Kandinsky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε συ Αντρέα δεν εξετάζουμε αν είναι ο μεγάλος παικταράς αλλά το αν σου φέρθηκε ανήθικα. Τον πήρες απ' την Καλλιθέα, του έδωσες μέλλον, πολύ ωραία και καλά όλα αυτά. Για την ψυχή της μάνας του το έκανες? Όχι φυσικά αλλά για να ωφεληθείς. Ωφελήθηκες? Βεβαίως και ωφελήθηκες. Θα είχες ωφεληθει περισσότερο με τον Βαν Νιστελρόυ μπροστά? Σίγουρα αλλά τότε γιατί δεν έπαιρνες τον Βαν Νιστελρόυ και πήρες τον Γκέκα? Εν ολίγοις δλδ, διότι δεν καταλαβαίνω αυτή την αντιμετώπιση "τον πήραμε και τον κάναμε άνθρωπο", έπαιξε λιγότερο απ' όσο μπορούσε? Μήπως έπαιξε 110% απ' όση μπάλα ξέρει? Μήπως προσπάθησε όσο λίγοι? Μόνον οι μπαλαδόροι και οι βιρτουόζοι (που βέβαια σπανιως το δείχνουν στο γήπεδο) δικαιούνται ανθρώπινη αντιμετώπιση? Πριν λίγο καιρό, όταν δήλωσε η πλευρά της διοίκησης όσα δήλωσε (μέσω των "καναλιών" που έχουν όλες οι διοικήσεις) λοιδορήθηκε ο παίκτης (πάλι) επειδή τα έκανε ολα αυτά και καλά για το συμβόλαιο του. Γιατί δλδ θεωρείται δεδομένο οτι όντως έτσι είναι, ότι όντως φέρθηκε ανήθικα ο Γκέκας απ' τη στιγμή που αυτό έχει ξανασυμβεί? Κι ακόμα περισσότερο, δεν έχει δικαίωμα ο Γκέκας να εκφράσει την άποψη του?
konnak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η διοίκηση συνεχίζει μια απαράδεκτη, ανήθικη, προσβλητική και παράνομη με λίγη φαντασία (συκοφαντική δυσφήμιση) τακτική απέναντι στους παίκτες. Το έχει ξανακάνει, το έκανε με τον Γκέκα, και θα το ξανακάνει στο άμεσο μέλλον, εδώ να είμαστε και θα τα ξαναλέμε. Δεν απευθύνομαι στο Αντρέα, που υποβαθμίζει κάθε κουβέντα για τον Γκέκα στο επίπεδο της ποδοσφαιρικής του αξίας, συγκρινόμενης δε και με του Σαλπιγγίδη. Απευθύνομαι στους παναθηναϊκούς ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και όχι οπαδούς, με ανοιχτό μυαλό και όχι φανατικούς. Σε αυτούς που δεν φοράνε τις παρωπίδες που πήραν μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, σ' αυτούς που μπορούν να δουν το δάσος γύρω από ένα δέντρο. Δυστυχώς, αυτά που θα έλεγε ο Γκέκας τα ήξερα ήδη, και μάλιστα τα έχω γράψει και εδώ, αρκετές σελίδες πίσω. Πως; Ακούγοντας (και διαβάζοντας) όλες τις απόψεις, κρίνοντάς τις υπό το πρίσμα του πρότερου βίου. Ο οποίος δεν είναι εντιμότερος. Κάθε άλλο. Είναι ανηθικότατος. Λοιπόν, το θέμα δεν είναι ο Γκέκας παίδες. Δεν θα ήταν θέμα ο συγκεκριμένος παίκτης ακόμα και αν το όνομά του ήταν πολύ μεγαλύτερο. Το θέμα είναι η συμπεριφορά μιας διοίκησης κατά τρόπο ανήθικο, απαράδεκτο, φασιστικό, αστείο, κτλ κτλ. Ό,τι έγινε με τον Γκέκα, τον Νικοπολίδη, τον Φύσσα, τον Καραγκούνη, τον Μπασινά, τον Κυργιάκο, τον Σεϊταρίδη, και άλλους που πιθανόν να ξεχνώ, μπορεί να μην είναι ορατά από πολλούς που γράφουν εδώ, μπορεί να μην αναφέρονται στο site του Παναθηναϊκού και στις ειδήσεις του Star, αλλά έχουν γίνει, και θα συνεχίζουν να γίνονται, και δυστυχώς είναι πλήρως αναγνώσιμα από τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο). Το αποτέλεσμα είναι κύριοι οι μόνοι που αγαπούν την ομάδα να είμαστε εμείς. Η διοίκηση σίγουρα δεν την αγαπάει, και με αυτήν την συμπεριφορά ούτε οι παίκτες την αγαπάνε. Περιμένουν τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου τους ώστε να κάνουν μια πολύ καλή χρονιά και να αφήσουν μια προβληματική κατάσταση. Και καλά κάνουν. Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής να νιώσει ασφάλεια και να παίξει το καλύτερο που μπορεί, όταν ξέρει ότι όχι μόνο δεν θα επιβραβευτεί γι΄αυτό, αλλά μπορεί στα καλά καθούμενα να βρεθεί υπ' ατμόν. Η διοίκηση βέβαια δεν σταματάει απλά εκεί. Η τακτική της όπως εκφράστηκε στις περιπτώσεις των Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου, Φύσσα, Μπασινά, Κυργιάκου και άλλων, και τώρα Γκέκα, εμπεριέχει επιπλέον δυσφήμιση των παικτών, τις περισσότερες φορές με ψευδή στοιχεία (όπως τώρα του Γκέκα). Αντρέα, δεν σε πειράζει να μαθαίνεις ότι η διοίκηση ψεύδεται με τόση ανηθικότητα για έναν παίκτη που ήταν πάνω απ' όλα επαγγελματίας; Κρίμα για σένα. Μπορείς να πας στο γήπεδο και να λες σαν άλλος Τζίγγερ "δεν ήθελα τον Γκέκα. Ήταν άμπαλος, δεν μου άρεσε, δεν τον ήθελα βρε αδερφέ!". Αυτό όμως φίλε δεν σου δίνει το δικαίωμα να του φερθείς αντιεπαγγελματικά, ανήθικα, απαράδεκτα, και μετά από όλα αυτά να τον απαξιώσεις με ψεύδη στα ΜΜΕ ώστε να δικαιολογήσεις τη μαλακία που σε δέρνει και το αυταρχικό καθεστώς της εποποιΐας του ενός στην πράσινη ομάδα. Δυστυχώς, αυτό ήταν το τελευταίο επεισόδιο από μια μακρά σειρά των τελευταίων χρόνων, που με αηδιάζει και δεν ασχολούμαι πλέον με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού το πρόβλημα δεν είναι μόνο στη διοίκηση αλλά και στα μυαλά των οπαδών μας. Προτιμώ να πάρω διαρκείας στο μπάσκετ, και ας μην πάω ούτε σε έναν αγώνα (μιας και ζω στην Πάτρα), απλά για υποστήριξη, αναγνώριση και επιβράβευση μιας διοίκησης που έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα και ένα απίστευτα φιλόξενο περιβάλλον για να έρθουν οι καλύτεροι παίκτες. Απολαύστε την ψευδαίσθησή σας και κατηγορείστε τον Γκέκα μέχρι να βρεθεί το επόμενο εξιλαστήριο θύμα, στον χορό που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια. Ερώτηση: Αν κάποιος παίκτης, χωρίς συλλογική προτίμηση, δεχθεί δύο προτάσεις, μία από τον γαύρο και μία από μας, και έστω ότι είναι και οι δύο στο Champions League. Σε ποια θα απαντήσει θετικά, βλέποντας το κλίμα τρομοκρατίας και μηδέν σεβασμού που επικρατεί στο μπουρδέλο της Παιανίας; Think about it.
Σκύμνος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 @ antreaslam Να σου λοιπόν και ο Γκέκας που τα χώνει στη διοίκηση ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ακόμα να παραδεχθείς φίλε μου ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στην ομάδα μας... Πόσοι άραγε πρέπει να τα πουν για να καταλάβεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ότι δεν μπορεί να έχουν άδικο οι δέκα παίκτες που έφυγαν και να έχει δίκιο ο ένας (ραλάκιας); @ konnak Απλά ΑΨΟΓΟΣ...
KWSN_Men Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Να πω και εγώ τη μαλακία μου; Υπάρχει κακό προηγούμενο με τη διοίκηση και κάποιους παίκτες, σωστά; Τι εμποδίζει λοιπόν τον Γκέκα και τον κάθε Γκέκα να λέει ότι γουστάρει, από τη στιγμή που ξέρει ότι ό,τι και να πει η διοίκηση, οι οπαδοί δε θα την πιστέψουν;
KaizerSoze Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ωπα ωπα!!!Μισο,μισο!!! Μαζι σας για Φυσσα,Γκουνη,Λυμπε κτλ ΟΜΩΣ.... Το προβλημα του Γκεκα ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ??? Δηλαδη ΠΟΥ του φερθηκε πουστικα??? Α. Περσυ 2ος,προπερσυ 1ος.Οκ,για ποιον τον εδωσε?Για τον Τατση?Για τον Σαλπιγγιδη,τον προπερσυ 2ο,περσυ 1ο!!!Που στο φιναλε ξερει και περισσοτερη μπαλα.Δηλαδη που τον προσβαλλε? Και σου λεω αυτα ΑΣ ΠΟΥΜΕ ειναι υποκειμενικα,τα ποιος ξερει μπαλα και ποιος οχι.Εγω σου λεω,και για τον Τατση να ηθελε να τον δωσει ΠΟΥ ειναι το προβλημα του Γκεκα?Δικαιωμα της δεν ειναι της ομαδας?? Εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο για χρονο συμμετοχης? Εχει υπογραψει συμβολαιο για 11αδα? Τι ζορι τραβαει? Β. Εστω οτι αποφασισαν να τον τελειωσουν επειδη δεν τους εκανε το χατιρι.Και??Και παλι δικαιωμα της δεν ειναι της ομαδας?Δεν μπορει να πει "Ακου φιλε,εμενα δεν μου κανεις.Σε ηθελα για ανταλλαγμα.Αφου δεν πηγες,παρε τον πουλο".Ειλικρινα αυτο το βλαμενο,ο καραφλοχαιτουλας με τις ανταυγειες(ηλιθιε,μου θες και ανταυγειες,θα σου πεσουν και τα υπολοιπα βλακα) ηθελε να κατσει σε μια ομαδα που τον ειχε 1ο-1ο στα ανταλλαγματα για Σαλπιγγιδη? Γ. Η ομαδα δεν εχει ηγετη.Μαζι σου,το βλεπω,το λεω,οπως και ολοι οσοι βλεπουμε μπαλα.Αλλα βρε γιωτα,αυτο εσενα ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ???Δηλαδη λες απο την μια "Εγω εβαζα τοσα γκολ" αλλα "Η ομαδα δεν εχει ηγετη".Αρα παραδεχεται οτι παροτι εβαζε τοσα γκολ,δεν μπορουσε να παρει την ομαδα στις πλατες του. Δ. Προσωπικη νοτα.Δεν μου λειπει καθολου.Δεν τον θεωρουσα της προκοπης,τοσο στην Καλλιθεα οσο και περσυ,θεωρω οτι και στις 2 περιπτωσεις και γω ναμουνα 10 γκολ θα τα εβαζα οπως ηταν το συστημα των 2 ομαδων,δεν θεωρω πως προσφερε περισσοτερο απο τον Μαντζιο που επεισης σκοραρε οσο επαιζε(θυμαμαι κατι ματς με Πανιωνιο και Ηρακλη) και ισα-ισα,μιας και μαζι με τον Μαντζιο ηταν οι 2 κλασσικοι φουνταριστοι θεωρω πως θα χωνοταν ο Μαντζιος αμα εμενε ο Γκεκας.Το παιδι εδωσε το 100% και του αναγνωριζω,αλλα οπως και στον Βυντρα,ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη εδωσε το 100% και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το 100% του Γκεκα,στο καλο και να μας γραφει...
Critter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Να πω και εγώ τη μαλακία μου; Ενταξει την ειπες. Ξελαφρωσες. Οταν ξεφυγεις απο το καφροοπαδιλικι σου θα καταλαβεις γιατι ερχομαι και γραφω στο topic σου και γιατι πατε κατα διαολου. Οταν οι περισσοτεροι σας τους δινετε αλλοθι σαν εσενα ετσι θα συνεχισετε να πηγαινετε. konnak εγραψες. Kaiser, τα ψεματα δεν πρεπει να ενοχλουνε? Το εχεις καταλαβει οτι η διοικηση σας χρησιμοποιει τα ψεματα ασυστολα για να τη βγαζει καθαρη? Εκτος απο ολους αυτους που ανεφερε ο konnak μην ξεχνας οτι ακομα και για τον Παπαδοπουλο, οταν τα πραγματα δεν πηγαινανε καλα, διασπειρανε ειδησεις οτι ο Παπαδοπουλος δεν θελει και λεει 800 ακατεβατα κτλ. Μαλιστα καποιοι τον στειλανε και στον Ολυμπιακο για να δημιουργηθει κλιμα εναντιων του. Ψεματα και τπτ αλλο. Το κακο ειναι οτι δεν ξερουν να τα λενε καλα, ουτε να τα καλυπτουν.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ενταξει την ειπες. Ξελαφρωσες. Οταν ξεφυγεις απο το καφροοπαδιλικι σου θα καταλαβεις γιατι ερχομαι και γραφω στο topic σου και γιατι πατε κατα διαολου. Οταν οι περισσοτεροι σας τους δινετε αλλοθι σαν εσενα ετσι θα συνεχισετε να πηγαινετε. konnak εγραψες. Kaiser' date=' τα ψεματα δεν πρεπει να ενοχλουνε? Το εχεις καταλαβει οτι η διοικηση σας χρησιμοποιει τα ψεματα ασυστολα για να τη βγαζει καθαρη? Εκτος απο ολους αυτους που ανεφερε ο konnak μην ξεχνας οτι ακομα και για τον Παπαδοπουλο, οταν τα πραγματα δεν πηγαινανε καλα, διασπειρανε ειδησεις οτι ο Παπαδοπουλος δεν θελει και λεει 800 ακατεβατα κτλ. Μαλιστα καποιοι τον στειλανε και στον Ολυμπιακο για να δημιουργηθει κλιμα εναντιων του. Ψεματα και τπτ αλλο. Το κακο ειναι οτι δεν ξερουν να τα λενε καλα, ουτε να τα καλυπτουν.[/quote'] Κοίταξε, έχουμε κάποια δεδομένα. Εγώ είπα τη μαλακία μου, έχοντας επίγνωση ότι κάτα πάσα πιθανότητα είναι μαλακία, αλλά επειδή ούτε εσύ ούτε εγώ είμαστε μπροστά, δεν το ξέρουμε. Τις άπειρες μαλακίες που έχεις πετάξει κατά καιρούς όμως εσύ τις υπερασπίζεσαι ως ανώτατη αλήθεια. Ποιος λέει μαλακίες λοιπόν; Και για να σου το αποδείξω, να επίσημάνω (άλλη) μία. Οι φυλλάδες που διαβάζετε και πιστεύετε λες και είναι το Κοράνι έντυναν τον Παπαδόπουλο με κόκκινες φανέλες, όχι ο Τζίγκερ. Οπότε θα ξαναρωτήσω. Ποιος λέει μαλακίες;
KaizerSoze Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Kaiser' date=' τα ψεματα δεν πρεπει να ενοχλουνε? Το εχεις καταλαβει οτι η διοικηση σας χρησιμοποιει τα ψεματα ασυστολα για να τη βγαζει καθαρη? Εκτος απο ολους αυτους που ανεφερε ο konnak μην ξεχνας οτι ακομα και για τον Παπαδοπουλο, οταν τα πραγματα δεν πηγαινανε καλα, διασπειρανε ειδησεις οτι ο Παπαδοπουλος δεν θελει και λεει 800 ακατεβατα κτλ. Μαλιστα καποιοι τον στειλανε και στον Ολυμπιακο για να δημιουργηθει κλιμα εναντιων του. Ψεματα και τπτ αλλο. Το κακο ειναι οτι δεν ξερουν να τα λενε καλα, ουτε να τα καλυπτουν.[/quote'] Ρε πας καλα??? Εχεις διαβασει ποτε τι σερνω στην διοικηση?Το προηγουμενο ποστ ΕΙΔΕΣ πως το ξεκινησα η αποφασισες πριν διαβασεις τι αποψη εχεις για μενα? ΟΜΩΣ εγω προβατο δεν ειμαι,και οπως δεν γουσταρω να λενε οτι "του καναμε προταση και ηθελε 200 εκ δολλαρια" ετσι δεν μπορω παρα να πω σε καποια θεματα στονΓκεκα "Τι λες ρε ηλιθιε?" Δηλαδη δεν καταλαβα???Επειδη εχω καποιες διαφορες με τον Τζιγγερ πρεπει να του πηγαινω κοντρα με το ζορι?Να βγει αυριο ο καριολης ο Θεοδωριδης και να λεει "Ο Τζιγγερ εκανε προταση στον Καστιγιο και μας εδινε τον Παπαδοπουλο και τον Σαλπιγγιδη" και να βγω εγω σαν ζωο να κραζω "Τζιγγερ θανατος"???? Επισης ο Γκεκας λεει οτι τον δεν τουπανε να ανανεωσει.Οκ,συμφωνοι.Αποτι θυμαμαι ομως λενε οτι τον εστειλαν γιατι διερρευσε αυτο με τον ΠΑΟΚ,και γιαυτο το θεμα δεν ειπε κουβεντα ετσι?? Ασε που ακουσες την αποψη του Γκεκα.Για κατσε,γιατι μπορει να λεει και μαλακιες απο το κεφαλι του
Kandinsky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Kακά τα ψέματα παιδιά. Οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα νομιζουν ότι οι ίδιοι είναι ιππότες φεουδάρχες και οι υπάλληλοι δουλοπάροικοι και πρέπει τη γυναίκα τους να τη διακορεύσουν πρώτοι αυτοί. Το έχουμε δει το έργο τόσο με τους μεγάλους (Κοκ-Βαρδινο) όσο και με πιό μικρούς. Άπαξ και πιάσει πόστο ή εξουσία ο Έλλην, γίνεται ο γαμίκος του σύμπαντος. edit : Τόσο παράλογο είναι που δεν ήθελε το ανθρωπάκι να καταστρέψει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ? Μόλις ειχε καταφέρει και το είχε φτιάξει, να κάνει πισωγύρισμα? Να μην πληρώνεται? Γούμενο πρόεδρο? Μηδέν προοπτικές? Γιατί? Τί είναι πένσα ή τανάλια? Εργαζόμενος άξιος σεβασμού ειναι που έχει δικαίωμα να διαχειριστει το μέλλον του.
john1987 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Konnak,συμφωνω,με τετοια διοικηση και τετοια νοοτροπια δεν θα παει ποτε ο ΠΑΟ μπροστα... Και μετα τους λενε κοτες κτλ.Εμ βεβαια,αν δε δειχνεις υποστηριξη στον παικτη και αν δεν του παρεχεις μια ασφαλεια σιγα μην ιδρωσει για τη φανελλα...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 edit : Τόσο παράλογο είναι που δεν ήθελε το ανθρωπάκι να καταστρέψει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ? Μόλις ειχε καταφέρει και το είχε φτιάξει' date=' να κάνει πισωγύρισμα? Να μην πληρώνεται? Γούμενο πρόεδρο? Μηδέν προοπτικές? Γιατί? Τί είναι πένσα ή τανάλια? Εργαζόμενος άξιος σεβασμού ειναι που έχει δικαίωμα να διαχειριστει το μέλλον του.[/quote'] Κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ λογικος Παναθηναικος δεν κατηγορησε τον Γκεκα που δεν ηθελε να παει στον ΠΑΟΚ.ΚΑΝΕΙΣ. Για την ακριβεια ΚΑΝΕΙΣ δεν νομιζω να τον κατηγορουσε αν δεν ηθελε να παει σε οποιαδηποτε ομαδα.Γιαυτο αλλωστε υπαρχουν νομοι που εμποδιζουν τις ομαδες να δινουν τους παικτες σαν ναναι μεταχειρισμενα pc
blueviper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αμαρτήματα έχει κι από εδώ πλευρά...να θυμίσω πως έφυγε ο Αμανατίδης που του έβγαλαν την ψυχή να του απαντήσουν τι θα κάνουν με την περίπτωσή του; Ή ακόμα και με το Τζιοβάνι που το μηρύκαζαν κατ' εξακολούθηση μόνο και μόνο για να αποφανθούν πως ο παίχτης ήθελε να φύγει (γι' αυτό κι έκανε κρα να γυρίσει από την πρώτη στιγμή). Και δεν είναι οι μόνοι. Περιέργως όμως, ακόμα πίνουν νερό στο όνομα της ομάδας. Ίσως να αισθάνονται ευνοημένοι από τη συνεργασία σε κάθε επίπεδο ή να οφείλεται σε μια πιο "οικογενειακή" κατάσταση με λιγότερη γκρίνια στα αποδυτήρια και στις σχέσεις τους με διοίκηση, συμπαίχτες, κόσμο. Δεν το γνωρίζω. Πιθανολογώ όμως πως η διαχείριση των "κρίσεων" είναι καλύτερη στο κόκκινο στρατόπεδο και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο περνάνε προς τα έξω από τα δημοσιογραφικά μέσα. Έχει βγει το όνομα στον Παναθηναϊκό, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει βάλει το χεράκι του. Δεν έχω καμία αμφιβολία πάντως πως όλα αυτά είναι προϊόν στέρησης τίτλων, που εξωθεί τους παίχτες να "πετιούνται" ως αποτυχημένοι και να μην τους δένει τίποτα με αναμνήσεις που προτιμούν να ξεχάσουν. Αντίθετα με παίχτες του Ολυμπιακού που έχουν να νοσταλγούν στιγμές κατακτήσεων τίτλων.
crach13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Απ' όλα όσα είπε το ανθρωπάκι αυτό κράτησες? ΝΑι βεβαια αυτο κρατησα.Δεν καταλαβα δηλαδη.Ολοκληρο σιριαλ το καναμε.Παιχτες που δεν κανουν για τον Παο μπουλο.Και ακομα δυστυχως ειναι πολλοι.Τον Παπαδοπουλο τον θελανε και τον κρατησανε.Τον Γκεκα οχι.Που ειναι το κακο?Εγω θελω πρωταθλημα και ο καθε Γκεκας να κοψει το κεφαλι του.
Kandinsky Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ΝΑι βεβαια αυτο κρατησα.Δεν καταλαβα δηλαδη.Ολοκληρο σιριαλ το καναμε.Παιχτες που δεν κανουν για τον Παο μπουλο.Και ακομα δυστυχως ειναι πολλοι.Τον Παπαδοπουλο τον θελανε και τον κρατησανε.Τον Γκεκα οχι.Που ειναι το κακο?Εγω θελω πρωταθλημα και ο καθε Γκεκας να κοψει το κεφαλι του. To θέμα φίλε μου δεν είναι αν διώχνεις ένα παίκτη. Είναι δικαίωμα της διοίκησης να βελτιώσει την ομάδα κι εφόσον αποζημιώσει τον παίκτη για το όποιο συμβόλαιο είχε. Το θέμα είναι το τί τρόπους μεταχειρίζεται κανείς για να το κάνει διοτι το να λες σ' έναν παίκτη που πρόσφερε "πήγαινε στην ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη χειρότερη σαπίλα της Ελλάδας" είναι νομίζω αρκετά ανήθικο. Και όπως είπα παραπάνω, αν δεν έκανε για τον ΠΑΟ ο Γκέκας ποιός φταίει που τον πήρε? Και ήταν τόσο πιά χειρότερος από τα χιλιάδες παλτά που έχετε πάρει κι εσείς κατά καιρούς που ήταν σαν τη μύγα μές στο γάλα και μαγάριζε την ομάδα ώστε να πρέπει να εκδιωχθεί? Εν κατακλείδι, σε κορόιδεψε ο Γκέκας? Σου έδωσε κάτι λιγότερο από αυτό που μπορούσε να προσφέρει? Ήταν τιμιότατος μαζί σου και καλό θα ήταν τουλάχιστον αυτό να το αναγνωρίσεις πριν θελήσεις να τον χαντακώσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Kατσε ρε πουλακι,μαζι σου αλλα τι σημαινει "πήγαινε στην ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη χειρότερη σαπίλα της Ελλάδας" Εχει αυτη η ομαδα ενα παικτη που θελεις?Εχει Σου ζητησαν τον Γκεκα?Στον ζητησαν Πηρες τον Σαλπι τελικα και κρινεις οτι σου περισσευει ο Γκεκας?Ναι Αρα το προβλημα του ποιο ειναι? Και να στο πω αλλιως,ποιο θα ηταν μεγαλυτερη πουστια?Που του ειπαν "Ειμαστε δυσαρεστημενοι/Δεν μας κανεις,βρες ομαδα" ή να τον κρατουσαν 6 μηνες στην κερκιδα σαν τον Φυσσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.