Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

42 - 37 το ημίχρονο. Χάνουμε. Μάλλον δεν παίζουμε πάλι καλά. Για να φάμε 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο... Το βλέπει κάποιος να μας πει;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Το μόνο link από αυτά που έστειλα που δείχνει το παιχνίδι είναι το τελευταίο, του media player. Αν και η εικόνα του είναι πολύ καλή, δυστυχώς κάνει πολλά κολλήματα και δεν σε αφήνει να το δεις (μάλλον έχει πέσει πολλή κίνηση και δεν μπορεί να μας σηκώσει όλους).

Δημοσ.

Ναι, αποκλείστηκε. Το οποίο σημαίνει ότι θα σκυλιάσουν οι Γιαννακοπουλαίοι, ειδικά αμα πάρει και πρωτάθλημα ο Τζίγκερ, οπότε βλέπω κανά Κουφό να έρχεται το καλοκαίρι...

Δημοσ.

Αφού ο βλάκας ο Ζοτς δεν βάζει τον Μητσάρα να παίζει στον άξονα...

Το είδε κανείς το παιχνίδι; Από την διακύμανση του σκορ πιστεύω ότι και πάλι πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο παιχνίδι. Για παραθέστε πόντους παικτών στατιστικά κ.τ.λ.

Βγενόπουλε θεέ πάρε την Κ.Α.Ε.

Δημοσ.
Και καλά..

nop. μπηκα στο ιντερνετ πριν 15 λεπτα.ειδα ενα flash στο contra.gr οτι νικαγε ο παο 66-67,αλλα δεν το ανανεωσε.

Δημοσ.
Ναι, αποκλείστηκε. Το οποίο σημαίνει ότι θα σκυλιάσουν οι Γιαννακοπουλαίοι, ειδικά αμα πάρει και πρωτάθλημα ο Τζίγκερ, οπότε βλέπω κανά Κουφό να έρχεται το καλοκαίρι...

Εχεις την εντυπωση οτι θα σας βοηθησει ο Κουφος αν ερθει;

Δημοσ.

Ε δεν ξέρω, δεν τον έχω πολυδεί να παίζει, αλλά είναι Έλληνας, ψηλός, υποτίθεται από τους καλύτερους στον κόσμο στην ηλικία του. Μπορεί να μην κάνει τη διαφορά άμεσα, αλλά θα κάνει πάταγο. Σαν του Διαμαντίδη την υπόθεση μου κάνει. Αν και, αν είναι όσο καλός λένε, λογικά θα πάει ΝΒΑ.

ΥΓ. Δεν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, ήταν σχόλιο εξωτερικού παρατηρητή αυτό.

Δημοσ.
Ε δεν ξέρω, δεν τον έχω πολυδεί να παίζει, αλλά είναι Έλληνας, ψηλός, υποτίθεται από τους καλύτερους στον κόσμο στην ηλικία του. Μπορεί να μην κάνει τη διαφορά άμεσα, αλλά θα κάνει πάταγο. Σαν του Διαμαντίδη την υπόθεση μου κάνει. Αν και, αν είναι όσο καλός λένε, λογικά θα πάει ΝΒΑ.

Σε 3 χρονια θα παει και μαλλον θα κανει και μεγαλη καριερα αλλα αυτη τη στιγμη εχει ΠΟΛΛΑ να μαθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...