Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ας κερδισει ο παο τα επομενα 5 παιχνιδια που εχει 2 δυσκολα με αρη και πανιώνιο και πιστευω οτι αυτος ο ολυμπιακος θα κανει τις γκέλες του.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είπα εγώ πως έχουμε ομαδάρα? Ο γκόντζος μπορεί εγώ όχι.

γενικα μιλαω για ολους,και τους ολυμπιακους μαζι.

βαλε ραδιο μετα τις 12 να ακουσεις και θα καταλαβεις.οι μεν ολυμπιακοι θα αρχισουνε παλι το "παμε για το 11/12 γερα,ομαδαρα" ,και η παναθηναικοι τα "καρκινε τσιγκερ" κτλ.

την αλλη βδομαδα που θα χασει ο ολυμπιακος θα αντιστραφει ξανα το κλιμα.

Δημοσ.

Αν πρόκειται να φύγει ο ρανταπλαν ας χάσω αυτό και το επόμενο πρωτάθλημα.Αν και αυτό πιστεύω θα το πάρουμε.Οχι γιατί το αξίζουμε αλλά γιατί έτσι τα συμφωνήσανε....

Δημοσ.

Ρε μην τρελενεστε, κανεις δεν λεει οτι δεν προσπαθησαν, απλα μεχρι εκει ειναι. 8 μηνες παιζουμε με την φωτια, στο σιγα-σιγα και στο 1-0. Ξαφνικα βρεθηκαν στο 10' να θελουν 2 γκολ και στο 60' να θελουν 3. Απλα δεν γινεται, δεν μπορουν να παιξουν ετσι

Ουτε με 1 νικη γιναμε ομαδαρα ουτε με 1 ηττα γιναμε μπουρδελο. Ειναι ενα πρωταθλημα που θα παει στον ποντο. Επομενως οποιος και να το παρει με τι αρχιδια να πει στον αλλο "Εγω γαμαω, εσυ σερνεσαι"??Δλδ αν φερει ο γαυρος Χ με την ΑΕΚ και μου το παρει στην διαφορα των γκολ που θα εχει +5 ξερω γω τι να λεει, οτι ειναι γαμω τις ομαδες και μαγευει και εγω σερνομαι?

Τεσπα, απο την Ξανθη ο γαυρος οταν θελει και το εχει αναγκη (οχι 5η ή 10η αγωνιστικη ξερω γω) περναει. Δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε ουτε τιποτα. Δεν παιζει με μας λυσσαμενα η Ξανθη, οπως παιζει παντα επαιξε. Τωρα, στο ΟΑΚΑ δεν ξερω, ετσι οπως ειναι το κλιμα για τον Ντεμη μονο το ντερμπυ εμεινε στο ΑΕΚ οποτε δεν νομιζω να το δωσει. Απο την αλλη πολυ αμφιβαλλω αν μπορει να το παρει στα ισια

ΥΓ. Μορρις τελος. Εφτασε πλεον 25. Στα 22 λεγαμε "Θα στρωσει" αλλα τιποτα, το παιδι δεν μπορει

Δημοσ.

Κάτι άσχετο που το έμαθα χτες και δεν το πίστευα. Το γεγονός δεν το άκουσα εγώ αλλά νομίζω ότι είναι από αξιόπιστη πηγή.

Σε έναν αγώνα της εθνικής λοιπόν στους επίσημους πίσω από τον Τζίγκερ κάποιος τον άκουσε να λέει για τον Τζιόλη:

Πολύ καλός παίκτης αυτός, που παίζει να τον πάρουμε?

Δημοσ.

O Radzinski πριν πάει στην Ξάνθη έπαιξε 3 χρόνια στη Φούλαμ, 3 στην Έβερτον και 3 στην Άντερλεχτ. Σε όλες ήταν βασικός με πάνω από 30 εμφανίσεις τη χρονιά.

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ανάλογη αξία;

Κανείς!

Δεν είναι όλα τυχαία στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες αξίας και αυτοί κοστίζουν. Ο σοφέρ θέλει να κάνει ομάδα με λίγα λεφτά. Δεν γίνεται πια. Πάνε αυτά...

Δημοσ.

κάποιες παρατηρήσεις εν συντομία...

1) όλα αυτά τα αστεία τρολάκια, οι υπάλληλοι στυλ σάββα, έχουν κάποιο σχόλιο να πετάξουν, ή η χολή που έσταξαν τόσες ημέρες για τον αρχηγό αποστολής κάκο, κλπ, έπιασε τόπο?

2) Πόσο άσχετη είναι η σφαγή της καλαμαριάς , με τα "θέλω" του οσφπ? Και πόσο άσχετη είναι η εύνοια της λιβαδειάς, με τον οσφπ επίσης? Just wondering!

3) Δήλωση ρανταπλάν "Στα δύσκολα τον Παναθηναικό δεν τον φοβάμαι"...Ε ναι, φυσικό είναι, αφού έχουμε αποτυχει σε ολα τα δύσκολα φέτος, στο τέλος δε θα δημιουργούμε καν αγωνία....

4) Η αλλαγή του σαριέγκι στο 83 με συγκλόνισε!

5) Τζιόλης...Ο άνθρωπος που διεκδικεί τη φήμη του τζέισον πόλακ στην ιστορία του Παναθηναικού...

6) Καραγκούνης...Αγορίνα μου, ανέβα στη 13, να το χαρούμε και εμείς, να το χαρείς και εσύ, αλλά σταμάτα να ταλαιπωρείς ομάδα, μπάλα, διαιτητές και κόσμο....

7) Ποιος πιστεύει ότι η ξάνθη θα παίξει με το ίδιο πάθος με τα μέλη?

8)θρήνε, γερά, παρτο στα χαρτι

Δημοσ.

Ρε μην υπερβαλετε γαμωτο. Οκ, ο Ρατζινσκι ειναι παικταρας. Αλλα εκτος του γαυρου ποιος αλλος εχει παικτη αξιας Ραντζισκι?Μονο ο Ραντζισικι παιζει?

Αν ηταν ετσι θα ηταν 2η η Ξανθη και 3η η Λαρισα με Ζουραφσκι. Υπαρχουν αλλοι 10 στον αγωνιστικο χωρο. Ε, απο αυτους τους 10 ο Παναθηναικος ζητημα να εχει 5 αξιολογους και απο αυτους οι 3 ελειπαν. Και το θεμα δεν ειναι τα λεφτα. Ξερεις ποσα περνει ο Σεριτς?Παραπανω απο τον Ρατσινσκι, 900χιλ!!!

Το θεμα ειναι το που πανε τα λεφτα και τι επιλογες γινονται και ποιοι τα τρωνε(περα απο το γεγονος οτι δεν ξοδευονται πολλα λεφτα οποτε λες οτι αμα χαλας 40Μ αντι για 20Μ που ξοδευεις τωρα οκ, και λαθος να κανεις, δεν θα εχεις 2χ καλυτερη ομαδα αλλα κατι καλυτερο σιγουρα θα εχεις)

Δημοσ.

Εμείς τα λέγαμε από πέρυσι αλλά ο Γκόντζος από την εκπομή του (Γιατί την εφημερίδα του δεν την διαβάζω) εκθείαζε τα σωματικά καί άλλα προσόντα των Τζιώλη, Βύντρα, Μόρις, Γκαλίνοβιτς.Ας φάνε καί φέτος την πατατιά καί ας αφήσουν πάλι την πατάτα στον Ολυμπιακό.Αν θες πρωτάθλημα καί μπορείς, πας στη Ξάνθη καί καθαρίζεις καί το παίρνεις.Όχι να σε εξευτελίζει ένας καί μόνο παίχτης καί να σε παίζει ολόκληρο.

Η ίδια ομάδα κατά το μεγαλύτερο μέρος ήταν καί πέρυσι.Καί τι έκανε?Δεκαεφτά τόσους βαθμούς πίσω τελείωσε το πρωτάθλημα.

Ένα λάθος στο Καραισκάκη ο Μάλαρτζ καί τον πετάνε έξω από βασικό.Όσα λάθη όμως κι αν κάνει ο προστατευόμενος τού Βέλιτς φαίνεται πως συγχωρούνται.Αν ο Μάλαρτζ ήταν αυτός πού είχε φάει την τεσσάρα θα τον έδειωχναν τελείως από τον Παναθηναϊκό.

Αλήθεια πού ήταν ο Μόρις στο δεύτερο γκολ της Ξάνθης?Την είδατε τη φάση?

Αυτό πιά ξεπέρασε καί την τακτική ροτέισον.Ο Σαριέγκι σέντερ φόρ!!!

Δημοσ.

Έφυγε κουτσαίνοντας ο Ποστίγκα. Ποιον να έβαζε τον Σιμάο; Το πολύ σοβαρό λάθος του Πεσέιρο είναι ο Καραγκούνης! Βάλτον ρε μαλάκα στον άξονα!

Δημοσ.
Έφυγε κουτσαίνοντας ο Ποστίγκα. Ποιον να έβαζε τον Σιμάο; Το πολύ σοβαρό λάθος του Πεσέιρο είναι ο Καραγκούνης! Βάλτον ρε μαλάκα στον άξονα!

Μόλις βάλει τον Καραγκούνη στον άξονα εγώ προσωπικά θα σου κάνω πάρτη!

Σου έχει μείνει απωθημένο... το λες καιρό! :lol:

Δημοσ.

Το πολυ μεγάλο λάθος του πεσέιρο, είναι ότι παίζει ο καραγκούνης! Εκτός από ενέργεια, δε δίνει τίποτα άλλο, αντίθετα αφαιρεί πολλά από την ομάδα !

Από εκεί και πέρα, εντάξει, είμαι άπιστος θωμάς εγώ, κ δεν ππιστεύω οτι ο νίνης είναι πράγματι τραυματίας, αλλά ας το δεχθώ.

Τον δημούτσο ή τον έκι, δε μπορούσε να τους βάλει δηλαδή? Ξέχασα, εκτός 18αδας, δεν του βγήκαν τα μπαλάκια στην κλήρωση ε?

ΚΑι αν θέλεις να εγκαταστήσεις ένα κριάρι μέσα στην περιοχή, γιατί δεν βάζεις το γκούμα που έχει και πολύ περισσότερο γκολ? Φοβάσαι μη φας άλλο γκολ στο 85?

Επίσης, όσο χάνεις 2-0, και βγάζεις τον ίβανσιτς (άσχετα αν ήταν χάλια), δείχνεις άτολμος (εκτός αν κρίνεις ότι είχε λόγο υπαρξης να συνεχίσεις με 4 αμυντικούς, σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος έτσι κ αλλιώς , 3 αντεπιθέσεις θα σου κάνει, όπως σου έκανε, και σου έβαλε 3 γκολ)!

Επίσης, τον μάλαρτζ τον πέταξε έξω για ΜΙΣΟ λάθος(το άλλο μισό είνια επιθ.φάουλ) με οσφπ, τον γκαφίνοβιτς πότε?

Τον τζιόλη, αν ΔΕΝ τον πηδάει, μπορεί να βρει κάποιος γιατί παίζει?

Και τέλος, μετά από αυτό το σκορ, βλέπω αν σκοράρουμε στο 20 με τον ηρακλή, να κάνει 3 αλλαγές στο 40, παίζοντας με 4 αμυντικούς, 5 αμυντικά χαφ και ένα προωθημένο...

Δημοσ.

Καλα, εγω παω για 30 και εχω προλαβει ενα Μητσαρα και ενα Ζαετς και ενα Βαζεχα και εζησα και Αμστερνταμ και τις αλλες ομορφιες, τα κακομοιρα τα 20-25χρονα, που την τελευταια φορα που ειχαμε ομαδα ηταν 10-12 χρονων δεν τα λυπουνται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...