KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εγώ γιατί θεωρώ ατυχία (και όχι φυσικά τύχη) το ότι παίξαμε το πρώτο ματς με την Εφές πριν γίνει μπουρδέλο - και το χάσαμε; Ναι, με όμιλο Ταού διασταυρωνόμαστε. Ενταξει ελεος βρε φιλε...αμα ειχε συμβει αυτο που λες θα ειχατε πετυχει το τζακ ποτ! Με τον ομιλο της Ταου λοιπον...πλακα θα εχει να τερματισετε 2οι και να παιξετε με τη Ταου στα προημιτελικα!Θα ειναι πολυ δυνατα παιχνιδια...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Με προλαβες για τον ΜακΙνταιρ...μεγαλη απωλεια για τους Ιταλους! Παντως η παροιμοιωδης τυχη σας δεν σας εγκαταλειπει ποτε...παρολο που εχετε τα χαλια σας η Εφες βαρεσε διαλυση,η Σιενα ερχεται χωρις τον καλυτερο παιχτη της ενω και τα αποτελεσματα των αλλων ομαδων του ομιλου σας μεχρι τωρα σας κρατανε ζωντανους. Με νικη σημερα πιστευω οτι θα περασετε και μαλιστα σαν πρωτοι του ομιλου... Καλα μην τρελενεσαι με την¨"τυχη" Η Εφες που μας κερδισε βαρεσε διαλυση και εχασε και απο την Σιενα εντος. Που σημαινει οτι μονο απο μας θα κοψει βαθμους. Παραλληλα επειδη ακριβως βαρεσε διαλυση εδωσε δικαιωμα στην ελπιδα στην Παρτιζαν που οπως πανε τα πραγματα θα καιγεται ενω οταν εγινε η κληρωση εγω περιμενα να την βρω αδιαφορη να τις ριξω 30π αμα χρειαζομαι Επισης δεν πιστευω οτι θα επαιζε πολυ καλυτερα στο ΟΑΚΑ αποτι επαιξε. Οσο για την τυχη, σε ενα σουτ του Μπατιστ τελευταια επιθεση εχασα την διαφορα και αρα στην ισοβαθμια με εχουν οι Τουρκοι. Ποιο αλλο αποτελεσμα με βολεψε? Η Σιενα γαμαει μεσα εξω και τωρα δεν θελω απλα νικη αλλα και διαφορα. Ακομα και η μοναδικη της ηττα στο Βελιγραδι ειναι δικοπο μαχαιρι ΝΑΙ μουα φησε ανοιχτη την 1η θεση ΟΜΩΣ αν χασω στο Βελιγραδι χανω και την 2η και αποκλειομαι!! Να σου πω την αληθεια, καιγω πιστευω οτι ΑΝ κερδισω με 10π την Σιενα τοτε θα βγω πρωτος, δλδ 1η θεση ή αποκλεισμος?Ε, θα το παρω το ματς. Αν κερδισω με κατω απο 9 ομως στην ουσια θα παω με σκατα ψυχολογια αφου η 1η θεση θα εχει κανει(λογικα) πουλακια Υ.Γ Μετα διασταυρωνεστε με τον ομιλο του Αρη; Ναι, ο 2ος μας με Ταου και ο 1ος με Λιετουβος ή Εφες(με πιθανοτερους του Λιθουανους)
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Η Ταου για μενα ειναι ο μονος αντιπαλος που την θελω με μειονεκτημα εδρας, ειναι κατι επιτοκια που περιμενουν απο ενα γραμματιο που το κεφαλαιο το ξοφλησαμε περσυ στον ημιτελικο
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλα μην τρελενεσαι με την¨"τυχη" Η Εφες που μας κερδισε βαρεσε διαλυση και εχασε και απο την Σιενα εντος. Που σημαινει οτι μονο απο μας θα κοψει βαθμους. Παραλληλα επειδη ακριβως βαρεσε διαλυση εδωσε δικαιωμα στην ελπιδα στην Παρτιζαν που οπως πανε τα πραγματα θα καιγεται ενω οταν εγινε η κληρωση εγω περιμενα να την βρω αδιαφορη να τις ριξω 30π αμα χρειαζομαι Επισης δεν πιστευω οτι θα επαιζε πολυ καλυτερα στο ΟΑΚΑ αποτι επαιξε. Οσο για την τυχη, σε ενα σουτ του Μπατιστ τελευταια επιθεση εχασα την διαφορα και αρα στην ισοβαθμια με εχουν οι Τουρκοι. Ποιο αλλο αποτελεσμα με βολεψε? Η Σιενα γαμαει μεσα εξω και τωρα δεν θελω απλα νικη αλλα και διαφορα. Ακομα και η μοναδικη της ηττα στο Βελιγραδι ειναι δικοπο μαχαιρι ΝΑΙ μουα φησε ανοιχτη την 1η θεση ΟΜΩΣ αν χασω στο Βελιγραδι χανω και την 2η και αποκλειομαι!! Να σου πω την αληθεια, καιγω πιστευω οτι ΑΝ κερδισω με 10π την Σιενα τοτε θα βγω πρωτος, δλδ 1η θεση ή αποκλεισμος?Ε, θα το παρω το ματς. Αν κερδισω με κατω απο 9 ομως στην ουσια θα παω με σκατα ψυχολογια αφου η 1η θεση θα εχει κανει(λογικα) πουλακια Ναι, ο 2ος μας με Ταου και ο 1ος με Λιετουβος ή Εφες(με πιθανοτερους του Λιθουανους) Ε ρε φιλε πρεπει να κανει κατι και η δικια σου ομαδα!Δεν γινεται να τα περιμενεις ολα απο τους αλλους! Η ουσια παραμενει οτι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και παρολο που εχεις τα μαυρα χαλια ειναι στο χερι σου να τερματισεις ακομα και 1ος!!! Τελος για τη Ταου μην την εχεις τοσο σιγουρη...ειναι πολυ δυνατη και σκληροτραχηλη ομαδα ειδικα μεσα στην εδρα της οπου θα πας να παρεις τη προκριση.
talikra Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Άστα τώρα τύχη και παπα@@@@ αν είχαμε έναν υγιή Μπατίστ και Τσαρτσα θα είχαμε καθαρίσει πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική. Μην τρελλαθούμε κι όλας.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 1. Mα δεν ειπα οτι εγω πρεπει να ειμαι με δεμενα τα χερια. Απλα λεω, οτι οχι μονο δεν με πηγε η τυχη(διοτι οσο τυχη ειναι η νικη της Παρτιζαν αν κερδισω με +10 την Σιενα αλλα τοσο ατυχια ειναι αν χασω 1π στο Βελγιραδι) αλλα μου την επαιξε και πουστικα(διοτι η Εφες προλαβε να κανει μια νικη πριν διαλυθει, με μενα, αν την κερδισει και η Παρτιζαν σημερα τοτε 90% δεν θα εχει κανει αλλη νικη) 2. Για την Ταου δεν την εχω σιγουρη, ισα-ισα. ΕΓΩ προσωπικα την γουσταρω γιατι θελω να ξεπληρωσουμε οτι "σπορια" εχουν μεινει απο το "καρπουζι" για το 2006
johnyboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Άστα τώρα τύχη και παπα@@@@ αν είχαμε έναν υγιή Μπατίστ και Τσαρτσα θα είχαμε καθαρίσει πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική. Μην τρελλαθούμε κι όλας. Συμφωνώ απόλυτα.Οπως και τον Τομάσεβιτς που τα λίγα λεπτά που παίζει κάνει την διαφορά.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κατσε γιατι ψαχνω το Link στο σαιτ της Ευρωλιγκα, μολις ανεβει θα σου πω ΥΓ. Ελα το βρηκα, 13ποντους, 84-71
wizzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 δεν σας πειράζει να το παίξω στο Στοίχημα, έτσι; :-D:-D
vlachaquito Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 σουπερ παιχνιδι, περπερογλου στο καλυτερο του παιχνιδι, μεχρι και γιασκε μου φαινεται καλυτεροσ λολ!! 45-45 αλλα το εχει ο παο χαλαρα..
gerr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλά ,όπως βλέπω τον Λιθουανό σήμερα αν είχαμε έναν αξιόλογο ψηλό δεν θα ήξεραν που να κρυφτούν. Όντως Πέρπε και Σπανούλης πολύ καλοί. Και Μπατιστ εξαιρετικός.
firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Και τώρα; Σας φάνηκε και εσάς σαν να μην το χάρηκαν; Πάλι δεν μου άρεσε το παιχνίδι μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.