Σκύμνος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Τώρα θα μπορούσα να αρνηθώ να συνεχίσω, όχι τπτ άλλο, αλλά πως να το κάνουμε ξέρεις η Ομοσπονδία ε αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων του Παναθηναικού (όπου μεγάλο βάλε τη συντριπτική πλειοψηφεία). Το ποιοι είναι οι άλλοι, το ποιοι απο τους άλλους ήταν τσάτσοι κτλ κτλ κτλ ε τα ξέρουμε... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος του ΠΑΟ δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι...Δεν πάνε μόνο αυτοί στα γήπεδα, δεν υποστηρίζουν την ομάδα μόνο αυτοί... Όταν ο φίλος μας αναφέρει "ΟΛΟΙ οι Παναθηναϊκοί τα χώνουν" δεν νομίζω να εννοεί μόνο τους οργανωμένους... Και επέτρεψέ μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με τα κίνητρα και τις αποφάσεις της ηγεσίας των οργανωμένων... Δεν είδα στα δύσκολα καμμιά απόφαση της προκοπής μπας και ταρακουνηθούν λίγο ο ραλάκιας και η παρέα του...Ο νοών νοείτω...
LL_NEO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Α ωραία, με την ίδια υπέροχη λογική, ξέρεις οι φίλαθλοι του Παναθηναικού δεν είναι οι 30.000 - 40.000 που πάνε στο γήπεδο. Όλοι οι άλλοι μισούν τον Τζίγγερ και του κάνουν πόλεμο. FATALITY
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Tι διαολο ρε πουστη μου,μαθηματικα θελει?? Ρε αγορινα,δηλαδη αυτοι οι 30,000 ειναι ολοι οι Παναθηναικοι και μαλιστα υπερ του Τζιγγερ Δηλαδη 30,000 σε πρεμιερα σε γηπεδο 65,000 με λαο 3 εκατομυριων τι ειναι γαμω την πουτανα μου?(ΕΓΩ εχω να πατησω 4 χρονια γηπεδο ποδοσφαιρου παντως) Δηλαδη τους Γιαννακοπουλεους θελουμε να τους διωξουμε επειδη περσυ ειμασταν 500 ατομα σε μερικα ματς?
geovard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδη 30,000 σε πρεμιερα σε γηπεδο 65,000 με λαο 3 εκατομυριων τι ειναι γαμω την πουτανα μου?(ΕΓΩ εχω να πατησω 4 χρονια γηπεδο ποδοσφαιρου παντως) Αυτοί σίγουρα χρειάζονται γιατρό.Γιατί αν ούτε αυτοί πήγαιναν γήπεδο καί ο Παναθηναικός έπαιζε σε άδειες εξέδρες νομίζω θα ήταν μιά ισχυρή πίεση στη διοίκηση.Καί να ρωτήσω το αυτονόητο.Τι τούς τρελαίνει δηλαδή καί πάνε στό γήπεδο.Το υπέροχο θέαμα μήπως?Αλλά είπαμε,ότι χρειάζονται επειγόντως ειδικό γιατρό.
crach13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ο καθενας πηγαινει στο γηπεδο για το δικο του προσωπικο λογο.Ο αλλος παει για να βρισει,για να εκτονωθει,για να δει το τοπι απο κοντα και απο γκαυλα.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτοί σίγουρα χρειάζονται γιατρό.Γιατί αν ούτε αυτοί πήγαιναν γήπεδο καί ο Παναθηναικός έπαιζε σε άδειες εξέδρες νομίζω θα ήταν μιά ισχυρή πίεση στη διοίκηση.Καί να ρωτήσω το αυτονόητο.Τι τούς τρελαίνει δηλαδή καί πάνε στό γήπεδο.Το υπέροχο θέαμα μήπως?Αλλά είπαμε,ότι χρειάζονται επειγόντως ειδικό γιατρό. Οι γαύροι που γεμίζουν το τηγάνι συνέχεια γιατί πάνε; Για τον Ζε Ρομπέρτο; Για τη μπαλάρα του Ολυμπιακού; Μην το ψάχνεις, πονεμένη ιστορία...
gvaggis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το ενδεχόμενο μερικοί από εμάς να θεωρούν τον Παναθηναικό πάνω από κάθε Καβουρογιάννη και να τους αρέσει που κ που να πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί είναι κ μια συνήθεια που μας αρέσει μόνο κ μόνο σαν διαδικασία να το θίξω ή ψηφίσατε ήδη όλοι αποχή κ δεν πρόλαβα να σηκώσω χέρι;
Σκύμνος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 @ KaizerSoze Οι 30.000 για μένα είναι πάρα πολλοί για την εικόνα που δείχνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχω μεγαλώσει με το μεγαλείο της ομάδας μας στο παρελθόν, θαύμασα το θέαμα και το ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ποδόσφαιρό της, είχα μάθει τους παίκτες μας οι οποίοι δεν άλλαζαν σαν τα πουκάμισα και πονάω όταν βλέπω την κατάντια των τελευταίων ετών... Λυπούμαι που βλέπω 30.000 κορόιδα κάθε χρόνο να στηρίζουν τις προσπάθειες μιας απαράδεκτης, ανίκανης και επικίνδυνης διοίκησης ελπίζοντας να μπορέσει να ορθοποδήσει την ομάδα μας. Ή όπως έλεγε ο Άσιμος "εξήγησέ μου πως γίνεται στον ένα παλαβιάρη, κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάνε"... Πάρτε το απόφαση κύριοι...Ο ραλάκιας βλέπει την ομάδα ως ΕΤΑΙΡΙΑ και μόνο ως ΕΤΑΙΡΙΑ...Και σας διαβεβαιώνω ότι έχει ΚΕΡΔΗ, πάει καλά η εταιρία του... Εν κατακλείδι λέω: ΓΙΟΥΧΑ στο ραλάκια & ΑΠΟΧΗ από το γήπεδο...
geovard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οι γαύροι που γεμίζουν το τηγάνι συνέχεια γιατί πάνε; Για τον Ζε Ρομπέρτο; Για τη μπαλάρα του Ολυμπιακού; Μην το ψάχνεις, πονεμένη ιστορία... Πάντως αυτοί έχουν ένα λόγο να στηρίζουν την ομάδα τους.Είναι μόνιμοι πρωταθλητές.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως αυτοί έχουν ένα λόγο να στηρίζουν την ομάδα τους.Είναι μόνιμοι πρωταθλητές. Έστω. Στο C.L.; Για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι ε; Όταν δεν ήταν μόνιμοι πρωταθλητές γιατί πήγαιναν;
LL_NEO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 χμμμμμμμμ περίμενα να το θίξει κάποιος αυτό... φαντάζομαι ότι στα πέτρινα χρόνια στα εντός έδρας ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνο με την παρουσία συγγενών και φίλων έτσι;
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 χμμμμμμμμ περίμενα να το θίξει κάποιος αυτό... φαντάζομαι ότι στα πέτρινα χρόνια στα εντός έδρας ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνο με την παρουσία συγγενών και φίλων έτσι; Τότε πήγαιναν απλοί ποδοσφαιρόφιλοι για να δούνε μπάλα... Και φυσικά αγνοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ούτε κορόιδα, ούτε τίποτα...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 εξαλλου προσφεροταν και για τζογγινγκ Μπροστα ο Χρηστος ο Δημοπουλος και πισω ολοι οι γαυροι στο Καραισκακη
geovard Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Έστω. Στο C.L.; Για τον ίδιο λόγο φαντάζομαι ε; Όταν δεν ήταν μόνιμοι πρωταθλητές γιατί πήγαιναν; Μα γιατί προφανώς η αρρώστια τούς έχει βαρέσει περισσότερο από τούς βάζελους εδώ καί πάρα πολλά χρόνια.Αυτοί τουλάχιστον άλλαζαν πού καί πού κανένα υπόδικο πρόεδρο καί είχαν κίνητρο γιά καλλίτερο μέλλον.Ενώ εδώ υπάρχει τέλμα καί ελονοσία.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μα γιατί προφανώς η αρρώστια τούς έχει βαρέσει περισσότερο από τούς βάζελους εδώ καί πάρα πολλά χρόνια.Αυτοί τουλάχιστον άλλαζαν πού καί πού κανένα υπόδικο πρόεδρο καί είχαν κίνητρο γιά καλλίτερο μέλλον.Ενώ εδώ υπάρχει τέλμα καί ελονοσία. Πραγματικά γέλασα πολύ με τα παραπάνω. Οπότε οι εναλλαγές υπόδικων προέδρων σπάνε τη μονοτονία και δίνουν ελπίδα. Μάστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.