και να έχουμε κ την απαίτηση όλοι να είναι ικανοποιημένοι με τα δεκαπενταλεπτάκια τους.. Δεν θεωρώ παράλογο να γουστάρει τη Μπάρτσα ο Σάρας τόσο που να θέλει να πάει κ να παίζει 30 λεπτά κ να είναι Ο σουπερ-σταρ της ομάδας.. Τα πρώτα κρούσματα με Μπέτσι κ Ντικούδη έχουν σκάσει μύτη,έτσι;
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Οποιος ηταν σημερα στο γηπεδο θα ειδε ποσο "κακες" ειναι οι σχεσεις των παικτων μεταξυ τους(ειδικα σε τετοια ματς που δεν απαιτουν συσπειρωση και ενδιαφερον και αυτοσυγκεντρωση ειναι που γινονται τα μεγαλα μπαμ, αλλα σημερα τοχαν σπασει στην μαλακια ολοι τους) Ο Σαρας παιζει ΚΑΙ πολυ και ειναι και Ο σταρ, απλα δεν ειναι ο ΜΟΝΟΣ σταρ. ΥΓ. Τι εννοεισ κρουσματα? ΥΓ. Μετα το παγκιασμα για 40' σε σοβαρα ματς ο Ζιζιτς εζησε και τα πολιτικα ρουχα σε ματς της πλακας για 40', μαλλον κι ο ιδιος το πηρε πρεφα τι προκειται να γινει το καλοκαιρι
vastravoud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Οποιος ηταν σημερα στο γηπεδο θα ειδε ποσο "κακες" ειναι οι σχεσεις των παικτων μεταξυ τους(ειδικα σε τετοια ματς που δεν απαιτουν συσπειρωση και ενδιαφερον και αυτοσυγκεντρωση ειναι που γινονται τα μεγαλα μπαμ, αλλα σημερα τοχαν σπασει στην μαλακια ολοι τους) Προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι τσακώνονται κιόλας, απλώς η αίσθηση μου είναι ότι ο Σάρας με τον Σπανούλη δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Όχι ότι τρέχει και τίποτα βεβαίως, επαγγελματίες είναι άλλωστε. Κατά τα λοιπά, δεν είμαι από αυτούς που "σταυρώνουν" τον Σάρας. Τον θεωρώ απίστευτο παικταρά, με το καλύτερο court vision στην Ευρώπη, απλώς μάλλον δε φαίνεται να πολυπέτυχε το πείραμα με τους δύο "πρωτοκλασάτους" PG. Η θέση είναι τρομερά νευραλγική, και νομίζω πως απαιτείται απόλυτη συνειδητοποίηση του ρόλου του καθενός. Πέρσι για παράδειγμα ναι μεν έσκασε ο Διαμαντίδης άλλα όλοι ήξεραν πως αυτός ήταν το "κουμάντο" της ομάδας, ενώ από ένα σημείο και μετά ο Βούγιανιτς έδινε κι αυτός τη βοήθεια του στην επόμενη θέση. Π.χ αν στη φετινή χρονιά είχαμε Διαμαντίδη, Σπανούλη, Μίλος, θα ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ο βασικός οργανωτής, και θα υπήρχαν άλλοι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά τη θέση, ενταγμένοι σε ένα ωραίο rotation.
talikra Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι τσακώνονται κιόλας, απλώς η αίσθηση μου είναι ότι ο Σάρας με τον Σπανούλη δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Όχι ότι τρέχει και τίποτα βεβαίως, επαγγελματίες είναι άλλωστε. Κατά τα λοιπά, δεν είμαι από αυτούς που "σταυρώνουν" τον Σάρας. Τον θεωρώ απίστευτο παικταρά, με το καλύτερο court vision στην Ευρώπη, απλώς μάλλον δε φαίνεται να πολυπέτυχε το πείραμα με τους δύο "πρωτοκλασάτους" PG. Η θέση είναι τρομερά νευραλγική, και νομίζω πως απαιτείται απόλυτη συνειδητοποίηση του ρόλου του καθενός. Πέρσι για παράδειγμα ναι μεν έσκασε ο Διαμαντίδης άλλα όλοι ήξεραν πως αυτός ήταν το "κουμάντο" της ομάδας, ενώ από ένα σημείο και μετά ο Βούγιανιτς έδινε κι αυτός τη βοήθεια του στην επόμενη θέση. Π.χ αν στη φετινή χρονιά είχαμε Διαμαντίδη, Σπανούλη, Μίλος, θα ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ο βασικός οργανωτής, και θα υπήρχαν άλλοι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά τη θέση, ενταγμένοι σε ένα ωραίο rotation. Ξεκολάτε ρε παιδιά με τα πολλά Guards και και και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΟ φέτος.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι αναγκη να ειναι φιλοι 2 παικτες για να δουλευουν καλα, ο Γιαννακης με τον Γκαλη το '87 εκτος γηπεδου δεν αλλαζαν καλημερα και στον Αρη δεν πρεπει να ειχαν αλλαξει κουβεντα που να μην εχει σχεση με το μπασκετ
vasso286 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Άκουσα ότι στο paoshop.gr πωλούνται δια δημοπρασίας οι φανέλες του triple crown 2007 με σκοπό να δοθούν τα χρήματα στους πυρόπληκτους. Μπράβο παιδιά πολύ καλή πρωτοβουλία!!!
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ι LOVE PESEIRO. Me to!!! Ακόμη ένα χαμένο παιχνίδι από της μαλακίες του Πεσέιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.