tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ελληνες...μια αποτυχια και ολοι ειναι αχρηστοι....
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Με πρόλαβες KWSN_Men. Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε.
zatara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 KWSN_Men μακαρι να φυγει απο τον ΠΑΟ ο καρκινος,α να σε ρωτησω κατι απο Ν.Φιλαδελφεια και βαζελος? Πως και ξεφυγες απο τα χανουμια?Εγω μενω Ν.Ιωνια και πρεπει να ειμαι ο μοναδικος βαζελος στην γειτονια μου....
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Το μόνο που έγραφα σοβαρά ήταν για Ζίζιτς και Πρίκατσιν. Μου έσπασαν τα νεύρα ρε παιδιά... Χάσαμε το πρωτάθλημα και κανείς δεν έλεγε τίποτε τόσο συνήθεια μας έγινε; Είπαν αν ανάψω λίγο τα αίματα.
zatara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δικιο εχεις firewalker και εγω μαζι σου ΑΜΑΝ τοσα χρονια ρε παιδια και κανουμε να δουμε ασπρη μερα μια φορα στα 15 χρονια. Το μονο που ακουμε ειναι λιγος ο ενας προπονητης λιγος ο αλλος δεν μπορουμε ποτε εμεις να φερουμε εναν μεγαλο προπονητη να κανει δουλεια γμτ... Εχουμε την χειροτερη επιθεση των τελευταιων 26 χρονων απο εναν προπονητη που υποσχεθηκε 4 και 5 γκολ καθε παιχνιδι και ακομα τις τελευταιες 2 αγωνιστικες φαγαμε τοσο γκολ οσα δεν ειχαμε φαει 15 αγωνιστικες μαζι ΑΜΑΝ... Οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην Ελλαδα αυτο το πρωταθλημα θα το ειχε παρει για πλακα και εμεις "Ζαλιζομαστε" οταν ειμαστε στην κορυφη....
antreaslam Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Φύγε από εδω ρε καρκίνε, ΟΥΣΤ! Η μόνη λύση είναι η μετωπική!!!
zatara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 περιμενε antreaslam να μας ριξει κατηγορια...θελει αλλον ενα χρονο σιγουρα!!!
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Φύγε από εδω ρε καρκίνε, ΟΥΣΤ! Η μόνη λύση είναι η μετωπική!!! +1000(Δέκα χαρακτήρες)
LL_NEO Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Η μόνη λύση για να αποσυρθεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη απο τον Παναθηναικό είναι τη χτυπήσει επιδημία καρκίνου και να τουμπανιάσουν όλοι. Οπότε το μόνο που μας μένει είναι η προσευχή ή να πάμε να της αδειάσουμε ένα τριαξονικό πλουτώνιο στον κήπο...
geovard Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Προβλέπονται εξελίξεις.Ο υπέροχος κόσμος τού Παναθηναϊκού έκανε πολλές πάρα πολλές παραχωρήσεις.Στο φινάλε δεν είναι δα καί ηλίθιος.Αυτό το πράγμα τόσα χρόνια είναι σκέτη πρόκληση προς τον κοινό νού.Ένας άνθρωπος να ασελγεί συνεχώς στις ψυχές καί την αγάπη των οπαδών μιάς ομάδας.Ο κακόμοιρος κόσμος έκανε υπομονή, βέβαια δεν τσίμπησε περί πενταετών προγραμμάτων καί άλλων φανφάρων.Μιά θεωρία γίνεται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα αν αυτή δοκιμαστεί στην πράξη σε βάθος χρόνου.Κατ αναλογία η θεωρία πού προκύπτει όλα αυτά τα χρόνια με την ιδιοκτησία είναι ότι απλά είναι ανίκανη καί αναποτελεσματική.Αυτό πού εμείς ξέραμε από την αρχή τού πρωταθλήματος όταν δεν πιάνει να πετάξει έξω την σαβούρα, δεν μπόρεσε να το δεί η διοίκηση.Είναι πάντως κρίμα να καίγονται έτσι τόσοι προπονητές(έστω καί αν κάνουν τα δικά τους λάθη) καί από την άλλη κατι Βύντρες, Παπαδόπουλοι, Τζιώληδες, Μόρις, Νιλσον καί πολλοί άλλοι να είναι αμετακίνητοι.Όταν αντί να φέρει ένα νέο παιχταρά αξίας ξαναφέρνει τον Καραγκούνη γιά να εμψυχώνει τούς ανάπηρους.Λες καί θα κάνανε την επανάσταση τού '21! Μαλακίες σχεδιασμοί, δανεικοί παίχτες, παραμύθια γιά πενταετή προγράμματα, σχέδιο ίδρυσης "πρακτορείου" παιχτών σε απάντηση στην ΠΕΚ καί να η πλήρης απαξίωση αυτής της ομάδας.Είναι στιγμές πού αναρωτιέται κανείς αν πραγματικά την αγαπάει η διοίκηση τη ομάδα έτσι όπως έχει αφήσει να ασελγήσει ο κάθε κ@βλμένς πάνω της. Έχω μιά κρυφή ελπίδα αφού είναι δύσκολο να αφήσει η οικογένεια την ομάδα τουλάχιστον να ξαναγύριζε στο τιμόνι ο καπετάνιος.Πιστεύω θα ήταν πιό καλά τα πράγματα. Αλλά το καλύτερο θα ηταν όχι οι χημειοθεραπείες αλλά η ριζική..@rhιδεctομή. Επί τέλους άλλο ιδιοκτησιακό.Καί τι μπορεί να κάνει ο κόσμος?Μπορεί?Πέρα από κάποιες διαμαρτυρίες.Πού ούτε αυτές είναι σε θέση να τις κάνει μαζικά αφού οι πιό πολλοί Παναθηναϊκοί είναι καί καλά υψηλού επιπέδου καί κατά της βίας.Κατά κύριο λόγο μεγαλύτερης ηλικίας καί καναπεδάτοι. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε άλλη μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα πού η διοίκηση να ευθύνεται γιά την συνεχή απαξίωση ενός μεγάλου συλλόγου καί να μην προσπαθεί η ίδια να τον διασώσει παραχωρώντας το πακέτο των μετοχών σε άλλη διοίκηση. Τον Παναθηναϊκό ο Τζίγγερ τον θέλει γιά την πλάκα του καί τον θέλει δικό του.Με όποια μορφή καί αν είναι.Δεν θέλει ούτε οπαδούς ούτε τίποτα.Οικογενειακή ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο.Σε αντίθεση με τον Κόκκαλη πού είναι οπαδός κατ' αρχήν.Καί πιστεύω πως αν βρισκόταν σε ανάλογη θέση με αυτή τού Τζίγγερ θα τον είχε αφήσει προ πολλού τον Ολυμπιακό σε καλύτερα χέρια. Δεν μπορώ να κατανοήσω όσους είναι αντίθετοι με την ΠΕΚ.Υπάρχει άραγε τυφλός πού να μην θέλει το φως του?Ευτυχώς πού αυτοί είναι πολύ λίγοι.
wizzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Για να αλλάξουμε λίγο θέμα, πραγματικά πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ στο basket δεν έχει να αποδείξει τίποτα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μήτσου;
sodeli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δύσκολα θα αφήσει η οικογένεια Βαρδινογίαννη τον ΠΑΟ...ειδικά όταν τον χρησιμοποιεί για να υποστηρίξει τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της(ίσως ακομα και για ξέπλημα βρώμικου χρήματος...). Μακάρι, και το τονίζω, μακάρι να είμαι λάθος αλλά απο τους Βαρδηνογιάννηδες δε γλιτώνουμε. Και όποιος γνωρίζει πως απέκτησαν λεφτά και κυρίως πως απέκτησαν τον ΠΑΟ νομίζω συμφωνεί μαζί μου.
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 (ίσως ακομα και για ξέπλημα βρώμικου χρήματος...). Μακάρι, και το τονίζω, μακάρι να είμαι λάθος αλλά απο τους Βαρδηνογιάννηδες δε γλιτώνουμε. Και όποιος γνωρίζει πως απέκτησαν λεφτά και κυρίως πως απέκτησαν τον ΠΑΟ νομίζω συμφωνεί μαζί μου. για να ξεπλυνεις χρημα πρεπει να δωσεις χρημα, και τα τελευταια χρονια δεν εχω δει να πεφτει πακτωλος χρηματων.. Αληθεια, πως πηρε τον παο, για πες γιατι δεν ξερω (ειλικρινα το λεω απο περιεργεια, οχι ειρωνικα). Οσο για τα χρηματα, κατι εχω ακουσει για μεταφορες πετρελαιου επι εποχη εμπαργκου, αληθευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.