KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Nαι, το προβλημα σε αυτο που λες παραμενει ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!! Και το παλικαρι τελικα δειχνει οτι παιζει κατι πολυ συγκεκριμενο και τιποτα παραπανω. Και ο Σπανουλης εκτος απο την μπουκα παιζει και το πικ.Ισως δεν βγαζει το απιστευτο στο ρολαρισμα που μπορει ο Σαρας αλλα στο αλλο γηπεδο(αυτο της ατομικης προσπαθειας ή του σπλιτ, στο Σπανουλογηπεδο) ο αλλος ειναι μηδεν, τιποτα, ναδα. Και οταν ενας τυπος, ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ, δεν κανει καμια προσπαθεια (ή αν κανει ακομα χειροτερα, γιατι σημαινει οχι οτι δεν θελει αλλα οτι δεν μπορει) να το αλλαξει αφου δεν του βγαινει το δικο του, ε χεσε με, χτες 2 πικ εκανε ο Σπαν με τον Ντικουδη και αλλες 2 ασσιστ μεσα στο λοου ποστ του Μητσου στον Μπατιστ, με αυτους τους ψηλους μειναμε με αυτους θα παιξουμε τι να κανουμε
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ποιο να αλλάξει ρε συ; Αφού 7/10 επιθέσεις περιμένει στη γωνία για σουτ. Τι να παίξει δηλαδή; Ξαναλέω, στην αρχή που παίζαμε με Μπατίστ και Τσαρτσαρή για ψηλούς, θυμάσαι αν έπαιζε καλύτερα; Κάνει μόνο 2-3 πράγματα; Ναι. Τα κάνει καλύτερα από τους περισσότερους στην Ευρώπη. Ναι. Τα ξέραμε αυτά; Προφανώς. Περιμένουμε να αλλάξει τώρα; Ξέρω, έπρεπε να έχουμε πάρει τον Βούισιτς. Get over it, δεν τον πήραμε, δε νομίζω να τον πάρουμε και ποτέ. Οπότε η γκρίνια γιατί ο ζαχαροπλάστης δε φτιάχνει χωριάτικο χωμί δεν έχει νόημα.
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Θα μπορούσε όμως να παίζει ποιο μυαλωμένα ορισμένες φορές. Ώρες ώρες με βγάζει απ' τα ρούχα μου. Και ο Σπανούλης το κάνει αλλά τις περισσότερες φορές η καλή του απόδοση υπερκαλύπτει τα λάθη του.
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 πω πω ρε φιλε τι κρυαδα ειναι αυτη...λυπησου μας και εμας εδω που εχει χαλια καιρο... Είπα να μην απαντήσω αλλά τελικά δεν άντεξα. Αν ήσουν Παναθηναϊκός σίγουρα θα εύρισκες διασκεδαστική την πλάκα.Αλλά δυστυχώς είσαι Ολυμπιακός καί όλα αυτά σού φαίνονται ξινά.Το κακό είναι πως βάζεις μπροστά τον Εργοτέλη καί είναι κρίμα, σαν καμουφλάζ, όπως λέε σοφά ο λαός ότι ο φερετζές τού πούστη είναι το μουστάκι.Μόνο εσύ εδώ μας τονίζεις τα έντονα φιλοολυμπιακά αισθήματα της οικογένειάς σου(Το έχεις πεί σε παλαιότερο ποστ) λες καί αυτό ενδιαφέρει κανένα. Αν είσαι όπως δείχνεις φανατικός Εργοτελίτης θα έλεγες καί δυό κουβέντες γιά την ομάδα σου κατά καιρούς.Όχι μόνο τώρα να υπερασπίζεσαι τον Ολυμπιακό γιά την ένσταση γιατί αυτό καί καλά συμφέρει καί τον Εργοτέλη.Τον ήδη πεσμένο Εργοτέλη! Καί γιατί τελικά εγώ εξεμάνην?Μα γιατί κανείς άλλος δεν μίλησε γιά την πλάκα πού έκανα αλλά μόνο εσένα ενόχλησε.Κρίμα καί είσαι καί πατριώτης.
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Αν ήσουν Παναθηναϊκός σίγουρα θα εύρισκες διασκεδαστική την πλάκα. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των όμοιο-φιλάθλων σου παλικάρι μου. Κρυάδα ήταν.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ποιο να αλλάξει ρε συ; Αφού 7/10 επιθέσεις περιμένει στη γωνία για σουτ. Τι να παίξει δηλαδή; Ξαναλέω, στην αρχή που παίζαμε με Μπατίστ και Τσαρτσαρή για ψηλούς, θυμάσαι αν έπαιζε καλύτερα; Κάνει μόνο 2-3 πράγματα; Ναι. Τα κάνει καλύτερα από τους περισσότερους στην Ευρώπη. Ναι. Τα ξέραμε αυτά; Προφανώς. Περιμένουμε να αλλάξει τώρα; Ξέρω, έπρεπε να έχουμε πάρει τον Βούισιτς. Get over it, δεν τον πήραμε, δε νομίζω να τον πάρουμε και ποτέ. Οπότε η γκρίνια γιατί ο ζαχαροπλάστης δε φτιάχνει χωριάτικο χωμί δεν έχει νόημα. Tην παλευεις? Ειπα εγω οτι δεν κοιμαμαι τα βραδια γιατι δεν παιζει καλα ο Σαρας? Τι να κανω, αυτον εχω, με αυτον θα παιξω. Και αν μπορω να το λεω εγω που ειμαι οπαδος και δεν εχω καμια επιρροη γιατι δεν τον λεει ο γιωτας που παιζει για τους ψηλους μας? Να γινει σουτινγκ γκαρντ, να σπλιταρει περισσοτερο, να τρεχει περισσοτερο, δεν ξερω τι να κανει, παντως οσο δεν κανει τιποτα εκτος αν ο πασας μας δεν εχει τον Μπαστον για συμπαικτη τοτε ειναι ζημιογονος
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των όμοιο-φιλάθλων σου παλικάρι μου. Κρυάδα ήταν. Πάντα κατά τη γνώμη σου βέβαια ε?
vlachaquito Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των όμοιο-φιλάθλων σου παλικάρι μου. Κρυάδα ήταν. Παλι καλα που απαντανε οι αλλοι για μενα.. Οσο για το οτι ειμαι ολυμπιακος και κρυβομαι πισω απο τον εργοτελη, πες μου ποσοι ολυμπιακοι πληρωνουν να δουνε τον παναθηναικο?? Οχι γιατι εχω και αποκομμα αν δε το πιστευεις.. Επισης, πιστευω οτι χαλαρα εχω δει φετος περισσοτερα παιχνιδια παναθηναικου απο σενα...ξερεις πολλους ολυμπιακους να το εχουν κανει?? Αλλα ξεχασα, για σενα υπαρχουν μονο πρασινοι και κοκκινοι, αντε και κανα αεκακι... Τεσπα, την επομενη φορα αγορι μου, αν θες να πεις κατι, πες το, μην κρατιεσαι... Μην παθεις και τπτ απο το πολυ κρατημα, ξερεις τωρα εσυ.. Υ.Γ. sorry για το οfftopic, back to you
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Tην παλευεις?Ειπα εγω οτι δεν κοιμαμαι τα βραδια γιατι δεν παιζει καλα ο Σαρας? Τι να κανω, αυτον εχω, με αυτον θα παιξω. Και αν μπορω να το λεω εγω που ειμαι οπαδος και δεν εχω καμια επιρροη γιατι δεν τον λεει ο γιωτας που παιζει για τους ψηλους μας? Να γινει σουτινγκ γκαρντ, να σπλιταρει περισσοτερο, να τρεχει περισσοτερο, δεν ξερω τι να κανει, παντως οσο δεν κανει τιποτα εκτος αν ο πασας μας δεν εχει τον Μπαστον για συμπαικτη τοτε ειναι ζημιογονος Πώς είναι ζημιογόνος ρε ο παίκτης που βγάζει ασίστ; Και τι φταίει αυτός όταν σε απόλυτα φυσιολογική πάσα (ούτε no look, ούτε πίσω από την πλάτη, κάτω από τα πόδια) ο Ζίζιτς που τον κοιτάζει στα μάτια σε όλη τη φάση κάνει απόκρουση αντί να την πιάσει τη γαμημένη; Σου το ξαναλέω. Σκέψου τι είναι το παιχνίδι του. Pick 'n' roll, αιφνιδιασμοί, καλό τρίποντο. Τι του έχει μείνει να παίξει αυτή τη στιγμή; Και πώς θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στα 32 του, σε ένα μήνα, επειδή έχει μείνει η ομάδα μόνο με το Μπατίστ; Κάτσε και σκέψου πόσο λογικά είναι όλα αυτά που λες. Για το αν κοιμάσαι τα βράδια, έχω μια μικρή αμφιβολία. Όπου βρεθείς και όπου σταθείς, για το Σάρας λες. Μη με βάλεις να ψάχνω τώρα, μόνο σε αυτό το forum...
geovard Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Παλι καλα που απαντανε οι αλλοι για μενα.. Οσο για το οτι ειμαι ολυμπιακος και κρυβομαι πισω απο τον εργοτελη, πες μου ποσοι ολυμπιακοι πληρωνουν να δουνε τον παναθηναικο?? Οχι γιατι εχω και αποκομμα αν δε το πιστευεις.. Επισης, πιστευω οτι χαλαρα εχω δει φετος περισσοτερα παιχνιδια παναθηναικου απο σενα...ξερεις πολλους ολυμπιακους να το εχουν κανει?? Αλλα ξεχασα, για σενα υπαρχουν μονο πρασινοι και κοκκινοι, αντε και κανα αεκακι... Τεσπα, την επομενη φορα αγορι μου, αν θες να πεις κατι, πες το, μην κρατιεσαι... Μην παθεις και τπτ απο το πολυ κρατημα, ξερεις τωρα εσυ.. Υ.Γ. sorry για το οfftopic, back to you Έχετε μερικοί μιά μανία αντί να συζητάτε επί της ουσίας φαίνεται πως τραβάτε κάποιο ζόρι. Αντί να μην μιλήσεις ξανά αφού αυτός πού σε υποστήριξε ήταν γάβρος κάθεσαι καί λες ευτυχώς πού απαντάνε οι άλλοι γιά μένα!Εκτίθεσαι έτσι καί χάνεις την αξιοπιστία σου.Αν σε υποστήριζε κάποιος πράσινος σίγουρα θα είχα δυσκολίες.Έπειτα εσένα γιατί σε πείραξε τόσο έστω κι αν ήταν κακόγουστο αστείο? Σίγουρα ποιό φανατικός να είσαι από τούς πρωϊνούς παρουσιαστές της ΝΕΤ αποκλείεται.Καί όμως δεν είχαν τόσο πρόβλημα όταν την επομένη του ματς με την Τσέλση τούς πείραζαν τηλεθεατές με email λέγοντάς τους κάτι παρόμοιο ότι δηλαδή ακυρώνεται ο αγώνας γιατί ο Ντρογκμπά ήταν αξύριστος!Αλλά πρέπει να έχεις κότσια ώστε να αντέχεις την πλάκα καί να σκεφτείς ότι γιά ένα τόπι εγώ δεν χαλάω την καρδιά μου.Είναι θέμα παιδείας αυτά τα πράγματα.Καί μη μου μιλάς εμένα γιά φανατισμό γιά πράσινους καί κόκκινους γιατί εγώ δεν ξέρω από τέτοια πράγματα.Σίγουρα κάνεις το σταυρό σου να πέσει ο ΟΦΗ καί να σωθεί ο Εργοτέλης κάι όχι βέβαια επειδή είσαι φανατικός Εργοτελίτης.Αντίθετα εγώ θα στενοχωρηθώ τα μάλλα αν πέσει ο Εργοτέλης γιατί θα χάσει η πόλη μου μιά ακόμη ομάδα από την Σουπερλίγκα. Κοίτα τις σπουδές σου εκεί στη Ρώμη, αν σπουδάζεις θετικές επιστήμες καί κάπου βλέπεις ζόρια μπορώ να σε βοηθήσω καί ξέρω επίσης ότι όταν είσαι στα ξένα λαχταράς να δείς καπνό αποθρώσκοντα της πατρίδας σου καί όχι να τα βάζεις με τούς συμπατριώτες σου. Αυτά τα ..ολίγα καί δεν επανέρχομαι ξανά επί τού συγκεκριμένου θέματος. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη των όμοιο-φιλάθλων σου παλικάρι μου. Κρυάδα ήταν. Ναί αν είσαι πολύ όμορφη νεράιδα, τότε δέχομαι να είμαι το παληκάρι σου!
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έχετε μερικοί μιά μανία αντί να συζητάτε επί της ουσίας φαίνεται πως τραβάτε κάποιο ζόρι.Αντί να μην μιλήσεις ξανά αφού αυτός πού σε υποστήριξε ήταν γάβρος κάθεσαι καί λες ευτυχώς πού απαντάνε οι άλλοι γιά μένα!Εκτίθεσαι έτσι καί χάνεις την αξιοπιστία σου.Αν σε υποστήριζε κάποιος πράσινος σίγουρα θα είχα δυσκολίες.Έπειτα εσένα γιατί σε πείραξε τόσο έστω κι αν ήταν κακόγουστο αστείο? Σίγουρα ποιό φανατικός να είσαι από τούς πρωϊνούς παρουσιαστές της ΝΕΤ αποκλείεται.Καί όμως δεν είχαν τόσο πρόβλημα όταν την επομένη του ματς με την Τσέλση τούς πείραζαν τηλεθεατές με email λέγοντάς τους κάτι παρόμοιο ότι δηλαδή ακυρώνεται ο αγώνας γιατί ο Ντρογκμπά ήταν αξύριστος!Αλλά πρέπει να έχεις κότσια ώστε να αντέχεις την πλάκα καί να σκεφτείς ότι γιά ένα τόπι εγώ δεν χαλάω την καρδιά μου.Είναι θέμα παιδείας αυτά τα πράγματα.Καί μη μου μιλάς εμένα γιά φανατισμό γιά πράσινους καί κόκκινους γιατί εγώ δεν ξέρω από τέτοια πράγματα.Σίγουρα κάνεις το σταυρό σου να πέσει ο ΟΦΗ καί να σωθεί ο Εργοτέλης κάι όχι βέβαια επειδή είσαι φανατικός Εργοτελίτης.Αντίθετα εγώ θα στενοχωρηθώ τα μάλλα αν πέσει ο Εργοτέλης γιατί θα χάσει η πόλη μου μιά ακόμη ομάδα από την Σουπερλίγκα. Κοίτα τις σπουδές σου εκεί στη Ρώμη, αν σπουδάζεις θετικές επιστήμες καί κάπου βλέπεις ζόρια μπορώ να σε βοηθήσω καί ξέρω επίσης ότι όταν είσαι στα ξένα λαχταράς να δείς καπνό αποθρώσκοντα της πατρίδας σου καί όχι να τα βάζεις με τούς συμπατριώτες σου. Αυτά τα ..ολίγα καί δεν επανέρχομαι ξανά επί τού συγκεκριμένου θέματος. Ναί αν είσαι πολύ όμορφη νεράιδα, τότε δέχομαι να είμαι το παληκάρι σου! ΜΟυ αρεσει οτι μιλας για συζητησεις επι του θεματος, αλλα το οτι εχω δει πιο πολλα παιχνιδια παο απο σενα, μπασκετ και ποδοσφαιρο το προσπερναμε ετσι?? Οσο για αυτη την ανοησια οτι θελω να μυρισω ελλαδα, μην χεσω, δεν σπουδαζω και στην αυστραλια, στην ρωμη ειμαι.. Τωρα αν νομιζεις οτι ειχα ορεξη να διασχισω την πολη στους -5 που ειχε εκεινο το βραδυ για να..μυρισω ελλαδα, τοτε μαλλον δεν ξερεις τι λες.. Το οτι ειμαι εργοτελιτης η οχι, δεν με ξερεις και δεν μπορεις να σχολιασεις...Ξερω τον προεδρο, ξερω τον καραγεωργιου, το καλοκαιρι δεν χανω προπονηση και φιλικο.. Οσο για το αν θελω να πεσει ο οφη, πιστευω σαν καθε γνησιος εργοτελιτης και ηρακλειοτης, δεν θελει να βλεπει στην σουπερλιγκα να τον εκπροσωπει μια ομαδα φασιστων και πισωγλεντηδων απο καθε χουντικο και μη καθεστως.. Τουλαχιστον αυτα μου ελεγαν οι γνησιοι εργοτελιτες απο την εποχη της τεταρτης εθνικης και των χωματινων γηπεδων.. Κρατα τις γνωσεις σου αινσταιν μου και μην ασχολεισε μαζι μου.. οπως βλεπεις εισαι ο μοναδικος εδω.. Το σταματαμε εδω, οτι θες τα πμ ειναι παντα ανοιχτα.... Και τωρα στα σημαντικα... παλι διαβαζω οτι θα παιξει ο μανουτσο βασικος, λετε να τον δουμε επιτελους σημερα??
johnyboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μήπως η κόντρα κάποιον δεν μας ενδιαφέρει? Λέω μήπως. Ετσι είδα και εγώ ότι παίζει ο Μανούτσος και ο Σπυρόπουλος και πως ο Νίνης είναι έτοιμος.Αυτό το ότι ο Νίνης είναι έτοιμος δεν το έχω καταλάβει.Οσο και ανέτοιμος να είναι σίγουρα είναι καλύτερος του Τζιώλη.
talikra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Φίλε Johnybiy από τι βλέπω ανεβαίνεις φέτος Ξέρεις τι παίζει φράγκα υπάρχουν εκεί, κόσμος στηρίζει ομάδα
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πως παίξαμε σήμερα στο μπάσκετ; 83 - 63 το τελικό. Νικήσαμε. Το είδε κανείς;
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 και μανουτσο και νινη και τζιολης εκτος και σπυροπουλος...μια χαρα σημερα, αντε να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.