Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ο ρεχαγκελ εχει διξει απειρες φορες πως εχει ιδιαιτερη συμπαθεια στον παναθηναικο απο τις αλλες ελληνικες ομαδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανανέωσε ο Τσαρτσαρούκος

Το μπουλο ο Σαρας το καλοκαίρι

και ζήσαμε εμείς καλά κ οι αυτός καλύτερα..

ρεπορταζ

1. ξέρει κανείς ποιο σύνθημα φωνάζανε οι δικοί μας στον Γιαννάκη και αυτός κούναγε το κεφάλι;

Δήλωσε αργότερα λέει στον πάγκο ''εγώ δεν ξεχνάω,τα θυμάμαι όλα...κτλ..''

2. τα μπινελίκια του Σπανούλη στον Σάρας είχαν τρελό γέλιο!

3 τι εννοεί ο ποιητής άραγε στο παραπάνω ρεπορτάζ όταν λέει πως Ζοτς δέχτηκε "εσωτερική αντιπολίτευση" για το αν θα μείνει ή αν θα φύγει;;;

Υπάρχουν κάποιοι μέσα στη ΚΑΕ που δεν την παλεύουν καθόλου;;;;

4 Πιστεύω πως ούτε ο Τσαρτσαρής θα πήγαινε στον γαύρο ούτε ο Βασιλόπουλος θα έρθει σε εμάς.Κ οι 2 για τον ίδιο λόγο: Γουστάρουν πολύ τους προπονητές τους.

Δημοσ.

ξέρει κανείς ποιο σύνθημα φωνάζανε οι δικοί μας στον Γιαννάκη και αυτός κούναγε το κεφάλι;

αληθεια ποιο συνθημα φωναζαν ξερει κανεις?:devil:

Δημοσ.
Ανανέωσε ο Τσαρτσαρούκος

Το μπουλο ο Σαρας το καλοκαίρι

και ζήσαμε εμείς καλά κ οι αυτός καλύτερα..

ρεπορταζ

1. ξέρει κανείς ποιο σύνθημα φωνάζανε οι δικοί μας στον Γιαννάκη και αυτός κούναγε το κεφάλι;

2. τα μπινελίκια του Σπανούλη στον Σάρας είχαν τρελό γέλιο!

3 τι εννοεί ο ποιητής άραγε στο παραπάνω ρεπορτάζ όταν λέει πως Ζοτς δέχτηκε "εσωτερική αντιπολίτευση" για το αν θα μείνει ή αν θα φύγει;;;

Υπάρχουν κάποιοι μέσα στη ΚΑΕ που δεν την παλεύουν καθόλου;;;;

4 Πιστεύω πως ούτε ο Τσαρτσαρής θα πήγαινε στον γαύρο ούτε ο Βασιλόπουλος θα έρθει σε εμάς.Κ οι 2 για τον ίδιο λόγο: Γουστάρουν πολύ τους προπονητές τους.

1. Εσύ δηλαδή θα χαρείς αν φύγει ο Σάρας;

2. Αυτό: http://www.superbasket.gr/?c=139&a=102163 δείχνει ότι θα φύγει;

3. Τα μπινελίκια και του Διαμαντίδη και του Σάρας στον Σπανούλη τα είδες; Γιατί εγώ αυτά που λες δεν τα είδα.

4. Έχεις διαβάσει ποτέ σοβαρό ρεπορτάζ από αυτό το site;

Δημοσ.

πολυ καλη η συνεντευξη του Μπατιστ αξιζει να την δειτε http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125114

στο τελος της λεει "Θα έπεφτα στη φωτιά για τον Παναθηναϊκό». "

ΥΓ 1)Δυναστη της ψηχης μας

2)Κλεφτη των ονειρων μας

3)Εμπορε της ελπιδας μας

Φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!1

Δημοσ.

Απο τον ΠΑΟ θα φύγουν πολλοί αλλά όχι ο Σάρας.Έχουμε πει πολλές φορές ποιοι είναι στην πόρτα.Με ένα καλό ψηλό ακόμα στην ομάδα και τον Περπέρογλου με τον Ουίνστον ποιο βελτιωμένους θα είμαστε αρκετά καλύτεροι.

Αληθεύει πως τον Τσαρτσαρή τον έφερε ο Πολίτης στην Ελλάδα όταν ήταν προπονητής στην Νηαρ ηστ ???

Δημοσ.
Παίζει και η Π.Ε.Κ. με τα νεύρα μας. Να πάνε να .... και αυτοί και ο Τζίγκερ.

Ρε... στον άξονα όλοι τους....

Δημοσ.
ξέρει κανείς ποιο σύνθημα φωνάζανε οι δικοί μας στον Γιαννάκη και αυτός κούναγε το κεφάλι;

Δήλωσε αργότερα λέει στον πάγκο ''εγώ δεν ξεχνάω,τα θυμάμαι όλα...κτλ..''.

αυτη η π... ητανε η πρωτη Παναγιωτη, Παναγιωτη(αν και ηταν 2η εδω που τα λεμε)

Και μεις δεν ξεχναμε ρε ποκεμον-δρακε ρουφιανε, δεν ξεχναμε το Ευρωπαικο που πηγες να μας χασεις, δεν ξεχναμε τα καραγκιοζιλικια σου στον παγκο, δεν ξεχναμε που μας εχεις καψει τους καλυτερους μας παικτες με την Εθνικη(εξω ολοι, να παρει τον Καυκη και τον Πριντεζη, αι σιχτιρ)

ΥΓ. Την επομενη φορα που θα πει ο Πολιτης οτι ανακαλυψε τον Τσαρτσαρη θα ριξω μπομπα στην ΕΤ1. Το οτι κατεστρεψε τον Γκαλη δεν μας το λεει ο αμπαλος...

Δημοσ.

ρε λίγο σεβασμό στον Γιαννάκη.

στον Πολίτη ρίξε ότι θες θα σε βοηθήσω..

καλά ΟΛΟΥΣ τους είχε στην Νήαρ Ίστ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...