Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εντιτ: επειδη ξερω αρκετους γαβρους και ειναι ενταξει παιδια, γιαυτο αναθεωρω και αλλαζω τη λεξη "πλειοψηφια" με τη λεξη "αρκετους".

Θα πρεπε να βλεπες τις επαφές στο msn μου. Βάζελοι που ούτε καν έχουν ακουμπήσει την πορτοκαλή μπάλα έχουν βάλει ως personal message κάτι "τον ήπιατε" , "π.... πάλι".

Φαντάζομαι ότι οι γάβροι που εννοείς λένε τον Κόκκαλη "κρόκους", τον θεωρούν κρατικό επιχειρηματία (για τεχνογνωσία δε γεννάται λόγος) και ξέρουν ότι παίρνουν πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Τέλος διαβάζουν αξία και φίλαθλο και μονίμως τα χώνουν στον Κόκκαλη που δεν κάνει μεταγραφές.

Οπαδικά δε σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση(αλλά δεν είναι του παρόντος). Ομαδικά ποια είναι η διαφορά μας. Μπάσκετ δεν έχω πάει ποτέ στο γήπεδο κυρίως γιατί δε μ αρέσει σαν άθλημα. Πάντως αν δω τους τίτλους σας σε Ελλάδα κ Ευρώπη δεν μπορώ να πως όλα τα πήρατε με τη διαιτησία και έχω υπερομάδα. Εν αντιθέσει εσύ στην μπάλα (ως οπαδός) σε οποιαδήποτε ήττα σου έχεις έτοιμη την καραμέλα της διατησίας, τον Γκαγκάτση, τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας που με εσάς σκίστηκαν, ενώ με μας ήταν κότες κλπ.

Δημοσ.

Αφού ο Ρεχάγκελ διαχειρίζεται καλύτερα το υλικό, όπως φάνηκε με τον Καραγκούνη στον άξονα, λέω να διώξουμε τον Πεσέιρο και να πάρουμε τον Γερμανό προπονητή.Είναι απλό!

Δημοσ.
Αφού ο Ρεχάγκελ διαχειρίζεται καλύτερα το υλικό, όπως φάνηκε με τον Καραγκούνη στον άξονα, λέω να διώξουμε τον Πεσέιρο και να πάρουμε τον Γερμανό προπονητή.Είναι απλό!

Την όρεξή σας είχε ο Ρεχάγκελ ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...