Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια αυτος ο βουισιτς δεν μου γεμιζει το ματι..

Και χθες που τον ειδα, τπτ το ιδιαιτερο..

Για μενα ο μικρος της παρτιζαν ειναι πολυ καλυτερος...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα δισταγμό να ανταλλάξω έναν ενδεχόμενο τίτλο με το να φύγει ο Τζίγγερ.

Θα χάσεις τον τίτλο, θα χάσεις το γήπεδο, θα γίνεις κώλος σαν ομάδα και του χρόνου θα είναι πάλι ο Τζίγκερ. Αν ξεκινούσε από την αρχή έτσι η Π.Ε.Κ. θα ήταν διαφορετικά τώρα είναι λες και ετοιμάζονται να πάνε στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου και κάνουν προπόνηση στις κωλοτούμπες. Αποκλείουν και το ενδεχόμενο των μετοχών που οι ίδιοι πρότειναν και λένε θα κάνουμε πρόταση αγοράς. Αν αρνηθεί θα του χαλάσουμε την ομάδα. Κάνουν συνεχώς το λάθος να εκθειάζουν τον Κόκκαλη. Ας αφήσουν τον Ραλάκια αφού είναι αδιάλλακτος. Ας ανεβάσουν τα υπόλοιπα αθλήματα για να του τα τρίψουν στην μούρη μετά. Αν ο Τζίγκερ φέτος "πάρει" το πρωτάθλημα σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο με την Π.Ε.Κ. θα ατσαλωθεί τόσο που... Επίσης ο κόσμος δεν θα είναι στο πλάι της Π.Ε.Κ. αν ξεκινήσουν πόλεμο. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Είδη από την τελευταία ανακοίνωση της Π.Ε.Κ. κόσμος αρχίζει να ξεγράφεται. Του δίνουν και άλλοθι στην περίπτωση που χάσει το πρωτάθλημα.

Και πιστεύω ότι στην Π.Α.Ε. όντως γελάνε με την συμπεριφορά της Π.Ε.Κ.

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα θα το πω. Αυτος ο Σαρας ποτε θα παιξει μπασκετ? Δεν ζηταω να κανει παπαδες (αν και ηρθε σαν ο σουπερ-σταρ), αλλα απλα να βοηθησει την ομαδα ιδιως τωρα που κρινεται η τυχη μας στην Ευρωπη. Τοσα λεφτα παιρνει, καλος παιχτης σιγουρα ειναι, αλλα τι διαολο συμβαινει? Δεν νομιζω οτι και οι Γιαννακοπουλοι ειναι ευχαριτημενοι με την μεχρι τωρα αποδοση του. Χτες 3π..

Δημοσ.
Παντως ρε παιδια αυτος ο βουισιτς δεν μου γεμιζει το ματι..

Και χθες που τον ειδα, τπτ το ιδιαιτερο..

Για μενα ο μικρος της παρτιζαν ειναι πολυ καλυτερος...

Ο Βουισιτς προερχοταν απο τραυματισμο και αγωνιστικη απραξια και ηταν φανερα ανετοιμος...δεν ξερω στο μελλον ο πιτσιρικας της Παρτιζαν τι θα κανει αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καμμια συγκριση αναμεσα στους δυο.;)

Δημοσ.

AYTH την στιγμη ο Πεκοβιτς σπερνει, γιατι ο αλλος δεν εχει ποδια, γενικα ομως ο Βουισιτς ειναι αστα...παικτουρα

Το θεμα βεβαια ειναι οτι

-το καλοκαιρι ο Βουισιτς καβατζωνει τα 30, ο αλλος τα 20κατι

-δεν μπορω να ρισκαρω νεο Τομασεβιτς. Θελω ψηλο να παιζει 40 ματς την σεζον και τον Ντανκαν να μου εφερνες αν ειναι κινητο νοσοκομειο ασε καλυτερα

Ο Σαρας εχει ενα κακο/καλο. Ειναι μεγαλος παικτης. Και δεν μπορει να αλλαξει στα 32 του. Σε αυτον τον Παναθηναικο χωρανε 12 παικταραδες ΑΡΚΕΙ να του ταιριαζουν ντε φακτο. Απλα ειναι ετσι δομημενη η ομαδα που πρεπει εσυ να ταιριαξεις.Το να εισαι παικταρας δεν φτανει, και ο ΛεΜπρον και ο Ντιρκ παικταραδες αλλα καμια σχεση σε στυλ

Δημοσ.

Του χρόνου πάντως πιστεύω θα φύγει ο Πρκατσιν, ο Τομάσεβιτς και αν δεν συνέλθει βλέπω και τον Ζίζιτς να παίρνει πόδι. Αν τελικά ο Ντικούδης πάει να δοκιμάσει ΝΒΑ όπως θέλει χωράει και Βούισιτς και Πέκοβιτς!!! ΔΕν ξέρω από μπάτζετ πως πάει!

Εγώ πάντως θα ήθελα να δώ και τον Μάσει στα πράσινα. Πιστεύω θα ταιριάξει κουτί τουλάχιστον επιθετικά. Αμυντικά χειρότερος του Ζίζιτς και του Πρκάτσιν δεν θα είναι

Δημοσ.

Σιγα μην βρει δουλεια στο ΝΒΑ ο Ντικουδης στα 32 του του χρονου μετα απο μετρια χρονια

Τομο μαλλον σταματαει, Πρκατσιν παει πισω, θαναι και 34, Ζιζιτς=Ζιζιτς, μενουμε με Μαικ, Κωστα σιγουρα, πιθανως Ντικουδη αν δεν βρεθει Ελληνας περιφερειακος ωστε να αποκτηθει κοινοτικος ψηλος και λογικα ενας εκ των Πεκοβιτς-Βουισιτς, με τον 1ο πιο πιθανο υποψηφιο εκτος αν τζογαρουμε 2η και 3η χρονια με ενα ψηλο παικταρα μεν αλλα με πηλινο κορμι δε

Δημοσ.
Συγνωμη ρε παιδια αλλα θα το πω. Αυτος ο Σαρας ποτε θα παιξει μπασκετ? Δεν ζηταω να κανει παπαδες (αν και ηρθε σαν ο σουπερ-σταρ), αλλα απλα να βοηθησει την ομαδα ιδιως τωρα που κρινεται η τυχη μας στην Ευρωπη. Τοσα λεφτα παιρνει, καλος παιχτης σιγουρα ειναι, αλλα τι διαολο συμβαινει? Δεν νομιζω οτι και οι Γιαννακοπουλοι ειναι ευχαριτημενοι με την μεχρι τωρα αποδοση του. Χτες 3π..

Συγνώμη τώρα άλλα με σένα αφορμή θα την πω δεν πάει άλλο

Ο Σάρας δεν παίζει, ο Σάρας παίρνει πολλά λεφτά, ο Σάρας γαμ@@ μια πριν Miss κόσμος, ο Σάρας το ένα ο Σάρας το άλλο.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, με ποιόν να παίξει ο Σαρας όταν η ομάδα παίζει με 4 κοντούς, με ποιόν να δημιουργίσει με τον Σπανούλη και τον Διαμ. ή με τον Αλβέρτη?

Μέσα στην 5αδα υπάρχει ένας μόνος ψηλός και ο Σάρας έχει γίνει πλέον προβλέψιμος διόιτι μόνο με αυτόν πάει-τίνει να συνεργαστεί.

Και το όνομα του Ψηλού θα είναι Ζίζιτς or Ντικούδης. Ο πρώτος συγεκρκιμένα δεν μπορεί να σκρινάρει χωρίς να κάνει πρώτα επιθετικό.

Επιπλέον, ο Σάρας αν είναι κάπου δυνατός πέρα του pick είναι στο transition να του δώσεις την μπάλα και να χαθεί. Πως όμως θα πάμε σε αιφνιδιασμό αν περιμένουμε από τον Μητσο να πάρει το ριμπαουντ?

Συνεπώς τι να κάνει ο Σαρας? Κομπε δεν ειναι ο άνθρωπός για να πει οκ αρχίζω μόνος τώρα.

Αυτό που φίνεται όμως είναι ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη λίγο στον ευατό του π.χ δείτε τα τελευταία σουτ το τελευταίο είδατε που βρήκε :lol:. πράγμα που συνδέεται και με παραπάνω (προσθέτουν εκνευρισμό)

Mε έναν παίκτη μπορεί να δημιουργίσει και αυτός παίζει με ένα πόδι

ΤΛΠ Προσωπικά βαρόμετρο για την ομάδα φέτος πλέον των 2 τραυματισμών είναι ο μαυράκος ο οποίος έχει μια τροερή ευκαιρία την οποία δεν βλέπω να την πιάνει.

P.S

Έναν παίκτη που μετά την απώλεια του Σισκα θα βοήθαγε πιστεύω ότι είναι ο Αντώνης.

Δημοσ.

Τομο μαλλον σταματαει, Πρκατσιν παει πισω, θαναι και 34, Ζιζιτς=Ζιζιτς, μενουμε με Μαικ, Κωστα σιγουρα, πιθανως Ντικουδη αν δεν βρεθει Ελληνας περιφερειακος ωστε να αποκτηθει κοινοτικος ψηλος και λογικα ενας εκ των Πεκοβιτς-Βουισιτς, με τον 1ο πιο πιθανο υποψηφιο εκτος αν τζογαρουμε 2η και 3η χρονια με ενα ψηλο παικταρα μεν αλλα με πηλινο κορμι δε

Για το Σίγουρα ξέρεις τπτ φίλε kaizer....

Και εγώ το πιστεύω αλλά σίγουρα δεν λέω για αυτό ρωτάω:X

Δημοσ.

@talikra

Για το 2ο ποστ: Ε???Δεν καταλαβα τι εννοεις

Για το 1ο ποστ: Και οι υπολοιποι κοντοι με τους ιδιους ψηλους παιζουνε και απο την αρχη φετος ο Σαρας δεν επαιζε που υπηρχε και ενας Τσαρτσαρης, δλδ περσυ πως παιζαμε?Ο Τομασεβιτς ειναι το προβλημα?Χωρις Τομασεβιτς δεν παιζει ο κυριος Γιασικεβιτσιους?

Δεν μπορω να δεχτω οτι τοσα παιδια σταρ που εχει αυτη η ομαδα παιζουν με οτι υπαρχει και ο Γιασικεβιτσιους θελει να του φερουμε τον Αμαρε Στουνταμαιρ για να παιζει το αγαπημενο του πικ-εν-ρολ(με εμφαση στο ρολ, σπανια να σουταρει μετα το πικ) με την πασα αναμεσα σε 2

Δημοσ.

ταλικρα ολα αυτα που λες εχεις δικιο, αλλα οοολα αυτα θα ισχυαν σε μια ομαδα καινουργια, οχι στον παο πρωταθλητη ευρωπης με ομαδα συμπαγη και που βρισκονται με κλειστα τα ματια....

Δλδ περυσι και προπερυσι πως γινοταν ολα αυτα χωρις τον σαρας??

Απλα οπως εχω πει απο τον σεπτεμβριο, για μενα ο σαρας δεν ταιριαζει στο συστημα του παο, χαλαει τις ισοροπιες, και την εχει δει κατι σαν μεσσιας σε ομαδα που επεφτε.

Και αυτος ειναι και ο λογος που ετσι και αλλιως παιζει πολυ χειροτερα απο αυτο που μπορει.. Ειναι παικτης ψυχολογιας, βλεπει οτι δεν ειναι αυτο που περιμενε και γιαυτο δεν του βγαινουν καποια πραγματα..

Αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι και να του βγουν, παλι δεν θα κανει την διαφορα...

Γιατι σε αυτη την ομαδα την διαφορα την κανουν αλλοι, βλεπε σπαν-μπατιστ και φυσικα ο καλυτερος ευρωπαιος στον κοσμο...

Δημοσ.

Δες πάλι μια το post πάνω τωρα θα καταλάβεις :-)

Όσο για αυτά που λες για τον Σάρας εγώ επιμένω πως με 4 κοντούς ο Σάρας σκάει δε μπορεί να παίξει (για τους πάνω λόγους που ανέφερα).

Δημοσ.

Δλδ περυσι και προπερυσι πως γινοταν ολα αυτα χωρις τον σαρας??

Απλα οπως εχω πει απο τον σεπτεμβριο, για μενα ο σαρας δεν ταιριαζει στο συστημα του παο, χαλαει τις ισοροπιες

Θα σου πω την γνώμη μου φίλε για αυτά που λες.

Ο Σάρας ούτε χαλάει ισορροπίες ούτε δεν χωράει στην ομάδα αντίθετα δένει απόλυτα στην μηχανή του ΠΑΟ και είμαι σύμφωνος στον τρόπο που τον τοποθετεί στο set παιχνίδι ο Ζοτς.

Προσοχή δεν λέω ότι δεν μπορούσαμε χωρίς αυτόν αλλά είναι σαν να μου λες θέλεις τον Μασει πίσω από τον Μαικλ ναι θα σου λεγα.

Οι ισσοροπίες χαλάνε με τους 4 κοντούς και μιλάμε για κοντούς (δεν παίζει ούτε καν ο Γουινστον μέσα σε αυτούς) ενώ περισυ είχες το Παικτη που λεγόταν Σισκα όταν ο Ζοτς έπαιζε με κοντό σχήμα.

Πως να το πω νου θυμίζει την ομάδα που είχαμε αποκλιστεί με την ΤΑΟΥ που είχαμε πάλι και παίζανε ΛΑΚΟ-ΔΙΑ-ΣΠΑ.

Πως παίζει ο Σάρας. Το transition το κάνει πάντα ο Διαμ ή ο Σπαν. σχεδόν ποτέ ο Σάρας. Αν π.χ πες έχουμε μια επίθεση στα 24 ο Σάρας θα παίξει στα 10 πρώτα sec σαν Σουτινγκ γκαρντ περιμένοντας χοντικά είτε ενα σπλιτ του Διαμ. είτε μια πάσα από μπούκα του Σπανούλη. Στην συνέχεια αν δεν βγει κάτι από αυτό η μπάλα φτάνει στην κορυφή που εκέι βγαίνει ο Σάρας και σαν 2ο play αρχίζει και φτιάχνει παιχνίδι κατά 80% με τον Ψηλό μας.

Πιστεύω ότι ο τρόπος που τον έχει βάλει ο Ζοτς στην Μηχανή είναι ιδανικός τώρα θα μου πεις γιατί δεν βγαίνει:lol: ε σου είπα την γνώμη μου ;).

Δημοσ.
@talikra

Για το 2ο ποστ: Ε???Δεν καταλαβα τι εννοεις

Για το 1ο ποστ: Και οι υπολοιποι κοντοι με τους ιδιους ψηλους παιζουνε και απο την αρχη φετος ο Σαρας δεν επαιζε που υπηρχε και ενας Τσαρτσαρης, δλδ περσυ πως παιζαμε?Ο Τομασεβιτς ειναι το προβλημα?Χωρις Τομασεβιτς δεν παιζει ο κυριος Γιασικεβιτσιους?

Δεν μπορω να δεχτω οτι τοσα παιδια σταρ που εχει αυτη η ομαδα παιζουν με οτι υπαρχει και ο Γιασικεβιτσιους θελει να του φερουμε τον Αμαρε Στουνταμαιρ για να παιζει το αγαπημενο του πικ-εν-ρολ(με εμφαση στο ρολ, σπανια να σουταρει μετα το πικ) με την πασα αναμεσα σε 2

Τώρα που δεν έχουμε και Τομάσεβιτς και Τσαρταρή και όταν δεν είχαμε και τον Μπατίστ ακόμα, πόσα pick 'n' roll έβγαζε ο Διαμαντίδη και ο Σπανούλης; Γιατί εγώ βλέπω μπάσιμο και split out συνέχεια από το Διαμαντίδη και μπάσιμο και όπου πάει από τον Σπανούλη. Αυτό είναι το επιθετικό μας παιχνίδι γι' αυτό και τα βρίσκουμε σκούρα. Ο Ζίζιτς έχει καταντήσει αστείος, ο ντικούδης ποτέ δεν έπαιζε με επιτυχία αυτό το παιχνίδι, ο Πρκάτσιν δεν την παλεύει στην άμυνα άμα πάει να παίξει αλλαγές, Τομάσεβιτς και Τσαρτσαρής στο κρεβάτι του πόνου. Εχτές μόνο ο Μπατίστ έβγαλε κάποια plays και περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Δηλαδή δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να παίξει, μόνο ο Αμάρε; Τι να κάνουμε, ο Σάρας δεν έχει το μπάσιμο του Σπανούλη για να παίξει έτσι. Τον πρόσεξες όμως εχτές σε αλλαγές της άμυνας να παίζει ξύλο με τον Gonlum; Γιατί εγώ το είδα 2 φορές τουλάχιστον στο 4ο δεκάλεπτο. Και δε μου δείχνει αφιλότιμο παίκτη αυτό.

Το παιχνίδι του ΠΑΟ δεν είναι κάτι τρομερό στην επίθεση. Μόνο 2-3 πράγματα παίζουν με παραλλαγές, απλά όταν γίνονται σωστά δεν αντιμετωπίζονται. Και το ένα από αυτά ουσιαστικά δεν το έχουμε. Μοιραία περιορίζονται και τα υπόλοιπα (split out, κυκλοφορία απ' έξω που χάνεται η μπάλα και βγαίνει το ελεύθερο σουτ).

Μη γίνεσαι αμπαλίδης ρε μαλάκα.

talikra, μπράβο σου, δε σε είχα κόψει να το κατέχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...