Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελα ρε Μπουγα, ειλικρινα τωρα εβαλε 2 που ηταν οχι απλα δυσκολα αλλα απιστευτα, απο τα 8μ, με ισουψη η ψηλοτερο παικτη πανω του καρφωμενο με τον χρονο να ληγει.

το απιστευτο θα ητανε να τα εβαζε απο τα 11!

αν δεν κανω λαθος στην αμερικη απο τα 7,25 δεν ειναι το τριποντο? ε,υπολογισε και το οτι στα περισσοτερα τριποντα που σουταρωντε,εστω και 1-2 βηματακια ο παιχτης ειναι παντα πισω απ'την γραμμη,δηλαδη περιπου 20+ ποντους.με λιγα λογια μιλαμε για φυσιολογικα τριποντα απο αμερικανο μπασκεμπολιστα.γιατι δηλαδη οταν τα βαζει ο διαμαντιδης απο τα 7-7,5 (με οριο το 6,25 στην ευρωπη),δεν μας φαινωντε απιστευτα? στην αμερικη το απλο φυσιολογικο τριποντο ειναι αυτο που λενε εδω στην ευρωπη "τριποντη βομβα". γι'αυτο δεν μου φαινετε περιεργο που εχει τετοια ποσοστα με σουτ πανω απο τα 7,5 μετρα.

Δημοσ.
Eτσι ρε Παπαδογιαννη, ετσι ρε Συριγο, νατη η επιστροφη του Αυτοκρατορα ρε Σκουντη μουλε που θα μου πεις και "Ελλαδα-Γαλλια"

Ειναι αλλο να πλησιασεις καποιον και αλλο να τον ξεπερασεις!!

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???Κυριακη-Τεταρτη και δεν μπορουσες 20' πριν μια βδομαδα??Πλακα κανουμε?

Με αυτον μεσα η μπαλα γυριζε, τα πικ-εν-ρολς βγηκαν, βρηκε χωρο ο Μαικ, μαρκαραμε ψηλα και πηραμε και κανα ριμπαουντ. Μας δουλευουνε ρε γαμωτο?Δλδ 7 μερες πριν δεν?

Έτσι είναι φίλε μου, Με Κώστα μέσα έστω όπως ήταν και στο Αιγάλεω στο β μέρος έστω και 2η θα περνάγαμε.

Anyway έγινε και η μαλα@@@ είναι ότι δεν θα βλέπουμε κανά game θα πρέπει να περιμένουμε πάλι τα play off.

Συνεπώς η χρονιά πήγε γάντι για τον Κώστα όσα ζητήσει θα τα πάρει φέτος έχει ποιότητα ο παίκτης τι να λέμε και χρόνια τώρα στην μηχανή.

Θέλω Σμοντις σε θέση Ντικούδη ή Ζίζιτς και τον Σέρβο στην θέση των 2 παππούδων.

Ας μην πάρει 3 και ας μείνει με Περπ και Γουινστον τους Τσακίσαμε λέμε

Δημοσ.

Ας μην πάρει 3 και ας μείνει με Περπ και Γουινστον τους Τσακίσαμε λέμε

ποιους τσακισατε; την σιενα; την παρτιζαν; την εφες;

μην ξεχνιομαστε,για ελλαδιτσα με γουινστον καλος εισαι.... αλλα αμα θες ευρωπη,πρεπει να παρεις ρε παιδακι μου κατι ποιο σινιε.δεν γινετε και ιντερκοντινενταλ και αρβιλα στο ποδι.δεν κολαει.

ενας παναθηναικος χρειαζετε καλυτερους και ποιοτικοτερους παιχτες στο 3,απο αυτους που εχει.

Δημοσ.
το απιστευτο θα ητανε να τα εβαζε απο τα 11!

αν δεν κανω λαθος στην αμερικη απο τα 7,25 δεν ειναι το τριποντο? ε,υπολογισε και το οτι στα περισσοτερα τριποντα που σουταρωντε,εστω και 1-2 βηματακια ο παιχτης ειναι παντα πισω απ'την γραμμη,δηλαδη περιπου 20+ ποντους.με λιγα λογια μιλαμε για φυσιολογικα τριποντα απο αμερικανο μπασκεμπολιστα.γιατι δηλαδη οταν τα βαζει ο διαμαντιδης απο τα 7-7,5 (με οριο το 6,25 στην ευρωπη),δεν μας φαινωντε απιστευτα? στην αμερικη το απλο φυσιολογικο τριποντο ειναι αυτο που λενε εδω στην ευρωπη "τριποντη βομβα". γι'αυτο δεν μου φαινετε περιεργο που εχει τετοια ποσοστα με σουτ πανω απο τα 7,5 μετρα.

Ρε πουλακι μου, αυτο δεν σου λεω? Οτι αν οντως γιαυτον ηταν ο κανονας να τα ριχνει απο τα 7,25-7,50 και με παιχτη πανω δεν θα επαιζε ρε αδελφε σε σας, θα επαιζε στους Μποστον Σελτικς!

Εχει ενα πολυ καλο σουτ, ναι, αλλα οχι οτι ειναι και ο κανονας. Οπως και για τον Διαμαντιδη που σουταρει απο μακρια συνηθως παντα εχεις την ελπιδα περισσοτερο απο τον Σπανουλη πχ αλλα δεν θα πω αμα το χασει "Τι χανεις ρε Μητσο"

Δημοσ.
ποιους τσακισατε; την σιενα; την παρτιζαν; την εφες;

μην ξεχνιομαστε,για ελλαδιτσα με γουινστον καλος εισαι.... αλλα αμα θες ευρωπη,πρεπει να παρεις ρε παιδακι μου κατι ποιο σινιε.δεν γινετε και ιντερκοντινενταλ και αρβιλα στο ποδι.δεν κολαει.

ενας παναθηναικος χρειαζετε καλυτερους και ποιοτικοτερους παιχτες στο 3,απο αυτους που εχει.

Ενω συμφωνω μαζι σου οτι ηταν τεραστια απωλεια ο Σισκα και Ουινστον-Περπε δεν ειναι ακομα,και ισως δεν γινουν ποτε Σισκα, εν τουτοις ο φιλος δεν εχει αδικο. Αν εξαιρεσεις την Σιενα (που μην τρελενομαστε 1-1 νικες ηρθαμε ετσι? ) με Εφες-Παρτιζαν(που επισης 1-1 νικες ηρθα) εχασα απο τους ψηλους μου και οχι απο το 3. Γιατι και με τους 2 εβγαινε ο κακομοιρης ο Μαικ στην αμυνα και δεν υπηρχε παικτης να παρει το ριμπαουντ

Αυτο που σου λεει ο φιλος δεν ειναι οτι δεν θελει 3αρι, ειναι οτι θελει πρωτα 5αρι. Και σε αυτο συμφωνω. Σχημα με 3 κοντους και 2 ημιψηλους δεν βγαινει, αλλα σχημα με 3 κοντους και ενα 4αρι και ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ 5αρι εισαι σιγουρος οτι δεν βγαινει?

Δημοσ.
Για μένα το μπασκετάκι, το πόλο, το βόλει το βάζω ίδιο με το τάβλι. Βασιλιάς των σπορ η μπάλα. Αν εσύ φτιάχνεσαι με το να είσαι πρώτος σε ένα ανύπαρκτο άθλημα και εξαιτίας σου άνθρωποι να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα επειδή ο Γιαννακόπουλος ανεβάζει τις τιμές για το σωματείο του πρόβλημα σου. Δείχνει την κατάντια σας οπαδικά .Ξέρω σας καταλαβαίνω , θέλετε να ξεχαρμανιάσετε από τα 12 χρόνια συνεχούς εναγκαλιασμού από τον αναβάτη σας. Εχετε κάθε δικαίωμα και σας συμπονώ. Ειδικά που σιγά σιγά λιώνει και η καραμέλα του ευρωπέου παναθηναικού , που στην περιβόλα πάτε 3 κι ο κούκος (όχι γιατί σας φταίει ο Τζίγγερ αλλά γιατί δεν πιστεύετε στο ότι θα πάρετε την κούπα), που τα παιδάκια γίνονται ολυμπιακά σε πείσμα των γονέων, που οπαδικά είστε ανύπαρκτοι και πάτε με πληρωμένα εισιτήρια σε Ξάνθες γιατί αν ο Τζιγγερδε δώσει εντολή δεν κουνιέται φίλο κλπ κλπ.

Αφόύ δε σε ενδιαφέρει το μπασκετάκι ποιός ο λόγος να βγάλεις το λογίδριό σου?

Ή μήπως σε ενδιαφέρει.Βρες καμμιά γκόμενα να σε βοηθήσει να βγάλεις την πίκρα σου καί άσε τις θεωρίες γιά τούς σοφιστές.

Δημοσ.
Αφόύ δε σε ενδιαφέρει το μπασκετάκι ποιός ο λόγος να βγάλεις το λογίδριό σου?

Ή μήπως σε ενδιαφέρει.Βρες καμμιά γκόμενα να σε βοηθήσει να βγάλεις την πίκρα σου καί άσε τις θεωρίες γιά τούς σοφιστές.

Άστο ρε φίλε τον ταλαίπωρο να πει τα δικά του, αστο να ζει στην ιδέα του μπασκετάκι η μπάλα με τα σπυριά και και και και και.

Άστον να δει και το παιχνίδι με τους βόρειους μήπως και πει ξανά τα ίδια τα δικά του.

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος στην αμερικη απο τα 7,25 δεν ειναι το τριποντο?.

ΤΟΣΟ σχετικος στο μπασκετ ετσι?? :D

Ασχετο το μεσαιο ονομα του καραγκουνη ειναι pernambucano ??

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται στη Γερμανία..Μέχρι και ο Βύντρα κάτι παίζει

Δημοσ.
Για μένα το μπασκετάκι, το πόλο, το βόλει το βάζω ίδιο με το τάβλι. Βασιλιάς των σπορ η μπάλα. Αν εσύ φτιάχνεσαι με το να είσαι πρώτος σε ένα ανύπαρκτο άθλημα και εξαιτίας σου άνθρωποι να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα επειδή ο Γιαννακόπουλος ανεβάζει τις τιμές για το σωματείο του πρόβλημα σου. Δείχνει την κατάντια σας οπαδικά .Ξέρω σας καταλαβαίνω , θέλετε να ξεχαρμανιάσετε από τα 12 χρόνια συνεχούς εναγκαλιασμού από τον αναβάτη σας. Εχετε κάθε δικαίωμα και σας συμπονώ. Ειδικά που σιγά σιγά λιώνει και η καραμέλα του ευρωπέου παναθηναικού , που στην περιβόλα πάτε 3 κι ο κούκος (όχι γιατί σας φταίει ο Τζίγγερ αλλά γιατί δεν πιστεύετε στο ότι θα πάρετε την κούπα), που τα παιδάκια γίνονται ολυμπιακά σε πείσμα των γονέων, που οπαδικά είστε ανύπαρκτοι και πάτε με πληρωμένα εισιτήρια σε Ξάνθες γιατί αν ο Τζιγγερδε δώσει εντολή δεν κουνιέται φίλο κλπ κλπ.

Ομνι εχω αρχισει να σε αγαπω.

θες να κανουμε παρεα?

Να βγαινουμε για καφεδακι, για ποτακι, για καμακι, για ο,τι θες. Αρκει να με αφησεις να βιντεοσκοπω τις εξοδους μας και να τις ανεβαζω στο Youtube.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...