Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενα σεβασμο στον προπονητη του Ολυμπιακου Γιαννακη

Στον προπονητη της Εθνικης, παλιο παικτη του Αρη κτλ οσο θες(ΣΕΒΑΣΜΟ, οχι αγαπη. Οπως για τον Παπαλουκα πανηγυριζω με την Εθνικη αλλα ποτε μου δεν του ειπα "παμε παικταρα μου, Τεο λατρεια")

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θέλω να ξέρω αν ο Γιαννάκης παρέλαβε τη μασέλα του τώρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ή το 1996 όπως του φώναζαν από τα μεγάφωνα στο ΣΕΦ.

Δημοσ.
Εγώ θέλω να ξέρω αν ο Γιαννάκης παρέλαβε τη μασέλα του τώρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ή το 1996 όπως του φώναζαν από τα μεγάφωνα στο ΣΕΦ.

Tην απάντηση στην δίνει ο απο πάνω σου (με τον οποίο συμφωνώ).

Κάτι ανάλογο έγινε και στην επιστροφή του Νικοπολίδη στη Λεοφώρο.Τότε που τα μεφάφωνα δίνανε το ρυθμό για το υβριστικό συνθηματάκι που ήταν αφιερωμένο στο γέννημα θρέμα της Παιανίας.

Δημοσ.
Tην απάντηση στην δίνει ο απο πάνω σου (με τον οποίο συμφωνώ).

Κάτι ανάλογο έγινε και στην επιστροφή του Νικοπολίδη στη Λεοφώρο.Τότε που τα μεφάφωνα δίνανε το ρυθμό για το υβριστικό συνθηματάκι που ήταν αφιερωμένο στο γέννημα θρέμα της Παιανίας.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, δε νομίζεις;

Δημοσ.
Πότε έβριζαν τον Νικοπολίδη στη Λεωφόρο;

Πότε τον Γιαννάκη στο ΣΕΦ;

Ώπα κάτσε γιατί εσύ τώρα μου συγκρίνεις τα ανόμοια.Τον Γιαννάκη κανείς δεν τον έβρισε.

Αν θεωρείς οτι η μασέλα είναι ίδιο με το να βρίζουν τη γυναίκα και τα παιδιά σου τι να πώ?

Δημοσ.

αυτο που θελέι να πει ο KSWN είναι ο Γιαννακης πηγε στην ομαδα που τον εβριζαν (εστω, χλευαζαν) ΠΡΙΝ παει.

ενω ο Νικοπολ. πρωτα πηγε και μετα τα ακουσε.

απο την αλλη κι ο Νικοπολιδης εχει μια αντιστοιχη περιπτωση

Οσφπ - Παναθηναικος 1989 στο παλιο Καραισκακη. παιχτης του Παο πεφτει αιμοφυρτος απο πετρες που του πεταξαν οπαδοι του ολυμπιακου.... ποιος παιχτης; ο αντωνακης.

Δημοσ.
1. Εσύ δηλαδή θα χαρείς αν φύγει ο Σάρας;

2. Αυτό: http://www.superbasket.gr/?c=139&a=102163 δείχνει ότι θα φύγει;

3. Τα μπινελίκια και του Διαμαντίδη και του Σάρας στον Σπανούλη τα είδες; Γιατί εγώ αυτά που λες δεν τα είδα.

4. Έχεις διαβάσει ποτέ σοβαρό ρεπορτάζ από αυτό το site;

1.Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος του παίκτη Γιασικεβίτσιους κ μου αρέσει κιόλας.

Περίμενα πολλά περισσότερα όμως..

Δε θα χαρώ,αλλά δε θα θεωρήσω την απώλεια του το ίδιο τραγικη με αυτή του Σίσκα..

2.Όχι αυτό δεν δείχνει ότι θα φύγει.Αλλά αυτό είναι το νόημα των σεναρίων..Ποτε δεν ξέρεις ποιο θα κάτσει..!

Δηλαδή πιστεύεις πως οι κοντοί θα κρατήσουν ποτέ ένα παίκτη που δε θα θέλει να μείνει;

Αν δηλαδή τους πει ο Σαρας πως προτιμά να πάει πίσω στη Μπάρτσα;

3.Έλα ρε που δε τα είδες!!Καλά δε γαμοσταυρίστηκαν κιόλας..!

Τρίτη περίοδος:Σπανούλης προς Σαρας: ''Shut up Saras,shut up!!'' κ κάτι άλλα Λαρισαίικα και καπάκι χώνεται ο Μήτσος κ καλμάρει τον Billy..

Μικρό κ χαριτωμένο!

4.Ναι..Αρκετά καλό σε γενικές γραμμές..Αλλά σιγα μην μπω κ στη διαδικασία να υποστηρίζω κ τα site τώρα..Κουβέντα να κάνουμε..

Δημοσ.

2.Όχι αυτό δεν δείχνει ότι θα φύγει.Αλλά αυτό είναι το νόημα των σεναρίων..Ποτε δεν ξέρεις ποιο θα κάτσει..!

Δηλαδή πιστεύεις πως οι κοντοί θα κρατήσουν ποτέ ένα παίκτη που δε θα θέλει να μείνει;

Αν δηλαδή τους πει ο Σαρας πως προτιμά να πάει πίσω στη Μπάρτσα;

Όταν δίνεις τόσα λεφτά σε έναν παίκτη δεν περιμένεις απλά να παίζει καλά, περιμένεις να κάνει την διαφορά. Δεν ξέρω τους λόγους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να μπορεί να το κάνει ο Σάρας. Κωλοτούμπες θα κάνουν οι κοντοί έτσι και τους πει ότι θέλει να φύγει γιατί με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα μπορούν να φέρουν κάποιον που να παίζει καλύτερα. my2cents

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να τα γράφω.

Όσοι πιστεύετε ότι δεν πήγε καλά, τον είχατε ξαναδει να παίζει; Ποιο είναι ακριβώς το παιχνίδι που κάνει; ΓΙΑΤΙ δεν έκανε τους παπάδες που περιμένατε έχετε καταλάβει;

ΥΓ: Από ότι φαίνεται, ο ίδιος γουστάρει να μείνει. Και από ότι φαίνεται, το μπάτζετ ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι. Πιο λογικό θα ήταν να φέρει 2-3 ψηλούς που να μπορούν να παίχουν μαζί του (αλλά και με Σπανούλη-Διαμαντίδη) και να διώξει τον Μπετσίροβιτς ο οποίος είναι και στραβωμένος άσχημα.

ΥΓ2: Όπως και να έχουν τα πράγματα, πάει λίγο πολύ να βρίζει ο Σπανούλης τον όποιο Σάρας, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Καί τι δεν θά έδινε ο 'δράκος' γιά να είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό!

Με τα μισά λεφτά απ' ότι παίρνει στον Ολυμπιακό καί ακόμη λιγότερα θα πήγαινε σφαιράτος στον Παναθηναϊκό.Ξέρετε όλο το Ελληνικό προπονητικό κύκλωμα δεν τον χωνεύει τον Ομπράντοβιτς.Όποιος πιστεύει το αντίθετο το συζητάμε.Μετά από την κούπα στο Παρίσι οι Γιαννακόπουλοι έιχαν συζητήσει με τον Γιαννάκη ότι άμα τη λήξει της καρριέρας του ως αθλητή θα αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό προπονητικά.Αλλά ελέω Ζέλικο μάλλον στην άλλη ζωή ίσως να ήταν προπονητής ο Γιαννάκης.Καί έτσι ο καιρός περνούσε καί η ευχή να πέσει ο Παναθηναϊκός από την κορυφή δεν έπιανε.Είδε κι απόειδε ο συμπαθέστατος Παναγιώτης καί έτσι κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.
3.Έλα ρε που δε τα είδες!!Καλά δε γαμοσταυρίστηκαν κιόλας..!

Τρίτη περίοδος:Σπανούλης προς Σαρας: ''Shut up Saras,shut up!!'' κ κάτι άλλα Λαρισαίικα και καπάκι χώνεται ο Μήτσος κ καλμάρει τον Billy..

Μικρό κ χαριτωμένο!

Στον πάγκο σε timeout αυτό; Γιατί ο Σάρας δεν έπαιξε στο τρίτο δεκάλεπτο. Μόλις το ξανάδα...

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, έκανε μια μαλακία ο Bill και έχασε την μπάλα. Τον έκραξε λίγο ο Σάρας, και ο Bill του είπε κάτι ψιλοφορτωμένος....

Δεν ξέρω για γαμοσταυρίδια...Μάλλον κάτι σε "Chill out man, chill out" έκοψα με μπλαζέ ύφος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...