Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιος ηρθε?Δεν θα κερδισουμε στο Βελιγραδι?Μηπως το παραξεφτιλιζουμε?Θα μου πεις εχουμε και το ντερμπυ με τον Κολοσσο Ροδου

Παιζεις 10 μπινελικια στοιχημα?(ο νικητης μπορει να κανει 10 ποστς που να λεει τον αλλο μαλακα χωρις ο αλλος να τον κανει report)

Πάει! Μέσα!

Είναι χάλια η απόδοσή μας ρε γαμότο...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eκλεισε το μπουκι

Και οχι, χθες ΔΕΝ ημασταν χαλια.Σοβαρα, δεν ξερω γιατι σας εχει περασει αυτη η αισθηση. Ερωτηση: Ας πουμε οτι ΔΕΝ εχει γινει πρωτο ματς και δεν μας νοιαζει η διαφορα

Ξεκινας περιοδο με -15. Στο 38' ομως εισαι στο +5 και εχεις και την μπαλα. Εκει εμεις μπουμπουνισαμε 2 στον γαμο του καραγκιοζη. Αν δεν θελαμε την διαφορα και παιζαμε συνετα και ηρεμα και εληγε το ματς με ενα λογικο +7 που εχει ερθει απο ανατροπη του -15, θα ειχαμε παιξει καλα ή οχι?

Δημοσ.
Δεν θα κερδίσουμε στο Βελιγράδι. Δυστυχώς. Αν συνεχίσουμε έτσι κινδυνεύει και το κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Η ομάδα είναι σε άνοδο. Θυμίσου το αυτό.

ΥΓ: Το γήπεδο κόλαση εχτές.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που λες. Εσένα ορισμένες φορές οι παίκτες δεν σου φαίνονται πελαγωμένοι; Σαν να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ακόμη και ο Σπανούλης (που ίσως κάποιος πει ότι πάντα έκανε παιδιαρίστικα λάθη). Το έκαναν και παλιά αλλά σε ματς της "πλάκας" π.χ. ο περσινός τελικός του κυπέλλου. Δεν είναι αυτό που λέγαμε "Μηχανή Ζοτς". Κάπου θέλει λάδωμα, σφίξιμο επιπλέον γρανάζια.

Δημοσ.

Τα συστήματα δε δουλεύουν καλά και γι' αυτό και λείπει η σιγουριά.

Εφόσον περάσουμε από το Βελιγράδι, τολμώ να πω ότι κατά 70% το σηκώνουμε κιόλας.

Δημοσ.
Παιζεις 10 μπινελικια στοιχημα?(ο νικητης μπορει να κανει 10 ποστς που να λεει τον αλλο μαλακα χωρις ο αλλος να τον κανει report)

Πάει! Μέσα!

Eκλεισε το μπουκι

Εχμ, χωρίς να θέλω να σας την σπάσω, τον Βελζεβούλ τον ρωτήσατε; Εάν πράξετε το στοίχημα, υπάρχει περίπτωση να σας στείλει για banακι αυταπάγγελτα....

Δημοσ.
Εχμ, χωρίς να θέλω να σας την σπάσω, τον Βελζεβούλ τον ρωτήσατε; Εάν πράξετε το στοίχημα, υπάρχει περίπτωση να σας στείλει για banακι αυταπάγγελτα....

Πας καλά; Αφού αυτός ελέγχει τα στοιχήματα στην insomnia. Παίρνει και την "νόμιμη" μίζα...

Δημοσ.

1. Η ομάδα νομίζω χτες πέρα του ξεκινήματος πρέπει να έπαιξε το καλύτερο game της στην φάση των 16.

2. Ο Γουιν. θέλει χρόνο και δουλεία, να έχουμε υπομονή για έναν παίκτη που αν μην τι άλλο ξέρει πάρα πολύ καλά τα βασικά. Όντως χτες το παλικάρη αλλού πάταγε αλλού ήτανε γαμα@@@@

3. Ο Περπ. ήταν μεγάλη εκπληξη για μενα και είδατε πως αν πάρει ένας παίκτη την πάσα από τον Σαρας και κάνει μια extra σωστή πάσα βγαίνει free ο ψηλός μας ή τλπ το 2arh. Αν θυμάμαι καλά ο Περπ. έκανε 2 ή 3 τέτοιες πάσες στον Μαικλ.

4. Και ο Περπ. και ο Γουιν, όμως δεν το έχουνε ακόμα είναι αρκετά τρακαρισμένοι και οι 2 και από τέτοια game ψήνονται ειδικά για Περπ. ειναι σημαντικό ελέω εθνικής.

5. Η ομάδα φαίνεται πως δουλεύει καλά στις προπονήσεις ο Πρακασατσιν (πως λέγεται :-)) φαίνεται ότι 1-2 πράγματα που του λέει ο Ζοτς να κάνει αρχίζει και εφαρμόζει. Αν και τον φοβίθικε χτες πάρα πολύ στην άμυνα και τον έβαλε μόνο όταν πέρασε ο πρώην κρατούμενος.

6. Ο Πρακατσιν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι με Παρτιζαν μιας και οι επαφές του με τον Ψηλό τους θα είναι όλα τα λεφτά για μας.

7. Ο Μήτσος μου φαίνεται νεκρός, δεν παίζει. Πολλές οι αιτίες. Αλλά κάνει τέτοια δουλεία μέσα στο γήπεδο που ξεχωρίζει όπως και να χει.

Δεν ξέρω παίδες το παιχνίδι πάνω είναι όλα τα λεφτά, πιστεύω είναι 50-50.

Δημοσ.
Πας καλά; Αφού αυτός ελέγχει τα στοιχήματα στην insomnia. Παίρνει και την "νόμιμη" μίζα...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή ποια είναι η "νόμιμη" μίζα?

10% από τα 10 μπινελίκια? :-) :-)

Δημοσ.

Εξαιρώντας το απίστευτο κόλλημα της αρχής του παιχνιδιού, δε νομίζω ότι πολλές ομάδες θα μπορούσαν να γυρίσουν τόσο γρήγορα από το -10 και το απίστευτο "πάγωμα", στο +7 τόσο γρήγορα. Είναι φανερό ότι ακόμα δεν είμαστε καλά, αλλά πάμε καλά, γιαυτό και θα συμφωνήσω με κουβουσουνου, ότι αν περάσουμε έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε κ το break στην ταού, και την κούπα!

Έχω πολλά χρόνια να ζήσω αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο του Παναθηναικού στο μπάσκετ, από άποψη φυσικής παρουσίας (εισητηρίων), στήριξης στην ομαδα κλπ! Απίστευτο!

Δημοσ.

Εγω γουσταρω πολυ Παπαρογιαννη, Σκουντη, Φιλιππα

Εχουνε εκτεθει ανεπανορθωτα ενω δεν εχει τελειωσει ακομα ΤΙΠΟΤΑ.Απο Τεταρτη τα ξαναλεμε με τους μαλακες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...