Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, είτε προσωπική είτε επαγγελματική είτε οτιδήποτε πρέπει να εμπεριέχεται η ηθική.

Θεωρώ ότι ένας παίκτης/εργαζόμενος/οτιδήποτε που ποτέ δεν μου προκάλεσε πρόβλημα και πρόσφερε το μέγιστον των δυνατοτήτων του για όσο καιρό συνεργαζόμουν μαζί του θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση απ' το "φύγε 'σύ έλα 'συ" και γενικά της τακτικής στυμμένης λεμονόκουπας ή της τακτικής των "μοντέρνων" επιχειρήσεων που σε μεταχειρίζονται ως αντικείμενο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καντισκυ,θεωρω οτι εχεις αδικο! ο Παναθηναικος εκρινε οτι δεν του κανει πια ο συγκεκριμενος παιχτης! του προτεινε να παει ανταλλαγμα σε αλλη ομαδα,κ αρνηθηκε. δικαιωμα του παναθηναικου να το κανει?ΝΑΙ! δικαιωμα του γκεκα να αρνηθει?ΦΥΣΙΚΑ! του ειπε οτι δεν τον υπολογιζουν πια,κ να βρει ομαδα,να φερει προταση! δικαιωμα του παναθηναικου δεν ειναι να μην τον υπολογιζει πια?ΝΑΙ! του κρεμασε το συμβολαιο στο ταβανι,ή τον εβαλε να προπονειται με τις μπουλντοζες το πρωι?τιποτα απο τα 2,του ειπε οτι τον πουλαει!

ο γκεκας,ειναι το κλασσικο παραδειγμα του ελληνα βλακα αθλητη! εφυγα απο τη μικρη ομαδα,πηγα στη μεγαλη,βαφω το μαλλι,παιρνω πορσε,κ μαμαω λολιτες!!!απεκτησε ξαφνικα λογο(ολη τη χρονια περυσι βεβαια,ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΙ στην ομαδα για τον φανη)!ο καιζερ εχιε απολυτο δικιο στην περι "ηγετη" αναλυση που εκανε!

κ κατι ακομα! δεν ξερω πως θα εξελιχθουν,κ αν θα πιασουν οι μεταγραφες,αλλα το να λεει ο "κανω- κοντρολ- απομακρυνθειτε-μη-σας-πετυχει-η μπαλα- φανης, οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,παιχτες που ξερουν το τοπι πολυ καλυτερα απο αυτον,ειναι τουλαχιστον γελοιο! ειναι σα να παρουμε αυριο τον ρομπερτο καρλος,κ να βγει ο δαρλας κ να πει οτι στην ηλικια του δεν ειναι πια κατι το ιδιαιτερο!ωπα ,παρτο αλλιως,θα βρεις)!

Δημοσ.

Τον Γκέκα δεν τον κατηγόρησε κανένας για το ότι δεν ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ. Προς Θεού. Αλλά ποιός ο λόγος να κάνει δηλώσεις ο Γκέκας και στην ουσία να δώσει από μόνος του την πληροφορία πως ο ΠΑΟ διαπραγματεύεται (μυστικά!!!) με τον ΠΑΟΚ για Σαλπιγγίδη, ειδικά όταν υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο?

Δηλαδή τις (μυστικές!!!) διαπραγματεύσεις του ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ πώς την μάθαμε? Από έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες? 'Η μήπως από τον Γκέκα?

Άσε που η χθεσινή συνένευξη μου φάνηκε από τις πιο στημμένες συνεντεύξεις που έχουμε διαβάσει ποτέ! πχ, ερώτηση....

-Ο Λιβαθηνός στα είχε πει αυτά; Γενικώς ο Λιβαθηνός ήταν που σου έκανε στην αρχή τον φίλο όλο τον καιρό που έπαιζες στον ΠΑΟ και μετά σε εγκατέλειψε;

και απάντηση....

«Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα. Σε παρακαλώ, μην ανακατέψουμε ονόματα».

Ναι, καλά, ας μην ανακατάψουμε ονόματα. Γενικά, διαβάζοντας την ολόκληρη, μου αφήνει την εντύπωση μιας συνέντευξης που παίρνει ο Mr Hyde από τον Dr. Jekyl.

Δημοσ.
Άσε που η χθεσινή συνένευξη μου φάνηκε από τις πιο στημμένες συνεντεύξεις που έχουμε διαβάσει ποτέ! πχ' date=' ερώτηση....

[b']-Ο Λιβαθηνός στα είχε πει αυτά; Γενικώς ο Λιβαθηνός ήταν που σου έκανε στην αρχή τον φίλο όλο τον καιρό που έπαιζες στον ΠΑΟ και μετά σε εγκατέλειψε;[/b]

και απάντηση....

«Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα. Σε παρακαλώ, μην ανακατέψουμε ονόματα».

Ναι, καλά, ας μην ανακατάψουμε ονόματα. Γενικά, διαβάζοντας την ολόκληρη, μου αφήνει την εντύπωση μιας συνέντευξης που παίρνει ο Mr Hyde από τον Dr. Jekyl.

Και εγώ το πρόσεξα αυτό.

Ρε λες να την έστησε ο Τζίγγερ για να μην βρίζουν αυτόν οι Παναθηνα:ικοί αλλά τον Λούβαρη... εεεε... τον Λιβαθηνό; :mrgreen:

Δημοσ.

οχι ρε παιδια,οποιον καλο παιχτη εχουμε βρει τα τελευταια χρονια,ο σπυρος τον εχει φερει,μην τον βγαλουμε αχρηστο,επειδη το ειπε ο "κανε κ αλλες ανταυγειες κιτσα μου,να γυαλιζω στον ηλιο" φανης!

(θυμιζω,μεταγραφικες του εισηγησεις: παπαδοπουλο,τζιωλη,μαντζιο,μορις, επαλε(απετυχε,αλλα τη θεωρουσα καλη μεταγραφη),ρομερο, ρομεο(δεν τον πηραμε,κ τον πηρε την επομενη χρονια το αμβουργο με 4 δις δρχ),δαρλα ,λεοντιου-αυτος επεμενε να γυρισουν-,κ ως τωρα,το μεγαλο του λαθος ηταν ο φλαβιο)!

ΥΓ: ειναι γεγονος οτι η συνεντευξη ηταν τοσο στημενη,που εβγαζε ματι!

-"ελα,πες μου τη γνωμη σου για τον κακο,αχρειο,λιβαθηνο??"

-"ελα τωρα,μη μου ζητας τη γνωμη μου για τον κακο,αχρειο,αχρηστο-ξεχασες να το πεις- λιβαθηνο...δε θελω να λεω ονοματα σου ειπα"!

Δημοσ.

Ε λοιπόν θα ήθελα να ξερα τι άλλο πρέπει να γίνει για να τα χώσουν οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί στη διοίκηση μπας και αλλάξει ρότα...

Ειλικρινά απορώ...

Δημοσ.

Ρε Σκυμνο πας καλα???

ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ τα χωνουν στην διοικηση.

ΟΛΟΙ

ΟΧΙ ΟΜΩΣ για το θεμα Γκεκα...η αν ο θελεις ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ο "δωστε-μου-60 ευκαιριες-να-βαλω-15-γκολ-να-βγω-1ος σκορερ-να-χαιρομαι " Γκεκας βγηκε σε μια ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ(αληθεια ουτε μια ερωτηση για τον ρολο του στην μεταγγραφη Σαλπιγγιδη?) συνεντευξη να πει 40 μπουρδες

1. Οπως σας ειπα χτες,για να δουμε τι θα πει ο Παναθηναικος,διαψευδουν σημερα οτι ΔΕΝ καναν προταση ανανεωσης στον Γκεκα.Θα μου πεις γιατι να πιστεψω τον Τζιγγερ?Και τον Γκεκα γιατι να τον πιστεψω?Εξαλλου αν δεν απατωμαι ΕΓΙΝΕ ανανεωση τελικα του Γκεκα,σωστα?Το συμβολαιο του εληγε τον Δεκεμβρη και ανανεωθηκε μεχρι τον Ιουνη του 2008.Βεβαια υπαρχει ρητρα να τον αγορασει η Μποχουμ το καλοκαιρι του 2007 αλλα αν οχι?Τοτε παλι στον Παναθηναικο θα ανηκει.Συμφωνησε λοιπον ή δεν συμφωνησε για ανανεωσει?

2. Κουβεντα ΚΑΙ απο τον δημοσιοκαφρο και απο τον Φανουλη για τον ρολο του στην υποθεση Σαλπιγγιδη και οσα του καταμαρτυρουν?Οτι τα εβγαλε στην φορα?Ο Αντρις που δεν ηθελε να παει στον ΠΑΟΚ γιατι δεν φαγωθηκε οπως ο Φανουλης?

3. Οταν λες 'Εγω ειμαι 1ος σκορερ 2 χρονια και δεν με σεβαστηκαν" και ΚΑΠΑΚΙΑ στην ιδια συνεντευξη λες "Δεν υπηρχε ηγετη στον Παναθηναικο",αρα βγαζεις ΚΑΙ τον εαυτο σου,ποση αξια εχουν τα "2 χρονια 1ος σκορερ"???

4. Ωραια παντως,δεν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε,βρηκαμε τον Φανη να μας δημιουργει διχονιες και προβληματα

Δημοσ.
Ρε Σκυμνο πας καλα???

ΟΛΟΙ' date='ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ τα χωνουν στην διοικηση.

ΟΛΟΙ [/quote']

Ναι όλοι όλοι όλοι τα χώνετε...

Μα δεν το βλέπω;...

Και πέρσι και φέτος 30.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ στην αρχή της χρονιάς...

Να υποστηρίξουν την ομάδα θα σκεφτεί κάποιος...

Που είναι όμως η γιούχα στη διοίκηση; Οεο;

Που είναι;

Και ναι ρε πάω καλά...Για κοίτα και συ λίγο στον καθρέφτη σου να μας πεις...

Δημοσ.

απλώς Σκύμνο να σου θυμίσω ότι μέχρι πέρσυ η Ομοσπονδία ΔΕΝ έπαιρνε εισητήρια για τους αγώνες. Μήπως ξέρεις το λόγο;

Δημοσ.

Ποιός ονειρεύεται ότι ο Παναθηναικός φέτος θα πάρει πρωτάθλημα?Αν κάποιος το πιστεύει φροντίστε να μην τον ξυπνήσετε γιατί όλοι δικαιούνται ένα καλό όνειρο.Δηλαδή λέει ο Γκέκας την αλήθεια καί τού λένε σού κλείνω την πόρτα?

Καί ποιός είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας.Υπάρχει καί δεν τον βλέπω.Με εκνευρίζουν οι δηλώσεις Γκονζάλες μετά από κάθε αποτυχία ότι πάμε γιά ανασύνταξη(Μέχρι να μας την κάτσει πάλι κανένας Ιωνικός).

Το τραγικό γιά τούς φίλους τού Παναθηναικού είναι ότι η ομάδα βγαίνει νωρίς έξω από τη διεκδίκηση τού τίτλου καί δεν έχει ενδιαφέρον.

Η μεγαλύτερη βλακεία είναι πού πολλοί συνεχίζουν να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Δεν νομίζουν ότι η υπομονή έχει τελειώσει καί δεν δίνεται πλέον καμμία πίστωση χρόνου?

Είναι απλό.Τόσα χρόνια η διοίκηση κοροιδεύει τον κόσμο.

Γιά να δούμε φέτος θα καταφέρει να βγεί στο ΟΥΕΦΑ?:mrgreen:

Δημοσ.
Ποιός ονειρεύεται ότι ο Παναθηναικός φέτος θα πάρει πρωτάθλημα?Αν κάποιος το πιστεύει φροντίστε να μην τον ξυπνήσετε γιατί όλοι δικαιούνται ένα καλό όνειρο.Δηλαδή λέει ο Γκέκας την αλήθεια καί τού λένε σού κλείνω την πόρτα?

Καί ποιός είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας.Υπάρχει καί δεν τον βλέπω.Με εκνευρίζουν οι δηλώσεις Γκονζάλες μετά από κάθε αποτυχία ότι πάμε γιά ανασύνταξη(Μέχρι να μας την κάτσει πάλι κανένας Ιωνικός).

Το τραγικό γιά τούς φίλους τού Παναθηναικού είναι ότι η ομάδα βγαίνει νωρίς έξω από τη διεκδίκηση τού τίτλου καί δεν έχει ενδιαφέρον.

Δεν νομίζουν ότι η υπομονή έχει τελειώσει καί δεν δίνεται πλέον καμμία πίστωση χρόνου?

Γιά να δούμε φέτος θα καταφέρει να βγεί στο ΟΥΕΦΑ?

Το γάμησες τη μάνα που λέει και ένας φίλος μου Σαλονικιός...

Δημοσ.
απλώς Σκύμνο να σου θυμίσω ότι μέχρι πέρσυ η Ομοσπονδία ΔΕΝ έπαιρνε εισητήρια για τους αγώνες. Μήπως ξέρεις το λόγο;

η ομοσπονδία δεν έπαιρνε... όχι ΟΛΟΙ που είπε ο φίλος μας

Αλήθεια φέτος τι άλλαξε και παίρνει;

Δημοσ.

Γιά να δούμε φέτος θα καταφέρει να βγεί στο ΟΥΕΦΑ?:mrgreen:

Συμφωνώ και προσυπογράφω...

Ιδίως στο σημείο που έχω κάνει έντονα τα γράμματα...

Δημοσ.
η ομοσπονδία δεν έπαιρνε... όχι ΟΛΟΙ που είπε ο φίλος μας

Αλήθεια φέτος τι άλλαξε και παίρνει;

Τώρα θα μπορούσα να αρνηθώ να συνεχίσω, όχι τπτ άλλο, αλλά πως να το κάνουμε ξέρεις η Ομοσπονδία ε αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων του Παναθηναικού (όπου μεγάλο βάλε τη συντριπτική πλειοψηφεία). Το ποιοι είναι οι άλλοι, το ποιοι απο τους άλλους ήταν τσάτσοι κτλ κτλ κτλ ε τα ξέρουμε...

Φαντάζομαι ότι η απάντηση που ζητάς είναι η "τους έπιασαν οι έτσι και συμφώνησαν να σκάσουν" έτσι δεν είναι; Όχι όμως. Ο Βαρδεδινογιάννης φέτος έκανε προσπάθεια να αναβαθμίσει την ομάδα, όπερ και σημαίνει ότι ένα βασικό μέρος της κριτικής προς αυτόν ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ είναι άκυρη. Η κριτική πρέπει να είναι εποικοδομητική. Στείρα κριτική και μούτρα για το παρελθόν δεν έχουν θέση.

Συμπέρασμα; Ναι σε κάθε μαλακία της η Διοίκηση τα άκουγε, τα ακούει και θα τα ακούει. Όπως άκουσε κριτική στο ότι κατάφερε να κάνει το 80% των μεταγραφών στο τέλος της περιόδου, με αποτέλεσμα τον αχταρμά που βλέπουμε. Μέχρι εκεί όμως.

Να κατηγορήσουμε τη διοίκηση για το θέμα του Γκέκα λόγω βρώμικου παρελθόντός τι ακριβώς θα πετυχει at this point τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια. Η κριτική γίνεται με σκοπό τη βελτίωση της ομάδας και την αποφυγή λαθών. Όχι για να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν. Πόσο μάλλον σε υπάλληλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...