KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πως παίξαμε σήμερα στο μπάσκετ; 83 - 63 το τελικό. Νικήσαμε. Το είδε κανείς; Πώς;...΄΄΄΄΄΄.
johnyboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Φίλε Johnybiy από τι βλέπω ανεβαίνεις φέτος Ξέρεις τι παίζει φράγκα υπάρχουν εκεί, κόσμος στηρίζει ομάδα Απ ότι κατάλαβα εννοείς τον ΑΣΤ. Γενικά ο κόσμος εδώ πάει γήπεδο.Εδώ πάμε στο ποδόσφαιρο που είμαστε για φάπες.Στο μπάσκετ πρέπει να γίνει άλλο γήπεδο γιατί δεν παίζει άδειο κάθισμα με τίποτα στο τωρινό.Είναι πολύ μικρό. 1ο ημίχρονο και ο Νίνης κάνει την διαφορά.Το παλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.Για τον Μανούτσο ο Πεσέιρο είχε δίκιο.Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οσο για τον μπασκετικό ΠΑΟ όταν προσπαθούν όλοι δεν χρειάζεται να τρέχουν οι 3-4 γνώριμοι για να σώσουν την παρτίδα. Παναθηναϊκός: Περπέρογλου 10(1), Σπανούλης 9(1), Μπατίστ 6, Ζίζιτς 8, Χατζηβρέττας 2, Ντικούδης 9(1), Πρκάτσιν 10, Διαμαντίδης 5(1), Ουίνστον 8, Γιασικεβίτσιους 16(4). Ο Σάρας προσπαθεί για την ομάδα όσο και να μην αρέσει σε πολλούς.
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πώς;...΄΄΄΄΄΄. Ε, αυτό ρωτάω. Μόνο την διακύμανση του σκορ έβλεπα από το internet.
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ναί αν είσαι πολύ όμορφη νεράιδα, τότε δέχομαι να είμαι το παληκάρι σου! Ε, χωρίς να θέλω να το παινευτώ....
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Οσο για το αν θελω να πεσει ο οφη, πιστευω σαν καθε γνησιος εργοτελιτης και ηρακλειοτης, δεν θελει να βλεπει στην σουπερλιγκα να τον εκπροσωπει μια ομαδα φασιστων και πισωγλεντηδων απο καθε χουντικο και μη καθεστως.. Τουλαχιστον αυτα μου ελεγαν οι γνησιοι εργοτελιτες απο την εποχη της τεταρτης εθνικης και των χωματινων γηπεδων.. Τέτοια πράγματα παιδί μου σε μάθαιναν όταν ήσουν μικρός?Ωραίους δασκάλους είχες! Αυτά πού λες θέλουν μεγάλη φαντασία.Καί πισωγλέντηδες οι Κρητικοί?Ήξερα ότι είναι καλοί στην παραγωγή άριστης ποιότητας χασίς άλλα όχι καί έτσι. Καί γιά νάχουμε καί καλό έρώτημα.Ποιός είναι ο λόγος πού πας καί βλέπεις Παναθηναϊκό σε μπάσκετ καί ποδόσφαιρο? Καί καλά μπάσκετ.Αλλά ποδόσφαιρο από μιά ομάδα πού είναι κολλητή με τούς πισωγλέντηδες ομιλίτες πού λες? Θα θυμάσαι το ματς γιά την παραμονή στην κατηγορία μεταξύ ΟΦΗ-Λεβαδειακού.Τότε πού το Παγκρήτιο γέμισε με κοντά τριάντα χιλιάδες ...πισωγλέντηδες όπως λες.Ντοπή κάι αίσχος πού έλεγε καί ο Βέγγος! Να σού πω καί κάτι ακόμη πού ίσως σε προβληματίσει. Τη μοναδική φυλακή στο στρατό πέντε μέρες την έφαγα ήταν γιατί πήδηξα τη μάντρα τού στρατοπέδου χωρίς βάβαια άδεια γιά να δώ την αρραβωνιαστικιά μου πού ήρθε ξαφνικά να με δεί στο κέντρο στο Ναύπλιο.Καί ξέρεις ποιός με κάρφωσε στο λοχαγό?Ένας στρατιώτης από την Τύλισσο ξέρεις το χωριό πού είναι δυτικά τού Ηρακλείου!Καί χωρίς να έχει κανένα λόγο.
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μόνο αν πήγε κάποιος στο γήπεδο. Δεν είχε μετάδοση από κανένα κανάλι; Ήθελα να ήξερα αν γίνετε σε άλλη χώρα...
Mika Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τη μοναδική φυλακή στο στρατό πέντε μέρες την έφαγα ήταν γιατί πήδηξα τη μάντρα τού στρατοπέδου χωρίς βάβαια άδεια γιά να δώ την αρραβωνιαστικιά μου πού ήρθε ξαφνικά να με δεί στο κέντρο στο Ναύπλιο. κοιτα εκπτωσεις το ΚΕΜΧ! οι δικες μας οι σειρες 20αρα φαγανε για τη μαντρα
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Να σού πω καί κάτι ακόμη πού ίσως σε προβληματίσει. Τη μοναδική φυλακή στο στρατό πέντε μέρες την έφαγα ήταν γιατί πήδηξα τη μάντρα τού στρατοπέδου χωρίς βάβαια άδεια γιά να δώ την αρραβωνιαστικιά μου πού ήρθε ξαφνικά να με δεί στο κέντρο στο Ναύπλιο.Καί ξέρεις ποιός με κάρφωσε στο λοχαγό?Ένας στρατιώτης από την Τύλισσο ξέρεις το χωριό πού είναι δυτικά τού Ηρακλείου!Καί χωρίς να έχει κανένα λόγο. Εχεις ζησει τραγικες στιγμες στη ζωη σου φιλαρακο...σε θαυμαζω!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Πώς είναι ζημιογόνος ρε ο παίκτης που βγάζει ασίστ; Και τι φταίει αυτός όταν σε απόλυτα φυσιολογική πάσα (ούτε no look, ούτε πίσω από την πλάτη, κάτω από τα πόδια) ο Ζίζιτς που τον κοιτάζει στα μάτια σε όλη τη φάση κάνει απόκρουση αντί να την πιάσει τη γαμημένη; Σου το ξαναλέω. Σκέψου τι είναι το παιχνίδι του. Pick 'n' roll, αιφνιδιασμοί, καλό τρίποντο. Τι του έχει μείνει να παίξει αυτή τη στιγμή; Και πώς θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στα 32 του, σε ένα μήνα, επειδή έχει μείνει η ομάδα μόνο με το Μπατίστ; Κάτσε και σκέψου πόσο λογικά είναι όλα αυτά που λες. Ρε φατε ενα τυπο... Σουπα εγω οτι δεν φταιει και ο Ζιζιτς και ο Πρκατσιν και η θεια μου η χορευτρια, ποτε? Φυσικα και το γιωτομπαλο ο Κροατης κανει λαθη. Αλλα αν θυμασαι, με το Μαρουσι ή με την Παρτιζαν(ενα εντος) χαναμε, κλεβουμε και ο τυπος παει να περασει χαμηλη στον Ντικουδη!!!Και φυσικα χαλαει την φαση.Μαζι ημασταν και την βλεπαμε, εμ αυτη η συμπεριφορα εμενα με χαλαει, αυτο το πνευμα. Για το ζημιογονος... Για τα αλλα, αν προσεξες(που προσεξες, απλα γαργαρα) ΠΟΤΕ δεν κατηγορησα τον Γιασικεβιτσιους οτι στο "στυλ "του" φταιει αυτος και δεν του βγαινει, ναι, οντως περναει μερικες φοβερες πασες και τα γαμανε οι αλλοι. Το προβλημα μου ειναι, ποτε τον εχεις δει να ζηταει ενα σουτ μετα απο σπλιτ?Εγω τα μονα σουτ που τον εχω δει ειναι κατι κουλα σε αιφνιδιασμο που μου ερχεται να τον πιασω στις φαπες, ποσες φορες τον εχεις δει να σπλιταρει?Εγω καμια, οταν μπαινει, εκει, με το ζορι να περασει για τον καθε Ντικουδη αναμεσα στα θηρια. Για το αν κοιμάσαι τα βράδια, έχω μια μικρή αμφιβολία. Όπου βρεθείς και όπου σταθείς, για το Σάρας λες. Μη με βάλεις να ψάχνω τώρα, μόνο σε αυτό το forum... Για ψαξε και ποσταρε και τα δικα σου που τον υποστηριζεις λες και τον εχεις πιασει γκομενα.Ελα, παραδεξου το, την παιζεις με την παρτη του
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εχεις ζησει τραγικες στιγμες στη ζωη σου φιλαρακο...σε θαυμαζω! Eσένα τώρα τι σε τρώει αδερφέ? Κυριάκος!! Λέει ο Λαζόπουλος.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 A, και κατι για το "τυπικο" της υποθεσης Βαλνερ(ομολογω πως πολλα δεν τα ηξερα) Με ποια λογική; Ωραία τη θάψαμε την Καλαμαριά με τη γνωστή απόφαση της δευτεροβάθμιας μετά την έφεση του Ολυμπιακού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι από την ιστορία δεν έμειναν και πολλά πράγματα αναπάντητα. 1) Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω με ποια λογική επιβλήθηκε μια ποινή για ένα παράπτωμα που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Οι αντικανονικότητες των οποίων την τιμωρία προβλέπει ο ΚΑΠ είναι συγκεκριμένες: υπάρχει πρόβλεψη για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, ντόπινγκ, έλλειψη δελτίου συμμετοχής και πολλά άλλα. Πουθενά ο ΚΑΠ δεν αναφέρει ότι μια ομάδα που χρησιμοποιεί έναν ποδοσφαιριστή που έκανε τρεις μεταγραφές σε έναν χρόνο χάνει το ματς στο οποίο αυτός αγωνίστηκε και τιμωρείται και με αφαίρεση βαθμού. Πόσω μάλλον όταν το δελτίο του έχει εκδοθεί κανονικά. 2) Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι είδους δεδικασμένο αποτελεί η απόφαση της πορτογαλικής ομοσπονδίας για το Μεγιόνκ Ζε. Ο Βάλνερ έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες της ίδιας χώρας δανεικός – η εγγραφή του στη σκωτσέζικη ομοσπονδία ήταν και παραμένει, μια και ο δανεισμός και η επιστροφή του έγιναν σε περιόδους όπου στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν γίνονταν μεταγραφές. Ο Μεγιόνκ Ζε άλλαξε κανονικά τρεις ομάδες. Ελπίζω ότι στο σκεπτικό της απόφασης δεν θα υπάρχουν αναφορές σε αυτή την ολότελα διαφορετική ιστορία. 3) Στη διαδικασία προέκυψαν σημεία και τέρατα. Ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου, κ. Βενιζέλος Μουράτογλου, δήλωσε ότι το διεθνές μεταγραφικό σύστημα τροποποιήθηκε τον Ιανουάριο και οι αθλητικοί δικαστές έλαβαν γνώση των τροποποιήσεων διαβάζοντάς τες στο Ιντερνετ! Θα μας πει κανένας για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος κανονισμός, που η Καλαμαριά παραβίασε, δεν έχει μεταφραστεί και δεν έχει παραδοθεί στις ομάδες; 4) Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί το δελτίο μετακινήσεων του παίκτη δόθηκε στην ομάδα μετά την έκδοση του δελτίου συμμετοχής του και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό; Είναι αβλεψία υπαλλήλου ή πρακτική εξυπηρέτησης που συνηθίζεται; Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι ο υπεύθυνος είναι ένας απλός υπάλληλος...
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ανακοίνωση της Π.Ε.Κ. "Αγαπητοί Φίλες' date=' Φίλοι, Οι χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Σ. Κόκκαλη μας υπενθυμίζουν τις βάσεις στις οποίες κτίσθηκε η «κυριαρχία» του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και μας προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει και μέχρι την λήξη του φετινού Πρωταθλήματος. Ακόμη αποδεικνύουν πόσο ουτοπική είναι η δήθεν συνεργασία με τον Ολυμπιακό του κ. Σ. Κόκκαλη σε θεσμικό επίπεδο για την δήθεν εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Σ΄αυτό το επίπεδο στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και που θα αντιμετωπίσει προκειμένου το Πρωτάθλημα να κριθεί δίκαια και μέσα στα γήπεδα. Στην δική μας συνείδηση ο Ολυμπιακός είναι τέσσερις βαθμούς πίσω και όχι έναν και με αυτή την βαθμολογία θα πανηγυρίσουμε την τυχόν φετινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουμε και μνήμη και κρίση και οποιοσδήποτε προσπαθεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας θα μας βρει αντιμέτωπους. Είμαστε βέβαιοι ότι στις προσπάθειες μας έχουμε και την συμπαράσταση των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού με τους οποίους μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο «αιώνιος» ανταγωνισμός μας μέσα στα γήπεδα". [/quote'] Two birds and three tsons.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.