firewalker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Άσε ρε... πότε είπες εσύ για τον άξονα; Έλα ντε... Λέω να στείλω το dvd του σημερινού αγώνα της Εθνικής στην Παιανία συνοδευόμενο από μερικές όχι και τόσο ευπρεπείς υποδείξεις... Ξέρει κανείς καμιά διεύθυνση; Πλάκα πλάκα δεν σκαρώνουμε τίποτε τέτοιο;
KWSN_Men Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Για μένα το μπασκετάκι, το πόλο, το βόλει το βάζω ίδιο με το τάβλι. Βασιλιάς των σπορ η μπάλα. Αν εσύ φτιάχνεσαι με το να είσαι πρώτος σε ένα ανύπαρκτο άθλημα και εξαιτίας σου άνθρωποι να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα επειδή ο Γιαννακόπουλος ανεβάζει τις τιμές για το σωματείο του πρόβλημα σου. Δείχνει την κατάντια σας οπαδικά .Ξέρω σας καταλαβαίνω , θέλετε να ξεχαρμανιάσετε από τα 12 χρόνια συνεχούς εναγκαλιασμού από τον αναβάτη σας. Εχετε κάθε δικαίωμα και σας συμπονώ. Ειδικά που σιγά σιγά λιώνει και η καραμέλα του ευρωπέου παναθηναικού , που στην περιβόλα πάτε 3 κι ο κούκος (όχι γιατί σας φταίει ο Τζίγγερ αλλά γιατί δεν πιστεύετε στο ότι θα πάρετε την κούπα), που τα παιδάκια γίνονται ολυμπιακά σε πείσμα των γονέων, που οπαδικά είστε ανύπαρκτοι και πάτε με πληρωμένα εισιτήρια σε Ξάνθες γιατί αν ο Τζιγγερδε δώσει εντολή δεν κουνιέται φίλο κλπ κλπ. Προς στιγμήν πήγα να σου απαντήσω αλλά μετά θυμήθηκα ποιος είσαι και το ρεκόρ σου με το αρνητικό IQ και συνήλθα. Κατά τα άλλα, φάνηκε ότι είναι ανύπαρκτο το άθλημα μόνο και μόνο που απάντησες πελατάκο.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ρε μην απαντατε στον γιωτα γαμωτο μου και ειδικα με quote, βλεπω τις ιδιες "Αλεξης Τζιολης" του σε 3 ποστ και συγχιζομαι Λοιπον, προτινω αξονα με Γκουνη, Μορρις, Ποστιγκα, ΕΝτου...Θα τους αναστησουμε και τους 4.
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Βασικά αν αυτός είναι ο ομνιβλαξ απορώ διότι βόσκει ακόμα εδώ. Λούσυ αν είναι αυτός και σε έχει πάλι συνεπάρει η ατοφια βλακεία που επιδεικνύει πέστο μου να αρχίσω να γράφω και γω τα όποια ban λαμβάνω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. To LLNEO μπορεί να γραφτεί με 2^6 τρόπους χωρίς να υπολογίσω και τα ελληνικά μέσα. Θα έχω accounts μέχρι να σταματήσει να σηκώνει ο Αλβέρτης κούπες
afentiko7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Προς στιγμήν πήγα να σου απαντήσω αλλά μετά θυμήθηκα ποιος είσαι και το ρεκόρ σου με το αρνητικό IQ και συνήλθα. Κατά τα άλλα, φάνηκε ότι είναι ανύπαρκτο το άθλημα μόνο και μόνο που απάντησες πελατάκο. Αν έπαιζες με την Κηφισιά όχι 600, ούτε 300 δε θα σασταν. Χαίρεσαι όχι γιατί πήρες το κύπελλο (δε με ενδιαφέρει αν το πήρες με διαιτησία, χωρίς, αν μας έριξες 100 πόντους), αλλά γιατί νομίζετε με το μυαλουδάκι σας ότι μια νίκη σε ένα ανύπαρκτο άθλημα με 1200 θεατές και με ανύπαρκτη αναγνώριση στο διεθνές περιβάλλον (ρώτα κάνα άγγλο αν ξέρει από μπάσκετ), ακόμα και στην Ισπανία μπορεί να εξισώσει το γεγονός ότι επί 12 συναπτά ετη σε πεταλώνω στην μπάλα. Ναι γιατί και το σοφτμπολ παίζεται με μπάλα αλλά ως "μπάλα" λέμε το βασιλιά των αθλημάτων, εκεί όπου τα ηνία τα έχει από τό 1925 ο αντίπαλος σου, ο λεγόμενος Θρύλος. Ρε παίδες στον absinthe πείτε το που ασχολήθηκε μαζί μας. Ορεξη έχω και εγώ να κάθομαι μόνος μου να τα βγάζω πέρα.(οι ολυμπιακοί του φόρουμ μόνο για ψευτοπροπονητική κάνουν, από οπαδικά μάπα(όχι φασαρίες).Ευτυχώς για σας και δυστυχώς για μας εσείς είστε πιο άρρωστοι
KWSN_Men Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αφόύ δε σε ενδιαφέρει το μπασκετάκι ποιός ο λόγος να βγάλεις το λογίδριό σου?Ή μήπως σε ενδιαφέρει.Βρες καμμιά γκόμενα να σε βοηθήσει να βγάλεις την πίκρα σου καί άσε τις θεωρίες γιά τούς σοφιστές. Μην τον πικραίνεις ρε συ... Πονεμένο θέμα...
LL_NEO Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Για τη γκόμενα εννοείς διότι αν θυμάμαι καλά κάτι έλεγε (όταν δε μίλαγε για αντισύλληψη και οργασμό) για σκαμπίλια
Absinthe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μην τολμησει κανεις και αγγιξει τον ομνι, θα γινει χαμος. Ο τυπος ειναι ζωντανη διαφημιση των οσων υποστηριζουμε ολοι οι παναθηναικοι για την πλειοψηφια των ολυμπιακων οπαδων τοσα χρονια. Εγω αληθεια εχω αρχισει και τον αγαπω. Αφου σκεφτομαι οτι ισως να ειναι παναθηναικος και δη πανεξυπνος και απλως γραφει ο,τι γραφει για να ξεφτιλισει εκ των εσω τον Ολυμπιακο. Omni for President.
godslayerxp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μην τολμησει κανεις και αγγιξει τον ομνι, θα γινει χαμος. Ο τυπος ειναι ζωντανη διαφημιση των οσων υποστηριζουμε ολοι οι παναθηναικοι για την πλειοψηφια των ολυμπιακων οπαδων τοσα χρονια. Εγω αληθεια εχω αρχισει και τον αγαπω. Αφου σκεφτομαι οτι ισως να ειναι παναθηναικος και δη πανεξυπνος και απλως γραφει ο,τι γραφει για να ξεφτιλισει εκ των εσω τον Ολυμπιακο. Omni for President. Για πες λίγο τι υποστηρίζετε όλοι οι παναθηναικοί για την πλειοψηφία των ολυμπιακών. Εσείς τα παραδείγματα προς μίμηση.
Absinthe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Φανταζομαι οτι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα του τι εννοω απο τα συμφραζομενα. Αν οχι, τοτε ανηκεις στην πλειοψηφια και εσυ. Δε σε χαλασε το σημερινο ε? εντιτ: επειδη ξερω αρκετους γαβρους και ειναι ενταξει παιδια, γιαυτο αναθεωρω και αλλαζω τη λεξη "πλειοψηφια" με τη λεξη "αρκετους".
godslayerxp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εμένα δεν με πικάρεις με τα "δεν με χάλασε και τέτοια". Ξέρω την ανωτερότητα της ομάδας του ΠΑΟ στο μπάσκετ, και ο ΟΣΦΠ θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει εκεί. Αλλά σήμερα παίξανε καλά και οι 2 και κρίθηκε το ματς σε μια βολή. Δεν είναι η εικόνα του αγώνα για να λες ότι δεν με χάλασε. Και σίγουρα άμα μιλούσαμε από κοντά μια χαρά θα τα λέγαμε. Απλά προκαλείς...και δεν χρειάζεται.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 εντιτ: επειδη ξερω αρκετους γαβρους και ειναι ενταξει παιδια, γιαυτο αναθεωρω και αλλαζω τη λεξη "πλειοψηφια" με τη λεξη "αρκετους". Κάνα 10 λεπτό πίεση ακόμα και θα γίνει "μερικοί"...
Absinthe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εμένα δεν με πικάρεις με τα "δεν με χάλασε και τέτοια". Ξέρω την ανωτερότητα της ομάδας του ΠΑΟ στο μπάσκετ, και ο ΟΣΦΠ θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει εκεί. Και σίγουρα άμα μιλούσαμε από κοντά μια χαρά θα τα λέγαμε. Απλά προκαλείς...και δεν χρειάζεται. Σιγουρα μια χαρα θα τα λεγαμε. Δεν αμφιβαλλω καθολου. Μπορει να προκαλω, αλλα εσυ τι κανεις? Θιχτηκες για το ολυμπιακο οπαδικο κινημα? Θεωρεις οτι ανηκεις στην πλειοψηφια που εγινε "αρκετοι"? Γιατι αν δε θεωρεις οτι ανηκεις εκει, δεν καταλαβαινω γιατι ζητας εξηγησεις. Και επειδη δεν σε εχω σταμπαρει απο συζητησεις εδω να ανηκεις εκει, δεν καταλαβαινω σαν τι ζητας τον λογο.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 που εγινε "αρκετοι" Τους πήραμε τα σώβρακα!!! Άλλα άπληστο πλάσμα ο άνθρωπος... τώρα θέλω να το κάνω "κάτι λίγοι"!
godslayerxp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Σιγουρα μια χαρα θα τα λεγαμε. Δεν αμφιβαλλω καθολου. Μπορει να προκαλω, αλλα εσυ τι κανεις? Θιχτηκες για το ολυμπιακο οπαδικο κινημα? Θεωρεις οτι ανηκεις στην πλειοψηφια που εγινε "αρκετοι"? Γιατι αν δε θεωρεις οτι ανηκεις εκει, δεν καταλαβαινω γιατι ζητας εξηγησεις. Η μειοψηφία είναι πάντα και σε μας και σε σας. Και είμαι σίγουρος ότι εκείνη την ώρα που το έγραφες εννοούσες "σχεδόν όλοι". Τέσπα παρεξήγηση τέλος. Ίσως και γω έκανα λάθος που στράβωσα αμέσως. Θα προτιμούσα να μιλάγαμε μπασκετικά για τον αγώνα και μόνο (εκτός από την απαραίτητη πλακίτσα) edit: Ναι όντως δεν μιλάω συχνά εδώ...λάθος μου το ξαναλέω που στράβωσα αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.