IOCTL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλα, εγω παω για 30 και εχω προλαβει ενα Μητσαρα και ενα Ζαετς και ενα Βαζεχα και εζησα και Αμστερνταμ και τις αλλες ομορφιες, τα κακομοιρα τα 20-25χρονα, που την τελευταια φορα που ειχαμε ομαδα ηταν 10-12 χρονων δεν τα λυπουνται? γουστάρω μπαράζ. new tessara coming...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 γουστάρω μπαράζ. new tessara coming... Ναι, γιατί και εμείς άλλωστε ξερνάμε φωτιές και καταπίνουμε ομάδες οπότε είναι πολύ πιθανό να ξαναρίξουμε 4άρα
geovard Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δεν φταίει ο Κάκος.Φταίει ο Κακός Παναθηναϊκός.
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Παίζει που παίζει ο Καραγκούνης! Βάλτον στον άξονα! Εκεί που θα είχες μισό παίκτη με το να τον βάζεις στην γραμμή σου γίνεται 1/5 του παίκτη. Έχω άδικο ρε παιδιά; Τόσο στραβός είμαι; Δεν βλέπει ότι ο Καραγκούνης για να βγάλει φάση θα πρέπει να συγκλίνει πρώτα; Οι περισσότερες ενέργειες του κόβονται στην προσπάθεια που κάνει να συγκλίνει. Βάλτον στον άξονα να παίξει λίγο καλύτερα.
thodoras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ο καραγκουνης περα απ το να πεφτει και να ζηταει φαουλ,και να κανει καμιναδες δεν κανει και τπτ αλλο...ψεματα λεω???
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ναι, ψέματα λες. Όχι εσκεμμένα όμως. Δεν τον έχουμε δει ακόμη στον άξονα. Μόνο τα φάουλ που θα κέρδιζε μπροστά στην περιοχή...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ναι, ψέματα λες. Όχι εσκεμμένα όμως. Δεν τον έχουμε δει ακόμη στον άξονα. Μόνο τα φάουλ που θα κέρδιζε μπροστά στην περιοχή... :lol:
MiltoZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ναι, ψέματα λες. Όχι εσκεμμένα όμως. Δεν τον έχουμε δει ακόμη στον άξονα. Μόνο τα φάουλ που θα κέρδιζε μπροστά στην περιοχή... Μαα, και που ξεκινάει ο Καραγκούνης σαν δεξί χαφ δεν λέει κάτι αφού συνέχεια συγκλείνει προς το κέντρο για να "οργανώσει" (χιχιχι) το παιχνίδι p.s. Νομίζω ότι τον ψηλο-αδικείτε πάντως, δεν είναι ο χειρότερος.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 To μονο που συγκλινει ειναι η κεφαλα του Καραγκουνη που σκυβει και οποιον παρει ο χαρος.Το υπολοιπο σωμα διασκορπιζεται στις 4 γωνιες του γηπεδο με αποτελεσμα να γελαει και η Αναγεννηση Αρτας με την παρτη του Αυτη την στιγμη και με δεδομενο οτι ο Μορρις πλεον δεν εχει καμια ελπιδα να γινει αμυντικος της προκοπης οι μονοι παικτες που ξερουν που πατουνε και που βρισκονται ειναι ο Ιβανσιτζ με τον Σαλπι που ειναι ντεφορμε, ο Νινης που δεν παιζει και ο Ματος που εχει κλασει μεντες απο την κουραση αφου παιζει 1,5 χρονο σερι. Α και ο Σπυροπουλος, οκ, μαλιστα, γιναμε Σεβιλλη που καλυτερο παικτη εχει το δεξι της μπακ γιαυτο παει τοσο γαματο απο τον Σεπτεμβρη και δωθε Απο την 11αδα που ειδα εγω να κατεβαινει λοιπον βασικη στην Ξανθη εχεις μονο ενα παικτη ΚΑΙ μπορει ΚΑΙ θελει ΚΑΙ παιζει τωρα(ειναι σε φορμα), το αριστερο σου μπακ. Δλδ ενταξει, γελαει ο κοσμος Ο Γκαλινοβις για ενα ματς τον πουλησε η αμυνα και εφαγε 3. Αλλα μπακ δεν εχουμε, κεντρο υπηρχε ενας παικτης(μισος Ιβανιστζ μισο Ματος) και επιθεση ουτε καν μισος. Η ομαδα θελει -Νεα διοικηση -Νεο προπονητη -Νεο γιατρο -6 παικτες 11αδας(ελεγα 5 αλλα πλεον αντε χεσου ρε Μορρις) με τον Νινη που δεν παιζει, και να ξαναβρουν την φορμα τους Σαλπι-Αντρεας-Ματος. Ψιλα γραμματα δλδ, ειμαι φοβερα "αισιοδοξος" Εμαθα οτι για τον Ιβανσιτζ δινουν 500χιλ, μπρανο, συγχαρητηρια. Παει κιαυτος, 7 παικτες 11αδας λοιπον. Ο Ματος φευγει, 8 παικτες εντακαδας λοιπον, ο Νινης δεν παιζει, 9 παικτες 11αδας λοιπον, ε, ενταξει, με Σαλπι-Σπυροπουλο ειμαστε μια χαρα, 2 για ολους και ολοι για την παρτη τους γαμω τον Ρισελιε τον Τζιγγερ γαμω ΒΑΡΔΗ ΠΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΔΗ ΠΟΥΛΑ
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Για να συγκλίνει ο Καραγκούνης όμως θέλει μισή ώρα... Βάλτον στον άξονα! Αυτό κάνει, προσπαθεί να σταθεί στον άξονα, χαραμίζει και την γραμμή που μένει ξεκρέμαστη. Αφού τον βάζει που τον βάζει ας τον δούμε στην θέση που θέλει να παίζει.
balux13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αμαν ρε φιλε με τον αξονα. Απο συνεργειο γυρισες? Αμα περιμενουμε απο τον Καραγκουνη μονο να δουμε προκοπη κλαψτε μας..
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 H μονη θεση που μπορει να παιξει ο Καραγκουνης ειναι 1η σειρα στην κερκιδα μπροστα απο τον οργανωτη πουχει γυρισμενη πλατη να ριχνει σχιζοφρενεια. Αυτη και μονο
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 500χιλ ο Ιβανσιτζ, 4 ο Βαγγελακης, 2,5 ο Λουκας ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ Εισαι ανικανος, εισαι πουτανας γιος, εισαι κομπλεξικος, ρε μηπως εισαι και Ολυμπιλαγος
vlachaquito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Παντως αυτος ο τζιγκερ ειναι πραγματικα απιστευτος. Δινει 2,5 εκ για τον μισο σπυροπουλο, και τσιγκουνευετε για τον παιχτουρα ιβανσιτς, που εχει ξελασπωσει την ομαδα τοσες φορες και δινει 500 χιλ.. Ρε παιδια, 500 χιλ δεν κανει ΟΥΤΕ ο βυντρα, ελεος!!!! Και μετα τι νομιζεις, ετσι χανονται οι παικτες.. Τα περνουν κρανιο οι αυστριακοι, ερχεται η ντεπορ και δινει 1,5 και την κανει ο ιβανσιτς.. Αντε μετα ξαναβρες τετοιο παικτη, δοκιμασμενο τοσο τσαμπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.